Ako zvládnuť vzťah s priateľom cholerikom?
Ahojte, potrebujem názor iných žien, pretože si už naozaj neviem rady. Posnažím sa čo najkratšie. Po 5 ročnom vzťahu som sa nechcela viazať a chcela sa venovať iba sama sebe... Lenže som spoznala chlapa, ktorý ma nakoniec presvedčil na vzťah. Bol neskutočne pozorný -zapamätal si naozaj každú maličkosť čo som povedala, vtipný, cieľavedomý, pracovitý, v posteli nám to klapalo a bol neuveriteľne trpezlivý a kľudný čo sa mi na ňom veľmi páčilo proste naozaj sme si sadli. Aj napriek tomu, že som mu hovorila že sa na vzťah necítim sa nevzdal a po pár mesiacoch sme sa nakoniec dali dokopy. No a ako ste si všimli písala som o ňom v minulom čase... Momentálne sme spolu rok a niekedy mám pocit akoby som vedľa seba mala úplne iného chlapa ako do ktorého som sa zamilovala... Z toho kľudného chlapa sa stal cholerik. Keď ho vytočí niekto za volantom začne jazdiť ako blázon až sa pri ňom bojím a odmieta spomaliť alebo ma pustiť z auta, so svojou mamou rozpráva bez štipky rešpektu (neviem či predtým to hrala aj ona alebo čo lebo prvé mesiace sa k nej správal normálne, práveže som mala pocit že spolu dobre vychádzajú) a mohla by som pokračovať ešte veľmi dlho. Snažím sa s ním o Tom rozprávať ale zakaždým má odbije s tým, že ja som precitlivela histerka. Ale keď si odmyslím jeho výbuchy hnevu tak je to chlap s ktorým si viem predstaviť život. Viem že z pár viet je ťažko súdiť celý vzťah ale budem vďačná za každý názor alebo radu čo by ste robili na mojom mieste. On už by chcel aby sme spolu začali bývať čo donedávna chcela aj ja... Ale teraz si tým už nie som vôbec istá. Bojím sa , že sa to bude ešte zhoršovať. Milujem ho ale zároveň mám obavu čo sa z neho ešte vykľuje za človeka keď sa dokázal na začiatku tak pretvarovať
Ono asi si nasla podvedome to, co si zazivala aj dom u otca. Ono sa to deje velmi casto.
@margaretka Uvedomuješ si, že toto jeho chovanie môže urobiť zle aj medzi tebou a synom? vieš, ono syn môže buď kopírovať toto jeho správanie v dospelosti, alebo ťa môže začať nenávidieť, lebo si ho v tomto nechala vyrastať.
Kolko mate obaja rokov, kolko mal pred tebou znamosti? Ked s nim chces pokracovat, popatraj trochu po jeho exkach, mozno ti radi porozoravaju... 🦻
Moja babička vždy hovorievala, že ako sa muž správa k svojej matke, tak sa raz bude správať aj k svojej manželke. Čuduj sa svete, mne sa to s mojím manželom potvrdilo. Je na tebe, či ti zavietia kontrolky, alebo nezareaguješ a o pár rokov to (možno) budeš ľutovať...
Uujuuuuj. Utekaj dievča.
@karolina_2002 Takým ženám ako ty, by sa mali odovzdávať ocenenia.

@fairyy tak to je ten lepší prípad že síce zlizla si to celá rodina ale pracuje na svojom psych .zdraví 🙏