icon

Partner všetko vo vzťahu otáča na sex?

Dnes o 10:31

Ahojte. Úprimne by ma zaujímal váš názor ako nezainteresovaných. Momentálne som 2 roky vo vzťahu a je to môj 4. vzťah ak rátam aj prvú pubertálnu lásku.. Mám 28 a on je odo mňa o 12 rokov starší ( to neriešte obaja sme s tým ok). Čo sa mi však prestáva páčiť, je to, že mám pocit, že sa náš vzťah premenil na taký ako keby šlo o sex. Obaja ho máme radi, ale mám pocit, že za posledného pól roka sa to nejak zvrtlo a neviem či som na vine ja alebo niečo ale nechcem to tak. Minulý týždeň to zaklincoval tým, keď som prišla domov výrazne ostrihaná, predtým som mala vlasy po pás a dali mi 25 cm dole a jeho reakcia bola že som strašne pekná a bude to preňho v posteli zmena a bude ho to vzrušovať. Potom včera som mu ukazovala jednu fotku z detstva, kde mam veľmi podobný účes ako teraz a som mu hovorila, že aké zlaté, že vyzerám ako moja mini verzia, pretože takýto účes som nosila ako dieťa a jeho reakcia bola že: to mi neukazuj ja ťa mám najradšej ja si ťa najradšej predstavujem nahú a nažhavenú v posteli. A popravde ak by mi to hovoril, večer v spálni nemám proti tomu nič ale on hovorí už len takéto veci a ja sa cítim divne.. Necítim sa ako jeho priateľka ale ako jeho... Podotýkam, prvý rok bol veľmi romantický a snaživý a takéto si vôbec nedovolil.. Už som sa to snažila aj vykomunikovať, a on sa troška odul, že ho kritizujem a povedal, že ho veľmi priťahujem a on to nemyslí zle.. Predtým partnera som mala, úplne iný typ muža. Síce s týmto mám najlepší sex, aký som kedy mala a je to fakt skvelé ale toto ostatné no neviem..

maranta_leuconeura
Dnes o 10:39

Klesa mu testosterom, potrebuje si aspon slovne pred sebou a tebou obhajovat svoju muznost a nadrzanost, lebo si uvedomuje, ze zacina mat problem, ale pravdepodobne si to neprizna a tebe uz vobec nie. Si mlada a mozes mu lahko ujst pri naznaku takehoto problemu

oceanahory
Dnes o 10:48

@anonym_autor Ehm...ja mam rada pekne komplimenty od muza, ale mne taketo reci pridu strasne nechutne, sedliacke a jednoduche...take pod uroven. Mne by to tiez vadilo 🤷.

anonym_15a071
Dnes o 10:53

Toto by si mala povedat jemu a nie pisat sem. Bud je 1.jednoduchsi nadrzany pako, co zistit po 2 rokoch je trosku neskoro 2.mysli si, ze sa ti to paci a miesto toho, aby si to pribrzdila priamo s nim, ze toto praveze moc nemusi, ides s tym niekam, kde sa to nevyriesi

anonym_e5c6a6
Dnes o 11:05

Taketo reci pri roznych prilezitostiach posobia v pohode, ale aj nechutne.
Mame suseda, ktory akukolvek debatu zvedie na sex. Uplne cokolvek sa rozpravame, vzdy to stoci na sex. Ako on so zenou, kedy, kolkokrat, ci ja mam sex, ci ma uz dnes muz urobil. Dokoncili sme nieco na doma a on, ze to budem mat vecer kvalitny sex a pod. Dava mi taketo otazky ked sme aj sami, aj pred navstevou, on je totalny buran. Uplne mi je nechutny, obchadzam ho, nechce sa mi s nim bavit.
Neviem si predstavit mat nieco take doma. Fuj!

januska12323
Dnes o 11:22

Vysvetlíš mu to úplne jednoducho, kým sa nezačne správať normálne žiadna nažhavená žena v posteli nebude.

anonym_bbc06b
Dnes o 11:24

@anonym_autor volá sa to " slizoun, sliziak, úchylak". Už sa s tým stretla asi každá žena, či už kolega, sused, známy a pod čo všetko otočí na sex. U kolegu, či známeho sa to dá, tých pár chvíľ vydržať, u partnera nie. To ti musí byť snáď jasné. On v sebe chybu nevidí, samozrejme, je to " nevinne". Že sa z toho tebe žalúdok obracia on nevidí. Ja by som toto nezniesla.

cyberk
Dnes o 11:35

Fuj, take krcmove oplzle reci. Hladal mladu a blbu a nasiel ju.

anonym_b3a5e2
Dnes o 11:41

je to bezny chlap a uz sa nemusi ovladat a hrat chrumkaveho, tak sa prejavil, lepsie tak akokeby mal vypisovat stetkam po internete

fil1p21
Dnes o 11:48
@anonym_e5c6a6

Taketo reci pri roznych prilezitostiach posobia v pohode, ale aj nechutne.
Mame suseda, ktory akukolvek debatu zvedie na sex. Uplne cokolvek sa rozpravame, vzdy to stoci na sex. Ako on so zenou, kedy, kolkokrat, ci ja mam sex, ci ma uz dnes muz urobil. Dokoncili sme nieco na doma a on, ze to budem mat vecer kvalitny sex a pod. Dava mi taketo otazky ked sme aj sami, aj pred navstevou, on je totalny buran. Uplne mi je nechutny, obchadzam ho, nechce sa mi s nim bavit.
Neviem si predstavit mat nieco take doma. Fuj!

@anonym_e5c6a6 extrém

autor
Dnes o 12:08
@anonym_15a071

Toto by si mala povedat jemu a nie pisat sem. Bud je 1.jednoduchsi nadrzany pako, co zistit po 2 rokoch je trosku neskoro 2.mysli si, ze sa ti to paci a miesto toho, aby si to pribrzdila priamo s nim, ze toto praveze moc nemusi, ides s tym niekam, kde sa to nevyriesi

@anonym_15a071 praveze on nie je jednoduchy. Je to uspesny muz, s dobre prosperujucou firmou. Clovek na urovni. Ale toto co predvadza posledne mesiace tomu nerozumiem. V spolocnosti je normalny len doma mi toto zacal robit.
V posteli nam to klape super a obaja si to uzivame.

anonym_15a071
Dnes o 12:13
@anonym_autor

@anonym_15a071 praveze on nie je jednoduchy. Je to uspesny muz, s dobre prosperujucou firmou. Clovek na urovni. Ale toto co predvadza posledne mesiace tomu nerozumiem. V spolocnosti je normalny len doma mi toto zacal robit.
V posteli nam to klape super a obaja si to uzivame.

@anonym_autor Vo vztahu je vsetko o komunikacii a kompromisoch. Ked neviete komunikovat a robit kompromisy, skor, co neskor skoncite. Takze by si mu mala dat najavo, ze toto ti je neprijemne, on by s tym mal prestat, resp, vyrazne obmedzit.
Druha vec je, ze nikto nie je dokonaly. Uspesny muz, s firmou, co ta asi nadchlo, moze byt idiot. A moze byt fajn muz, ale nebude mat uspesnu firmu a teba nebude zaujimat.

anonym_40ac9a
Dnes o 12:14

tu sa normalnej odpovede nedockas. Precitaj si, co tu pisu- uz si blba, lebo on hladal mladu a blbu, je to slizak a uchylak, ako keby to hovoril po susedoch a tvojim kamaratkam, uz ma hotove aj testy, klesa mu testosteron, aj ked neviem, co tomu nasvedcuje…

No proste vsehochut!😂

Ja stale tvrdim, ze vo vztahu nie je nic divne, ak sa to paci obom. Podla mna mna ma velke libido a proste ho pritahujes. Len ho treba trosku skrotit v tych vyjadreniach, ak ti to nie je prijemne.

A uprimne si viem predstavit, ze to tu citaju zeny, ktorych muzi nemaju ziadne libido ( vid temy v diskusiach) a ticho ti zavidia🙂

danica2711
Dnes o 12:23

v posteli vám to klape a ty namiesto toho, aby si mu povedala, že ti jeho reči vadia, vypisuješ na MK. Kým mu to nevysvetlíš, zjavne žije v tom, že to vzrušuje aj teba

fil1p21
Dnes o 12:26
@anonym_40ac9a

tu sa normalnej odpovede nedockas. Precitaj si, co tu pisu- uz si blba, lebo on hladal mladu a blbu, je to slizak a uchylak, ako keby to hovoril po susedoch a tvojim kamaratkam, uz ma hotove aj testy, klesa mu testosteron, aj ked neviem, co tomu nasvedcuje…

No proste vsehochut!😂

Ja stale tvrdim, ze vo vztahu nie je nic divne, ak sa to paci obom. Podla mna mna ma velke libido a proste ho pritahujes. Len ho treba trosku skrotit v tych vyjadreniach, ak ti to nie je prijemne.

A uprimne si viem predstavit, ze to tu citaju zeny, ktorych muzi nemaju ziadne libido ( vid temy v diskusiach) a ticho ti zavidia🙂

@anonym_40ac9a jediná normálna odpoveď.

anonym_9895c1
Dnes o 12:28

@anonym_autor Co okrem sexu vam v tom vztahu funguje?
Mate spolocne zaujmy, zivotne plany, spolocny zivot? Alebo on si zije svoj zivot, ty svoj, a stretavate sa doma hlavne v posteli?
Mne to pride, ze je zvyknuty na teba mysliet iba a len v sexualnom kontexte. Mozno nie naschval, ale tak to nejak vyslo, ze to je sfera kde si rozumiete, a doteraz ste nemali prilis potrebu ju rozsirovat.

oceanahory
Dnes o 12:37
@anonym_40ac9a

No proste vsehochut!😂

@anonym_40ac9a Ale autorke sa to ocividne nepaci a rozhovor nepomohol...🙄 Zjavne sa chcela uistit, ci je to bezne a ako to vnimaju ine zeny a ci su jej pocity opravnene.
Za mna ano su, ci ju "tak extremne" pritahuje, ci nie...je to nechutne a pod uroven. Tu naozaj nie je nic na zavidenie 😏. Tuzbu vie chlap prejavit aj kultivovane resp. nema potrebu jej hovorit aj vtedy o tom, ako by svoju zenu pretiahol, ked jej ukazuje fotku z detstva 🥴.