Akú ženskú postavu muži preferujú?
Aká postava sa mužom na ženách najviac páči? Momentálne mám 170, 75 kg, hruška. Asi si viete predstaviť. Pár kg navyše, ale nič hrozne, cvičím, takže aj svaly pevnosť je.
No začala som chudnúť a chcela by som sa vymakat na fitness postavu. Ale mám dilemu, lebo mužom sa páčia aj také trošku mäkkučké ženy. Čo myslíte? Budem pre muža atraktívnejšia potom alebo teraz? Momentálne som single.
tak teraz dam bokom take tie veci, ze co je dolezite, na com zalezi, toho je tu uz dost. Ale suhlasim s tym. Ja som bola vzdy pri sebe, teraz ma fakt nie ze nadvahu, ale obezitu. Mam ale symetricku postavu, aj celkom pevnu. Mala by som urcite schudnut, ale zas to nie je az take, ze sa neda ani pozriet na mna. No aj ked som bola chudsia, som nikdy nevidela nejaky velky zaujem. A praveze zacal v tomto mojom vacsom obdobi, jeden bol zo mna uplne hotovy, ale na vztah nam to nevyslo. A moj priatel napr. mal byvalu co ma podla fotky tak 52kg. A teraz ma mna :D Takze jeden chlap, uplne ina zena. On mi teda aj povedal, ze si po ukonceni vztahu zelal partnerku krv a mlieko. On sice myslel tak, ze mlieko 3% plnotucne a nie uplne az mna, že smotana na šlahanie, ale vidis, sme spolu uz dlho :D
Muži majú na ženách najradšej esprit. A ten má žena, ktorá je sebavedomá. Začni od seba a začni sa mať rada, taká aká asi. Len tak bude z Teba pre mužov vyžarovať niečo pozitívne.
Môjmu mužovi sa teraz páčim najviac. Som v prechode, pribudli mi plne prsia, trochu bruško a 6 až 7 kíl navyše. Cvičím, veľa chodím do psami, cítim sa fyzicky dobre. Trochu ma tie kilá hnevajú, ale zase ľúbim jesť, snažím sa zdravo, ale ulietavam na sladkom. Ako vravia dievčatá tu hore, dôležité je, čo budeš vyžarovať. A potom si ťa nájde ten pravý, prípadne ho nájdeš ty. Želám ti veľa lásky

Ked mas postavu hruska, tak stale bude mat ta chlap za co chytit. Fitnesmodelky tiez nevyzeraju cely rok ako na fotkach. Neries to. Bud v takej forme s cim si spokojna. Pre chlapa hlavne je aj tak komplet zena, osobnost, prejav, akonsa stara o seba, vyzor, starostlivost o seba.

Nikdy som neriešila či sa mužom páči moja postava ale či sa páči mne. Aj ked som mala 65kg páčila som sa mužovi (sebe nie) schudla som na aktuálnych 53kg kvôli sebe. Inak keď ťa chlap bude/nebude chcieť kvôli postave tak asi za veľa nestojí