icon

Akú ženskú postavu muži preferujú?

20. apr 2025

Aká postava sa mužom na ženách najviac páči? Momentálne mám 170, 75 kg, hruška. Asi si viete predstaviť. Pár kg navyše, ale nič hrozne, cvičím, takže aj svaly pevnosť je.
No začala som chudnúť a chcela by som sa vymakat na fitness postavu. Ale mám dilemu, lebo mužom sa páčia aj také trošku mäkkučké ženy. Čo myslíte? Budem pre muža atraktívnejšia potom alebo teraz? Momentálne som single.

Strana
z3
dskjhfdlkdjhl
20. apr 2025

V prvom rade sa musis sama sebe pacit, lebo ak toto nefunguje, tak sa nebudes pacit ani druhym.

lindous
20. apr 2025

Ako pre ktorého... ak sa bavíme čisto o výzore, niekomu sa páčia vyrysované fitnessky, niekomu ženy krv a mlieko, niekomu štíhlučké ženy... zväčša vrana k vrane sadá, ale niekedy sa nájdu v tomto aj úplne protiklady... a ak sa bavíme o normálnom chlapovi, tak ten bude pozerať na iné ako len na postavu, pokiaľ sa nebavíme o nejakých úplnych extrémoch... rob tak, aby si sa cítila zdravo a dobre

thereisabear
20. apr 2025

Veď to nie je tak, ze začneš cvičiť a o týždeň bude z teba fitnesska. Začni a keď dosiahneš formu, ktorá sa ti bude páčiť, zmierniš.

lucia13022023
20. apr 2025

Nikdy ma nezaujímalo aké postavy sa páčia mužom. Bola som vychrtla, bola som vyrysovana, bola som tehotná, bola som po pôrode, bola som pevná...a nikdy ma nezaujímalo co si myslia druhi.
Našťastie mam muža, ktorý má hodnoty trocha posunuté ako vyberanie ženy podľa postavy 😁

enmery
20. apr 2025

Dievča, hlavne by mal mať rád Tvoju dušu. Pretože potom tu čítame o témach, ako mám 78 kg a muž mi nadáva do tlstych a nechce si mnou spať.
A po ďalšie, každý má iný vkus. Ja mám známeho a ten vyzerá ako z filmu a časopisu a každý pri ňom vidí vysokú blondína štíhlu s úpravami a vieš čo?Jemu sa páčia krpaté brunetky, ktoré do fitka nechodia a majú aj cicy, aj rici, aj bruško. Pričom on je vo fitku furt. Čiže určite sa nájde muž, pre ktorého budeš krásna aj ako hruška, aj ako fitneska. Nič sa neboj.

minenkaa
20. apr 2025

A ty si myslis,že budes tvrdá?

autor
20. apr 2025

@minenkaa nie tvrdá, ale nebude ma za co chytiť 😂

minenkaa
20. apr 2025

A to prečo ,by ta nebolo za čo chytiť

koniarova
20. apr 2025

Ja ti to poviem sprosto. Aby ťa nebolo za čo chytiť, mala by si pri svojej terajšej výške zhodiť aspoň 15 kg a viac. Vyskúšaj a potom napíš. 😁 Tak rýchlo ako si myslíš, to nebude.

lindous
20. apr 2025

Atraktívna budeš, keď budeš sebavedomá a spokojná vo svojej koži... ja som vždy bola veľmi štíhla a práve po silovom tréningu je ma viac za čo chytiť, aj keď mám 50kg, ten zadok sa proste vymakal 😅 ak chceš ísť až do súťažnej formy, tak to sa už asi naozaj nepáči každému, ale zase ak budeš obklopená ľuďmi s podobným nastvením, aj partnera si nájdeš, vôbec by som neriešila čo sa bude páčiť mužovi, ktorého si ešte ani nestretla 😂

autor
20. apr 2025

@koniarova Tak to je tvoj problém ak si myslíš že som nikdy nemala 60 kg, mala som aj 53 a nebolo to tak dávno.

autor
20. apr 2025

@lindous pravdu máš, nedá sa vyhovieť každému, ale najlepšie je vyhovieť sebe 😊

koniarova
20. apr 2025

Tak keď si už mala 53, nechápem, načo sa pýtaš. Veď predsa vieš, akú si mala vtedy postavu a ako si bola spokojná sama do sebou.

marca12
20. apr 2025

Pre muza je atraktivna zena taka,ktora je zdravo sebavedoma a pohodova. V prvom rade maj postavu taku,s ktorou si ty spokojna. Ak stretnes debila,bude ta kritizovat za akukolvek postavu. Ak najdes muza snov,bude ta na rukach nosit aj s nadvahou.

lenkakravcova
20. apr 2025

Prečo by malo byť príjemnejšie chytať tuk než sval?

bbwwoman
20. apr 2025

Ja som bbw ak vieš čo to je sú chlapi ktorý by chceli ešte aby som pribrala a zas taký ktorý dajú ruky preč 🤣 je to o vkuse chlapa každému sa páči iné skratka 😊 nerieš buď sama sebou ako sa cítiš a ako vyhovuje najmä tebe

autor
20. apr 2025

@lenkakravcova to je dobra otázka. Ale hovori sa to tak. Tiež neviem prečo.

autor
20. apr 2025

@bbwwoman áno viem co je to. Inak mne sa paci asi všetko, páčia sa mi aj fitness postavy a aj také akú máš ty napríklad 🙂 Ale tak sama sa cítim lepšie, keď som vypracovanejsia, ale keď som mala aj viac kg ako teraz, ja som sa proste nevidela tučná ani škaredá.

kiki68
20. apr 2025

Kazdemu ina, mam kamosa, co iba hruska a 80kg a mam kamosa, co iba 55kg a 170cm bez nejakych prs vacsich, moj muz zase 90-60-90, chapes na kazdu je iny chlap zamerany

mamamasama
20. apr 2025

Pri 170cm, 75kg si asi dosť mäkkučká. Smelo do športu.

kiki68
20. apr 2025

Pozri, Ty musis byt so sebou spokojna, aky mas clubs je na Tebe a nic to nevypoveda u nejakom muzovi. Proste budes Ty nejaku babu roky prekacovat? Asi nie, takze musis sa len pacit sebe a potom teda niekomu, koho si pustis k telu a srdcu.

lucia13022023
20. apr 2025

@koniarova tiež nechápem 🤣 a ani tu odpoveď na teba, čo akože ma byt tvoj problém?

kiki68
20. apr 2025

@lenkakravcova Lebo sa vela muzom paci, ze je to makkucke a odlisne. Toto mas u kazdeho muza inak. Niektori zas tie velke zadky oblapovat, niektori zas ziadne. Uz aj take som pocula, ze ci je on teply, ze by mal nejake svaly oblapovat, ze to moze rovno chlapa ist toto. No tisic ludi, tisic chuti

koniarova
20. apr 2025

@lucia13022023 😁 . Ja chápem. Chcela mi tým naznačiť, nech idem do riti, že nepíšem čo chce čítať.

nikpa
20. apr 2025

100 ľudí 100 chutí, toto je naozaj otázka mimo. Každý ti napíše to svoje. Ja mam 170cm a momentálne 60kg a teda necítim sa vôbec dobre a môžem povedať, že najviac atraktívna som si prišla keď som mala tak 56kg. Ale nemám pocit, že záujem mužov by sa s mojou váhou menil 😄 ci už k lepšiemu alebo k horšiemu.

olimuc
20. apr 2025

Na kazdy hrniec sa najde dekel… aj ked budes makka, aj vysportovana, nahodena alebo v teplakoch … normalneho chlapa mozno zaujme na prvy pohlad, ale na vztah je treba viac ako cislo na vahe …

zuzinka888
20. apr 2025

@koniarova to vobec nie je pravda. Lebo vaha je len cislo. Podstatne je pomer svalov/ tuk. Ja mam o 5 kil viac ako pred 10 rokmi. No nosim o hedno cisli mensie nohavice ako predtym ci by malo byt naopak. Takze 70 kil vysportovanej postavy moze vyzerat lepsie ako 60 kil skinnyfat

mimirka32
20. apr 2025

Ak ta to potesi, ja posilujem so stredne tazkymi vahami, na postave to vidno a som (bohuzial pre mna) aj makka😁

bbwwoman
20. apr 2025

Hlavne to buď ty a buď šťastná na ničom inom nezáleží

autor
20. apr 2025

@koniarova problém som myslela ze je to ze si myslíš že schudnúť napríklad trvá celu večnosť? No nie v pohode za 5 mesiacov. Už som chudla v živote.

Strana
z3