icon

Ako zvládnuť vzťah s nadšeným psíčkarom?

Včera o 12:35

Ahojte baby, mali ste niektorá z vás vzťah s psíčkarom ?
Ak vymyslíme nejaký výlet tak je najradšej za turistiku žeby mohol zobrať aj svojho psa. Ráno aktivity nemáme skoro žiadne lebo venuje sa iba psovi. Večer dlho vonku nemôžme byť lebo vtedy musíme zas venčiť psa. Mňa to už úprimne nebaví. Aj keby sme šli na výlet tak zoberie s nami jeho psa.
Som divná ja ? Lebo už fakt neviem.

anonym_0a509c
Včera o 17:09
@anonym_e494bc

Utekaj od neho,ved citas tie odpovede jemu podobnych tyranov,...pustite sa do mna vy hlupaci , co drzite doma plemena ako vlciak a podobne so srstou psov, sedte doma v kozuchu vy a bez poriadneho vybehu .... to je tyranie, zamyslite sa a prestante tie psy a macky tyrat, oni vobec necitia a nerozmyslaju ako ludia,

@anonym_e494bc ty sa najprv nauč písať

summer23456
Včera o 17:09
@alenka58

@summer23456 poznám viacero ľudí ktorí majú psíkov chované vnútri, nič im nesmrdí ani oni nesmrdia, viaceré známe osobnosti majú psíka , myslíte že by maia slabú hygienu? a takýchto je veľa nikto z nich by nedopustil slabú hygienu ba naopak, samozrejme sú ľudia s biednou hygienou aj bez psa, stačí keď príde kolegyňa ktorá chodí MHD zhnusená smradom z ľudí, žeby pomaly všetci v MHD chovali psov? moja priama kolegyňa chová mačky, príde od chlpov ale vonia, je veľmi čistotná

@alenka58 to asi nepatrilo mne ..ja nám psa a nesmrdim 🤣🤣🤣

alenka58
Včera o 17:12
@summer23456

@summer23456 😂😂😂 si si istá 😍

curlie

Držím palce tomu chalanovi, nech nájde ženu ktorá bude jeho psíka ľúbiť rovnako ako on 😊

summer23456
@alenka58

@summer23456 😂😂😂 si si istá 😍

@alenka58 áno🙂🤣

alenka58
Včera o 17:15
@anonym_6ab2bb

@summer23456 samozrejme 🙂 hovoria Tí, čo ich v bytoch majú a “necítia” to …

Autorka … a tebe príde normalne, že dospelý chlap považuje paa za svoje dieťa a takto to “porovnáva” ?? … aby si sa neskôr nečudovala kde v rebríčku priorít budes Ty a deti ..

@anonym_6ab2bb aj dospelé ženy považujú svoje zvieratá za svoje deti

alenka58
Včera o 17:17
@anonym_6ab2bb

@summer23456 ja nehovorím že Ty smrdíš. Ja ťa nepoznám. Ale psov je v bytoch cítiť určite. Každého jedného. Iba psíčkari a ich kamaráti a ich kamaráti so psami si myslia že nie ..

@anonym_6ab2bb a v dome nie? lebo ja mám v dome 😅

sandrasstini
Včera o 17:20

Za mna to ako ho opisujes nie je nadseny psickar, ale normalny clovek co ma zodpovednost za svojho psa. pes vydrzi pomerne dlho ale tak ani tebe by nebolo prijemne drzat svoje potreby pol dna. Nehovorim raz za cas a najma da sa ist so psom von po praci a potom ist na veceru a prist v noci, takze ked sa chce ide vsetko.
Takze aj ked idete na vylet predpokladam ze to je na cely den a je logicke ze ide s vami. To ze ho nechce dat do hotelu pre psov napr to by mi vadilo jedine, kedze pes nemoze ist vsade a predsa je to starost “ako dieta”, nemozes ho len tak odlozit hocikde a je fajn si aj oddychnut
A ked sa clovek stara o psa nesmrdi, jasne ked zmokne tak je to puch 😀 ale zase netreba z toho robit odpudivy zapach a ze vlastne kazdy kto ma psa smrdi 😀 tieto zvasty.

alenka58
Včera o 17:28

ináč my máme známych manželov nemajú deti ale psa a nie malého, ten má svoju izbu, oblečenie na vešiakoch, úplný komfort a teda tá čistota u nich je závidenia hodná a dovolenky po celom svete, prevažne ho berú so sebou lebo často aj pracovne cestujú majú firmu,

arek00
Včera o 17:32

Zeny vy ste topka. Ak sa nepsickar ohradi, ze pes v byte smrdi a plzne ( vy to necitite lebo na ten puch ste si uz navykli ) ale nepsickar to citi, tak sa urazate a utocite na ludi, ze smrdia este viac. Ale to ste dali chabu odpoved, lebo áno, ludia fakt smrdia tiez 😎. To vieme. Ale kto chce, nech si psa má. Co myslite, preco je psom vstup skoro vsade zakazany??? Okrem verejnych priestorov vonku a par kaviarni kde to smrdi tiez 😎.

anonym_c16cff
Včera o 17:42
@arek00

Zeny vy ste topka. Ak sa nepsickar ohradi, ze pes v byte smrdi a plzne ( vy to necitite lebo na ten puch ste si uz navykli ) ale nepsickar to citi, tak sa urazate a utocite na ludi, ze smrdia este viac. Ale to ste dali chabu odpoved, lebo áno, ludia fakt smrdia tiez 😎. To vieme. Ale kto chce, nech si psa má. Co myslite, preco je psom vstup skoro vsade zakazany??? Okrem verejnych priestorov vonku a par kaviarni kde to smrdi tiez 😎.

@arek00 stačí stáť v rade na pokladňu, niektorí statočne smrdia, že by mali doma psov?

alenka58
Včera o 17:45
@summer23456

@summer23456 to nevieš či nesmrdíš to musí posudiť niekto kto nemá psa a smrdí ináč 😅

sandrasstini
Včera o 17:46
@arek00

@arek00 nastastie uz je viac a viac pristupov pre psov a v zahranici niekde mozu aj do potravin to je co. A zakazany je vstup kvoli bezpesnosti a nie kvoli “smradu”.

marsmykkok
Včera o 17:50
@arek00

@arek00 Lebo ty tu dookola to riešiš, pričom hygiena niektorých ľudí bieda fakt a ani psa nemusia mať. Pes čo je zdravý, býva v čistom prostredí nemá prečo smrdieť. Smrdí jediné tak dlhosrstý pes ak je mokrý kým vyschne... Plznúť pes plzne, ale to je o upratovaní, aj tebe padajú chlpy a vlasy predpokladám, treba vysávať, vyčesávať von psa a tak... Naozaj veľa psíčkárov má doma čistejšie a je čistejších ako nepsíčkári čo si povedia že nemajú prečo doma upratovať a na psíčkárov napríklad pes vyskočí aspoň a zašpiní im bundu špinavými labkami a sú nútení si ju oprať nie ako niektorí čo nosia bundy od októbra do mája a neperú to, až potom v lete...
A inak psy môžu už do väčšiny nákupných centier, aj do hobby predajní a tak, teda netrep že nemôžu nikde. Tuším legislatívne je dané že pes nemôže do potravín, ale inak je to celkom voľné.

anonym_383c9b
Autor odpoveď zmazal
anonym_6bd3f0
Včera o 18:04
@anonym_autor

@anonym_2d0982 no je to divné. Pripadám si v tom vzťahu že ten pes je ešte dôležitejši ako ja

@anonym_2d0982
@anonym_autor
Este generaciu do zadu pes bol na strazenie na retazi
na dvore a teraz sa idu vsetci poondat zo psa a dalsia generacia psov bude vladnut nad zdegenerovanymi ludmi.

arek00
Včera o 18:09
@marsmykkok

@arek00 Lebo ty tu dookola to riešiš, pričom hygiena niektorých ľudí bieda fakt a ani psa nemusia mať. Pes čo je zdravý, býva v čistom prostredí nemá prečo smrdieť. Smrdí jediné tak dlhosrstý pes ak je mokrý kým vyschne... Plznúť pes plzne, ale to je o upratovaní, aj tebe padajú chlpy a vlasy predpokladám, treba vysávať, vyčesávať von psa a tak... Naozaj veľa psíčkárov má doma čistejšie a je čistejších ako nepsíčkári čo si povedia že nemajú prečo doma upratovať a na psíčkárov napríklad pes vyskočí aspoň a zašpiní im bundu špinavými labkami a sú nútení si ju oprať nie ako niektorí čo nosia bundy od októbra do mája a neperú to, až potom v lete...
A inak psy môžu už do väčšiny nákupných centier, aj do hobby predajní a tak, teda netrep že nemôžu nikde. Tuším legislatívne je dané že pes nemôže do potravín, ale inak je to celkom voľné.

@marsmykkok kľud kľud, toto je fórum, tu sa len voľne konverzuje, emocie si drž na uzde 😎

arek00
Včera o 18:12
@anonym_6bd3f0

@anonym_2d0982
@anonym_autor
Este generaciu do zadu pes bol na strazenie na retazi
na dvore a teraz sa idu vsetci poondat zo psa a dalsia generacia psov bude vladnut nad zdegenerovanymi ludmi.

@anonym_6bd3f0 je pravda, že pes je dnes modny doplnok. Tak sa niet co cudovat, ze ludia chcu to, co ma sused, alebo kamarat 😎. Sam mam psov, kaukazakov co strazia ovce... oni riadne smrdkajú, ale mam ich veeelmi rad...su to vdacne plemena, ak im clovek venuje pozornost.

wolf_
Včera o 18:19

Autorka, je bezpredmetné čo si o tom myslíme my 🙂 "Psíčkarstvo" je celkom vášnivá téma. Vždy budeš mať dva tábory a ešte aj tie tábory sa rozdelia na ďalších xy. Však to vidíš aj tu v diskusii, že to mnohých nenecháva chladných 😊 Lenže ono je úplne jedno kto z vás dvoch je akože divný (pre Jožka ty a pre Janka on, chápeš 😁)... Toto je proste len medzi vami dvoma. Je to jedna z vecí, kde dvaja musia byť kompatibilní. Dohodnúť sa, porozprávať sa a zistiť, či si v tomto sedíte alebo nie. Za mňa osobne domáce zviera buď musí byť parťákom/miláčikom/nazvitesitoakochcete OBOCH a vtedy je všetko OK.. alebo to je pre jedného otravná príťaž a vtedy to bude stále zdroj konfliktu.

marsmykkok
Včera o 18:22
@arek00

@marsmykkok kľud kľud, toto je fórum, tu sa len voľne konverzuje, emocie si drž na uzde 😎

@arek00 ja si držím na uzde emócie, mám skôr pocit že ty nie...

anonym_7c9a7e
Včera o 18:23
@anonym_6ab2bb

@summer23456 ja nehovorím že Ty smrdíš. Ja ťa nepoznám. Ale psov je v bytoch cítiť určite. Každého jedného. Iba psíčkari a ich kamaráti a ich kamaráti so psami si myslia že nie ..

@anonym_6ab2bb je to presne tak
Ale to oni nepochopia a je to vlastne jedno. Nech žijú v tom, že ich necítiť za psom.

tilly
Včera o 18:31
@anonym_6ab2bb

@summer23456 samozrejme 🙂 hovoria Tí, čo ich v bytoch majú a “necítia” to …

Autorka … a tebe príde normalne, že dospelý chlap považuje paa za svoje dieťa a takto to “porovnáva” ?? … aby si sa neskôr nečudovala kde v rebríčku priorít budes Ty a deti ..

@anonym_6ab2bb ty psa nemáš, nikdy si nemala, bojíš sa ich a nemáš ich rada, že?

anonym_00c267
Včera o 18:31
@anonym_7c9a7e

@anonym_6ab2bb je to presne tak
Ale to oni nepochopia a je to vlastne jedno. Nech žijú v tom, že ich necítiť za psom.

@anonym_7c9a7e U nas nesmrdi pes, byt a uz vobec nesmrdim ja. Potvrdila mi to teta, ktora psov neznasa a bola u mna a pytala som sa jej, ci psa citi a necitila. Smrdia vonkajsi nekupani psy. Ja kazdy den vysavam robotickym, raz za tri dni umyvam dlazku, periem deky, pelech a sprchujem a oblecenie si menim kazdy den. Ale priznam sa, ze raz som bola u takych susedov, kedsom bola dieta, pozriet steniatko a im byt smrdel. Ale ten byt bol aj hnusny, vsade koberce a neporiadok.

wolf_
Včera o 18:35

Psíčkarky, a nie je vám jedno, či naozaj smrdíme psom alebo nie? 😁 Sa tu doťahujete a popravde mne je to fakt že ukradnuté 😁 Síce si to nemyslím - usudzujem z obdobia kedy som psa nemala a zo psíčkarov som necítila nič, na návšteve u ľudí ktorí mali psa som necítila nič, cítila som max dvorových psov (a to cítim aj teraz keď sama psa mám), inak nič a už vôbec nie "ooo, ten človek je cítiť psom" 😱 Ale aj keby... no tak "smrdím" psom, a? 😁

tilly
Včera o 18:37
@sandrasstini

@arek00 nastastie uz je viac a viac pristupov pre psov a v zahranici niekde mozu aj do potravin to je co. A zakazany je vstup kvoli bezpesnosti a nie kvoli “smradu”.

@sandrasstini v ita na to majú špeciálne nákupné vozíky. Dáš tam aj väčšieho psa a nakupuješ. Taliani sú celkovo asi najviac dogfriendly národ.

anonym_6ab2bb
Včera o 18:40

Veľakrát mi stačí keď idem do výťahu potom, ako tam bol niekto so psom … a áno, je to hneď cítiť.

anonym_6510a7
Včera o 18:42

Hej casto sú cítiť...
A veľmi dobre to aj rozpoznaju ľudia čo majú alergiu na psov 🙂
Takže ja našťastie nemusim toto riešiť lebo pre mňa red flag

tilly
Včera o 18:47

Ako ti písali vyššie, aspoň vidíš, že je zodpovedný a vidíš, aký bude otec. Ak je havko dobre vychovaný, budú aj deti.

My sa tiež prispôsobujeme psovi, výlety apod. V pohode. Doteraz sme sa prispôsobovali deťom, teraz psovi. Ale ten pes je poslušnejší a vďačnejší 😂.

biba_18
Včera o 18:56

@anonym_e494bc písal tu niekto o vlčiakoch v byte?

arek00
Včera o 18:57
@marsmykkok

@arek00 ja si držím na uzde emócie, mám skôr pocit že ty nie...

@marsmykkok dobre kočka, v pohode 💪