Ako zvládnuť sklamanie z meškajúcich zásnub?
Cochvila budem s partnerom oslavovat 2 vyrocie nasho vztahu. Uz ocakavam, ze pride aj poziadanie o ruku kedze sa mi v slabej chvilke priznal, ze ma chcel poziadat ked sme kupili dom. Lenze prisli ine vydavky tak to odlozil. Bojim sa, ze sa sklamem ak na vyrocie dostanem len kvety a mozno, ze bude len vecera a sex. Zrejme prsten nedostanem pretoze sme teraz kupovali do domu krb co stalo cez 1000€. Snazim sa na to pripravit ale bojim sa, ze zas budem cakat. Ked som sa ho pytala povedal, ze caka na spravny okamih. Som trocha v depke z toho pretoze vsade vidim len zasnuby, svadby atd. Kamoska sa teraz vydava, sestrina dcera ma 25 a vydava sa. Ja mam coskoro 40 a len cakam. On mi jasne povedal, ze ma chce za zenu ale, ze nech na neho netlacim. Lenze tym, ze mame dom je kopec vydavkov tam a ja som mu povedala, ze nechcem prsten za milion. Povedala som mu aj kedy by sme sa mohli zasnubit. Ze bud na vyrocie alebo na vianoce alebo moje narodeniny. Len to cakanie je ozaj nekonecne. Milujeme sa a planujeme aj rodinu preto ho mozno aj tlacim lebo on si mysli, ze budem hadam plodna az do smrti.
45 ročný starý mládenec ?No asi prečo ?
Žiadna ina ho nechcela ,prekukla ho,preto v tom veku je ešte slobodný .
On nemá zaujem na svojom živote niečo meniť ,jemu vyhovuje pohodlie a nie blbosti/pre neho / svadba a dieťa
Keby o to mal zaujem ,uz to dávno ma
Ak by si ho nahodou k tým záväzkom dohnala ,budeš mať s ním ťažký život
Egoista ,sebec kde bude vždy po jeho ,ty a tvoje názory ho nezaujímajú
On len naťahuje čas aby si ty bola za zenitom
Nie každy túzi po rodinnom života ,to je v poriadku ALE ma byt tak seriózny a povedať veci narovinu a netahat ta za nos ,zo je chrapunstvo
Nechapem naco si s nim brala hypoteku🤦. Chce dieta a pouziva kondom🤦ked je taky pobozny mal by sulozit naplno. Podla mna sa rozidete. Wk by mal zaujem aspon dieta by ste uz skusali.a mozno je neplodny..
Roxpravali sme sa dnes o tom a pohadali sme sa skrz to, ze pocuvam hlupe rady na internete a ze keby to somnou nemyslel vazne tak nejde do hypoteky. Ze hocori mi to raz a naposledy, ze dieta chce a nemam pocuvat sproste rady. Ze najskor musime izbu pre dieta prichistat co za mesiac sa stihneme a ked tak strasne po tom tuzim staci povedat. Ze on sa uz nemieni somnou hadat ked si myslim, ze vsetky zeny na modrom koniku mu vidia do hlavy alebo srdca.
No vidíš, a môžete žiť šťastne až do smrti. Bez manželstva a bez dieťaťa.
Toto sa mi nejako nepozdava, skor mi pride ze spekuluje, ci ano alebo nie.
Izbu spravite len ci aj dieta ...zas vyhovorka izba
Kráľovne dostávajú prsten, sluzky sa skladajú na krb. Uz ta zadelil do skupiny slúžka, pre nieco si ta prestal vážiť a nepoziadal. Muzi to robia preto, lebo sa im zena lahko odda, zostahuju sa k sebe, uz je ruka v rukave bez námahy a prekazok. Ano, som stará škola. Necháva si zadné vrátka. Akonáhle da zena najavo svoju nezávislosť a predsa si uchová aj ženskosť, vtedy ju muz uctieva (mam aj nemám ju). Riešenie problému - uz sa asi romantického gesta nedockas, tak si bud buchnes doma po stole alebo si rozdeľte peniaze a majetky a dovidenia. A nerob si s lemravym chlapom deti, ktorý ta ma za sluzku. Najprv fara, potom Mara.
Ak bude trvat len mesiac prichystat izbu, preco sa nemozete zacat snazit o dieta hned? Ved aj tak budes 9 mesiacov tehotna= 9krat tolko casu prichystat izbu. Nechapem tu "logiku"
@autorka tu nejde o jeho hlavu a srdce, ale to že nerešpektuje na čom Ti tak veľmi záleží. Už nie ste najmladší. Myslí si, že dieťa ,,vyrobiť" je tak jednoduché? Jemu nezáleží či sa podarí. Ale pre Teba je to dôležité. Tak by to mal chcieť pre Teba a nie preto, že nejaké ženy na koniku. Tie vám môžu byť ukradnuté. Ide o vašu budúcnosť. Keď si ju praješ s dieťaťom, tak by sa mal posnažiť. Oháňať sa hypotékou. Však to sú len peniaze. Jemu je asi vyššia priorita ten dom a tá izba. Len aby mu napokon ten dom a izba nebol na ... A pokazí život aj Tebe. Ale budete mať dom s detskou izbou!!! Už je starý na Postav dom, zásad strom....

@autorka nič v zlom, ale slova sa hovoria a chlieb sa je... dôležité sú skutky.
Inak už to tu bolo spomínané, nemáte predsa 20, aby ste potrebovali romantické zásnuby pod Eiffelovkou.
A ešte dodám, ze on to dieta môže mať pokojne aj neskor. Ale bez teba a s mladšou. Z môjho pohľadu pre teba už včera bolo neskoro