icon

Ako zvládnuť zložitý vzťah s partnerom?

16. dec 2025

Ahojte... chcela by som sa spýtať starších skúsenejších žien, čo by robili na mojom mieste a na názor. Nemám to bohužiaľ s kým prebrať okrem najlepšej kamošky v mojom veku.. Stretávam sa s jedným chlapcom, ktorému moc nerobí dobre môj ex, ktorého už nespomínam vôbec lebo by bol oheň na streche, hovorím si ok, tvárim sa že neexistuje, lenže čo ma znepokojuje sú jeho reakcie, ak nedosiahne niečo čo chce, alebo nechcem urobiť niečo čo on chce, reaguje veľmi impulzívne typu - ak napr. mu nechcem poslať nejaku fotku povie - tak neposielaj už nikdy žiadnu a potom začne útočiť na môjho ex, že prepáč že nie som ako on a ty ho máš toho blbca furt v hlave a podobne. Následne ja mu zadám hranicu, že takéto správanie je pre mňa neprípustné a zrazu to otočí že on to tak nemyslel a vlastne som ho zle pochopila a nemusím nič také robiť a všetko je úplne v pohode a toto je tak zakaždým... Už druhý deň premýšlam že to aj skončím.. prestáva sa mi to páčiť.. čo hovoríte vy? ďakujem🙂

Strana
z2
kacena4
16. dec 2025

co hovorim ja... predstav si ho takto sa spravat ked bude mat s tebou rodinu, domacnost, deti... uff toto by som teda doma nechcela mat a pokoj a pohodu by mi to nepridalo v dusi...

lindusss2016
16. dec 2025

Skus opisat viacero situacii, aj ked toto by mi uz asi stacilo 🙈 kolko ma rokov? 5?

enmery
16. dec 2025

Už včera si to mala skončiť. Toto nie je chlap do života, ale väzenská prenutá guľa na nohe. Prepáč. A nie, nezmení sa. Ani Ty nebudeš od zajtra o 180 úplne iný človek, takže to úplne vyhoď z hlavy.

petamich
16. dec 2025

Chlapec ma evidentne nie jeden problem...vies si ho predstavit ako chlapa do zivota? Ja teda ani nahodou

deti95060810
16. dec 2025

s týmto týpkom prídeš o nervy. To bude zlé stále, vydobíja si ako malé decko.
Načo takýto vzťah.

thereisabear
16. dec 2025

Ukonči to čím skôr, nemáš prečo váhať.

wolf_
16. dec 2025

🚩🚩🚩🚩🚩

anonym_342a23
16. dec 2025

Mala som v 17tich takého frajera (mal 20 alebo 21). Vieš čo? Budem úprimná kok*tom ostal do dnes. Za mňa rozhodne a jednoznačne utekaj. Ale nezabudni, že pri rozchode sa ti bude vyhrážať, že si pôjde ublížiť, zabiť sa a budeš ho mať ma svedomí - ver mi, nepôjde. keď som sa tohto ex spýtala, či mu doniesť lano, tak pochopil, že hre je koniec, ešte obpísal celú moju rodinu, kamošky a keď nik nereagoval, bol kľud.

anonym_c6867f
16. dec 2025

Ja ked som bola vo vztahu vo faze ze som si myslela ze je ten pravy ale netusila som este ze nie je...najprv som sa utesovala ze ved ziadny vztah nie je sto percent prechadzka ruzovou zahradou ale potom som si povedala ze naozaj chcem takto fungovat navzdy? Budem to zvladat a chcem to aj ked budu deti? Chcem takto fungovat o 5-10-15-20 rokov? Pokial odpoved nebola jednoznacna ano tak ti to nestoji za strateny cas, a vedz tomu ze ked mas toho spravneho neda ti moznost o vztahu pocchybovat a bude to prechadzka ruzovou zahradou aj napriek zivotnym nastraham

ovaaa
17. dec 2025

Hľadáš si partnera na život a nie manipulátora a žiarlivca a ešte ťa robí hlúpou, že si nepochopila. Vieš si predstaviť toto celý život? Určite nie, takže odpoveď poznáš. Len prosím ťa nebuď hlavou v oblakoch , keď začne hrať divadlo, že sa zmení a bla bla veci, počúvaj rozum. Držím palce .

anonym_6bf456
17. dec 2025

@anonym_autor utekaj, ani sa neobzeraj

anonym_d0d162
17. dec 2025

@anonym_autor clovek, ktory nerespektuje tvoje hranice, nema v tvojom zivote co robit.

anonym_5da1e9
17. dec 2025

Laska bez respektu nie je laska.. Respekt, ucta a dovera su zakladnym kamenom kazdeho vztahu. A ak sa pytas co robit.. Tak rozchod. Ty vidis mozno potencial, ale pozeraj sa na realitu kym ta nezlomi uplne.. Totiz to nikdy nepotiahne silnejsi slabsieho, ale slabsi stiahne silnejsieho.. Ak ma v sebe chaos urobi aj z tvojhi zivota chaos.. Je milion lepsich muzov, nedogabaj si zivot... Na to tu nie si.

lentakyterapeut
17. dec 2025

@anonym_autor je nedozrety labilny a vobec nie je vhodny na seriozny vztah. Nemas za co vzdy rad poradim

unicornlady
17. dec 2025

hotový "drama queen", asi sa doma naučil, že keď robí scény, dostane, čo chce
trošku musí ešte dozrieť, chlapec

mimikarol
17. dec 2025

Vykašli sa naňho. Rozíď sa s ním hneď dnes, zablokuj ho všade kde sa dá.
Zlatý chlapec, správa sa ako debil a nakoniec je to vlastne tvoja vina. S fotkami by som bola veľmi oparná, môže sa stať že ich použije proti tebe

sense
17. dec 2025

Ja by som to už dávno skoncila

anonym_439f0d
17. dec 2025

Takéto ťahy zvyknú robiť žiarlivý manipulátori, ktorý ťa presvedčia ze oni sú tí dobrý a to ty robíš chyby a si neschopná a môžeš byť rada, že má o teba vôbec záujem, lebo takú zúfalku by nikto nechcel.
Potom tvoja sebaúcta bude na nule.
Priprav sa, že ta bude kontrolovať, sledovať, čuchať ti spodné prádlo a stále vykrikovať a podozrievať z nevery.

olimuc
17. dec 2025

Skoncit to si mala uz vcera. Nie je nad cim rozmyslat. Je to vadny kus. Pri vaznejsiom vztahu by sa prejavil este horsie. Strata casu a nervov

sova7
17. dec 2025

S takým človekom o pár rokov budeš mať akurát depresie. Ako hovorí pán klasik žiť s debilom je ako byvať pri cintoríne. Dá sa to ale je to nahovno vyhliadka.

anonym_b9310e
17. dec 2025

@anonym_autor Toto sa da zvladnut tak, ze zostupis z kratsej cesty a rozides sa s nim. A najdes si niekoho normalneho. Podla mna by si mala casom este vacsie peklo. Pre teba zas dobre, ze sa prejavil hned na zaciatku.

anonym_f9262e
17. dec 2025

Ex ktorého už nespominas?a prečo si ho spominala za vzťah?
Žiarlivosť nieje ok

veselo_neveselo
17. dec 2025

@anonym_autor Toto je naozaj na skoncenie, to budes mat cely zivot s takymto chlapom. Ja by som tak nechcela zit.
Navyse neznasam ludi, co sa nevedia preniest cez fakt, ze som mala zivot aj pred nimi.
S ex to alr naozaj skonci, ziafne fotky, ziadne kontakty, lebo to tiez nerobi dobrotu.

danica2711
17. dec 2025

@anonym_autor sbohem a šáteček, ale rýchlo

maryetta
17. dec 2025

Raz by mi take nieco povedal....
niekedy je lepsie skoncit skor ako zacat 😉
Sak to je cista psychiatria. Teror.

katkazatka
17. dec 2025

Utekaj, utekaj, utekaj. Mozno sa ho tak rychlo ani nezbavis. Bude ti robit problemy.

denithestrange1993
17. dec 2025

@anonym_autor a teda ako casto spominas svojho ex? Lebo si neviem predstavit vztah kde by sa ma dennej baze riesili expartneri. A k tomu tvojmu sucasnemu - vyzera to tak ze je pekne ziarlivy. Je fajn ked si stanovis hranicu,po takomto vystupe a obvineni ze "si to asi nepochopila" by som mu povedala - nie moj zlaty ty si to nepochopil,este raz sa budes spravat ako manipulatovny uboziak tak je medzi nami koniec...

rozculena
17. dec 2025

@anonym_autor to načo ti je takýto chuj

maminkadeticiek
17. dec 2025

Ocenujem,ze vnimas ze je to nie v poriadku a chces sa poradit.
Moja rada-so ziarlivymi magormi co sa nevedia ovladat nerandime.Ja by som keby slo o mna vztah s takymto muzom ukoncila. Je naozaj chore ako ziarli na tvojho ex,aj posielanie fotografii je jasny znak ziarlivosti.To su psychopati,vies.

domkakvet
17. dec 2025

@anonym_autor hladaj inde a toto ukonci.

Strana
z2