icon

Ako zvládnuť žiarlivého a domýšľavého partnera?

23. mar 2024

Tento problém máte možno viaceré..neviem už čo s tým ďalej. Neviem to pomenovať,vysvetliť si to,nerozumiem proste správaniu svojho priateľa.Sme spolu rok,všetko je krásne, kým on nezačne z tými svojimi dovolím si to nazvať že,,vyplodmi,,v hlave..Proste žiarli.. Ale takým sposobom že to nie je podlozene realnymi vecami, proste ja ho ľúbim, vážim si ho,vážim si všetky krásne chvíle ,ani v malicku mi nepríde na rozum iný muz.
Problém nastal ešte väčší keď som odišla pracovať na iné miesto,(mimo jeho mesto)A mám tam nadriadeného.Toho šéfa som videla dokopy 2 krat v živote, je to mladý chlap,pre mňa úplne nezaujimavy, no už neviem čo dalej..Prežijeme spolu krásne povedzme 4 týždne,a odídem lebo idem do prace,jemu cvak v hlave a píše mi slohovky ako ja s tým sefom, a keď nie on tak určite nejaký iný sa nájde,lepší než je on...on to vie..a mam mu dat pokoj..je schopný sa v priebehu hodiny rozísť so mnou.nevladzem už..

Strana
z4
miskajerry
2. jún 2024

nemáš brata, kolegu, ocka, že by ste mu to zaniesli?

autor
2. jún 2024

@miskajerry Rozmýšlam že kamarat,kolega z práci.. Len sa kus bojím aby jemu neurobil scénu nejakú.. Ešte som rozmýšľala normálne kuriéra objednat a poslat

minenkak
2. jún 2024

Máš cez štyridsať a toto si necháš?

minenkak
2. jún 2024

S týmto sa slušným spôsobom nerozides,zbal veci a pošli kuriérom,nedávaj tvoju spätnú adresu

miskajerry
2. jún 2024

priprav ho na to, že sa to môže stať a že sa ho potrebuješ zbaviť

enya00
2. jún 2024

kolegyna tiez mala takehoto..tiez ho vraj byvala zena podviedla a za to je taky 🤦‍♀️ v robote s nim musela stale telefonovat, ked nedvihla telefon do niekolkych sekund, uz ohen na streche..ked meskala minutu z roboty-ano odstopoval si cas, uz vycitky..ked bola na vecierku, mala dovolene do polnoci..prisla asi o jednej a on u nej..auto zaparkoval, aby ho nevidela, topanky schoval a cakal ju v tme v kresle,este ona sa mu ospravedlnovala…ked sa rozisli, chodil pri bytovku ju sledovat..uz nastastie dostala rozum a nie je s nim..tiez uz mala po 40ke a ostavala s nim preto, lebo sa bala samoty..radsej byt sama, ako zazivat hento..nezmeni sa nikdy. utekaj cim skor..ona uz ani k dceram nemohla chodit 🤦‍♀️

ivanka33
Autor odpoveď zmazal
dada4
2. jún 2024

Popakuj mu veci a skús toho kuriéra...už nech to stojí čo to stojí a nech ti dá pokoj. A zablokovať jeho číslo a môže vypisovať urážky komu chce,debil...
Držím palce nech máš už kľud...

larinka552
2. jún 2024

patologicky ziarlivec. to je na terapie a nie malo terapii. ale ak sam nechce tak mu nik nepomoze...

cacianka
2. jún 2024

Ale ja ti nič neslušné k rozchodu neradim. Keď jeho nechceš stretnúť, pobal veci, je fuk či 2 či 5 škatúľ, zavolaj nejakého človeka od neho nech mu to príde zobrať a odviezť. Alebo kuriéra.

Strana
z4