Ako zvládnuť zamilovaných kolegov bez škandálov?
zeny, to vážne tím chlapom je*e s prepáčením? 😂 Som mila osoba, mám usmev na tvári skoro stále. A kolegovia sú normálne do mna zamilovaní. Dospelí chlapi chápete? To fakt stačí milé slovo a usmev? Mne je trápne aj za nich 😂😂😂 a to pritom neprejavujem záujem. Co mám robiť? Ale zase nechem si naštrbiť vzťahy…
Ako tu už odznelo, ty budeš taká jednoduchšia, že? Trošku naivka? Možno 19 rokov? Lebo zlatko, nie sú do teba zamilovaný, iba by ťa chceli pretiahnuť. A možno ani to nie, možno je im iba príjemné koketovať s mladou žabkou
@svokrinjazykmonika ....tak nejak.A jej to vlastne tak ani veľmi nevadí.Len sa proste chcela pochváliť
Tak gratulujeme autorka
@svokrinjazykmonika nie nie mam 15 a IQ tiež toľko 🙄😂😂😂
Podla smajlíkov, ktoré tu hadzes, budeš zrejme koketa a za obťažovanie od mužov si môžeš len sama, aj keď ty si to vysvetľujes ako zamilovanosť 🤦
Ja som sa davnejsie zamyslala nad tym,ze ked je k nim clovek mily a zaujima sa ci si to nejak zle poniektori nevykladaju😆. Raz mi jeden kolega povedal,ze sa do mna zamiloval, ze mam brutalne krasne oci a ze keby nemal priatela,ze by ma hned bral. 😅
@grof_monte_christo určite 😂
@lubkovaandrejka ale ja sa o nich ani nijak špeciálne nezaujimam. Sú mi ukradnutí… neviem či sa vážne tak na mna namotali, alebo co…
@stastnamanzelka tak ale u nich to je vzájomné
Ale myslim zaujimat sa v zmysle,ze ich pocuvas, ked ti nieco hovoria,ze s nimi normalne diskutujes, ale su podla mna take typy u muzov, ktore sa vedia lahko zamilovat. Hlavne, ked sa im ten druhy fyzicky paci ...k tomu pridas par milych slov a je to :D.
Baby vy jej nakladate,ale to si ozaj neviete predstavit. To ma byt zena vinna za to,ze si k nej muzi dovoluju? Nie je to chyba muzov,ze aj napriek odmietnutiu,nevedia,kde je hranica?
uplne zakladne pravidlo, kazdy muz si dovoli tolko kolko mu dovolis ty.
pracujem s muzmi už par rokov. a iba raz sa o to kolega pokusil, nasledovala moja staznost sefovi a jeho zakaz so mnou akokolvek takto nechutne a sexisticky komunikovat🤷♀️
@marca12 Tak bolo by dobré, keby autorka objasnila základné pojmy. Ide o sexuálne obťažovanie alebo citové prejavy, ktoré by nejako potvrdzovali zamilovanosť?
Ako konkrétne sa všetci ti muži k tebe správajú, že máš pocit, ktorý máš, že sú do teba zamilovaní, či to vnímaš ako sexuálne obťažovanie?
@amonet zatiaľ padlo pár vyhrážok z mojej strany…
@marca12 dakujem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Joj zlata moja, ty si mylis pojmy a dojmy - toto nie je zamilovanost, ani nahodou, to je len nadrzanost a pach “cerstveho” masa…
Takze si zas tak nefandi, nie su zamilovani, len maju plne gule a ked sa tak usmievas a si mila, tak to vzbudzuje nadej, ze mozno by sa dalo… to je cele.
@lubkovaandrejka ved to. Už rozmýšľam že s nimi nebudem komunikovať vôbec a bodka. Ráno a poobede sa pozdravím a koniec. Co som ja komu urobila 🤷🏽♀️
@sissy27 jeden je natoľko mimo že mi povedal, ze ma lubi, druhý mi to napísal. Doslova a dopismena. Teda vymýšľam si? 🙄
Tak je do teba zalubeny alebo ta obtazuje? To su dve rozne veci ale kazda sa da jednoducho riesit. Povedat mu: Daj mi pokoj!
@viestta daj mi pokoj som použila niekoľkokrát 🙄
@chodec15 ale toto je pozornosť o aku ja nestojím ☹️
Tak to treba raznejsie. Ked je to uz obtazovanie, mas k dispozici pravne kroky ako s takymi ludmi zjednat poriadok. Ked to obtazovanie nie je, tak vsetko mas vo svojich rukach, lebo ludia si k tebe dovolie len tolko, kolko im dovolis ty.
@viestta Presne. Môj prvý dojem bol, buď ide o totálnu naivku, alebo si tu z tých zaľúbených kolegov prišla robiť srandu.

Sexuálne obťažovať sa nenaznačuje ale rieši