icon

Akú vetu ste počuli ako dôvod rozchodu?

5. sep 2023

Akú vetu ste počuli ako dôvod rozchodu? Zabavme sa... 😀

Strana
z2
mariaveronikag
6. sep 2023

@jamimo kamarátka mohla povedať : počkaj, opýtam sa svojej mamičky...možno dovolí. 🙂
mala som raz mamičkára, rozišla som sa s ním ja, ale už tie hlášky počas vzťahu 🙂 :
1. keď budeme mať dieťa, mamka ho bude kočíkovať, mamka ho bude učiť...mamka a mamka
Mala som sa po svadbe presťahovať k nemu a jeho mamke....atď
Ale mala som aj pozitívne komplimenty : máš pekné šaty, aj mamke sa také páčia 🙂)))

lenka_matko
6. sep 2023

@mariaveronikag mamickari sú des. Aj ja som mala a keď mu volala že čo papkal na raňajky som mala dosť. Volala mu aj 7x do dňa🤦‍♀️ Ešteže prišiel skoro rozchod

rhodesian
6. sep 2023

Nebola to priamo rozchodová veta, ale môj ex si nepozrel komu píše správu a tak mi cinklo na telefóne:
"Moja čaká dvojičky"
Bola som si 100% istá že ja tehotná niesom.
To bol rýchli rozchod 🤣🤦‍♀️

janetinka27
6. sep 2023

mne jeden povedal, ze:
nehodime sa k sebe, ja si kupujem casopisy o kulturistike a ty casopis food

a druhy, ked som sa ho opytala, ci sa chce rozist (lebo zacal byvat ticho, ked sme sa stretli, tak sa so mnou nebavil, len so psami) a on povedal, ze:
nechcem sa rozist, ale keby ma nejaka pekna chcela, tak ano
😂😂😂

judar
6. sep 2023

"Moja mama je viac ako ty".....aj to tak dopadlo...nastahoval si ju k sebe 😂

adeladulova
6. sep 2023

Kupil si nove auto, on 19r a ja 20r.. povedal: ked mam nove auto, aby z neho aj kocka vyšla
No stacilo mi 🤭

simca06022011
6. sep 2023

Ale toto sú také klasiky, zasluzis si lepšie atd: ale už ste počuli také, že nehodíš sa mi k motorke ako XY? ;) samozrejme, XY o týždeň zdupkala a on už si sypal popol na hlavu ( boli sme spolu cca 3roky). Zbytočne.

simca06022011
6. sep 2023

@anjelaa ahhh, dobrý výber... :D co na to napísať? 🫣

lorin29
6. sep 2023

@anjelaa no mňa slahne😂😂😂😂😂😂kvôli kureniu

ziarifka
6. sep 2023

Si veľmi povrchná. Holíš si nohy a trháš obočie. Príliš ti záleží na výzore a nezáleží ti na tom, aby si sa mi páčila a bola prirodzená.

simca06022011
6. sep 2023

@ziarifka no krása, našiel si akú potom? :D

jamimo
6. sep 2023

@mariaveronikag ty môj kvet 🤦‍♀️ Ale teraz som si spomenula na kamarátku, ktorej frajer kúpil parfum na vianoce a ešte to zaklincoval: Tento kupujem aj mame a babke... YSL Opium... Tvárila sa akože jéj ďakujem... Potom sa jej stále pýtal či parfum používa. Hm, tak si ho dala aby nepovedal.... On: voniaš ako moja mama, babka, mám to rád. To bol posledný klinec do rakvy.
Toto ak by som niekde čítala, tak si pomyslím, že neverím a autorka má bujnú fantáziu. Ale fakt, sa dejú veci... 🙃

mariaveronikag
6. sep 2023

@jamimo 🤣🤣🤣🤣🤣
Tak to je top kompliment : vonias ako moja babka 🤣🤣🤣🤣

drahomirrra
6. sep 2023

Baby, mne uleti dekel 😂😂 Idem rozmyslat, ci nieco nemam aj ja z rozchodovych hlasok😂

autor
6. sep 2023

Dokonalý vzťah, plánovanie svadby, jeden deň sa do mňa urobil, veď robíme dieťatko a druhý deň vyvolal nezmyselnú hádku a citujem "ja už toto nebudem znášať" a bol koniec. 😀 Mal už druhú... Narcista...

soldi
6. sep 2023

pre mna bolo velmi uletene, ked som sa rozviedla s exmanzelom (dovodom bola agresivita, paranoidna ziarlivost a nevery po tom, co zacal brat pervitin ) a on doteraz veri tomu a je presvedceny o tom, ze som rozvod s nim planovala 6 rokov! sice som s nim medzitym mala dalsie dve deti, ale tie vraj boli sucastou planu, aby som mala vysoke vyzivne 🙂

mariaveronikag
6. sep 2023

@soldi juj moja, ale toto už je psycho...

wiwi28
Autor odpoveď zmazal
wiwi28
6. sep 2023

Môj top rozchodový koment: "Prepáč ale robí lepšiu fajku ako ty." Áno boli sme obaja veľmi mladý (20r.) ale maj aspoň jasné priority a ja traumu na pár rokov. A tá jeho "super fajka" mu bola aj tak neverná doslova na každom rohu.

bu1bu
6. sep 2023

Toto sa nestalo mne ale kamoške: chodila s celkom fešnym, už zabezpečenym chlapom, ktory nejavil ziadne znamky ze je mamičkar. Po cca 2 mesiacoch ju pozval k sebe domov. Prišli k nemu na byt a všetko čo pochvalila, odpoved bola: “ To mama vybrala” Ked prešli do spalne, čakalo ju tam negliže , ktore samozrejme “ mama vybrala” 😂 . Pri tom ako sa rychlo obliekala a obuvala aby odisla čo najskôr, len precedila cez zuby, či aj kondomy mama vybrala. Hadajte aka bola odpoved 😂😂😂🙈

simca06022011
6. sep 2023

@wiwi28 mala prax :D sa necuduj :D

jamimo
6. sep 2023

@mariaveronikag 😄😄😄 ti poviem... to znie až neuveriteľne. Ináč dobrá téma, tie hlášky=to by niekde mohli vydať knižne, alebo stĺpikoch v časopise.

ziarifka
6. sep 2023

@simca06022011 našiel si ženu s prirodzene úzkym obočím, ktorá nosí dlhé sukne po zem

1sally12
6. sep 2023

"Zaslúžiš si lepšieho než som ja." 🙄
"To nie je tebou, ty si super."🙄
A topka bola (síce nie rozchod) ale po dvoch stretkách som sa dozvedela, že on vlastne teraz vzťah nehľadá, on musí teraz nájsť sám seba🙈... a vidím ho denne online stále na zoznamke...hľadá sám seba🤦‍♀️

messalina
6. sep 2023

Mne jeden byvaly v jednej smske napisal ze som jeho osudova zena a v tej istej sms sa so mnou rozisiel 🤷‍♂️
Dalsi ze mi nemoze dat to co chcem (deti, rodinu..) o mesiac som sa dozvedela, ze caka dieta s inou 🤷‍♂️
To nevymyslis, to su chlapi 🤣🤣🤣

prosimopomoc
5. okt 2023

@poppy22 toto je moc 😄😄😄😄😄

prosimopomoc
5. okt 2023

@judar to je ale fakt

katkazocele
5. okt 2023

@lenka_matko to je celom milé 😅

seyla30
12. dec 2024