Akú ženskú postavu muži preferujú?
Aká postava sa mužom na ženách najviac páči? Momentálne mám 170, 75 kg, hruška. Asi si viete predstaviť. Pár kg navyše, ale nič hrozne, cvičím, takže aj svaly pevnosť je.
No začala som chudnúť a chcela by som sa vymakat na fitness postavu. Ale mám dilemu, lebo mužom sa páčia aj také trošku mäkkučké ženy. Čo myslíte? Budem pre muža atraktívnejšia potom alebo teraz? Momentálne som single.
Určite budeš vyzerať lepšie chudšia a vyšportovaná, ako s tvojimi terajšími mierami. 170 CM a 75 kg je podľa mňa dosť.
@zuzinka888 Vieš ako by musela vyzerať, aby mala pri tej výške 70kg svalov? 😅🤣 Táto diskusia ma baví, čím ďalej, tým viac. Autorka je mäkkučká a lenivučká, tak sa tu pýta, či je ok, ak bude lenivučká aj naďalej a doloží si teraz na tanier ešte trochu zemiakového šalátu.
Kazdemu sa paci nieco ine. A aj ked sa mu pacia cicate blondate, nakoniec si mozno vyberie nejaku plochu brunetku, lebo vo vztahu je sice vzhlad dolezity, ale urcite nie najdolezitejsi.
@zuzinka888 Presne tak. Vždy to tu píšem a napíšem to znova, lebo presne viem, koho tým vytočím 😂😂😂 Pri výške 172 cm a váhe 68-70 kg som bez problémov nosila veľkosť 36/38. Všetko je to o kostre, o type postavy, rozložení toho tuku.
Toto vôbec nerieš. Cvic, hyb sa. Neboj, nebudeš svalnata ako chlap, to by si musela denno-denne drieť na sebe veľa mesiacov. Hlavne sa páč sama sebe.
@zuzanockamt Tak vieš ako. Aj oná má na sebe S-ko
@mamamasama Je to možné. Presne som vedela, ktorá to nebude môcť prekúsnuť 😂😂😂
@mamamasama to si Ty?
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂 Chcela ma uraziť, ale to sa osobám tohto typu nepodarí 🫢🫢🫢
Ja toto tak nechapem, to zijes svoj zivot pre iných? Inym sa chces páčiť? Nie je vztah o iných hodnotach, nez ci ta je za co chytit? Kebyze to beries aspon zo zdravotného hladiska a vahu riešis kvoli tomu, ze chces mat zvysok zivota aktívny, zdravy a aby ste sa spolu nasmiali este mnohe a mnohe roky..
Pardon, ale nedalo mi
@dskjhfdlkdjhl Takto mäkkučká a lenivučká? S váhou 70kg+ a veľkosťou S? Jasnačka 😅🤣🐖
@mamamasama Je zaujimave, kolko informacii Ty dokazes z jednej fotky dostat😉 Zrejme bohate skusenosti😉
@dskjhfdlkdjhl Áno. Roky skúseností. Trénujem pár dám a poznám aj také ako ty, čo majú kopec rečí a málo snahy. Neznášam výhovorky a lenivosť.
@mamamasama Ja mam kopec reci a malo snahy? Ty si vedla ako jedla, ale co cakat od Teba, vsak😀
@mamamasama ak trenujes par dan- tak mi musis dat za pravdu ze 175/75 a 175/75 mozu byt uplne ine postavy. Jedna krasna vyrysovana vysportovana a druha......nie.
@zuzinka888 Krásna vyšportovaná nie. Pevnejšia áno. Pri výške 175cm a 75kg budeš mať aj pri dosť veľkom objeme svalovej hmoty, mať stále veľký podiel tuku. Budeš veľká, nie štíhla, ani vyrysovaná. Akurát budeš vyzerať lepšie ako tá, ktorá necvičí vôbec.
@zuzinka888 tu máš napríklad "len" 70kg na rôznych výškach a rôznych postavách.
Pre muža budeš atraktívna ak budeš vyžarovať spokojnosť sama so sebou... Každému sa páčia iné...
Ja osobne by som nechcela chlapa ktorému by som sa páčila len na základe typu postavy. Aj tu je nie jedna tema kde žena priberie zo zdravotných dôvodov alebo lebo priviedla dieťa na svet a chlapovi sa hnusi sa jej aj dotknúť.....
Chvalabohu vždy som mala šťastie na chlapov pre ktorých typ postavy a veľkosť S nebol hlavnou prioritou.
@biba_18
Ja mám aktuálne cca 63kg, v 9mes, viď profil. foto 😄 a teda brucho ako des, stehná také, že L veľkosť pri legínach je fajn. Fakt záleží na tom, či autorka má tuk alebo svaly. Ty môžeš pri 70kg vyzerať ako tak, ale teda ja keby že mám čo len o 4-5kg viac tak vyzerám dnes už asi ako tá huspenina na obrázku čo pridala @mamamasama 🤣
Daj fotky a uvidíme.
U mna sú tie 4kg viditeľné 😄 pretože je to vždy len na partii brucha a je to dosť vidno. Mam doslova komicku postavu potom, len 4 chudé končatiny a veľké brucho ako keby patrilo k inému telu 🤷🙄😄
Ono to vôbec nie je o váhe ... môjmu mužovi som sa páčila, keď sme sa spoznali, mala som postavičku tiptop, aj po pôrode, keď som mala +15 kg som sa mu páčila ... proste tie vzájomné sympatie, chémia, fungujúci vzťah je úplne o inom.
Ak si spokojná so sebou ty,bude aj okolie. Čo vyžaruješ to vníma aj okolie. Nikdy som sa nezamýšľala (ani v mladosti ) nas tým.
Boze to su otazky. Nech budes mat akukolvek postavu, jednemu sa budes pacit a druhemu nie.
Ked nemas iskru a si mrtva a nemas energiu tak ta obíde aj keby si vyrysovaná. Prestanes ho bavit bud po 2razy ( taka krásna) alebo ta bude mat ale pozerat iné a zalubi sa do kolegyni čo iskru a zivot v sebe má. A budes sa cudovať ze má trocha zadok alebo prsia ako lavor dokonca velký nos ušatá zubatá víla.....ale Zas nemusíš byť ako slon....vymaž sladké bude ta triasť trepať že chceš sladké malé tyzden - dva, ale potom sladké ti bude nechutné kyslé a hnusné v ústach.
Sypaticka bud si alebo nie si... zalubia sa aj do očí a co vyzaruješ. To je pravda
Ja pozeram len na to, ci som sama spokojna, ci sa citim dobre a spokojna som, ked mam 51-54 kg pri vyske 164 cm. Predminuly a minuly rok som kvoli novej liecbe pribrala v priebehu pár mesiacov na 60 kg. Nechcelo to ist pod 58 kg a aj ked som nebola spokojna, tak som to prestala neriesila. Teraz mam 55, slo to nejak same. Neviem si predstavit vazit tolko co ty (nemyslim to v zlom). Ja proste nie som stavana na vyssiu vahu. Max som mala 65 kg pred porodom. Ak sa ty citis dobre aj takto, tak je to ok, ak chces schudnut, cvicit, tak tiez ok. Chlapom nikdy uplne nevyhovies a vsetko vidia inak ako my ženy, tak ze sa riad len tym, co vyhovuje tebe a ako sa citis dobre, to budes aj vyzarovat a je naozaj jedno kolko kg budes mat. Inak, tiez mam postavu typu hruska a teda za co ma bolo chytit aj pri 51 kg, lebo hajnu rici mam 😃
Ak chceš cvičiť cvič pre seba, chlap ťa musí mať rád aj keby si pribrala 20kil, alebo môžeš ochorieť a vychudnúť na kosť. Nájdi si chlapa čo to bude akceptovať. Ja doteraz banujem že som nezutekala keď mi ex vyčítal že mám brucho atď. Terajší manžel je so mnou úplne spokojný a tak to má byť. Ak budem chcieť chudnúť tak pre seba, názor nikoho iného ma nemusí zaujímať.

@nikpa tak to verím, že pri rozdiele 4 kg si si rozdiel v záujme mužov nevšimla. 😀 Skus rozdiel 30 kg a uvidíš. 😀 Ale samozrejme aj keď som mala viac, tak záujem stále bol.