Ako zvládnuť svokru a manželove bývalé?
Ahojte,
ako by ste reagovali, keby sa vaša svokra stretáva s rodičmi jeho bývalej manželky (pol roka v mladosti manželia bez deti, bez majetku... nerozvážnosť)
A píše si na mess+telefonuje s ďalšou jeho bývalou (ktorú teda nemala v obľube)
Manžel má bratov, ale s ich bývalými nekomunikuje a to ani s takou ktorú dlho ospevovala aká je super ....
Viem, že je dospelá a môže si robiť čo chce...ale čo ja viem.....neviem...tak sa pýtam vás....
Pozri,s byvalou a jej rodicmi,si mohli ludsky sadnut,tak komunikuju,to neries. Naco? A s tou dalsou byvalou? Ano,cudne,ze ju neznasala su kamosky,ale opat ,jej vec
Moji rodičia sa tiež stretávajú s rodičmi môjho exmanžela,minimálne 2-krat ročne idú navzájom na návštevu si gratulovať k sviatkom plus raz ročne sa stretávajú u mňa na oslave synovych narodenín..A je mi absolútne ukradnuté,čo si o tom myslí frajerka môjho exmanžela,keďže ju do toho nie je vôbec nič..Sú to dospelí ľudia,môžu sa stretávať s kým chcú..
Mne tiež sem tam svokra povie info o jeho bývalej, ktoré sú mi ukradnutý a absolútne ma to nezaujíma. Ona s ňou asi kontakt nemá, ale ved sa to k nej dostane. A prečo to vraví mne, absolútne netuším🙂
Coho sa bojíš? Že sa bývalá niečo dozvie o Tebe? A? Nie je Ti to jedno?
@saraxyz vieš čo, keď som posielala svokre fotky našich detí tak som nečakala, že ich bude posielať jeho bývalej....
@vilma7 no u nás svokra posúva informácie o našej rodine jeho bývalej a rodičom jeho bývalej...mne to príde ako naše súkromie... Vieš, že prečo by mala jeho bývalá vedieť ako sa darí našim deťom...
To by si mal Tvoj muž s ňou vyriešiť. Kvôli čomu to potrebuje bývalá?
5 rokov na nu nadavala a oslavu robila ked sa rozisli? To si tam
Bola pritomna ci to vies od manzela ze takto to bolo
? Nech si svokra keca skym
Chce jej vec . A neposielaj jej fotky deti a nehovor jej
Nic sukromne ked vies ze to posuva dalej . Deti jej ukaz nazivo alebo cez video hovor .
@miadi to viem aj od nej.... Nadávala na ňu ešte aj predomnou, spolu so svokrom....ešte keď sme s manželom len spolu začínali...rovnako jeho bratia....
To, že to posúva ďalej a rieši moje a manželove súkromie s ňou som zistila až teraz...a neviem teraz úplne ako s tou informáciou naložiť.....
Spomínam si práve, že keď sme prerobili poschodie tak si to fotila... Ja len dúfam, že aj toto s ňou nezdielala.......
Mama môjho ex mi vzdy zavolá k narodeninám, sviatku aj ja jej a aj na káve som bola už u nej niekoľkokrát
Je to už stará pani takže ziadne sociálne siete nemá, možno keby ma pošle mi fotky. A mna by to potešilo, cisto z ľudského hľadiska ze sa jej synovi darí, ma sa dobre, neviem neprajem mu nic zlého v živote
Nam sa s ex svokrou práveže veľmi zlepšil vztah po rozchode, neviem asi preto ze tam nebolo už to napätie svokra/nevesta, začali sme sa k sebe správať viac kamarátsky, uvoľnene .., Je to babka mojej dcéry takže ten vztah tam proste je aj nejako prirodzene koli tomu, no viem si predstaviť ze by to slo aj bez dietata
Podľa mňa ziarlis zbytočne, nechaj to tak, neotravuj si tým život. Ak sa ti aj zdá ze svokra ma radšej jeho bývalé tak to nerieš, načo, je to tak ako to je
@lujza123 ja neziarlim... Nemám na čo...
Vy máte spolu dieťa, tu dieťa nie je.
Mne prioritne vadí rozoberanie môjho súkromia s cudzou ženou....
@lujza123 ty si to vieš predstaviť...ktovie či by si na teba vobec spomenula keby nemáte malú...to je úplne iný prípad
@simca06022011 a čo si myslíš, ,že iné majú spoločné? A že asi riešia....určite riešia aj kvety, rozloženie kuchyne....ale tak....
Jasné že riešia aj nas... 😂
Ja sa so svokrou moc nebavím, takže mne je fakt jedno čo ona robí a čo nerobí...preto som to zistila vlastne až teraz....ale teda ja som ten typ čo nemá.na internete ani svoju fotku, nie ešte deti...a celkom mi vadí, keď jej referuje čo robíme....
Jeho ex kedysi skúšala písať aj mne ....aj som jej odpísala ...ale došlo mi čo robí...a mužovi to vadilo, tak som prestala....
Ja viem, že svokra to berie že sa tým chváli....ale ja nepotrebujem aby o nás vedela niečo....načo....
...
@viestta mal 2 dlhodobé vzťahy a ja som tretí....stretli sme sa po jeho 30tke
Verím, že tvoj manžel bol panic keď ťa stretol
@ivik4 ku mne si to nedovolí....
Aaaale keď bol muž s druhou....tak mu tam doniesla do domu rodičov tej prvej 😂😂😂😂😂😂
@lindous nie je vplyvná ani jedna.... Ani druhá....
lenze tak ako referuje ex, alebo jej rodine, tak to podla mna referuje kazdemu znamemu... tu ide o uplne inu vec, jedna vec je povedat, ze ta moja nevesta je taka a onaka, a teraz idu s Ferkom hentam a s detmi robia toto, ako riesit ze ooo taka skoda, ze ta nechal/nechala, taky by ste boli par a to ta jej nova/ten jej novy je taky a onaky a ty si taky cukrusik. A urcite sa mu/jej oci otvoria a vratite sa k sebe... :DDD (naschval pisem aj on/onalebo to sa moze stat na kazdej strane)
Toto myslim, ze je velky rozdiel. Preto pisem, ze nieco by vadilo, nieco nie... pokym by to mne nijak nezasahovalo do vztahu, neriesim. To neovplyvnis, ani ked sa bude so 70r susedou bavit o tom co robite, ani s ex... proste kvakaju, ako sa zvykne... neviem ci zvyknes aj jej inych znamych riesit a co s nimi prebera 🙂
@simca06022011 toto ale ona presne robí....ty ju poznáš? 😂
Ja si svoje súkromie strážim, akože fakt si dávam pozor čo kde poviem....
A takto stretnem na ulici (sme v 1 dedine) hocikoho a každý o mne vie aj o koľkej som si prdla...
A teda vrchol mi príde že to referuje aj na tieto ex strany....
Ja jej už ani nič pomaly nič nehovorím a ona to potom ťahá z deti....
@simca06022011 tvoja mama s mojou svokrou by boli super kamošky 😀😀😀
Ja mám zase mamu takú, že sa nikdy nestarala a nikdy neklebetila....keď som.jej niečo povedala, zostalo to u nej....
pre mňa je toto také...niečo iné....nie som zvyknutá na štýl - čo neviem to nepoviem každému koho stretnem ...
tak vies, ak taketo veci rozprava, ja by som poziadala polovicku nech si to s nou vyriesi. ja som mame riadne vypapulovala, ked taketo reci viedla s exom a po 2 upozoreniach, som ju chytila ako s nim tajne vola :D Ak neprestane ohovarat a rozsirovat, bude si tahat informacie tak z internetu.. nechodili by sme tam asi a ani ja. Ved v podsate nie som povinna pocuvat potom tieto jej reci od kazdeho vsade... alebo treba skusit aj inu taktiku, to fungovalo potom smerom ku nasej rodine (lebo moja mama rada aj v ramci rodiny), otocila som to naopak, ze je to vymysel a nic sa take nestalo a bolo to inak.. aaa co ona o tom moze, vediet, ved tam nebola :D atd... dostane taku svoju medicinku :D staci zacat o nej rozpravat., co kde kedy urobila, neurobila.. atd atd. A hned je tichucko.
V podstate moja mama to nemysli zle, ona je taka povaha. Kazdemu sa pchat do zadku, pred kazdym cukrikova, nepovie len co nevie.. prestane kvakat len v pripade, ze vie, ze u druhej strany jej nezmysly neprejdu (cize napr. pri mne, lebo jej poviem na rovinu, ze trepe somariny a nezaujima ma to a ked nieco chec vediet, rovno jej poviem, ze nepoviem, lebo ako vzdy si pusit hubu na spacirku...)..
Ja tiez nezvyknem hovorit nic, ale napr. mam z kazdej strany taketo povahy, cize ja si z toho nejaku velku hlavu nerobitm. Ale EX boli problemovi, to mi veru bolo proti srsti riadne.
@1ryba nie, my nebývame so svokrou...
Máme svoj dom, viac poschodový.... ale v tej istej dedine....
Ty svokre nepošleš fotky deti?
@1ryba prečítala som si čo si písala príspevok predtým.... A neviem, či sa ja zle vyjadrujem...alebo ty zle čítaš....
Ale teda veľká zlosť ide z tvojich vyjadrení..si v poriadku?
Ja som chcela názor viacerých žien... A každá píše svoj postreh....ale ty ideš tak dosť ostro...stalo sa ti niečo?
@simca06022011 ty si dobrá 😂😂😂😂
A mama ako reagovala, keď si to negovala?
Moja mama nikdy nič zbytočne naviac nehovorila, učila má byť o svojich veciach ticho...A svokre keď niečo povieš to má väčší dosah ako keď si dáš reklamu do fun rádia 😂
@1ryba a prečo? Z dovolenky nepošleš ako sa mate?
@1ryba strašnú zlosť cítim z tvojich príspevkov.... Prepáč, ale už nebudem na teba reagovať ...
Drž sa

neriesila by som ju, ak neriesi ona mna :DD ja mam takuto mamu, ta si vypisovala a vyvolava s byvalymi mojimi, keby poznala tak aj rodicmi by si... to nevysvetlis, to je proste povaha. Aj ked som povedala, ze sa to nehodi, pomohlo az ked jedne ex bol na prasky, a ona mu stale len iskricky nadeje davala,a tie reci... aka som a onaka som a bla bla... a uz som ju tak zdr****la ze sa aj hanbila. tak prestala si s inm vyvolavat. Inak by som to neriesila.
Cize ak sa nic taketo nedeje, tak nech si je ona v kontakte s kym chce, napr. teraz ja ani netusim, s kym moj chlap mal nieco/nemal nieco na ich dedine, bavia sa tam vsetci so vsetkymi, a .. preco by som to vobec mala riesit? :DD pokym sa nejake Beta, Kata nechodi starat do nas doma a neriesia co robim ja, pripadne nedoliezali za mojim chlapom = moze mi to byt ukradnute