icon

Ako zvládnuť svadbu po hádke so snúbencom?

6. jún 2025

Ahojte, zajtra máme mať svadbu a so snúbencom sme sa veľmi pohádali. Veľká šanca na udobrenie nie je, bola to naozaj škaredá hádka. Ako zvládnuť takto zajtrajší deň? :((

tiezjedna
6. jún 2025

tak otázka je prečo ste sa pohádali... čo také strašné ti nie je schopný odpustiť deň pred svadbou???

any_soj
6. jún 2025

Ja len k tým radám, že neprísť na svadbu - všetko zaplatené predpokladám, neviem, ako to funguje, ale asi by vám nikto nevrátil peniaze....? Takže ja by som svadbu zrušila, ale so všetkými pozvanými hosťami by som si užila parádne poobedie/noc. A k tomu či si ho vôbec brať - samozrejme závisí od dôvodu hádky. Čo také strašné si mu urobila, že ti nechce odpustiť?
A píšeš, že je to pri hádkach vždy niekoľko dní. Vždy z jeho strany je to naťahovane? Za mňa veľký red flag. Pusti si ešte rýchlo prvú časť z podcastu Ako si nezobrat teľa - 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. A sleduj jednotlivé znaky, ako si všímať, či je druhý schopný a ochotný milovať.

kikusenka1
6. jún 2025

Prosím daj vedieť ako to dopadlo. Ja tiež patrím k ľuďom ktorých treba nechať vychladnúť takže tiež by po hádke so mnou nebola reč.... ale svadba by bola 😀

sss777
6. jún 2025

Svadba má byť o tom, že pred oltárom/matrikarom stoja dvaja najšťastnejší ľudia na svete. Máš si to pamätať do konca života a má ťa to povzbudiť vždy, keď to vo vzťahu nie je ružové.
Ja by som do toho zajtra nešla.
Ako máte začať "nový" spoločný život, keď ti nevie odpustiť?

nin12345
6. jún 2025

Ak sa nejedná o nejakú brutalitu čo si mu urobila a preto ti nechce odpustiť tak to zaváňa manipuláciami z jeho strany. Pretože vám by malo obom záležať aby ste mali zajtra pekný deň. Nie len tebe. Aj on sa mohol prísť udobriť. Neprišiel okej tak si šla ty. A namiesto toho aby sa s tebou porozprával a hodil to za hlavu ťa ešte drží v zlom pocite noc pred svadbou. On sa podľa mňa vyžíva v tom že ti je z toho zle. Viem že je to extrémne deň pred svadbou ale ja by som predsa len zvážila či tam poviem áno. Možno si toto dostala ako znamenie zhora. Každopádne ti držím palce a daj nám vedieť ako si dopadla

nin12345
6. jún 2025
@kikusenka1

Prosím daj vedieť ako to dopadlo. Ja tiež patrím k ľuďom ktorých treba nechať vychladnúť takže tiež by po hádke so mnou nebola reč.... ale svadba by bola 😀

@kikusenka1 veľa ľudí potrebuje vychladnúť ale snáď deň pred svadbou by si nerobila caviky nech sa tvoj partner cíti mizerne a nevyspi sa celú noc a nech je v strachu

jankajanka13
6. jún 2025

📌

rejka7
7. jún 2025

Tak niekedy je ruka osudu tak silno očividná, ale človek "ide" svoje🤔. Rada by som poznala ako bude príbeh pokračovať, tak po 2 deťoch a 5-7 rokoch manželského života🥴.

sense
7. jún 2025

Dôvod hádky keď ti nechce odpustiť napriek ospravedlneniu a ešte aj deň pred svadbou?

venusa85
7. jún 2025

📍

natalka13
7. jún 2025

Zakezi na dovode hadky.
Ak sa on dnes prvy neozve, po💩 ti cely den.
Budes s nim zit zivot a ak sa na💩 na tyzden kvoli farbe kvetinaca ci zhnitej paradajke v chladnicke rozmysli si to dobre. Pridu deti = nove starosti = 1000 jeho dovodov sa hadat

terezka1947
7. jún 2025

Odpovedaď sa nedozvieme,nevesta je u kaderníčky🤷
Svadba bude.....čo tam jedna hádka.
Inak,je to divný stav,deň pred svadbou si neodpustit.
Neviem si to predstaviť...to muselo byť buď niečo silné alebo divny pár,asi by som sa bála takého manželstva.

okseen
7. jún 2025

Tiež som sa vydala za huja s ktorým sme sa hádali a aj tak to skončilo rozvodom a ty skoncis tiež určite. Dnes je stále polovica vzťahov na grc a zbytok sú rozvedení. Odhadujem ze cca 25 percent je ako tak funkčné spokojných.

januska12323
7. jún 2025

Len si ho zober, aspoň bude o jedného somára menej na trhu.

kaca222
7. jún 2025

To je dobrý blbec, že “teraz ti odpustiť nedokážem”.
My máme s mužom jednu zásadu a to nikdy neísť do postele pohádaní. Ak sa pochytíme, tak vždy sa musíme udobriť pred spaním.

ankare
7. jún 2025

A čo bol dôvod hádky?

3petka
7. jún 2025

Neviete spolu komunikovať a idete sa brat? A keď prídu deti?
Načo? Načo?
Prepáč ale aj keby neviem čo sa dialo tak svadba by nebola.

danniiee8
7. jún 2025

Ako to dopadlo? Čakáme rozuzlenie a záver 🤔

rejka7
7. jún 2025
@okseen

Tiež som sa vydala za huja s ktorým sme sa hádali a aj tak to skončilo rozvodom a ty skoncis tiež určite. Dnes je stále polovica vzťahov na grc a zbytok sú rozvedení. Odhadujem ze cca 25 percent je ako tak funkčné spokojných.

@okseen že 25 percent🧐 a nepreháňaš to trošku?? Ja by som povedala tak 10 percent najviac😂

beata_k
7. jún 2025

Na ako autorka? Utriasli ste to? 😁

vkatush
7. jún 2025

Len sa 📌, kebyže sa náhodou raz dozvieme dôvod hádky 😁

Ale ja som jak tvoj snúbenec, takže chápem. Tiež neviem hneď spracovať, odpustiť, tváriť sa, že nič. Potrebujem aspoň deň dva na vychladnutie, kým sa môžeme o veciach porozprávať. Keby sa so mnou chcel niekto hneď po hádke, dopadlo by to zle 😅

lucik194
7. jún 2025

pripnem sa, no kedze je to anonym..... uvidime, co z toho bude

danniiee8
7. jún 2025
@vkatush

Len sa 📌, kebyže sa náhodou raz dozvieme dôvod hádky 😁

Ale ja som jak tvoj snúbenec, takže chápem. Tiež neviem hneď spracovať, odpustiť, tváriť sa, že nič. Potrebujem aspoň deň dva na vychladnutie, kým sa môžeme o veciach porozprávať. Keby sa so mnou chcel niekto hneď po hádke, dopadlo by to zle 😅

@vkatush och toto presne mám aj ja a neznášam to! Ešte pred svadbou som navrhla záväzok - nikdy neísť spať pohnevaní a vždy si všetko hneď urovnať- súhlasil
Neskôr som zistila, že ja potrebujem minimálne dva dni na vychladnutie a medzitým je vlastne minimálne jedna noc 😅 a môžem sa snažiť, prehovárať sa, diskutovať s mužom, nič nepomôže aby som šla spať v kľude 😅

sidicek
7. jún 2025
@rozculena

ty sa chceš vydávať za niekoho,s kým sa takto hádate?? A on ti nechce odpustiť,aj keď sa mu ospravedlníš? 😨

@rozculena podľa mňa to sú tie prechodene vzťahy, sú ako tak na seba zvyknutí ale láska už vyprchala. Ja tiez nechápem prečo sa takíto ľudia berú .

vkatush
7. jún 2025
@danniiee8

@vkatush och toto presne mám aj ja a neznášam to! Ešte pred svadbou som navrhla záväzok - nikdy neísť spať pohnevaní a vždy si všetko hneď urovnať- súhlasil
Neskôr som zistila, že ja potrebujem minimálne dva dni na vychladnutie a medzitým je vlastne minimálne jedna noc 😅 a môžem sa snažiť, prehovárať sa, diskutovať s mužom, nič nepomôže aby som šla spať v kľude 😅

@danniiee8 môj sa naučil, že ma má nechať. Síce sme ešte nemali hádku hádku, stále len somariny alebo moje durdenie jak decko 😅 ale vie, že proste ja potrebujem buď chvíľu sa hrať na primadonu (sa smeje, že si aspoň vtedy oddýchne) alebo proste fakt spracovať moje prchké myšlienky, zamyslieť sa nad druhou stranou, dať si v hlave tak 30 scenárov ako reagovať,... A potom môžeme v pohode 😁
A keďže on to chápe, asi preto sme ešte hádku nemali.

gov
Odpoveď bola odstránená
buberova
7. jún 2025

To je výborné že sa už autorka neozvala.. tiež si myslím že to nebola hádka pre banalitu

mk1111111111
7. jún 2025

Ale, ved v dobrom, aj v zlom

bielasovicka
7. jún 2025

Takto sa pohadať deň pred svadbou? To není len vo filmoch? 🤣

cimage
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov niekto robi svadbu kvoli velkym darom a jedlu? Ved svadba je pomaly drahsia ako byt a na daroch sa urcite nevrati 100%.