Aký je ideálny muž v domácnosti?
Ahojte maminky prosím vás aký je ideálny muž? pomáha vám aj sám od seba tým že občas uvarí alebo doma s deťmi... prestávam veriť že taký vôbec existuje 😔
@fantaghiro21 zadrbava sa na svojich projektoch pri pive
ja si myslim, ze toto je vec nastavenia, oboch zucastnenych. Napriklad, moj manzel nevari, ale mne to nevadi, za cele roky som mu to nevyhodila na oci. Ale to som ja. nepocitam, co kto v domacnosti, ci s detmi robi, ked nevyvesi pradlo, ci nenaplni umyvacku no a co. Ja to tiez niekedy necham tak. Myslim, ze by to malo fungovat v duchu hesla-kazdy chvilku taha pilku.
@autorka, ak sa vsak ty citis ukrivdena, tak mu to povedz.
Ideálny muž...no v skratke, je to muž, pri ktorom sa necítiš ako bezvýznamný kus mäsa, ale hodnotná, podporovaná a milovaná bytosť(aj v horších dňoch), a pri ktorom nemáš pocit, že lepšie by ti bolo bez neho (alebo minimálne, že by sa pre teba nič nezmenilo). Potom je to už fakt individuálne, čo doma robí a nerobí.
Ideálny muž neexistuje ako neexistuje ideálna žena
@thirstymonk 👏👍 klobúk dolu.
Môj aj navarí, aj s deťmi je dosť, ale ideálny tiež nie je. Ale na druhej strane, ani ja nie som ideálna manželka🤔.
V realnom zivote dokonalych chlapov vela nie je, ale ako vidim, tu na koniku kazda mamicka, ktora radi, ma idealneho chlapa..z toho vyplyva, ze ta zena na 100 % nie je pre svojho partnera idealna (idealna zena ma neidealneho chlapa, idealny chlap ma neidealnu zenu, neidealna zena ma idealneho chlapa a neidealny muz ma idealnu zenu,… 🙂) take “idealne” zeny s idealnymi muzmi, ktore tu radia kazdy den na koniku len potrebuju zdeptat zenu, ktora zalozila v case svojej bezradnosti temu a potrebovala psychicky podporit…no smutne…autorka, hlavu hore, kazdy predsa vie, ze chlap sa ma na domacnosti podielat a nie pomahat (myslim, ze toto si tu citat nechcela, lebo to Ti nepomoze), ale mozes si byt ista, ze vacsina chlapov v skutocnosti ozaj pomaha a nepodiela sa..niektori pomahaju viac, niektori menej..extra mudru radu tu na koniku necakaj..lebo sa budes trapit este viac..skus si pozriet viac podobnych tem a zistis, ze casto komentuju tie iste “supermatky”..ber ich prosim s rezervou 🙂 ja sa uz len pri citani usmievam, aky nudny zivot väcsina z nich musi mat, ked si tu tolko potrebuju dokazovat..🙂
@mamkaevka1 99% žien tu, su rozvedene, s detmi na krku bez vlastnych financii a buducnosti s dočasnou znamostou, ktoru si idealizuju " to je ten pravy" .. kedže im biologicke hodiny tikaju, chytaju sa slamky.. keby mali " idealnych mužov a idealny život" neboli by na tomto fore.. kopec z nich ma " idealnych" mužov ako z brožurky a aj tak spia s kolegami, kamošmi a znamostami zo zoznamky lebo sa začali nudit...vela chlapov sa snaži byt idealnych.. a čim viac sa snažia, tym horšia buducnost ich čaka.. s idealnym chlapom pride rychlo stereotyp.. sam si navari, sam sa stara o domacnost, o deti, sam vsetko plati, sam vsetko zaobstara a vyrieši... Nie je to nuda ?!.. ženy nehcu, nikdy nechceli a nebudu chciet idelanych chlapov.. idealny chlap je vo firendzone, lebo je nudny.. lahko citatelny a bez vyzvy.. proste nuda.. vieš že ti všetko zaplati , o všetko sa postara a nikdy ta nepodvedie ? Prečo by si bola a chlapom o ktoreho nemusiš bojovat..
Môj muž varí 1-2x za týždeň baví ho to. O deti sa postarat vie keď som v práci. A ano aj oprať dá, aj riad umyje ale nie často. Upratuje možno 2x do roka ale mne to nevadí ja si najradšej poupratujem sama mam svoj systém. Nakúpiť vie tiež, opraviť vie tiež čo treba
Ideálny nie je ale ani ja 🙂 neverím že sú ženy/chlapi ktorí sú ideálni nikto nie je .
Ideálny muž neexistuje tak isto ako ideálna žena...no môj sám od seba každý deň urobí deťom raňajky nachysta ich do škôlky školy zavedie ich tam naloží mycku umyje hrnce pekace vynesie smeti a poleje kvety ja robím ostatné
Môj muž vari vždy keď je doma.Bavi ho to a aj velmi dobre vari,vždy si všetci pochutname.
Ideál muža podľa mňa je v tom, aby sme fungovali na 100%. Keď ja vládzem je na 20 on preberie tých 80. Keď on vládze na 10 ja preberiem tých 90. A keď sme obaja v pohode fungujeme spoločne. Za mňa to nikdy nieje 50/50. To skôr vo výnimočných situáciách. Napr. ja som ešte posledné týždne na MD. Muž mal celozávodku a celú dovolenku vstával s deťmi on, mňa nechali spať minimálne do 9-tej. Taká “vďaka” za to, že všetky choroby v podstate riešim sama. Kedže zväčša sú chorí keď má on nočné 🤦🏽♀️ toto je len príklad toho, že síce celý rok ťahám “sama” to, že je v práci predsa neovplyvníme, ale potom sám sa snaží dať mi priestor aby som mala aj ja kľud. Alebo pred týždňom mali deti oslavu. Ja som dala dokopy dom, on terasu. Jasné moja práca zastala viac, ale keby mám ešte celú terasu pratať, tak by som bola nervózna a určite by sme sa chytili, že robím všetko sama. Ale môj muž je veľmi dobre nastavený, pretože vyrastal v nekompletnej rodine s extrémn podmienkami a sám povie, že on sa chce o svoju rodinu úplne inak starať a fungovať.
My máme 5 deti , obrovský pozemok a fakt veľa práve vonku , vo vnútri máme 240m 2 takže naozaj dosť je toho . Ja na 90% varím , sem tam manžel - on často vyberie umývačku , podlahy pozameta alebo čo treba . Nakupuje len manžel , účty rieši iba manžel . Ja sa priznám neviem ani koľko za čo platíme 😂🙊 manžel ma pondelky a piatky hommeoffice - takže s najmenším je piatky on a soboty je s deťmi sám lebo si ešte robím vš . Robíme všetko spolu , aj vonku . Ja mu pomáham aj s drevom , kosením keď treba . My robíme všetko spolu a deťom tiež dám maličkosti ako koše , separ , malý nákup aby sa naučili nakupovať , sem tam umyjú dvere alebo dvierka na kuchynskej linke . Detské izby si upratujú deti , ja už len dokončím , čo nie je ok podľa mňa 😂 manžel aj vstáva k malému keď treba ( som chorá a niekedy nevládzem ) ale chcela som tým povedať , že robíme vždy každý to , čo treba . A hlavne si pomôžeme keď treba
@betulinka1 "nevydieram kazdy den." Mily preklep 😀
Vieš čo môj muž je s deťmi na chalupe už 3 týždeň a ja chodím na víkendy takže sa vie super postarať a je to paráda

Ziadny. Najlepsie je sa spoliehat len sama na seba