Ako zvládnuť studené manželstvo?
Dobrý den ženy. Chcem sa opytat Aku skusenost máte v studenom manželství. Mně to navrhl moj manžel. Přidám aj foto co napisal.
pre zaujimavost som hodila do google "studene manzelstvo" a nic nenasiel...
Ďalšie falošná téma, profil vytvorený teraz v máji. Že, to baví tých ľudí.
@danakristi ze treba zakurit, aby zima nebola
studené manželstvo? to mám rozumieť že máte obaja studené nohy, ruky, alebo ste k sebe chladní ako psie čumáky?
napíš niečo o tom viac...
asi formálne manželstvo (t. j. viac-menej kamaráti, spolubývajúci..)
Bodaj by to tak bolo
Nikdo nechápe čím prechadzam
Každý si myslí že sa na tom zábava. Ale toto není na smiech
Su tu 3 deti a manžel má vymenil. O takychto veciach sa nezartuje
Alebo pride to niekomu vtipné????
To že som nová neznamená že nie som člověk. Mám aj já srdce a velmi zlomene
@danakristi až na to ze nikto tu nechápe o com píšeš tak sa nezavzdušnuj
Takze navrhol but spolu skrz deti a pokoj v rodine a inak uz Ta nelubi. Tam jedine obojstranne otvoreny vztah. Inak budes trpiet a nevydrzis to
Co je na tom nechapave. Som vydaa manžel mi...... Inu ženu v zahraničí
Takže budete manželia, ale len na papieri, vychováte deti, ale milovať bude inú ženu. Tak je to jedna z možností, čo by si chcela ty?
Normalne manželstvo. S láskou ako dakedy
No lenže, ak ťa nemiluje, asi to nie je možné. Bohužiaľ.
Já sa idem zbláznit. Este z radostnou píše že to prebera z keleginou
@danakristi chces nemozne... rodicia budete navzdy, par uz asi nikdy. On ma rad inu. Ak mu chces robit sluzku, nech sa paci...
To takého vola ešte miluješ? Nepríde ti to ponižujúce? Nech si to studené manželstvo strčí niekam.
Čo? On trtká inú v zahraničí a ty s ním chceš ostať?
@danakristi tak to je na velke zvazenie ( ako si ekonomicky na tom), co ked budes 2-3 mes bez vyzivneho ( doplati omeskane), toto musis zvazit vsetko. Ake mas vztahy k jeho rodine ( napr pomaha svokra, sestra, brat a maju Teba velmi radi), lebo kopec zien poradi, ze vyprdni sa na debila. Akoze ano, len ci hned, ci si to mozes dovolit, ake mas male deti atd
@danakristi síce stále nevieme, čo ti manžel napísal, ale očividne mu nie je vôbec blbé mať milenku. Oznámil ti to, postavil ťa pred hotovú vec, takže ďalší krok je na tebe - či si ochotná toto znášať alebo nie, podľa toho sa zariaď. Aj tu na mk nájdeš dosť takých, ktoré budú trpieť kadečo, lebo veď "nemám kam ísť" a "chcem aby deti mali otca" - čo sú úplne najlacnejšie výhovorky.
On nemá dôvod sa rozvádzať, lebo veď zbytočné opletačky a ešte by sa aj musel deliť o majetok, platiť výživné na deti a nedajboh sa o ne aj starať každý druhý víkend a polovicu prázdnin. Takže preňho je výhodnejšie držať ťa ako opatrovateľku a gazdinú, keď bude mať chuť na sex tak sa zariadi (s tebou alebo s inou), no povedz, nie je mu sveta žiť?
Milenke to asi vyhovuje tiež, lebo veď nepotrebuje ona prať jeho oprdené trenky a starať sa cez víkendy o vaše deti, ona si zoberie to čo sa jej hodí.
A ty? To už si musíš sama odpovedať, čo vyhovuje alebo nevyhovuje tebe...
Máš pravdu. Velmi pekne dakujem za názor a otvorenie oči
to čo je za blbý vyraz studene manželstvo to kto vymyslel takú blbosť. Nie studene ale muž ma milenku odkiaľ máš vyraz studene prvý raz počujem.

@danakristi Veď, keď otvoriš diskusiu, tak aj vysvetli, čo majú diskutujúci chápať pod pojmom studené manželstvo. Tak, rovno dopiš, čo to ten tvoj muž vlastne navrhuje.