Zablokovali vám účet na Vinted?
Ahojte.Tento tyzden blbne ten vi…ed?Zablokovali mi ucet, ze som dala fake ugg na predaj:( Poslala som im fakturu z about you, samozrejme, ze som davala original papuce na predak.Napriek tomu mam zablokovany ucet.Aj vam sa to stalo?
Manzel sa dohodol s predavajucou, zaplatil a potom ho blokli. Pisal im, vraj presetruju, doteraz ziadna odpoved, bloknuty je nadalej. Tovar prisiel, predavajucej som davala info zo svojho uctu.
Ich pristup je ubohy, bol to nas prvy aj posledny nakup.
Nemám účet na vinted ale poznám ženy aj mužov, ktorým tento týždeň úplne zrušili účet a tiež vraj predávali fake produkty 🤷♀️ napr. sestra tam predávala obelčenie po mojej dcére a úplne ju zrušili 🤷♀️
Nemám účet na vinted ale poznám ženy aj mužov, ktorým tento týždeň úplne zrušili účet a tiež vraj predávali fake produkty 🤷♀️ napr. sestra tam predávala obelčenie po mojej dcére a úplne ju zrušili 🤷♀️
@anonym_47cfc5 hroza, syn dal tiez inzerat, ihned ho zablokovali.Poslali sme fakturu , zo zalanda, a napriek tomu je zablokovsny
@anonym_47cfc5 hroza, syn dal tiez inzerat, ihned ho zablokovali.Poslali sme fakturu , zo zalanda, a napriek tomu je zablokovsny
@fradika Neviem ale aj na FB čítam samé sťažnosti.
mna zablokovali vcera do 26.9. ale môžem predávať, kupovať, ze vraj fejk jordany🫣 poslala som všetky fotky, účtenka, sériové číslo a nic a otvorím vinted a tam. toľko fejkov od tričiek, vonaciek, kabeliek, tak ma to aj štve
Ak ta odblokuju nedavaj ich tam znova...lebo ta zablokuju natrvalo. Ja som predavala dres z turecka a prislo mi upozornenie ze este raz a ma zablokuju . Pritom tam je kopa dresov.
Mne ked blokli tak som odinštalovala a naspet nainštalovala a prihlásila sa a islo
Aj mne zablokovali účet na pár dní keď som chcela predať nový neotvoreny sudocrem 😒
A aká bola odozva z podpory? Trvalý blok alebo este posudzujú doklad z AboutYou?
Aj mne zablokovali účet na pár dní keď som chcela predať nový neotvoreny sudocrem 😒
@anonym_02f9ac To záleží. Neotvorená kozmetika s "pečaťou/nálepkou " sa môže predávať, ja som tak predala Beauty of Joseon bez problémov. Podľa pravidiel je ale zakázané predávať produkty, ktoré spĺňajú definíciu liečivého prípravku a teoreticky tu mohli zaradiť aj Sudocrem.
A aká bola odozva z podpory? Trvalý blok alebo este posudzujú doklad z AboutYou?
@veronikah96 ze ked budu mat novinku, tak sa ozvu:(
@veronikah96 ze ked budu mat novinku, tak sa ozvu:(
@fradika keď som niečo riešila s podporou, tak väčšinou odozva prišla naozaj v rámci tych 48 hod (respektíve si dali nadčas a odpoveď prišla až tesne pred uplynutím tých 48 hod), takže záleží, kedy ste doložili doklady. Ale pokiaľ by dali dočasný blok a neuznali doklad, tak 2x by som tam už tie topánky nedávala 🙂
Prosím vás,z V peňazenky sa da previesť suma na účet hneď potom keď nabehne?
Prosím vás,z V peňazenky sa da previesť suma na účet hneď potom keď nabehne?
@anonym_eaeb4d ano da
Ten rozdiel, ktory tu zatial nikto nepomenoval, je dolezity, lebo od neho zavisi, ci vobec mas na co reagovat. Vinted ma vo svojej pomoci napisane, ze ked ti prisla len sprava, ze ucet kontroluju, este to nie je moderatorske rozhodnutie. A odkaz na odvolanie chodi az s tym rozhodnutim, bud v oficialnej sprave na Vinted alebo mailom. To, co ti podpora odpisala, ze sa ozvu, ked budu mat novinku, znie presne na stav pred rozhodnutim. Takze ak si zatial ziadny odkaz na odvolanie nevidela, nie je to tym, ze by ti ho nedali, ale tym, ze este nerozhodli.
Az to rozhodnutie pride, opatrne s prvou reakciou. Odvolanie sa da podat len raz a mas na to sest mesiacov od tej spravy. Faktura poslana do beznej podpory a odvolanie cez ten odkaz nie je to iste, a nema zmysel ho odpalit jednou vetou. Ked uz, tak naraz vsetko, teda fakturu, fotky stitkov aj seriove cislo, ako to spravila lizatko1009.
Docasny blok sa inak odblokuje sam, podla dovodu za sedem az tridsat dni, a datum konca ti ukaze priamo obrazovka po prihlaseni. Ked tam ten datum vidis, cakas na termin a nie na to, ci si na teba niekto spomenie. Horsie je, ked tam ziadny datum nie je.
A este jedna vec, o ktorej tu nepadlo ani slovo. Ked odvolanie neprejde, nekonci to tym. Vinted sam v pomoci uvadza, ze sa das obratit na certifikovany organ mimosudneho riesenia sporov, zoznam takych organov vedie Europska komisia, a byva to rychlejsie a lacnejsie ako sud. Co naopak nepomoze, aj ked to ludia skusaju, je podnet na Radu pre medialne sluzby. Ta dohliada na to, ci take mechanizmy vobec existuju a funguju, ale odblokovanie konkretneho uctu nariadit nevie a ma to napisane aj sama.
A slavomira236 ma pravdu s tym, nedavat to tam znova. Opakovany predaj neoriginalnych kuskov ma Vinted priamo v zozname dovodov na trvaly blok, takze po docasnom bloku je druhy pokus s tou istou vecou najrychlejsia cesta k tomu trvalemu.

@fradika áno, ale len na nejake dva dni. Potom sami obnovili.