icon

Ako zvládnuť zistenú neveru vo fungujúcom vzťahu?

gambitas
19. jún 2025

Pred viac ako rokom som však nadobudol podozrenie, že partnerka udržiava intímne kontakty s inými mužmi. V snahe potvrdiť alebo vyvrátiť tieto obavy som – aj keď si uvedomujem etickú problematickosť takéhoto postupu – nahliadol do jej mobilu. V Icloude som objavil viaceré erotické a explicitné fotografie a videá, ktoré jednoznačne poukazovali na jej neveru. Väčšina týchto materiálov bola dôkladne ukrytá aby som sa k nim ľahko nedostal

O tomto zistení partnerka doposiaľ nevie. Situáciu v sebe nesiem už dlhší čas a spôsobuje mi duševné harakiri. Na vonok sa mi väčšinou darí emócie zvládať, no občasné výkyvy nálady sú zrejmé aj pre ňu. Paradoxne, náš každodenný vzťah pôsobí stále láskavo – zachoval si emocionálnu aj fyzickú blízkosť. Aj to je dôvodom, prečo som sa doposiaľ nerozhodol vzťah ukončiť.

Zároveň však pociťujem, že takto ďalej fungovať nedokážem. Rád by som partnerke dal najavo, čo som zistil, ako ma to ovplyvnilo a ako ma to trápi. Nie ako formu pomsty, ale ako pokus o otvorené a úprimné vyjasnenie situácie. Nie som si však istý, ako k tomu pristúpiť tak, aby som zachoval vlastnú dôstojnosť a zároveň konal rozvážne.

gambitas
autor
19. jún 2025
@rejka7

@gambitas ja ťa chápem, miloval si ju, si sklamaný, máš na to právo. Je veľmi vysoká pravdepodobnosť, že keď si so ženou 3 mesiace v roku počas 7 rokov, t.j. 21 mesiacov, t.j. 1 rok a trištvrte, a to vo forme dovolenky, tak je to skrátka ideál a aj klam a aj ilúzia. Ona má svoj život, ty tiež to sú skrátka neodškriepiteľné fakty. Riziko nevery a krachu tohto vzťahu je vysoké, veľmi vysoké. Okrem príjemných chvíľ pár krát v roku vás nič nespája. Ach áno spoločné záujmy, sex. Ale žiadne ozajstné záväzky rodina, deti, majetky, zázemie, domácnosť, zabehnutý život.🤷

@rejka7
@rejka7 keď sme spoznali tak ani jeden z nás nechcel vzťah vlastne to trvalo rok kým sme sa dali dokopy. za päť rokov nemusím robiť vôbec budem mať len 55 tak som showsjdj že by to mohlo vyjsť... Ona má sama 48 rokov.. Takže nie je mladá aj keď na to tak nevyzerá.

efka77
19. jún 2025
@gambitas

@gribka1 😂 to by určite neodmietla.. Možno v tom je problém, že chcem svoju nezávislosť a vernosť v jednom balíčku.

@gambitas mas trocha nezlucitelne poziadavky. Aj volnost,aj lasku ci city by si chcel , ale aby vernost bola. To je tak trocha nekompatibilne. Ak sa citovo zaangazujes a milujes tak je potom tazke sa odosobnit od nevery,vsak? Mam pocit ze mas skor problem ze pozadujes veci akoby vo vaznom vztahu ( potrebujes ich emocne) ale bojis sa priznat ze do toho potom musis dat vsetko a niest zodpovednost za plnohodnotny vztah. Ak chces mat volnost,potom necakaj ze druha strana ta bere natolko ako istotu ze ti aj ostane verna. Ked nemozes ponuknut stabilitu pevneho partnerstva,cakaj ze ta neistota ta caka aj z druhej strany. Mozno keby vedela ze davas vsetko aj ona by dala ..... A nemusel by si sa o nu delit s inym. Ked nie si schopny ponuknut toto,nie je od teba fer ani z jej strany cakat ze budes jediny. Neponukas stabilitu !! Aspon ja to tak visim

bubuska
19. jún 2025

No dokonalá žena nie je taká dokonalá. Ťažké chlape keď ju miluješ

gambitas
autor
19. jún 2025
@efka77

@gambitas mas trocha nezlucitelne poziadavky. Aj volnost,aj lasku ci city by si chcel , ale aby vernost bola. To je tak trocha nekompatibilne. Ak sa citovo zaangazujes a milujes tak je potom tazke sa odosobnit od nevery,vsak? Mam pocit ze mas skor problem ze pozadujes veci akoby vo vaznom vztahu ( potrebujes ich emocne) ale bojis sa priznat ze do toho potom musis dat vsetko a niest zodpovednost za plnohodnotny vztah. Ak chces mat volnost,potom necakaj ze druha strana ta bere natolko ako istotu ze ti aj ostane verna. Ked nemozes ponuknut stabilitu pevneho partnerstva,cakaj ze ta neistota ta caka aj z druhej strany. Mozno keby vedela ze davas vsetko aj ona by dala ..... A nemusel by si sa o nu delit s inym. Ked nie si schopny ponuknut toto,nie je od teba fer ani z jej strany cakat ze budes jediny. Neponukas stabilitu !! Aspon ja to tak visim

@efka77 voľnosť je.... Ako som písal nie som žiarlivý, nemám problem keď ide s kamarátkami na Bali ale na školenie do Londýna. takže má viac voľnosti a osobného priestoru. Nežijem s nou na plný úväzok to pravda, ale keby som musel, tak môžem byť pár týždňov keby ochorela.... Mal som mesiac extra voľno keď jej rodičia umreli na Covid.. Ktorý normálne pracujúci človek si to môže dovoliť?
Potom že intenzívne pracujem? normálka, intenzívne pracujú aj Slováci v Nemecku na stavbách. Aj keby, prečo si potom nenájde chlapa čo býva blízko nej.. Keď jej chýba tá denná blízkosť... Môže si vybrať chlapa akého chce a poslať ma off....
Hral som sa na mŕtveho chrobáka už rok... Možno to vydržím ešte nejaký mesiac, ale to už bude strata času pre mňa

libusak
19. jún 2025

Clovek nie je prirodzene monogamny. Ked si niekto (skoro vsetci) tento styl vyberu je to super. Ak ale niekto nevie zit monogamne, mal by byt v tomto otvory od zaciatku vztahu.

Za mna by si sa mal spytat, co si tvoja partnerka mysli o monogamii 🤔

svetlonos
19. jún 2025

Vy ste jeden za sedem, druhy bezvtrochvza desať. Mate fajný vzťah kamarátstvo s vyhodami. Ako vidíš, voľnosť vyžaduje aj ona. Voľnosť v rozhodnutí mat dvoch chlapov, každý jej ponúka niečo iné.
Blbe je, ze ty si ten, s ktorým trávi len tu 1/4 v roku a s tým druhým 3/4. Kapito?
Ty budeš pre nu take to korenie života a ten druhy ta klasika, ktora robi spokojnou dlhodobo.
A predsa ostáva nezávislá keďže vás oboch môže poslať do paže a ona o tom vie.
Zrejme mas celkom dobru/vysokú pracovnú pozíciu a ona sa tebou takto vybabrala. To je, čo?
Ona zije zo, co ja som kedysi povedala ako vtip 😂.
Jedného na upratovanie, druhého na peniaze, tretieho na úžasný sex, štvrtého ako skvelého otca našich detí a piateho na roboty okolo domu 😁
A nie, nie som ... vychcana nezdarena ale verná manželka 🤪😁. Len sme tak s kamošom vtopkpvali, ze načo byt nároční a chcieť 5 v1 ke môžeme mať 5 a neriešiteľné ich nefungujuci multitasking. To ber ozaj len ako humor.

Ty si uprac v sebe, co chcrs od života a hlafaj iz cirkevné do buducna kamosku s výhodami, nebudeš sklamaný.

gambitas
autor
19. jún 2025
@svetlonos

Vy ste jeden za sedem, druhy bezvtrochvza desať. Mate fajný vzťah kamarátstvo s vyhodami. Ako vidíš, voľnosť vyžaduje aj ona. Voľnosť v rozhodnutí mat dvoch chlapov, každý jej ponúka niečo iné.
Blbe je, ze ty si ten, s ktorým trávi len tu 1/4 v roku a s tým druhým 3/4. Kapito?
Ty budeš pre nu take to korenie života a ten druhy ta klasika, ktora robi spokojnou dlhodobo.
A predsa ostáva nezávislá keďže vás oboch môže poslať do paže a ona o tom vie.
Zrejme mas celkom dobru/vysokú pracovnú pozíciu a ona sa tebou takto vybabrala. To je, čo?
Ona zije zo, co ja som kedysi povedala ako vtip 😂.
Jedného na upratovanie, druhého na peniaze, tretieho na úžasný sex, štvrtého ako skvelého otca našich detí a piateho na roboty okolo domu 😁
A nie, nie som ... vychcana nezdarena ale verná manželka 🤪😁. Len sme tak s kamošom vtopkpvali, ze načo byt nároční a chcieť 5 v1 ke môžeme mať 5 a neriešiteľné ich nefungujuci multitasking. To ber ozaj len ako humor.

Ty si uprac v sebe, co chcrs od života a hlafaj iz cirkevné do buducna kamosku s výhodami, nebudeš sklamaný.

@svetlonos dík za tvoje postrehy, musel som si ten príspevok prečítať dvakrát, keďže som celkom nerozumel čo si chcel povedať. Ale asi už som noc dlho mimo Slovenska. Náš vzťah je budovaný na rovnakých základoch... Máme rovnakú voľnosť, možnosť nájsť si ženy na sex mám aj ja. Boli časy keď som to využíval..Peknú Ženu dostať do postele fakt nie je problém. . Ani mať milenecký vzťah pár mesiacov. Ale udržať lojalitu za tich podmienok ako máš vzťah je niečo.. Bol som na to pyšný.. Keď som videl ako krachujú vzťahy naokolo, tí ktorí žijú stále spolu, majú malé deti (ja som mal dcéru už v 16 rokoch takže dnes už je úplne samostatná jednotka a moja priateľka má syna čo práve skončil uni) tak som bol pyšný na náš vzťah. No a narazila kosa na kameň... Píšem tu teraz anonymne na fórum a robím si research medzi cudzími ľuďmi... Cool čítať názory od neznámych ľudí.. V mojich očiach je každý krok dôležitý čo sa týka nášho vzťahu.. Investoval som do toho veľa rokov tak si Sakra premyslím aký bude ďalší krok.

gambitas
autor
19. jún 2025
@efka77

@efka77 definuj čo je pevné parterstvo... Keď má niekto voľnosť to ešte neznamená že musí byť neverný... To je ako záruka, keď človek žije v jednom dome že vzťah bude OK? v realite tich vzťahov nie je až tak veľa.

gambitas
autor
19. jún 2025

Ale dík všetkým za vaše názory. Nie je to môj štýl zbierať rozumy na fórach, ale keďže nechcem do toho miešať priateľov a na terapiu sa ešte necítim, tak som to skúsil touto cestou.. Ale asi som veľmi teoretický na tieto diskusie... Profesionálna deformácia 😂
Pekný večer

gambitas
autor
19. jún 2025
@sova7

@gambitas úžasný vzťah 🤣keď ste spolu v jednom meste date si sex tvoje peniaze nepotrebuje občas dovolenka a keď nie si poruke ma náhradníka takže nepotrebuje aby ste boli toľko spolu a mozes si robiť čo chces. No sen každého chlapa ešte aj okolie ti ju zavidi. Čo sa stazujes? 😉

@sova7 aj to je pohľad na vec. 😂 v podstate máš pravdu. 😂

svetlonos
19. jún 2025
@gambitas

@svetlonos dík za tvoje postrehy, musel som si ten príspevok prečítať dvakrát, keďže som celkom nerozumel čo si chcel povedať. Ale asi už som noc dlho mimo Slovenska. Náš vzťah je budovaný na rovnakých základoch... Máme rovnakú voľnosť, možnosť nájsť si ženy na sex mám aj ja. Boli časy keď som to využíval..Peknú Ženu dostať do postele fakt nie je problém. . Ani mať milenecký vzťah pár mesiacov. Ale udržať lojalitu za tich podmienok ako máš vzťah je niečo.. Bol som na to pyšný.. Keď som videl ako krachujú vzťahy naokolo, tí ktorí žijú stále spolu, majú malé deti (ja som mal dcéru už v 16 rokoch takže dnes už je úplne samostatná jednotka a moja priateľka má syna čo práve skončil uni) tak som bol pyšný na náš vzťah. No a narazila kosa na kameň... Píšem tu teraz anonymne na fórum a robím si research medzi cudzími ľuďmi... Cool čítať názory od neznámych ľudí.. V mojich očiach je každý krok dôležitý čo sa týka nášho vzťahu.. Investoval som do toho veľa rokov tak si Sakra premyslím aký bude ďalší krok.

@gambitas
ale ved ti je super ked clovek, ktorý je pracovné veľmi úspešný, dokáže hľadať a prijať aj nazory/pohľad na situáciu od uplne cudzích ludi. Hovorí sa tomu zrelosť, pokora? Neviem co je vystiznejsie.
Skus si spísať rôzne scenáre čoby bolo keby.
Najhoršia varianta je, ze stratíš fajn človeka.
No možno zistíš, ze získaš nový pohľad na život, vztah, lásku, voľnosť.

domkakvet
19. jún 2025

@gambitas nemate fungujuci vztah a ak si myslis opak, tak to stale nevidis, ani potom ako si odhalil neveru a to je este horsie, lebo sa nedokazes posunut dalej, stale si v tom, ze ona je niekto iny.

tiezjedna
19. jún 2025
@gambitas

@sova7 aj to je pohľad na vec. 😂 v podstate máš pravdu. 😂

@gambitas prečítala som všetky tvoje príspevky a stále nechápem, o akom fungujúcom vzťahu to hovoríš... Možno by si mal precitnúť konečne.

zelenina1
19. jún 2025

Mate odrastene deti, kazdy ma vlastne byvanie, nechcete dalsie deti, vidate sa len obcas, ona sulozi s dalsim chlapom..... kaamo, z tychto vstupnych informacii je len jediny mozny zaver 🙂 .... akokolvek si rozumiete, perspektiva na dlhodoby udrzatelny vztah tam nikdy nebola

joannita
19. jún 2025
@veklipo

No neviem, uprimne, na mna si moc "teoreticky". Nevera je zla. Neexistuje na nu ospravedlnenie. Hrabanie sa v icloude tiez nie je v poriadku. Som v manzelstve 15r, presla som si roznymi fazami, ale uplny zaklad fungujuceho vztahu je, ze neporusujeme elementarne pravidla - nepodvadzam, neklamem, nehrabem sa v osobnych veciach, radsej sa spytam.
Dostojne a rozvazne by bolo si to uvodemit a zial tento vztah ukoncit;

@veklipo radšej sa spýtas? A ty si vážne myslíš, že keby ťa partner podvádza, že ti odpovie pravdu? Väčšinou hrabanie sa v telefóne je jediná cesta ako sa dozvedieť pravdu.

efka77
20. jún 2025
@gambitas

@efka77 voľnosť je.... Ako som písal nie som žiarlivý, nemám problem keď ide s kamarátkami na Bali ale na školenie do Londýna. takže má viac voľnosti a osobného priestoru. Nežijem s nou na plný úväzok to pravda, ale keby som musel, tak môžem byť pár týždňov keby ochorela.... Mal som mesiac extra voľno keď jej rodičia umreli na Covid.. Ktorý normálne pracujúci človek si to môže dovoliť?
Potom že intenzívne pracujem? normálka, intenzívne pracujú aj Slováci v Nemecku na stavbách. Aj keby, prečo si potom nenájde chlapa čo býva blízko nej.. Keď jej chýba tá denná blízkosť... Môže si vybrať chlapa akého chce a poslať ma off....
Hral som sa na mŕtveho chrobáka už rok... Možno to vydržím ešte nejaký mesiac, ale to už bude strata času pre mňa

@gambitas mne to stale nesedi - tvoje potreby a typ vasho vztahu. Ano,moze sa zdat ze vam ludia maju co zavidiet. Super vztah plny volnosti, nezavislosti,dobreho sexu....ale preco ti potom vadi ked zrazu nie je plny "skutocnej"volnosti? Mne tu stale posibis protichodne.
To co vy mate sa neda nazvat plnohodnotnym vztahom aj ked sam seba presviedcas ze je. Mozno si teraz myslis,chudera zavidi..... Nie nezavidi- keby chudera chcela zije si tak isto. Ale pre mna by toto nebol vztah. Som uz velka ale zo vsetkeho naj je pre mna vo vztahu pocit spolupatricnosti,lasky a nie len subor akychsi vyhod. Neviem to asi spravne opisat ale ty sa na to cele uz vykasli lebo tu na mna pososois ako super clovek ktory sa presviedca ze nepotrebuje plnohodnotny vztah lebo sa ho boji. Mozno sa mylim,to sa tazko takto posudzuje z prispevku na MK . Ale este raz - tvoje vety posobia protichodne.

aandrea9
20. jún 2025

@gambitas nič v zlom, kým sa rozhodneš pozerať niekomu do mobilu, premysli si, ako nalozis so zisteniami. Otvorený rozhovor, nič iné ti nezostáva. Inak to medzi vami je iba obyčajná fraška a hra na zohratú dvojicu.

bubuska
20. jún 2025

Kámo, ak ma milenca tatka od dvoch malých deti, tak nemá žiaden charakter. Klame Tebe, klame jeho žene, ťahá to už rok, otvorený vzťah nechceš mať, no na výber nemáš. Bude to bolieť ale treba to skončiť.

lienka.7
20. jún 2025

@gambitas akoze na 50+ mi prídeš naivný až až, sorry. Ste spolu vlastne iba na sex, potom na nejaké dovolenky, inak si mimo. Každý bývate uplne inde, nič iné Vás nespája... de facto so žijete vlastne zivoty.ty ked prídeš, po čase ju "odmenis" a asi aj ohúris nejakou dovolenkou, tak teda ide, keď platis. Aši za to, ze na teba čaja, aké ona si medzitým uziva s inym(i). Ma ta ako "doplnok", inak si užíva s inym(i). S tebou nená v živote nič spoločné

romiada
20. jún 2025
@gambitas

@gambitas možno si si tak dlho myslel,že akí Ste super zohrati,že si si nevšimol,že ona potrebuje možno aj niečo iné. Že sa chcela posunút inym smerom. Každá dobrá myšlienka ,pocit, postoj v živote sa môže zvrtnúť opačným smerom kedy to pozitívne začne byť vnímané ako negatívne. Voľnosť = nechuť viazať sa. Rozum ,pragmatickost = nedostatok citov, chladná kalkulacia. Tajnosti=strach zo zraniteľnosti,odhalenia. Každá minca má dve strany. Nikdy si nemôžeš byť istý ,že tvoja partnerka si vyberie rovnakú. Porozmýšľaj prečo jej zrazu "chuti" usadený muž s usporiadanou rodinou a deťmi.

dananov
20. jún 2025

Toto nie je fungujúci vzťah. Myslí ona na váš vzťah keď toto robí? Je to ťažké a veľká zmena ale z tohto vzťahu musíš odísť. Daj si všetky veci čo treba do poriadku a konaj. Zaslúžiš si takú vernosť a oddanosť, ktorú aj dávaš.

macatt
20. jún 2025

Niekoľko rokov jej to tak možno vyhovovalo, ale osedlala si kamaráta, s ktorým nič neplánuje(možno aj koli tebe), keďže má rodinu, ale je jej nablízku a ty si ten, s ktorým možno aj plánuje budúcnosť, ale nezdieľaš s ňou starosti a radosti každodenného života..
Takto žiaľ fungujú vzťahy na diaľku, v srdci jeden a v postely druhý..
Mala s ním orgazmus? S tebou? Sila takýto kalendár😇
Vyhovuješ jej, tak ako ona tebe, nehľadá si nikoho namiesto teba, s tebou sa ráta.. akurát si zistil niečo čo ťa prekvapilo..
Môžeš aspoň zabojovať, urobiť viac, vysvetliť veci, možno úplne nechápe ako to máš, urobiť také gesto, ktoré ju vyhodí zo sedla kamaráta, to že má financie neznamená že jej niečo neurobí radosť.. netreba čakať, ale konať

gambitas
autor
20. jún 2025
@macatt

Niekoľko rokov jej to tak možno vyhovovalo, ale osedlala si kamaráta, s ktorým nič neplánuje(možno aj koli tebe), keďže má rodinu, ale je jej nablízku a ty si ten, s ktorým možno aj plánuje budúcnosť, ale nezdieľaš s ňou starosti a radosti každodenného života..
Takto žiaľ fungujú vzťahy na diaľku, v srdci jeden a v postely druhý..
Mala s ním orgazmus? S tebou? Sila takýto kalendár😇
Vyhovuješ jej, tak ako ona tebe, nehľadá si nikoho namiesto teba, s tebou sa ráta.. akurát si zistil niečo čo ťa prekvapilo..
Môžeš aspoň zabojovať, urobiť viac, vysvetliť veci, možno úplne nechápe ako to máš, urobiť také gesto, ktoré ju vyhodí zo sedla kamaráta, to že má financie neznamená že jej niečo neurobí radosť.. netreba čakať, ale konať

@macatt to je ženská aplikácia, kde si žena píše všetko čo sa týka ženských vecí, ohľadne cyklu, ovulácie nálad periódy a áno dá sa tam zapisovať aj sexuálna aktivita..Je tam aj algoritmus ktorý ti časom začne predpovedať čo ťa čaká a Ai čo ti pomôže zodpovedať rozličné otázky ohľadne zdravia, či je to ovulácie alebo menopauzy.. Nikdy som nemal potrebu do toho pozerať až raz...
Čo si týka orgazmu tak ho mala aj s ním aj so mnou.. Takže má netrápi to že jej sexuálne nestačím... Dokonca podľa jej záznamov máme v posteli viac zábavy.. A je úplne iný typ chlapa ako ja.

gambitas
autor
20. jún 2025
@lienka.7

@gambitas akoze na 50+ mi prídeš naivný až až, sorry. Ste spolu vlastne iba na sex, potom na nejaké dovolenky, inak si mimo. Každý bývate uplne inde, nič iné Vás nespája... de facto so žijete vlastne zivoty.ty ked prídeš, po čase ju "odmenis" a asi aj ohúris nejakou dovolenkou, tak teda ide, keď platis. Aši za to, ze na teba čaja, aké ona si medzitým uziva s inym(i). Ma ta ako "doplnok", inak si užíva s inym(i). S tebou nená v živote nič spoločné

@lienka.7 ako to povedať.. Každý vzťah nejako končí o to nejde.. A ani jeden z nás nie je vo fáze aby zmenil drasticky životný štýl, krajinu a prácu... Čo sa týka spoločných dní.. Tak ich máme zhruba toľko koľko má priemerný kamionista so svojou manželkou.
Konkrétne riešenie nehľadám, skôr len názory, myšlienky... Možno tu odpíše nejaká žena čo bola neverná svojmu partnerovi a podeli sa o svoj pohľad na vec.. Ale to sa tu asi nestane

gambitas
autor
20. jún 2025
@dananov

Toto nie je fungujúci vzťah. Myslí ona na váš vzťah keď toto robí? Je to ťažké a veľká zmena ale z tohto vzťahu musíš odísť. Daj si všetky veci čo treba do poriadku a konaj. Zaslúžiš si takú vernosť a oddanosť, ktorú aj dávaš.

@dananov no áno.. Len sa ešte musím dostať cez tie city že?

gambitas
autor
20. jún 2025
@romiada

@gambitas možno si si tak dlho myslel,že akí Ste super zohrati,že si si nevšimol,že ona potrebuje možno aj niečo iné. Že sa chcela posunút inym smerom. Každá dobrá myšlienka ,pocit, postoj v živote sa môže zvrtnúť opačným smerom kedy to pozitívne začne byť vnímané ako negatívne. Voľnosť = nechuť viazať sa. Rozum ,pragmatickost = nedostatok citov, chladná kalkulacia. Tajnosti=strach zo zraniteľnosti,odhalenia. Každá minca má dve strany. Nikdy si nemôžeš byť istý ,že tvoja partnerka si vyberie rovnakú. Porozmýšľaj prečo jej zrazu "chuti" usadený muž s usporiadanou rodinou a deťmi.

@romiada mám pocit že skoro v každom vzťahu po pár rokoch chce sa žena posunúť iným smerom kým chlap je spokojný...Priznám sa že ja som bol spokojný a zveľaďoval som to čo fungovalo... A bolo to obojstranné.. Ja sám som sa prekvapil že som bol počas celého vzťahu verný aj keď bol na diaľku.. Tak ma to zabolelo. Ale realisticky to nie je nič neobyčajné.. Ale aj tak. a v našom vzťahu za 8 rokovsme zažili veci čo iné vzťahy nezažijú za 20 rokov.

luccija
20. jún 2025

@gambitas žiješ v sebaklame.A čo očakávas od toho, keď ju konfrontujes?Čo spravíš, keď sa prizná, oľutuje, alebo naopak povie vieš čo už mi to nevyhovuje?Ty musíš vedieť čo spravíš s tým čo si našiel inak si asi masochista, keď vieš čo vieš a vydržal si rok čakať....že sa v nej pohne svedomie?no asi sa nepohlo, keďže v tom pokračuje.Asi potrebuje mať chlapa doma po ruke ako ma kamaráta s výhodami.Teba má podľa mňa ako zábavku prepáč ...koľko rokov takto budete ešte na diaľku to nemôže nikomu vyhovovat

lienka.7
20. jún 2025
@gambitas

@macatt to je ženská aplikácia, kde si žena píše všetko čo sa týka ženských vecí, ohľadne cyklu, ovulácie nálad periódy a áno dá sa tam zapisovať aj sexuálna aktivita..Je tam aj algoritmus ktorý ti časom začne predpovedať čo ťa čaká a Ai čo ti pomôže zodpovedať rozličné otázky ohľadne zdravia, či je to ovulácie alebo menopauzy.. Nikdy som nemal potrebu do toho pozerať až raz...
Čo si týka orgazmu tak ho mala aj s ním aj so mnou.. Takže má netrápi to že jej sexuálne nestačím... Dokonca podľa jej záznamov máme v posteli viac zábavy.. A je úplne iný typ chlapa ako ja.

@gambitas asi som teda nemoderna, ale ja žiadnu takúto appku, kde by som si písala sex nepotrebujem. A zapisovať si tam orgazmy??? Wtf???
Inak neviem, prečo nechceš pochopiť, že vy žiadny vzťah proste nemáte... si tak maximálne jej príležitostný sumár daddy, ktorý keď sa zjaví, zaplati dovolenku, posexuje si a zase odíde. A dáma si ďalej žije svoj život. Ono vies, keď mám niekoho rada, tak je prorodzebe, ze s nim túžim tráviť co najviac času. A nie 3 mesiace z roka🤦‍♀️ ci koľko to. Bývať by som s tebou nemusela (občasné prespania sú ok), ale cas teda tráviť ano.

gambitas
autor
20. jún 2025
@lienka.7

@gambitas asi som teda nemoderna, ale ja žiadnu takúto appku, kde by som si písala sex nepotrebujem. A zapisovať si tam orgazmy??? Wtf???
Inak neviem, prečo nechceš pochopiť, že vy žiadny vzťah proste nemáte... si tak maximálne jej príležitostný sumár daddy, ktorý keď sa zjaví, zaplati dovolenku, posexuje si a zase odíde. A dáma si ďalej žije svoj život. Ono vies, keď mám niekoho rada, tak je prorodzebe, ze s nim túžim tráviť co najviac času. A nie 3 mesiace z roka🤦‍♀️ ci koľko to. Bývať by som s tebou nemusela (občasné prespania sú ok), ale cas teda tráviť ano.

@lienka.7
Neplatím jej dovolenky....Má 48 rokov takže nemá potrebu Sugardaddy's. A keby som mal sám potrebu nájsť si mladú na sex tak si nájdem rýchlo a nemusím lietať každý mesiac cez pol Európy. Takže to nie je ten typ vzťahu čo popisuješ. Mala si čítať pozornejšie čo som písal predtým ako si napísala svoj názor.

gambitas
autor
20. jún 2025
@luccija

@gambitas žiješ v sebaklame.A čo očakávas od toho, keď ju konfrontujes?Čo spravíš, keď sa prizná, oľutuje, alebo naopak povie vieš čo už mi to nevyhovuje?Ty musíš vedieť čo spravíš s tým čo si našiel inak si asi masochista, keď vieš čo vieš a vydržal si rok čakať....že sa v nej pohne svedomie?no asi sa nepohlo, keďže v tom pokračuje.Asi potrebuje mať chlapa doma po ruke ako ma kamaráta s výhodami.Teba má podľa mňa ako zábavku prepáč ...koľko rokov takto budete ešte na diaľku to nemôže nikomu vyhovovat

@luccija no to je to že ešte neviem čo s tým.. Inak by som to mal už poriešene.... Tak som to skúsil napísať sem.. Nechcem to riešiť s kamarátmi ani s terapeutom..