icon

Ako zvládnuť vzťah s nadšeným psíčkarom?

19. apr 2026

Ahojte baby, mali ste niektorá z vás vzťah s psíčkarom ?
Ak vymyslíme nejaký výlet tak je najradšej za turistiku žeby mohol zobrať aj svojho psa. Ráno aktivity nemáme skoro žiadne lebo venuje sa iba psovi. Večer dlho vonku nemôžme byť lebo vtedy musíme zas venčiť psa. Mňa to už úprimne nebaví. Aj keby sme šli na výlet tak zoberie s nami jeho psa.
Som divná ja ? Lebo už fakt neviem.

Strana
z6
anonym_93e012
Dnes o 05:48

Hovorím za mňa - ja nie som dog friendly, ja by som s nim nemohla byť keby bol na prvom mieste pes a všetko sa podriaďovalo zvieraťu. Sprav test - vymysli výlet, kde pes nemôže a uvidíš, že či bude ochotný ísť len s tebou, bez svojho psa. Nehovorím, že by som nešla do vzťahu, kde má muž psa, to isto nie, ale hovorím o tomto prehnanom stavaní psa nad partnerku. Že neisť na dovolenku, lebo týždeň bez psa nevydrží? 😨 Čiže vlastne s nejakou leteckou dovolenkou sa môžeš rozlúčiť. Celé zlé.

anonym_19bf2b
Dnes o 08:56

Nesla by som už do takeho vztahu.Ked sme niekde boli kde nemohlo byt jeho zviera, sedel ako na trnoch, nebol vo svojej kozi, stále premýšľal, ci je všetko ok.Dovolenka týždeň bola pridlhá, dalo sa len niekde vybehnúť na 2-3 dni.Letecky nemohol lebo zviera.Na prvom mieste bol vztah k zvieraťu až na druhom ja.Vsetko sa podriaďovalo zvieraťu.Za mňa veľké NIE, budes trpiet

vuvu163
Dnes o 09:06

Som tiež veľká psičkarka. Na psoch mi veľmi záleží, aj aby bolo o nich postarané, aby mali výbeh, spoločnosť. Ale človek potrebuje čas aj iba pre seba na aktivity bez psa. Máme aj dieťa, takže aj jemu všetko prispôsobujeme. Nemám rada, keď si ľudia kúpia psa a potom keď príde vzťah alebo dieťa tak sa mu nevenujú a pes je bokom. Ale zasa všetko prispôsobovať psovi nie je normálne. Aj ten pes potrebuje čas pre seba, pes rád spí aj cez deň. A človek potrebuje vypadnúť aj niekde inde ako do prírody....

autor
Dnes o 09:16
@anonym_19bf2b

Nesla by som už do takeho vztahu.Ked sme niekde boli kde nemohlo byt jeho zviera, sedel ako na trnoch, nebol vo svojej kozi, stále premýšľal, ci je všetko ok.Dovolenka týždeň bola pridlhá, dalo sa len niekde vybehnúť na 2-3 dni.Letecky nemohol lebo zviera.Na prvom mieste bol vztah k zvieraťu až na druhom ja.Vsetko sa podriaďovalo zvieraťu.Za mňa veľké NIE, budes trpiet

@anonym_19bf2b veď tak to je. Všetko sa točí len okolo psa. Žiadna dovolenka ani nič

aceris
Dnes o 11:18

A kam by si cakala, ze da psa ked idete na vylet? Ved on nevydrzi od rana do vecera nevyvenceny🤷logicky mi pripada, ze to treba planovat. A necudujem sa ak sa mu zda lahsie ho zobrat ako sledovat hodinky a utekat, aby psa neroztrhlo. A napriklad po pol dennom vylete kedy by uz citil unavy, musel by ist este hodinu vencit....ak ti to vadi, nemala si sa dat dokopy so psickarom. O psa sa treba starat rovnako ako raz aj o deti a musis si ukrojit zo svojho pohodlia

Strana
z6