Aký je partner v znamení Raka?
Caute baby, aky partner a manzel je chlap v znameni raka? Mate niektora takeho doma?
Ja viem, ze to zalezi viac od povahy, charakteru a pod, pytam sa len zo zvedavosti 🙂
Mala som partnera v znameni blizencov a... 🙊
Dedko bol rak a velmi fajn clovek, spoluziaka dom mala tiez a super ako chlap za mna, kludny a nekonfliktny, velmi kreativny, syna mam raka a ten je tiez taky kludny, akurat ma tie zmeny nalady sem tam, ze je taky vztahovacny. Ale ibak je mily
Mala som partnera raka a bol to jeden úžasný človek, absolútne skvelý a nebyť jednej veci, ktorá mi vadila, vzala by som si ho za muža a bola s ním navždy. Ale stále hovorím, ze bol veľmi dobrý a nejaká ďalšia žena bude určite veľmi šťastná, ze ho ma.
A po ňom som spoznala ďalšieho raka a to bol jeden sebecký narcisticky manipulator kde všetko muselo byt po jeho a keď nebolo, tak to bolo peklo. Našťastie som ho neposluchala na slovo, tak si musel nájsť inú obeť. Toto bola moja najhoršia životná skúsenosť a bola by som radšej, keby som to nikdy nezažila.
Tak čo myslíš, záleží na tom? 😀 obaja boli júlovi raci
@ruxandra To mi je luto, ze si presla takou zlou skusenostou ☹
Ale tak jasne, ze clovek ked niekoho spozna, nepyta sa na jeho znamenie a nezaskatulkuje si toho cloveka hned. Samozrejme, ze kazdy clovek je iny, je original a aj dvaja muzi narodeni v jeden den, mesiac a rok mozu a urcite su uplne odlisni.
Len som sa tak nad tym zamyslala, ci to moze mat nejaky vplyv, ked su obidvaja narodeni v juni, jeden ako blizenec a druhy ako rak.
A viem aj to, ze zijeme v roku 2025, nemam uz daaaavno 15r, ale tak berme to s nadhladom 🙂
Inak teda, mam kamarata od detstva, vyrastali sme spolu na jednej ulici, uz je druhykrat zenaty, je skorpion a musim povedat, ze on je cely zivot typicky skorpion, uplne ucebnicovy priklad, takze je fakt mozne, ze nieco malo na tych znameniach bude 🙂
Panebože....je rok 2025 a niekto ešte verí, že znamenie určuje povahu 🤦♀️🤦♀️ povahu určite genetika, prostredie v ktorom vyrastal a v akom sa pohybuje!
@petracandle Mas pravdu, ja toto vsetko viem, tak paneboze hlavne v klude 🙂
@petracandle Mas pravdu, ja toto vsetko viem, tak paneboze hlavne v klude 🙂
@autorka, práveže JA som v kľude, keďže neodsudzujem a nestereotypizujem ľudí podľa nejakého znamenia, ale im "dám šancu" 😉
Ja mam skusenost s rakmi taku, ze pokial s nimi ides na jednej vlne, suhlasis, robis to co chcu oni, tak su super - ukazkovi partneri aj priatelia, ale, ak mas iny nazor a nepodvolis sa ich nazoru a nebodaj urobis nieco s cim ini nie su stotozneni, tak to neakceptuju a zaradia Ta na ciernu listinu. Jednoducho si myslia, ze len oni vlastne o vsetkom rozhoduju, to co chcu robit oni, ti Ta musi bavit a hotovo. Ziadna vynimka. Samozrejme, az po urcitim case sa to prejavi, najskor sa budu tvarit ako anielici, to im ide dobre, za mna manipulativne znamenie vhodne len pre "tvdrsie" povahy.
@autorka, práveže JA som v kľude, keďže neodsudzujem a nestereotypizujem ľudí podľa nejakého znamenia, ale im "dám šancu" 😉
@petracandle Kde ja niekoho odsudzujem a kde niekomu nedavam sancu? Toto si usudila z toho, ze som sa spytala dievcat na skusenosti s konkretnym znamenim?
Som rak, mám plno ľudí rakov okolo seba a sú dve ivlastnosti, ktoré nas do hodky vystihujú a to, že sme rodinne založení a veľmi náladoví 🫢 Toto má podľa mna úplne každý rak.
Som rak, mám plno ľudí rakov okolo seba a sú dve ivlastnosti, ktoré nas do hodky vystihujú a to, že sme rodinne založení a veľmi náladoví 🫢 Toto má podľa mna úplne každý rak.
@orangiiina tiež som rak a súhlasím. 🙂
Ja mam a takého chlapa ako on by som uz asi nechcela- ale naňho velmi malo vplyv jeho detstvo a ze mu zomrel ocko ked išiel do puberty..ale aj tak je to toxický manipulatívny človek plný výčitiek voči ostatným a len ostatni su stale najhorší a za vsetko môžu..+ je hrozne falošný, voci ostatným aj voči mne..ohovára každého a robi intrígy..( toto moze byt aj ich znak lebo som mala krátky vzťah s iným takom s bol povahou rovnaký)škoda ze som to nevidela skor..a keby bol žena prisahala by som ze kramy ma každý tyzden…vždy tŕpnem s akou náladou sa zobudí, alebo akú náladu bude mat za 5minut..v jednu chvíľu/den je plný lásky a nežnosti a o chvíľu by ta pohľadom zakopal pod zem.uplne ma psychicky dal dole tento toxický vzťah s ním..zbieram uz len silu na ukončenie ked jedného dňa budem pripravená..
@dollyzv uplne do bodky s tebou suhlasim
@petracandle Kde ja niekoho odsudzujem a kde niekomu nedavam sancu? Toto si usudila z toho, ze som sa spytala dievcat na skusenosti s konkretnym znamenim?
@autorka odsudzuješ už len tým, že sa vôbec toto pýtaš! Teraz keď ti tu každá napíše, že má zlé skúsenosti tak teraz sa s ním rozídeš? 😃 alebo keď ti napíšu, že úžasné tak sa dáte dokopy a vezmete sa aj keď to bude napr alkoholik? 😃 wtf
@autorka odsudzuješ už len tým, že sa vôbec toto pýtaš! Teraz keď ti tu každá napíše, že má zlé skúsenosti tak teraz sa s ním rozídeš? 😃 alebo keď ti napíšu, že úžasné tak sa dáte dokopy a vezmete sa aj keď to bude napr alkoholik? 😃 wtf
@petracandle Nie, nic take nemam v plane urobit a este raz, nikoho neodsudzujem, spytala som sa iba zo zvedavosti, nic viac za tym nie je.
Toto tu, čo niektoré píšu ale už závisí aj od povahy. Mala som aj spolužiačku na VŠ, ktorá bola extrémne náladová a dokázala sa tak uraziť, že pokazila každú akciu. Raz som sa pýtala druhej spolužiačky, že sa neurazím, ale zaujíma ma či aj ja mám také hrozné nálady a ona mi potvrdila, že mám, ale nie také extrémne. Takže všetko závisí od človeka. Tiež tu padla žiarlivosť, aboslútne nie som žiarlivá, som šťastne vydatá 6 rokov. Že neprijímame iný názor, ja milujem diskutovanie s inými ľuďmi, rada počúvam iné pohľady, som otvorená každej konštruktívnej kritike, keď chybím, priznám si to. Alfa omega je to, čo som písala, rodina a tá náladovosť, to je niečo, čo na sebe neznášam. Mala som kolegu Raka a videla som, že aj u chlapa je to rovnaké. Tiež miloval deti, aj tie cudzie :D a bol náladový.
Toto tu, čo niektoré píšu ale už závisí aj od povahy. Mala som aj spolužiačku na VŠ, ktorá bola extrémne náladová a dokázala sa tak uraziť, že pokazila každú akciu. Raz som sa pýtala druhej spolužiačky, že sa neurazím, ale zaujíma ma či aj ja mám také hrozné nálady a ona mi potvrdila, že mám, ale nie také extrémne. Takže všetko závisí od človeka. Tiež tu padla žiarlivosť, aboslútne nie som žiarlivá, som šťastne vydatá 6 rokov. Že neprijímame iný názor, ja milujem diskutovanie s inými ľuďmi, rada počúvam iné pohľady, som otvorená každej konštruktívnej kritike, keď chybím, priznám si to. Alfa omega je to, čo som písala, rodina a tá náladovosť, to je niečo, čo na sebe neznášam. Mala som kolegu Raka a videla som, že aj u chlapa je to rovnaké. Tiež miloval deti, aj tie cudzie :D a bol náladový.
@orangiiina keď sa bavíme o žiarlivosti tak čo dokážu takí škorpióni, to je až extrém. Myslím, že to sú ťažšie povahy na spolužitie než ostatní. Môj otec je škorpión, tak viem o čom píšem. Náročný bol s ním celý život. On povedal, on chce, on si želá, on si praje, on je tu pán, on má pravdu, jeho budú všetci poslúchať a počúvať, on môže a druhý nie. A žiarlivosť z neho sršala na míle nielen na manželku, ale aj na druhých, ktorí boli v niečom náhodou lepší než on. Čo poznám škorpiónov ženy a mužov tak presne to isté. U niekoho viac, u niekoho menej. A nezvládnutí cholerici. Hromadilo sa to a potom stačila krátka zápalná šnúra a prišli na rad všetky hriechy z minulosti aj z pred 20tich rokov 😁
@orangiiina keď sa bavíme o žiarlivosti tak čo dokážu takí škorpióni, to je až extrém. Myslím, že to sú ťažšie povahy na spolužitie než ostatní. Môj otec je škorpión, tak viem o čom píšem. Náročný bol s ním celý život. On povedal, on chce, on si želá, on si praje, on je tu pán, on má pravdu, jeho budú všetci poslúchať a počúvať, on môže a druhý nie. A žiarlivosť z neho sršala na míle nielen na manželku, ale aj na druhých, ktorí boli v niečom náhodou lepší než on. Čo poznám škorpiónov ženy a mužov tak presne to isté. U niekoho viac, u niekoho menej. A nezvládnutí cholerici. Hromadilo sa to a potom stačila krátka zápalná šnúra a prišli na rad všetky hriechy z minulosti aj z pred 20tich rokov 😁
@maury Pekná blbosť. Ja poznám minimálne 2 škorpiónov. Žiarlivosť nula, prispôsobujú sa, empatickí, pokojní, odpúšťajúci. A teraz čo?😂
Rak veľmi nasáva energiu z druhých ľudí a to ho enormne ovplyvňuje.
Ja mam skusenost s rakmi taku, ze pokial s nimi ides na jednej vlne, suhlasis, robis to co chcu oni, tak su super - ukazkovi partneri aj priatelia, ale, ak mas iny nazor a nepodvolis sa ich nazoru a nebodaj urobis nieco s cim ini nie su stotozneni, tak to neakceptuju a zaradia Ta na ciernu listinu. Jednoducho si myslia, ze len oni vlastne o vsetkom rozhoduju, to co chcu robit oni, ti Ta musi bavit a hotovo. Ziadna vynimka. Samozrejme, az po urcitim case sa to prejavi, najskor sa budu tvarit ako anielici, to im ide dobre, za mna manipulativne znamenie vhodne len pre "tvdrsie" povahy.
@mk1111111111 ja mám tiež len takúto skúsenosť ☹
@maury Toto uplne sedi na toho mojho kamarata skorpiona, od detstva bol takyto 🙂
@maury Pekná blbosť. Ja poznám minimálne 2 škorpiónov. Žiarlivosť nula, prispôsobujú sa, empatickí, pokojní, odpúšťajúci. A teraz čo?😂
@enmery ja ich poznám 12 a môžu si ruky podať. Najväčší rozdiel v tom, že jedni sú veľkí milovníci zvierat a ďalší nie. A majú spoločné hlavne to, že vždy dosiahnu čo chcú a nezaujíma ich akým spôsobom 🙂
jasné,že rak,inak by som nepísala,veď raka si chcela,či?
raci sú veľmi rodinne založení, emocionálni ľudia, spoľahliví
@zmrzlinka8
"raci sú veľmi rodinne založení, emocionálni ľudia, spoľahliví"
tak určiteeee
raci sú veľmi rodinne založení, emocionálni ľudia, spoľahliví
@zmrzlinka8 Ako ktorý. Dosť záleží od asescendu, podľa mňa viac než dosť. V mojom živote mám rakov veľmi veľa a zväčša sú to muži. Žila som 6r s rakom a bola to teda poriadna horská dráha. A deti nechcel vôbec napr. S rodičmi vzťah taktiež extra blízky nemal.
To záleží aj od acesdentu.Nie každý rak je rovnaký. Paradoxne mám šťastie na rakov, a teda každý jeden bol úplne rozdielny.

Panebože....je rok 2025 a niekto ešte verí, že znamenie určuje povahu 🤦♀️🤦♀️ povahu určite genetika, prostredie v ktorom vyrastal a v akom sa pohybuje!