icon

Ako zvládnuť zistenú neveru vo fungujúcom vzťahu?

gambitas
19. jún 2025

Pred viac ako rokom som však nadobudol podozrenie, že partnerka udržiava intímne kontakty s inými mužmi. V snahe potvrdiť alebo vyvrátiť tieto obavy som – aj keď si uvedomujem etickú problematickosť takéhoto postupu – nahliadol do jej mobilu. V Icloude som objavil viaceré erotické a explicitné fotografie a videá, ktoré jednoznačne poukazovali na jej neveru. Väčšina týchto materiálov bola dôkladne ukrytá aby som sa k nim ľahko nedostal

O tomto zistení partnerka doposiaľ nevie. Situáciu v sebe nesiem už dlhší čas a spôsobuje mi duševné harakiri. Na vonok sa mi väčšinou darí emócie zvládať, no občasné výkyvy nálady sú zrejmé aj pre ňu. Paradoxne, náš každodenný vzťah pôsobí stále láskavo – zachoval si emocionálnu aj fyzickú blízkosť. Aj to je dôvodom, prečo som sa doposiaľ nerozhodol vzťah ukončiť.

Zároveň však pociťujem, že takto ďalej fungovať nedokážem. Rád by som partnerke dal najavo, čo som zistil, ako ma to ovplyvnilo a ako ma to trápi. Nie ako formu pomsty, ale ako pokus o otvorené a úprimné vyjasnenie situácie. Nie som si však istý, ako k tomu pristúpiť tak, aby som zachoval vlastnú dôstojnosť a zároveň konal rozvážne.

Strana
z5
zuzubb007
20. jún 2025

Tak za prvé toto už dávno nieje fungujúci vzťah,za druhé má ťa za pandrláka, po tretie načo si s ňou? Keby ťa bezpodmienečne ľúbila nespraví to, proste potrebuje niečo iné za štvrté ja vidim jedine riešenie rozísť sa

luccija
20. jún 2025
@gambitas

@luccija no to je to že ešte neviem čo s tým.. Inak by som to mal už poriešene.... Tak som to skúsil napísať sem.. Nechcem to riešiť s kamarátmi ani s terapeutom..

@gambitas takže sa bojíš, že povie, že je koniec.Ked budeš ticho nič sa nezmení tak chces ju vôbec konfrontovat?Tak jej nič nehovor a život ide ďalej máte netradičný vzťah tak tak pokračujte
Tak či tak dôvera v pr...i. a podľa mňa ten druhy vzťah neukončí aj, keď jej povieš, že to vieš.Este budeš za chrapuns čo jej ide do mobilu

tilonka
20. jún 2025
@gambitas

@romiada mám pocit že skoro v každom vzťahu po pár rokoch chce sa žena posunúť iným smerom kým chlap je spokojný...Priznám sa že ja som bol spokojný a zveľaďoval som to čo fungovalo... A bolo to obojstranné.. Ja sám som sa prekvapil že som bol počas celého vzťahu verný aj keď bol na diaľku.. Tak ma to zabolelo. Ale realisticky to nie je nič neobyčajné.. Ale aj tak. a v našom vzťahu za 8 rokovsme zažili veci čo iné vzťahy nezažijú za 20 rokov.

@gambitas su taki co ticho toleruju neveru a taki, ktori to nedokazu. Ty uz ides do fazy, ze to nedavas, cize ti bude ostavat len jedine, ist s pravdou von (ja by som povedala ze o nevere viem, ale ze zdroj info jej nepoviem..) Tam sa ukaze co v nej este je. Ty chces vztah udrzat, takze bude mat dve moznosti, bud pomer ukonci kvoli vam a vyvinie nejaku snahu zabojovat o opatovnu doveru (ak bude snaha minimalna, tak to nestoji za to), alebo to bude pricina rozchodu. S tvojim nadstavenim to v podstate stoji na nej, ktorym smerom sa to uberie, ty to uz len ides zistit..

gambitas
autor
20. jún 2025
@tilonka

@gambitas su taki co ticho toleruju neveru a taki, ktori to nedokazu. Ty uz ides do fazy, ze to nedavas, cize ti bude ostavat len jedine, ist s pravdou von (ja by som povedala ze o nevere viem, ale ze zdroj info jej nepoviem..) Tam sa ukaze co v nej este je. Ty chces vztah udrzat, takze bude mat dve moznosti, bud pomer ukonci kvoli vam a vyvinie nejaku snahu zabojovat o opatovnu doveru (ak bude snaha minimalna, tak to nestoji za to), alebo to bude pricina rozchodu. S tvojim nadstavenim to v podstate stoji na nej, ktorym smerom sa to uberie, ty to uz len ides zistit..

@tilonka áno. Rok som to sledoval a asi som dúfal že to prejde. Keď sme spolu tak vždy máme super čas.. Ako naše rodiny sa poznajú, máme spoločných priateľov a celkovo sme angažovaní do našich život viac ako by si človek myslel aj keď bývame tak ďaleko od seba... Zažili sme smutné aj veselé chvíle.. Nebola to len milenka... Tie som mal predtým a nikdy som ich neriešil.. Keď som mal vzťah na sex alebo len tak nejakú zobrať na dovolenku.. Fajn.. Bolo to super a potom sa to ukončilo a nebola zlá krv medzi nami... Toto je úplne iné.. V tom sú city... A nie som schopný zahodiť vzťah kvôli jednej nevere.. Ale idem už do ďalšej fázy. A vlastne rozmýšľam, či to proste neukončím bez vysvetlenia... Nech rozmýšľa prečo, alebo proste poviem ako sa veci majú a tak isto poviem aj nášmu známemu že o nich viem... To sa potom určite rozšíri v celej našej sociálnej bubline a na to ešte nie som pripavený... Vždy si poriadne premyslím kým sa pre niečo rozhodnem.. Lebo to sa už nebude dať vrátiť späť a nechcem potom podľahnúť spomienkovému optimizmu.

gambitas
autor
20. jún 2025
@luccija

@gambitas takže sa bojíš, že povie, že je koniec.Ked budeš ticho nič sa nezmení tak chces ju vôbec konfrontovat?Tak jej nič nehovor a život ide ďalej máte netradičný vzťah tak tak pokračujte
Tak či tak dôvera v pr...i. a podľa mňa ten druhy vzťah neukončí aj, keď jej povieš, že to vieš.Este budeš za chrapuns čo jej ide do mobilu

@luccija ešte sa celkom na konfrotaciu necítim.. Ona nevie že ja viem.. Tak mám výhodu v tom že sa môžem na to pripraviť a všetko akceptovať mojím tempom.. Vidím, že veľa ľudí má tu vidí ako slabocha.. Ale to beriem, šiel som tu z kožou na trh a som tu anonym..
Proste si musím dať na čas aby som potom neľutoval moje rozhodnutie bez ohľadu na jej reakciu..

gambitas
autor
20. jún 2025

Hľadal som tu vlákno, ktoré by popisovalo moju situáciu ale nenašiel som. Tak som to napísal sám... Ale čo tu ľudia píšu... Tak moje problémy sú úplny luxus oproti tomu čo tu ľudia riešia... Tiež by som im mohol vypisovať rady a robiť si zábavu z toho, že majú blbé živote a rozhodnutia napriek tomu že majú vo vzťahoch to čo som nemal ja.

luccija
20. jún 2025
@gambitas

@tilonka áno. Rok som to sledoval a asi som dúfal že to prejde. Keď sme spolu tak vždy máme super čas.. Ako naše rodiny sa poznajú, máme spoločných priateľov a celkovo sme angažovaní do našich život viac ako by si človek myslel aj keď bývame tak ďaleko od seba... Zažili sme smutné aj veselé chvíle.. Nebola to len milenka... Tie som mal predtým a nikdy som ich neriešil.. Keď som mal vzťah na sex alebo len tak nejakú zobrať na dovolenku.. Fajn.. Bolo to super a potom sa to ukončilo a nebola zlá krv medzi nami... Toto je úplne iné.. V tom sú city... A nie som schopný zahodiť vzťah kvôli jednej nevere.. Ale idem už do ďalšej fázy. A vlastne rozmýšľam, či to proste neukončím bez vysvetlenia... Nech rozmýšľa prečo, alebo proste poviem ako sa veci majú a tak isto poviem aj nášmu známemu že o nich viem... To sa potom určite rozšíri v celej našej sociálnej bubline a na to ešte nie som pripavený... Vždy si poriadne premyslím kým sa pre niečo rozhodnem.. Lebo to sa už nebude dať vrátiť späť a nechcem potom podľahnúť spomienkovému optimizmu.

@gambitas na jednej strane napíšeš, že nezahodis vztah kvôli jednej nevere na druhej, že to useknes a budeš čakať čo spraví.Co, ak ona cíti k nemu city ako ty k nej a vlastne sa jej len ulavi?Podľa mňa je fajn, že si rozvážny a určite nie si slaboch.Mozno len potrebuješ ten pocit, že prídeš domov a tam ta niekto čaká...možno to s ním ťahá roky rokúce.Mna by zaujímalo čo by spravila, keby sa vrátil na stalo.V každom prípade by som ju konfrontovala a čakala na reakciu

lienka.7
20. jún 2025
@gambitas

@lienka.7
Neplatím jej dovolenky....Má 48 rokov takže nemá potrebu Sugardaddy's. A keby som mal sám potrebu nájsť si mladú na sex tak si nájdem rýchlo a nemusím lietať každý mesiac cez pol Európy. Takže to nie je ten typ vzťahu čo popisuješ. Mala si čítať pozornejšie čo som písal predtým ako si napísala svoj názor.

@gambitas takže naco ste spolu?
A ja som čítala pozorne. Ako som ti napísala, vy spolu nemáte žiadny vzťah. Ste ako takí starí dobrí kamaráti... vidite sa raz za čas, vtedy si zasexujete, podovolenkujte a zase ide každý svojou cestou. Ono vieš, keby jej na tebe záležalo, nemala by potrebu vyhľadávať iných. A zapisovať si svoje sexuálne "dobrodruzstva". Inak s tebou tam mala zapísané co?

rejka7
20. jún 2025
@gambitas

@gambitas možno je to karma, čo teraz prežívaš, píšeš, že si tiež mal milenky a " nikdy som ich neriešil", tak možno tie milenky mali city a ty nie. Teraz sa to obrátilo, ty si myslíš, že to bola tvoja životná láska a ona ťa brala ako takého lepšieho kamaráta. Nikdy nevieš ako sa to všetko pretočí🤔

sandria
20. jún 2025

Nemusíš jej vôbec hovoriť, že si sa jej hrabal v telefóne. Môžeš jej povedať, že vieš že ti nebola verná a vieš aj s kým a keďže ste v takom vzťahu v akom ste a vyhovoval vám obom, tak ty si jej bol verný a dosť sa ťa dotklo zistenie, že ona nie. Nech ti povie, čo jej chýba. Je na tebe, či sa cez neveru dokážeš preniesť a pôjdete ďalej ale potrebné je si to vykomunikovat. Podľa mňa to nemusí byt koniec ale mne to pripadá tak, že ty si bol v tom, ze všetko je super ale jej niečo chýbalo. Písal si, ze ona nepotrebuje sugardaddyho, že ona si to všetko ekonomicky vie dovoliť. Ja si myslim, ze každá žena občas potrebuje “sugardaddyho” aj taká silná, nezávislá žena chce byt občas rozmaznávaná. Možno je viac veci, ktoré si ty považoval ze ona nepotrebuje pripadne si urcité potreby naplní sama ale nemusí to tak byt v skutočnosti. Je veľmi pekne, ze si sem napísal a chcel si sa poradiť, je zjavne, že ti na nej záleží a samozrejme, že zistenie nevery tebou zamávalo, ono to zamáva s každým a urcite ani jej by to nebolo príjemne ak by to bolo opačne. Otázka už len je, či aj ona má k tebe také city ako ty k nej. Pokiaľ nie, tak ti spadnú ružové okuliare a proste budeš musieť ísť ďalej. Ved to by inak nemalo pre teba žiadny význam byt v takom vzťahu sú myslim.

bielasovicka
20. jún 2025

5 strán sa tu točíme stále dookola 🤦🏼‍♀️

sticker
katkazuz
21. jún 2025
@gambitas

@luccija ešte sa celkom na konfrotaciu necítim.. Ona nevie že ja viem.. Tak mám výhodu v tom že sa môžem na to pripraviť a všetko akceptovať mojím tempom.. Vidím, že veľa ľudí má tu vidí ako slabocha.. Ale to beriem, šiel som tu z kožou na trh a som tu anonym..
Proste si musím dať na čas aby som potom neľutoval moje rozhodnutie bez ohľadu na jej reakciu..

@gambitas
presne tak to by som jej to povedala ako napísala
sandria. Ale čo by mne najviac prekážalo výber jej milenca a ešte s malými deťmi. Zrejme nečaká, že sa kvôli nej rozvedie, ide jej zrejme len o sex.
Mám tiež 48 rokov a príde mi to dosť úbohé.
Zrejme ju ty viac ľúbiš ako ona teba, alebo je ona trochu dominantná a chýba jej tento pocit, adrenalín, vzrušenie
keď spolu nie ste a takto to vyriešila.
Hrozná situácia pre teba, hlavne keď sa všetci poznáte.
Z toho mi vychádza, že by si mal nájsť dosť sily a sa s ňou rozísť.
Držím ti palce 🍀

gambitas
autor
21. jún 2025
@katkazuz

@gambitas
presne tak to by som jej to povedala ako napísala
sandria. Ale čo by mne najviac prekážalo výber jej milenca a ešte s malými deťmi. Zrejme nečaká, že sa kvôli nej rozvedie, ide jej zrejme len o sex.
Mám tiež 48 rokov a príde mi to dosť úbohé.
Zrejme ju ty viac ľúbiš ako ona teba, alebo je ona trochu dominantná a chýba jej tento pocit, adrenalín, vzrušenie
keď spolu nie ste a takto to vyriešila.
Hrozná situácia pre teba, hlavne keď sa všetci poznáte.
Z toho mi vychádza, že by si mal nájsť dosť sily a sa s ňou rozísť.
Držím ti palce 🍀

@katkazuz
Všetci Sa navzájom poznáme..
To veci komplikuje. Okrem toho sme úplne rozdielni ako chlapi
Ako jeho žena zvykne hovoriť.. Keď stojíme vedľa seba to je ako keby stáli vedľa seba Timothée Chalamet a jon Hamn..
On je hudobne nadaný a Bohémsky typ ktorý zábava všetkých naokolo a ja teoreticky akademik s suchým humorom ktorému nie všetci rozumejú a ktorý sa venoval triatlonu..A nemá hudobný talent na nič.
Keby sa jeho žena dozvedela čo robia naši partneri tak ju to položí.

gambitas
autor
21. jún 2025
@sandria

Nemusíš jej vôbec hovoriť, že si sa jej hrabal v telefóne. Môžeš jej povedať, že vieš že ti nebola verná a vieš aj s kým a keďže ste v takom vzťahu v akom ste a vyhovoval vám obom, tak ty si jej bol verný a dosť sa ťa dotklo zistenie, že ona nie. Nech ti povie, čo jej chýba. Je na tebe, či sa cez neveru dokážeš preniesť a pôjdete ďalej ale potrebné je si to vykomunikovat. Podľa mňa to nemusí byt koniec ale mne to pripadá tak, že ty si bol v tom, ze všetko je super ale jej niečo chýbalo. Písal si, ze ona nepotrebuje sugardaddyho, že ona si to všetko ekonomicky vie dovoliť. Ja si myslim, ze každá žena občas potrebuje “sugardaddyho” aj taká silná, nezávislá žena chce byt občas rozmaznávaná. Možno je viac veci, ktoré si ty považoval ze ona nepotrebuje pripadne si urcité potreby naplní sama ale nemusí to tak byt v skutočnosti. Je veľmi pekne, ze si sem napísal a chcel si sa poradiť, je zjavne, že ti na nej záleží a samozrejme, že zistenie nevery tebou zamávalo, ono to zamáva s každým a urcite ani jej by to nebolo príjemne ak by to bolo opačne. Otázka už len je, či aj ona má k tebe také city ako ty k nej. Pokiaľ nie, tak ti spadnú ružové okuliare a proste budeš musieť ísť ďalej. Ved to by inak nemalo pre teba žiadny význam byt v takom vzťahu sú myslim.

@sandria ďakujem za tvoje slová. Ono s tými ženami je to trochu komplikované. 😂

20erika07
21. jún 2025

Ja by som to vzťahom ani nenazvala. 7 rokov 2000km od seba ,raz mesačne ste spolu na par dni . Áno, píšeš, ze je to akokeby rodina s kamionistom, co 3tyzdne jazdí a týždeň je doma, ale podla tvojho opisu mi to pride také suché ci aké. Vyhliadky do budúcna žiadne, nie je to klasický vztah. Nechceš sa viazať, nechcete spolu zit, chces byt voľný ale zároveň si máte byt verní. Mne to pride ako strata času pre vás oboch . Na jednej strane sa ju snažím pochopit ,ze potrebuje náruč a vzruso asi častejšie ,ale nechápem, ze si na to nasla zenateho otca dvoch malých detí a ty sa rok na to pozeráš 🤮🤮🤮 divní ste obaja. Normálne si sadnite a rozoberte do špiku to co je medzi vami a co jej chyba a co bude dalej. Nemusíš hovoriť, ze si sa hrabal v cloude, stačí povedať, ze vtáčiky čvirikali.

katkazuz
27. jún 2025
@gambitas

@katkazuz
Všetci Sa navzájom poznáme..
To veci komplikuje. Okrem toho sme úplne rozdielni ako chlapi
Ako jeho žena zvykne hovoriť.. Keď stojíme vedľa seba to je ako keby stáli vedľa seba Timothée Chalamet a jon Hamn..
On je hudobne nadaný a Bohémsky typ ktorý zábava všetkých naokolo a ja teoreticky akademik s suchým humorom ktorému nie všetci rozumejú a ktorý sa venoval triatlonu..A nemá hudobný talent na nič.
Keby sa jeho žena dozvedela čo robia naši partneri tak ju to položí.

@gambitas
Ako sa máš? Poriešili ste niečo?

gambitas
autor
Autor odpoveď zmazal
katkazuz
27. jún 2025
@gambitas
Odpoveď bola zmazaná

@gambitas
Nezdá sa jej to čudné, že si naraz rezervovaný?

gambitas
autor
28. jún 2025
@katkazuz

@gambitas
Nezdá sa jej to čudné, že si naraz rezervovaný?

@katkazuz
Už nie.
Pretože som ich oboch konfrontoval súčasne. Pred troma dňami.
Keď bol u nej na návšteve, zavolal som im cez FaceTime. Nič nezvyčajné – zvykol som to robiť roky. Zvykli sa navzájom navštevovať celé roky. A netušili, že už vyše roka viem o ich pomere. Vedel som aj to, že sa opäť plánovali vyspať – ako vždy, keď mali príležitosť.

Za tie mesiace, čo som o nich vedel a pozoroval ich, som si všimol istú rutinu…
Zavolal som im, že si dáme pohárik vína – naša tradícia. A počas rozhovoru som jemu poslal screenshoty cez WhatsApp.
Potom som mu úplne pokojne (a naozaj som sa tak aj cítil – úplne v pohode) povedal, že som mu poslal nejaké fotky.

Najprv nechápal, čo to vlastne je (boli to prefotené údaje z tej aplikácie, ktorú som spomínal vyššie), tak som mu povedal, nech to ukáže mojej bývalej.
Keď to uvidela, ostala v šoku. Začala sa triasť, dostala triašku a ušla do izby. On najprv nechápal, ale potom mu to došlo. Začal koktať a nevedel, čo so sebou.

Povedal som mu, že má štyri dni na to, aby sa priznal svojej žene. Inak to poviem ja. A zároveň jej ponúknem pomoc – aj právnika na rozvod, aj pokrytie väčšej časti nákladov.

Takže v pondelok uvidíme…
Sám nemám chuť jej to hovoriť. Ani si nie som istý, či to chcem. Ale ak jej to on povie, podporím jeho ženu. Bude sa cítiť úplne na dne – a ja jej dám toľko opory, koľko bude potrebovať.

Čo sa týka mojej bývalej – tam je to uzavreté. A keďže jej firma patrí medzi našich klientov, ako zakladateľ a väčšinový vlastník zabezpečím, aby pri obnovení rámcovej zmluvy prišli o všetky zľavy a výhody, ktoré mali.

Pre nás to nebude veľká strata, ani keby sme ich úplne stratili. Nie je to nič nezákonné a za tie mesiace som si pripravil aj plán B. Je to osobné, áno, ale ekonomicky nás to nijako neohrozí.

Po tých mesiacoch sebaovládania a vnútorného trápenia cítim veľkú úľavu a pokoj.
Urobím si párdňový výlet do Valencie – dobré jedlo, víno… a potom sa uvidí.

Stálu známosť nehľadám. Ak príde príležitosť, uvidíme.
Teraz chcem mať fokus na seba, rodinu, priateľov a prácu.

gambitas
autor
28. jún 2025

Tým túto debatu uzatváram. Pre mňa splnila svoj účel a možno niekto, kto bude v takej situácii ako som bol ja, nájde v tom podporu, útechu.. Možno inšpiráciu. Pár ľudí ma tu malo za totálneho idiota, ale to je v pohode, vždy som si robil veci podľa seba a neriešil som názory ostatních. Zatiaľ to fungovalo.

enmery
28. jún 2025
@gambitas

Tým túto debatu uzatváram. Pre mňa splnila svoj účel a možno niekto, kto bude v takej situácii ako som bol ja, nájde v tom podporu, útechu.. Možno inšpiráciu. Pár ľudí ma tu malo za totálneho idiota, ale to je v pohode, vždy som si robil veci podľa seba a neriešil som názory ostatních. Zatiaľ to fungovalo.

@gambitas Držím prsty. Myslím, že veľkolepo zakončené a vyšiel si z toho prakticky ako víťaz. Tak už lem popriať pekný život.

bielasovicka
28. jún 2025
@gambitas

@gambitas no ja ti fakt gratulujem ze si to takto dobre zvládol. Drz sa. 👍

katkazuz
28. jún 2025
@gambitas

@katkazuz
Už nie.
Pretože som ich oboch konfrontoval súčasne. Pred troma dňami.
Keď bol u nej na návšteve, zavolal som im cez FaceTime. Nič nezvyčajné – zvykol som to robiť roky. Zvykli sa navzájom navštevovať celé roky. A netušili, že už vyše roka viem o ich pomere. Vedel som aj to, že sa opäť plánovali vyspať – ako vždy, keď mali príležitosť.

Za tie mesiace, čo som o nich vedel a pozoroval ich, som si všimol istú rutinu…
Zavolal som im, že si dáme pohárik vína – naša tradícia. A počas rozhovoru som jemu poslal screenshoty cez WhatsApp.
Potom som mu úplne pokojne (a naozaj som sa tak aj cítil – úplne v pohode) povedal, že som mu poslal nejaké fotky.

Najprv nechápal, čo to vlastne je (boli to prefotené údaje z tej aplikácie, ktorú som spomínal vyššie), tak som mu povedal, nech to ukáže mojej bývalej.
Keď to uvidela, ostala v šoku. Začala sa triasť, dostala triašku a ušla do izby. On najprv nechápal, ale potom mu to došlo. Začal koktať a nevedel, čo so sebou.

Povedal som mu, že má štyri dni na to, aby sa priznal svojej žene. Inak to poviem ja. A zároveň jej ponúknem pomoc – aj právnika na rozvod, aj pokrytie väčšej časti nákladov.

Takže v pondelok uvidíme…
Sám nemám chuť jej to hovoriť. Ani si nie som istý, či to chcem. Ale ak jej to on povie, podporím jeho ženu. Bude sa cítiť úplne na dne – a ja jej dám toľko opory, koľko bude potrebovať.

Čo sa týka mojej bývalej – tam je to uzavreté. A keďže jej firma patrí medzi našich klientov, ako zakladateľ a väčšinový vlastník zabezpečím, aby pri obnovení rámcovej zmluvy prišli o všetky zľavy a výhody, ktoré mali.

Pre nás to nebude veľká strata, ani keby sme ich úplne stratili. Nie je to nič nezákonné a za tie mesiace som si pripravil aj plán B. Je to osobné, áno, ale ekonomicky nás to nijako neohrozí.

Po tých mesiacoch sebaovládania a vnútorného trápenia cítim veľkú úľavu a pokoj.
Urobím si párdňový výlet do Valencie – dobré jedlo, víno… a potom sa uvidí.

Stálu známosť nehľadám. Ak príde príležitosť, uvidíme.
Teraz chcem mať fokus na seba, rodinu, priateľov a prácu.

@gambitas
Zakončenie vo veľkom štýle,
ďakujem ti za zdieľanie tvojeho príbehu aj jeho záver.
Škoda strateného roka, ale zrejme si to takto potreboval
Všetko dobré 🍀

gambitas
autor
28. jún 2025
@katkazuz

@gambitas
Zakončenie vo veľkom štýle,
ďakujem ti za zdieľanie tvojeho príbehu aj jeho záver.
Škoda strateného roka, ale zrejme si to takto potreboval
Všetko dobré 🍀

@katkazuz Ďakujem

Strana
z5