Akú výšku muža by ženy tolerovali?
Pre ženy : aká je vaša výška a o koľko cca cm nizsieho by ste boli ochotný tolerovať muža.
@babulkomale nebude nahodou tvoja "neselektivnost" sposobena prave tvojou nadpriemernou vyskou? Ak by si si totiz vyberala len z kategorie "muzi nad 185", mnozstvo potencialne vhodnych partnerov by bolo znacne okresane.... Keby si mala 165cm, bola by si stale rovnako "neselektivna"?
Ženy nejde o vaše preferencie, ale o spôsob akým ich prezentujete. Mnohých mužov by sa tie vyjadrenia dotkli. Ale božechráň, aby sa muž neuctivo vyjadril o žene.
Výška mi vždy bola sumafuk, práveže mi je sympatické, keď nemusím hlavu vyvracať aby som muža videla. Takže asi budem za divnu ako 163 cm, ale páčia sa mi aj nižší ako 170 🙂 hoci celkovo je to jedno, iné veci sú podstatné.
@1ryba akí nízki? Nízki sú odo mňa, nie od teba 😂 a trpaslíka si najdi ty, keď toho tvojho omrzí sa hrbiť 😃
@1ryba ja dokazem pochopit, ze kazdemu sa paci nieco ine, ale evidentne vy nizke nechcete k sebe primeranych chlapov ani jedna, len tych, co su primerani vysokym zenam. Nechapem preco ti nestaci o 20 cm vyssi muz, ked ti teda na tej vyske tak zalezi. Jedine ze by ti nezalezalo 🤭
@jenny224 už si presne jedna 👍☝️
@zelenina1 to sa pytas vazne? Ty si mozes vyberat aj z tych nizsich, tak preco chces len vysokych, vyssich ako priemer? Myslis si, ze keby som mala rovnako zakorenenu tuto zatazenost na vysku ako vy, nizke, tak by som nezostala radsej naveky sama, lebo vysoki sa minuli u vas? 😃
Ty keby si nezohnala.vysokeho, ktory inak splna tvoje predstavy, tak toho nizsieho nechces, lebo nie je pre teba sexy LEN KVOLI VYSKE.
Tak ktora z nas ma viac na vyber, hm?
Hlásim sa do klubu fanúšikov nižších mužov. Mám 162 cm a moja horná hranica je tých cca 180 cm. Necítim potrebu nosiť so sebou schodíky, keď sa chcem mužovi pozrieť do očí. Hoci uznávam, že nižší muž odo mňa by ma asi tiez rušil. A vďaka tomu, že som povrchná beštia, tak aj takých, ktorí niečo zavažia. 60 kilové chriastele si neprosím. Ja tak medzi 80 až metracikom, to je pre mňa to pravé orechové. Hoci vlastne, ja už takého mám doma. Takže odvolávam, nič si neprosím. 🤣🤣🤣
@1ryba nic ti nevnucujem, ako by som mohla? Len som chcela vediet, co vedie nizke zeny k hladaniu a baleniu chlapov, pri ktorych vyzeraju casom ako ich deti, ked chlapi osediveju 🤭
A preco sa im chce zaklanat hlavu neustale dohora.
Zatial mi nikto nedal odpoved.
Tvoje argumenty o ochrane su strasne srandovne 😃
@babulkomale velmi Vasu konverzaciu necitam ale ten posledny komentar je nejaka hlupost nie ? Co nas nizke vedie k tomu hladat vysokych muzov ? Predsa pritazlivost, nieje to automaticke hladanie co najvyssieho odo mna/nas. Tu mas odpoved
Dvaja sa musia pritahovat. Zatial co jednemu sa pacia nizke, druhemu vysoke a naopak.
@babulkomale ježiš ale to je to isté prečo niekto nechce rysavych chlapov, plesatych chlapov, tučných chlapov atď. Každý ma nejaké preferencie, keď si hľadá partnera. Nikto nepovedal, že to je jedine kritérium ako sa tu snažilo prezentovať, že len aby bol vysoký, aj keby bol basista.
Sama si napísala, že chceš chlapa co vyzerá mlado a je silny . Teraz diskriminujes tých čo vyzerajú staro alebo su chudi.
Však nech si kazdy vyberie koho chce, keď chce mať niekto dvojmetroveho nech ho ma.
Chceš malého maj, chceš dvojmetroveho maj však je slobodná voľba s kým budes
@1ryba oni aj idu, ale nie vzdy splnaju tie ine naroky, vies? A preto ta vysoka ho odmietme, ale ty po nom skocis, lebo staci ze je vysoky.
Tvoj muz keby mal vsetky vlastnosti co ma alebo by nizsi ako je, ani nie ze nizsi od teba, tak ho odmietnes, lebo by nebol vysokansky.
Dost blbe inak.
@1ryba výborný nápad, rovný s rovným 👍😂
@lakebabe vyzeraju staro? Akoze 19- rocny moze vyzerat staro? 😃 Asi sme sa nepochopili.
Chudy moze pribrat alebo cvicit a bude normalny, wle nizky uz nenarastie. A co si tu chudaci museli precitat od trpaslic, no amen tma. Normalne sa nedivím, ze su tolki zakomplexovani.
Wau, dosli slova, zacali urazky.
Otras
Ja si neviem predstavit zeby som nejakej vysokej zene napisala ze obor . Mozno Ta nechcu vysoki lebo sa spravas ako vulgarna sprosta zena ,nie preto ze si vysoka 🙂 . Tam bude pravda, si sa predviedla
@babulkomale
@1ryba zaujimava dedukcia 😂 milujem svoju vysku a urcite neselektujem ludi podla vysky. Zato krpane selektuju a dost. Clovek sa uci cely zivot, nevedela som ze to az takto rozsirene.
Myslela som doteraz ze nahodou sa nasli taki vyskovo nekompatibilni partneri - dvojmetrovy a meter a pol. A ono je to cielene
Normalne vyskovy rasizmus.
@babulkomale takže všetky nízke ženy sú krátko nohé trolky, s veľkými zadkami, ovisnutymi prsiami, krátkymi krkmi a malými rukami? Tak prečo ich tí vysokí chlapi vlastne chcú... mimochodom - ja som jedna z tých, čo mala aj chalana 165, päť rokov. Ale vždy po mne išli vysokí...asi to so mnou nebude také zle. Tiež sa trochu pozri na to, ako sa vyjadruješ o nižších ženách. Otázka bola, čo je kto ochotný akceptovať, každý napísal za seba.
@babulkomale Nejako to moc prežívaš žena. Nádych, výdych a kľud. Výškový rasizmus? Normálne ma odjebalo z tej hlášky 😅😅😅 a keď sa mi napríklad nepáčia ryšavci tak to je ryšavý rasizmus?
@ivik4 a vy pisete muzom vyssim od seba, ale nie vysokanskym, ze su antisexy, to je co? Ubohe
Mozno som maly muz, nevies 🤭
@michaela329 kto pisal o ovisnutych prsiach? Ked mas 150 cm a kratky driek, tak aj pevne prsia mas o 30 cm nizsie k pasu ako vysoka zena.
@babulkomale ubohe je tvoje chapanie a uraznie nizkych zien. Ja chapem ze mas komplex a nervy, to uz neprekrutis, hrozne Ta toto cele stve lebo by si sa tak skaredo nespravala. Kazda sme napisala za seba. Ano, napriklad za mna su antisexy nizky, pupkaty a chlpaty muzi. To sa ale nijak nevylucuje s tym,ze pre inu zenu sexy byt nemozu 🙂
@zara1996 že? Dobrá hláška, budem ju používať 👍👍👍
@ivik4 😃😃😃😃😃😃😃😃