icon

Ako zvládnuť situáciu s otravnou bývalou?

27. dec 2024

Mam pocit, ze sme spolu s priatelom stastni, venuje sa mi stale, citim lasku od neho, vsetko vyvazene, tak, ako to ma byt v zdravom vztahu. Tento pocit narusa jeho byvala partnerka, ktora sa asi nevie zmierit s tym, ze si zacal so mnou. V dobe ked oni boli spolu sme sa kamaratili, pozname sa dlhsie. Stale mu vypisuje, teda uz nie tak casto, ale snazila sa to s nim urovnat, on to nechcel. Povedal mi, ze medzi nimi je koniec, nemiluje ju a miluje mna. Mal ju zablokovanu vsade, vytvorila si fake ucet, z ktoreho mu pisala. Preslo ju to, a on zacal po niekolko mesiacoch vypisovat jej. Zevraj mal svoju chvilku a si na nu spomenul, ked sme neboli spolu. Tvrdi mi, ze ju vsade zablokoval, ze snou nechce komunikovat, ale nie je to tak.Ked pisali, tak o minulosti. Tvrdil, ze si s nej robil len srandu, ze sa nikde neposunula. Ona by uz mala mat rozum, ze uz nikdy nebudu spolu, nie sa chovat ako slahnuta byvala, ked my sme spolu. Preco nam chce stale narusat vztah, co nevie pochopit na tom?

Strana
z3
koniarova
28. dec 2024

Veď ti ho aj dala. 😂😂

123profil321
28. dec 2024

Ja mám pocit, že ty si tu už písala. Už tu bola diskusia, kde autorka písala, že jej chlap si spravil srandu z bývalej a bavil sa na tom... 🤔

ruzoveokuliare
28. dec 2024

@123profil321 hej, tiež si pamätám už túto diskusiu

123profil321
28. dec 2024

@ruzoveokuliare tento alebo minulý mesiac to bolo

Strana
z3