icon

Ako zvládnuť studené manželstvo?

danakristi
14. máj 2024

Dobrý den ženy. Chcem sa opytat Aku skusenost máte v studenom manželství. Mně to navrhl moj manžel. Přidám aj foto co napisal.

Strana
z2
anna777115
14. máj 2024

@danakristi Veď, keď otvoriš diskusiu, tak aj vysvetli, čo majú diskutujúci chápať pod pojmom studené manželstvo. Tak, rovno dopiš, čo to ten tvoj muž vlastne navrhuje.

cookie29
14. máj 2024

pre zaujimavost som hodila do google "studene manzelstvo" a nic nenasiel...

janai1
Odpoveď bola odstránená
anna777115
14. máj 2024

Ďalšie falošná téma, profil vytvorený teraz v máji. Že, to baví tých ľudí.

barborachors
14. máj 2024

@danakristi ze treba zakurit, aby zima nebola

deti95060810
14. máj 2024

studené manželstvo? to mám rozumieť že máte obaja studené nohy, ruky, alebo ste k sebe chladní ako psie čumáky?
napíš niečo o tom viac...

unicornlady
14. máj 2024

asi formálne manželstvo (t. j. viac-menej kamaráti, spolubývajúci..)

danakristi
autor
14. máj 2024
danakristi
autor
14. máj 2024

Bodaj by to tak bolo

danakristi
autor
14. máj 2024

Nikdo nechápe čím prechadzam

danakristi
autor
14. máj 2024

Každý si myslí že sa na tom zábava. Ale toto není na smiech

danakristi
autor
14. máj 2024

Su tu 3 deti a manžel má vymenil. O takychto veciach sa nezartuje

danakristi
autor
14. máj 2024

Alebo pride to niekomu vtipné????

danakristi
autor
14. máj 2024

To že som nová neznamená že nie som člověk. Mám aj já srdce a velmi zlomene

gejb
14. máj 2024

@danakristi až na to ze nikto tu nechápe o com píšeš tak sa nezavzdušnuj

cookie29
14. máj 2024
kiki68
14. máj 2024

Takze navrhol but spolu skrz deti a pokoj v rodine a inak uz Ta nelubi. Tam jedine obojstranne otvoreny vztah. Inak budes trpiet a nevydrzis to

danakristi
autor
14. máj 2024

Co je na tom nechapave. Som vydaa manžel mi...... Inu ženu v zahraničí

gribka1
14. máj 2024

Takže budete manželia, ale len na papieri, vychováte deti, ale milovať bude inú ženu. Tak je to jedna z možností, čo by si chcela ty?

danakristi
autor
14. máj 2024

Normalne manželstvo. S láskou ako dakedy

gribka1
14. máj 2024

No lenže, ak ťa nemiluje, asi to nie je možné. Bohužiaľ.

danakristi
autor
14. máj 2024

Já sa idem zbláznit. Este z radostnou píše že to prebera z keleginou

cookie29
14. máj 2024

@danakristi chces nemozne... rodicia budete navzdy, par uz asi nikdy. On ma rad inu. Ak mu chces robit sluzku, nech sa paci...

gribka1
14. máj 2024

To takého vola ešte miluješ? Nepríde ti to ponižujúce? Nech si to studené manželstvo strčí niekam.

januska12323
14. máj 2024

Čo? On trtká inú v zahraničí a ty s ním chceš ostať?

kiki68
14. máj 2024

@danakristi tak to je na velke zvazenie ( ako si ekonomicky na tom), co ked budes 2-3 mes bez vyzivneho ( doplati omeskane), toto musis zvazit vsetko. Ake mas vztahy k jeho rodine ( napr pomaha svokra, sestra, brat a maju Teba velmi radi), lebo kopec zien poradi, ze vyprdni sa na debila. Akoze ano, len ci hned, ci si to mozes dovolit, ake mas male deti atd

gribka1
14. máj 2024

@kiki68 Veď ono to nie je celkom zlé z finančného hľadiska. On tam milenku, ona tu milenca. Rodina akože funguje. No len ona ho miluje a trápi sa.

sissy27
14. máj 2024

@danakristi síce stále nevieme, čo ti manžel napísal, ale očividne mu nie je vôbec blbé mať milenku. Oznámil ti to, postavil ťa pred hotovú vec, takže ďalší krok je na tebe - či si ochotná toto znášať alebo nie, podľa toho sa zariaď. Aj tu na mk nájdeš dosť takých, ktoré budú trpieť kadečo, lebo veď "nemám kam ísť" a "chcem aby deti mali otca" - čo sú úplne najlacnejšie výhovorky.
On nemá dôvod sa rozvádzať, lebo veď zbytočné opletačky a ešte by sa aj musel deliť o majetok, platiť výživné na deti a nedajboh sa o ne aj starať každý druhý víkend a polovicu prázdnin. Takže preňho je výhodnejšie držať ťa ako opatrovateľku a gazdinú, keď bude mať chuť na sex tak sa zariadi (s tebou alebo s inou), no povedz, nie je mu sveta žiť?
Milenke to asi vyhovuje tiež, lebo veď nepotrebuje ona prať jeho oprdené trenky a starať sa cez víkendy o vaše deti, ona si zoberie to čo sa jej hodí.
A ty? To už si musíš sama odpovedať, čo vyhovuje alebo nevyhovuje tebe...

danakristi
autor
14. máj 2024

Máš pravdu. Velmi pekne dakujem za názor a otvorenie oči

alickapusinka
14. máj 2024

to čo je za blbý vyraz studene manželstvo to kto vymyslel takú blbosť. Nie studene ale muž ma milenku odkiaľ máš vyraz studene prvý raz počujem.

Strana
z2