icon

Ako zvládnuť zamilovaných kolegov bez škandálov?

24. feb 2024

zeny, to vážne tím chlapom je*e s prepáčením? 😂 Som mila osoba, mám usmev na tvári skoro stále. A kolegovia sú normálne do mna zamilovaní. Dospelí chlapi chápete? To fakt stačí milé slovo a usmev? Mne je trápne aj za nich 😂😂😂 a to pritom neprejavujem záujem. Co mám robiť? Ale zase nechem si naštrbiť vzťahy…

minenkak
24. feb 2024

Sexuálne obťažovať sa nenaznačuje ale rieši

svokrinjazykmonika
24. feb 2024

Ako tu už odznelo, ty budeš taká jednoduchšia, že? Trošku naivka? Možno 19 rokov? Lebo zlatko, nie sú do teba zamilovaný, iba by ťa chceli pretiahnuť. A možno ani to nie, možno je im iba príjemné koketovať s mladou žabkou

doriiis
24. feb 2024

@svokrinjazykmonika ....tak nejak.A jej to vlastne tak ani veľmi nevadí.Len sa proste chcela pochváliť
Tak gratulujeme autorka

autor
24. feb 2024

@svokrinjazykmonika nie nie mam 15 a IQ tiež toľko 🙄😂😂😂

grof_monte_christo
24. feb 2024

Podla smajlíkov, ktoré tu hadzes, budeš zrejme koketa a za obťažovanie od mužov si môžeš len sama, aj keď ty si to vysvetľujes ako zamilovanosť 🤦

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
lubkovaandrejka
24. feb 2024

Ja som sa davnejsie zamyslala nad tym,ze ked je k nim clovek mily a zaujima sa ci si to nejak zle poniektori nevykladaju😆. Raz mi jeden kolega povedal,ze sa do mna zamiloval, ze mam brutalne krasne oci a ze keby nemal priatela,ze by ma hned bral. 😅

autor
24. feb 2024

@grof_monte_christo určite 😂

autor
24. feb 2024

@lubkovaandrejka ale ja sa o nich ani nijak špeciálne nezaujimam. Sú mi ukradnutí… neviem či sa vážne tak na mna namotali, alebo co…

autor
24. feb 2024

@stastnamanzelka tak ale u nich to je vzájomné

lubkovaandrejka
24. feb 2024

Ale myslim zaujimat sa v zmysle,ze ich pocuvas, ked ti nieco hovoria,ze s nimi normalne diskutujes, ale su podla mna take typy u muzov, ktore sa vedia lahko zamilovat. Hlavne, ked sa im ten druhy fyzicky paci ...k tomu pridas par milych slov a je to :D.

marca12
24. feb 2024

Baby vy jej nakladate,ale to si ozaj neviete predstavit. To ma byt zena vinna za to,ze si k nej muzi dovoluju? Nie je to chyba muzov,ze aj napriek odmietnutiu,nevedia,kde je hranica?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
amonet
24. feb 2024

uplne zakladne pravidlo, kazdy muz si dovoli tolko kolko mu dovolis ty.
pracujem s muzmi už par rokov. a iba raz sa o to kolega pokusil, nasledovala moja staznost sefovi a jeho zakaz so mnou akokolvek takto nechutne a sexisticky komunikovat🤷‍♀️

minenkak
24. feb 2024

@amonet presne,ja toto tiež nechápem,u nás tiež každý vieš že by boli následky

grof_monte_christo
24. feb 2024

@marca12 Tak bolo by dobré, keby autorka objasnila základné pojmy. Ide o sexuálne obťažovanie alebo citové prejavy, ktoré by nejako potvrdzovali zamilovanosť?

gab1sol
24. feb 2024

Ako konkrétne sa všetci ti muži k tebe správajú, že máš pocit, ktorý máš, že sú do teba zamilovaní, či to vnímaš ako sexuálne obťažovanie?

autor
24. feb 2024

@amonet zatiaľ padlo pár vyhrážok z mojej strany…

autor
24. feb 2024

@marca12 dakujem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

sissy27
24. feb 2024

Joj zlata moja, ty si mylis pojmy a dojmy - toto nie je zamilovanost, ani nahodou, to je len nadrzanost a pach “cerstveho” masa…
Takze si zas tak nefandi, nie su zamilovani, len maju plne gule a ked sa tak usmievas a si mila, tak to vzbudzuje nadej, ze mozno by sa dalo… to je cele.

autor
24. feb 2024

@lubkovaandrejka ved to. Už rozmýšľam že s nimi nebudem komunikovať vôbec a bodka. Ráno a poobede sa pozdravím a koniec. Co som ja komu urobila 🤷🏽‍♀️

autor
24. feb 2024

@sissy27 jeden je natoľko mimo že mi povedal, ze ma lubi, druhý mi to napísal. Doslova a dopismena. Teda vymýšľam si? 🙄

viestta
24. feb 2024

Tak je do teba zalubeny alebo ta obtazuje? To su dve rozne veci ale kazda sa da jednoducho riesit. Povedat mu: Daj mi pokoj!

autor
24. feb 2024

@viestta daj mi pokoj som použila niekoľkokrát 🙄

chodec15
Odpoveď bola odstránená
mabenn
24. feb 2024

@viestta uz zo zadania temy citit, ze sa prisla pochvalit...to je vsetko

autor
24. feb 2024

@chodec15 ale toto je pozornosť o aku ja nestojím ☹️

viestta
24. feb 2024

Tak to treba raznejsie. Ked je to uz obtazovanie, mas k dispozici pravne kroky ako s takymi ludmi zjednat poriadok. Ked to obtazovanie nie je, tak vsetko mas vo svojich rukach, lebo ludia si k tebe dovolie len tolko, kolko im dovolis ty.

viestta
24. feb 2024

@mabenn ano, je to jasne. Keby to bolo take obtazujuce, tak uz zadanie je napisane inac...

grof_monte_christo
24. feb 2024

@viestta Presne. Môj prvý dojem bol, buď ide o totálnu naivku, alebo si tu z tých zaľúbených kolegov prišla robiť srandu.