Aký je muž v znamení Baran?
Ahojte. Viem že sú tu už takéto diskusie ale čo som našla tak staršie.
Poďte trochu ( viac 😀) pokecať o nich. Celkom ma to zaujíma.
A prosím neukameňujte ma odpoveďami či na to verím 🤭.
Určite nejaké povahové vlastnosti sa zhodujú a potom druhá vec je určite výchova, viem 😉.
Skúste aj napísať vaše znamenie zverokruhu a to či si rozumiete alebo je to boj 😀
@candii tak my sme sa stretli 3x ale moc nenarozpraval, držal si odstup , pritom on ma pozval von ale potom už sa odmlčal na týždeň , potom zas na pár dní
@tehulka2011 ....samozrejme.Ved mám čím💪
@kristina14 ....tak ho zved ty.Pozvi ho von ty.
@egonsk a keď mu ide len o jedno tak to vie aj povedať alebo keď zistí že nič z toho tak zdrhne potichu ? 😀
@kristina14 ty si ake znamenie?
@egonsk rak 😀 ale nevie to ešte 😂
@kristina14 ona reaguje preto, lebo tato pani, odbornicka na vsetko, platena konom aby tu sedela cele dni a diskutovala, si vzala do hlavy, ze je mudra, pragmaticka, ma jedine spravne zivotne a politicke nazory,s faklou v ruke bojuje proti vsetkemu co nepozna a ako odvazna Johanka z Arku sa vrha do boja proti kazdemu, koho povazuje za kacira.
Ze existuju este dalsie svety poznania mimo kosickeho obchodu, kde pracuje, jej zostava zahalene ruskom tajomstva pychy a arogancie.
@kristina14 Mam jedného doma už 29 rokov.
@kristina14 ....baranovi keď ide iba o sex tak ti to povie rovno.Oni nemajú problém o sexe hovoriť v žiadnom smere
@egonsk ja si myslím že mal viac na výber a len sa otukaval s každou ....🙈
@kristina14 ....baran,keď nájde tú pravú,tak sa usadí a prestane hľadať.ALE.Jeho žena nesmie zaspať na vavrínoch a zmeniť sa na domácu putku,lebo oni sa strašne neradi nudia.
@doriiis čo ja ti viem 😀. Mne poriadne nepovedal nič 🙄
@doriiis to je fakt.
Dlhorocny kamarat sa ozenil. Sama v sebe som tipovala, ci dokaze byt verny, predosle vztahy nebol.
A veru - nedokazal. Ale verila som do poslednej chvile, ze to da. Manzelka nic nevie...bolo to sposobene upadkom intimneho zivota pocas jej menopauzy, ktory neriesila, len ho odmietala. Tiez sikovny, zrucny, urobi vsetko, makac 💪
@kristina14 s rakom si baran dokaze rozumiet dobre, v sexe pravdepodobne ta prebudi, resp. sa ho nebudete vediet nabazit 😉 ... skor vsak moze byt problem v tvojich nazoroch a predstavach, lebo sikovnost ti moze imponovat, ale nieco ti moze chybat, co ak si to nevydiskutujete, bude kamen urazu - pohlad na buducnost, alebo nieco takeho mozno.
Barani myslia aj na dlhsiu buducnost, neziju len v danom momente.
@kristina14 neviem ale tento môj bol extrém. Strašne taký... no rozhodnutý že čo chce a išiel po to aj cez mŕtvoly ..
@babulkomale ....myslím si,že máloktoré znamenie je tak závislé na sexe ako baran.Mozno už len škorpión🤭
@doriiis však toto... 🤔
@babulkomale 🙄
@egonsk tak neviem pochopiť čo mu bolo, spoznali sme sa na jednej akcii, vyhliadol si ma 😀 a hneď bol pri mne a celú noc len so mnou tancoval. Vedeli sme o sebe, kto sme ale nepoznali sa, no myslel si že som slobodná bezdetná .... Dal mi vizitku že bude čakať kým sa mu ozvem, 2x rande , no potom odmlka ...🙄 Tak mi to prišlo že mu išlo len o to jedno... Vysvetlila som mu slušne že ja zábavky tohoto typu nehľadám, napísal síce že on tiež ale proste chýba mi tam komunikácia ....
@kristina14 tak kašli na neho je úplne najhoršie keď sa chlap nevie vyjadriť a necháva ženu domyslat si. Pravdepodobne keď si mu to takto povedala tak stratil záujem. Iste ti nepovie že mu ide len o sex 😁 musel s tebou súhlasiť
@candii strašni makači tiež, ale zas jedno z tých znamení ktoré sú stále vo vzťahoch
@kristina14 podľa mňa najhoršie znamenie zo všetkých sú blíženci a lev 😁 blíženec je brutálne falošný a lev zase brutálne namysleny

@viestta
ďakujem ti za povolenie, ty tiež 🙂