Aký je muž v znamení Baran?
Ahojte. Viem že sú tu už takéto diskusie ale čo som našla tak staršie.
Poďte trochu ( viac 😀) pokecať o nich. Celkom ma to zaujíma.
A prosím neukameňujte ma odpoveďami či na to verím 🤭.
Určite nejaké povahové vlastnosti sa zhodujú a potom druhá vec je určite výchova, viem 😉.
Skúste aj napísať vaše znamenie zverokruhu a to či si rozumiete alebo je to boj 😀
@babulkomale ....tak mi už sme si prešli všeličím.Aj 3 ročnou pauzou,po ktorej sme sa znova dali dokopy.Ten chlap na mňa proste čakal 3 roky,kým sa vrátim.
@kristina14 hadanky su len forma komunikacie 😄 ... bud ma naladu na podnose vsetko naservirovat, alebo ti da moznost sa realizovat hadanim, pricom rovnake info sa dozvies 😋 ... su totiz hravi typ muza a toto je forma hry. Ak su v nalade, proste je to bezne...
@kristina14 baran sa otca nehra, on nim proste je. Nevie nezasahovat do vychovy, ked sa mu nieco nepaci, povie to priamo. A ak mas v nom pochybnosti, tak sa nim zbytocne netrap uz, uvidis sama kam sa to cele vyvrbi. Mozno sa este stale rozhoduje a mozno (zrejme urcite) ta nechce ranit, tak hlada sposob. Ono niektore zeny dokazu sa zachovat fakt extremne pri "odmietnuti" a teatro barani zrovna nemusia.
@kristina14 ....on nebude bojovať,keď nebude vidieť a dostávať taký feedback,že to má zmysel a niekam to vedie.
@doriiis tým pádom sme skončili 🙈
@kristina14 ....ty hlavne musíš pochopiť,že keď chces aby niečo fungovalo,musíš ruku k dielu priložiť aj ty.
Ty si mu dala nejak najavo,že vlastne kde je teraz on v tvojom živote?
@kristina14 ked si s nim uzavrela kapitolu, dalsie reakcie uz moc necakaj.
@kristina14 ....tak to ti môže byť jedno.Ci si mu ublížila,alebo nie.Chapem,čo chces povedať,ale myslím,že čakať od hocikoho,že ti do nejakého tebou určeného času dá odpovede na všetko je trošku nefér Hlavne ak sa jedná o vzťah.🤷🏻♀️
@kristina14 ...uff autorka.Strasne tlačis na pílu.Toto skôr potencionálneho partnera odradí si myslím.🤷🏻♀️
@kristina14 ....myslím,že tomuto si dala jasne najavo,že si neprajes ho už ďalej stretávať.
Chápem tvoj pohľad,len ti želám aby si s tymto ,,tvrdým" postojom skôr niekoho neodradila.
@kristina14 ...môže byť.🤷🏻♀️
@kristina14 ....vieš čo chces,tak za tým choď💪🏻Tohto pána nechaj ísť.Hladaj dalej
@kristina14 poznam niekolko baranov chlapov a som prekvapena ze jedna vlastnost tu nebola spomenuta. Su dost ziarlivy… na moj vkus az moc
@egonsk skoro ako ja😁. Ja by som Este podotkla, ze ta priamost, uprimnost sa nie vzdy stretava s pochopenim. Dokonca ma kolegu, ktory sa vzdy smeje, ako nieco mozem tak bez obalu povedat🙂.
@candii to iste som si myslela aj ja o levovi, kym som lepsie nespoznala jedneho 🙂 ano niektori maju uz crty narcizmu, ale na druhej strane su uprimni, pre ludi, na ktorych im zalezi by sa aj rozdali, pomozu, ochrania atd..maju aj vela pozitiv. Lev je inak v niecom podobny baranovi, kedze tiez ohnive znamenie
@kristina14 biologia, genetika, dedenie vlastnosti, predispozicii nic? Ideme sa vyhovarat na hviezdicky?😉
@egonsk ty si baran? 🙂Ked tak citam niektore odpovede, tak mi pride, ze toto znamenie nejako "poznas"
@dovolenkova ty to vidis zle, to skorpion je velmi svojsky, a to si pouzila velmi pekny vyraz😁😁😁