icon

Aký je muž v znamení Baran?

kristina14
9. júl 2024

Ahojte. Viem že sú tu už takéto diskusie ale čo som našla tak staršie.
Poďte trochu ( viac 😀) pokecať o nich. Celkom ma to zaujíma.
A prosím neukameňujte ma odpoveďami či na to verím 🤭.
Určite nejaké povahové vlastnosti sa zhodujú a potom druhá vec je určite výchova, viem 😉.
Skúste aj napísať vaše znamenie zverokruhu a to či si rozumiete alebo je to boj 😀

babulkomale
9. júl 2024

@viestta
ďakujem ti za povolenie, ty tiež 🙂

kristina14
autor
9. júl 2024

@candii tak my sme sa stretli 3x ale moc nenarozpraval, držal si odstup , pritom on ma pozval von ale potom už sa odmlčal na týždeň , potom zas na pár dní

doriiis
9. júl 2024

@tehulka2011 ....samozrejme.Ved mám čím💪

egonsk
9. júl 2024

@doriiis pod to co si napisala o baranoch sa plne pidpisujem, vidiet, ze naozaj si vnimava a zijes s nim 😁 ... to taka viestta nepochopi, radsej ani nechcem vediet ake je ona znamenie, iked predstavu mam, podla jej reakcii.

doriiis
9. júl 2024

@kristina14 ....tak ho zved ty.Pozvi ho von ty.

kristina14
autor
9. júl 2024

@egonsk a keď mu ide len o jedno tak to vie aj povedať alebo keď zistí že nič z toho tak zdrhne potichu ? 😀

egonsk
9. júl 2024

@kristina14 ty si ake znamenie?

kristina14
autor
9. júl 2024

@egonsk rak 😀 ale nevie to ešte 😂

doriiis
9. júl 2024

@egonsk ....tak žijem s ním 18 rokov.😃

babulkomale
9. júl 2024

@kristina14 ona reaguje preto, lebo tato pani, odbornicka na vsetko, platena konom aby tu sedela cele dni a diskutovala, si vzala do hlavy, ze je mudra, pragmaticka, ma jedine spravne zivotne a politicke nazory,s faklou v ruke bojuje proti vsetkemu co nepozna a ako odvazna Johanka z Arku sa vrha do boja proti kazdemu, koho povazuje za kacira.
Ze existuju este dalsie svety poznania mimo kosickeho obchodu, kde pracuje, jej zostava zahalene ruskom tajomstva pychy a arogancie.

abbey1
9. júl 2024

@kristina14 Mam jedného doma už 29 rokov.

doriiis
9. júl 2024

@kristina14 ....baranovi keď ide iba o sex tak ti to povie rovno.Oni nemajú problém o sexe hovoriť v žiadnom smere

kristina14
autor
9. júl 2024

@egonsk ja si myslím že mal viac na výber a len sa otukaval s každou ....🙈

doriiis
9. júl 2024

@kristina14 ....baran,keď nájde tú pravú,tak sa usadí a prestane hľadať.ALE.Jeho žena nesmie zaspať na vavrínoch a zmeniť sa na domácu putku,lebo oni sa strašne neradi nudia.

kristina14
autor
9. júl 2024

@doriiis čo ja ti viem 😀. Mne poriadne nepovedal nič 🙄

babulkomale
9. júl 2024

@doriiis to je fakt.
Dlhorocny kamarat sa ozenil. Sama v sebe som tipovala, ci dokaze byt verny, predosle vztahy nebol.
A veru - nedokazal. Ale verila som do poslednej chvile, ze to da. Manzelka nic nevie...bolo to sposobene upadkom intimneho zivota pocas jej menopauzy, ktory neriesila, len ho odmietala. Tiez sikovny, zrucny, urobi vsetko, makac 💪

rozculena
9. júl 2024

@egonsk som žena kozorožec a toto je presne o mne

sticker
egonsk
9. júl 2024

@kristina14 s rakom si baran dokaze rozumiet dobre, v sexe pravdepodobne ta prebudi, resp. sa ho nebudete vediet nabazit 😉 ... skor vsak moze byt problem v tvojich nazoroch a predstavach, lebo sikovnost ti moze imponovat, ale nieco ti moze chybat, co ak si to nevydiskutujete, bude kamen urazu - pohlad na buducnost, alebo nieco takeho mozno.
Barani myslia aj na dlhsiu buducnost, neziju len v danom momente.

candii
9. júl 2024

@kristina14 neviem ale tento môj bol extrém. Strašne taký... no rozhodnutý že čo chce a išiel po to aj cez mŕtvoly ..

doriiis
9. júl 2024

@babulkomale ....myslím si,že máloktoré znamenie je tak závislé na sexe ako baran.Mozno už len škorpión🤭

egonsk
9. júl 2024

@rozculena zeny a chlapi su rozdielne svety v kazdom znameni 🙂

candii
9. júl 2024

@rozculena o kozorozcoch sa hovorí že sú veľmi materialisticky .. na peniaze .. platí to? 😁

babulkomale
9. júl 2024

@doriiis však toto... 🤔

viestta
9. júl 2024
rozculena
9. júl 2024

@candii čo ja viem,na účte nemám skoro nič....a skoro nič ani nevlastním....

kristina14
autor
9. júl 2024

@egonsk tak neviem pochopiť čo mu bolo, spoznali sme sa na jednej akcii, vyhliadol si ma 😀 a hneď bol pri mne a celú noc len so mnou tancoval. Vedeli sme o sebe, kto sme ale nepoznali sa, no myslel si že som slobodná bezdetná .... Dal mi vizitku že bude čakať kým sa mu ozvem, 2x rande , no potom odmlka ...🙄 Tak mi to prišlo že mu išlo len o to jedno... Vysvetlila som mu slušne že ja zábavky tohoto typu nehľadám, napísal síce že on tiež ale proste chýba mi tam komunikácia ....

sante81
9. júl 2024

@egonsk také sú aj ženy 😍 v znamení barana 💪 a na tú priamosť doplácajú celý život

candii
9. júl 2024

@kristina14 tak kašli na neho je úplne najhoršie keď sa chlap nevie vyjadriť a necháva ženu domyslat si. Pravdepodobne keď si mu to takto povedala tak stratil záujem. Iste ti nepovie že mu ide len o sex 😁 musel s tebou súhlasiť

kristina14
autor
9. júl 2024

@candii strašni makači tiež, ale zas jedno z tých znamení ktoré sú stále vo vzťahoch

candii
9. júl 2024

@kristina14 podľa mňa najhoršie znamenie zo všetkých sú blíženci a lev 😁 blíženec je brutálne falošný a lev zase brutálne namysleny