icon

Ako zvládnuť sklamanie vo vzťahu počas tehotenstva?

11. okt 2025

Dozvedela som sa par veci ktore o mne povedal nie moc pekne a ja neviem ako dalej.. vztah trval roky a uz sme aj manzelia, momentalne som tehotna a dost ma to ranilo.. asi som bola naivna a povazovala som nas za idealny par.. ale neviem na to zabudnut a tvarit sa ze sa nic nestalo..

Strana
z2
autor
11. okt 2025
@xromix

@anonym_autor Ak to sformuloval tak, ze ti “záleží” len na peniazoch, nebrala by som to tragicky. Mne môj toto tiež hovorí, našťastie priamo, ale ja o tom viem. Bohužiaľ z lásky sa nenajeme, v dnešnej dobe sa bez peňazí nepohnes. Nie je to skôr tak, ze ty ich riešiš viac ako on, aj do budúcna ako čo bude? Lebo to niekedy chlapi neriešia. A labilna býva podľa mna každá z nás občas, keď je toho na nás veľa, čo si pri tej tvojej samostatnosti robíš možno aj sama…dedukujem z vlastnej skúsenosti. Prenes na neho niektoré bezne veci a užívaj si viac tehotenstvo a sústred sa na seba - oddych/relax a potom bude aj hlava ok.

@xromix áno máš pravdu. Ja vždy viac financie riešim že čo koľko bude stať plánujem atd.. ja viem som tehotná možno mi to tak nemysli a beriem si vsetko viac k srdcu.. ďakujem za radu skúsim to tak urobiť aby som aj ja mala väčší kľud

enmery
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fcc7e to neviem dieťa sa nám veľmi dlho nedarilo.. takze toto malé nie je náhoda ale vymodlene

@anonym_autor Toto, čo poTebe povedal, je vlastne opis jeho. Lepí mu z otcovstva, fakt som alergická na mužov ohaňajucich sa peniazmi, pričom partnerka si riesi svoje financie sama, asi este fakt nestretol "zlatokopku" a že si slabá žena? To je uz na facku, lebo keby mali dieťa vynosiť a porodiť takéto vyklepané kusy mužov, uz by sme ako ľudstvo dávno zomreli.

zmrzlinka2021
11. okt 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 prišla som sa sem poradiť myslím si že je to normálne legálne.. povodne som sem ani tie slova ktoré zazneli nechcela písať..

@anonym_autor prosím ťa, v prvom rade to ries s manželom

xromix
11. okt 2025
@anonym_autor

@xromix áno máš pravdu. Ja vždy viac financie riešim že čo koľko bude stať plánujem atd.. ja viem som tehotná možno mi to tak nemysli a beriem si vsetko viac k srdcu.. ďakujem za radu skúsim to tak urobiť aby som aj ja mala väčší kľud

@anonym_autor Nemyslím si, že to myslel v zmysle zlatokopky, ale v tom že to furt riešiš tu temu financií, ja to mam podobne…stále som samostatná, ale už som upustila od veci, že všetko si najlepšie urobím sama a je jedno či ide o nákup alebo niečo doma. A som kludnejsia 😉. Kľudne napis ak by si to chcela viac rozobrať, prešli sme si všeličím.

zabka79
11. okt 2025

@anonym_autor uz pocas tehotenstva som podvedome vedela ze som si zle vybrala. Potom sa mi to roky potvrdzovalo...

anonym_70d768
11. okt 2025

riešiš blbosti, zas to až také zlé nebolo.
hormóny robia svoje.
keby som sa mala pre každú blbosť rozvádzať tak by som zahltila OS.
sme 20r spolu

anonym_f3b8f2
11. okt 2025

Toto zase vyzera na dalsieho, co bude pytat 50% na domacnost aj ked bude zena na materskej...chcem sa mylit

simona20201309
11. okt 2025
@anonym_autor

@andrejka1974 nemyslím si že toto bolo zo srandy.
Niečo v style že som slabá žena, psychicky labilná a že mi záleží len na peniazoch (čo vôbec pravda nie je, mame rozdielne účty, som dosť samostatná) a práve preto sa má to dotklo

@anonym_autor ...hormóny. si veľmi citlivá, a bude to ešte tak 1-2 roky trvať.
Vitaj v reálnom svete. Tak ti spadli ružové okuliare trochu skôr ako si očakávala. . .
Je to v pohode. Dokonalý pár neexistuje, ani dokonalý muž. Ani dokonale manželstvo.
Povedz mu ze sa ti to nepáčilo, že ťa to veľmi urazilo, ale chod ďalej.

motylik2559
12. okt 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, ak som spravne pochopila, tak tie slova, co o tebe povedal si sa dozvedela od niekoho ineho? A co tak najprv porozmyslat, ci ta dotycna osoba je dost doveryhodna🤷‍♀️Vies, niekedy zial sa deju take hnusne veci zo zavisti, neprajnosti a ten clovek sa moze navonok tvarit ako blizka osoba a pritom poza chrbat robit zlobu. Neviem teda kto ti to povedal, ale zatial by som tomu verila na 50% a porozpravala sa s priatelom, ze ta/ten mi povedal,...a povies mu vsetko co si sa dozvedela,ze udajne na teba povedal. Uvidis ako partner zareaguje-myslim,ze ho poznas natolko,aby si vedela rozlisit, ci hovori pravdu alebo popiera. Skus to s nim prebrat vklude, aj ked urcite aj hormony teraz robia svoje, ale takto si budes naistom a ziadne dohady nebudes musiet mat a odsudit ho skor, ako je potrebne, tiez nie je dobre🙂 Vela stastia🍀

anonym_fbfe72
12. okt 2025

Ja ti asi neporadím, ale nic ine ti neostáva ako nasledovne : odkomunikovat to s nim a nedusit to v sebe, lebo slepý nie je tak bude vidieť ze ti niečo je a ver mi, že to je lepšie co najskôr dostať zo seba von... a následne aj tak mu musíš dat šancu to napraviť, lebo čakáte spolu bábätko a kým príde pôrod a aspoň tie prve náročné mesiace, tak uvidíš ako sa to bude s vami vyvíjať...
Ja som mala tiež dokonalý vzťah v mojich očiach... bez hádok, všetko klapalo, potom sme sa rozhodli pre dieťa... 4 mesiace po otehotneni prestal so mnou chcieť spávať, keď som začala 3.trimester, chodil domov ožratý neskoro večer z prace a ak nie, tak prišiel domov s 2 fľašami vína ktoré vychlastal... potom sme sa začali hádať kvôli tomu lebo ja som sa bála ze to na mňa príde a on je vkuse opitý... tak nepil predomnou ale schovával fľaše po záhrade. V aute som našla na zadnom sedadle 2 plechovky z vína- jedna ružová a jedna biela... takto sa to ťahalo do pôrodu. Po porode sa to nezlepsilo, bola som psychicky na dne v období kedy som sa mala najviac tešiť... až po roku sa to zlepšilo... ale náš vzťah stojí za nič a synček je už väčší, takže už uvažujem nad tým, že ho opustime.. lebo aj ako otec stojí za nič.. tým som chcela povedať, že na základe okolností ak nemáš veľmi na výber kam ísť, tak toto obdobie aj tak nie je na výber ako to vydržať a dat tomu šancu ci je to len nejaké krátke obdobie alebo to bude ďalej pokračovať

Strana
z2