icon

Aký typ mužskej postavy preferujú ženy?

16. jan 2025

Chcel by som položiť možno trochu nezvyčajnú otázku 😀 . Viem, že vzhľad nie je všetko, ale asi sa zhodneme na tom, že v našej spoločnosti hrá veľkú rolu, najmä pri prvom dojme alebo stretnutí. Síce platí pravidlo „sto ľudí, sto chutí“ ale aká je ozaj realita?

Ženy, prekáža vám, ak je muž štíhly alebo chudý? Chceli by ste ho ak by to vedel vykompenzovať inak, povedzme správaním, charizmou, finančným zabezpečením, .. ?
Na rôznych fórach som si všimol, že mužom, ktorí nemajú veľký úspech u žien alebo v randení, sa často odporúča pracovať na svojej postave, aby zapôsobili lepším prvým dojmom.

Ak ste žena, ktorá preferuje vyšportované mužské telo, aké sú vaše predstavy? Uprednostňujete vyrysovanú postavu alebo vám stačí ak je na mužovi vidieť, že sa hýbe a cvičí aj keď má nejaký ten tuk navyše?

Prípadne pivkárske bruško ? 😉

Strana
z2
biba_18
16. jan 2025

na človeku vidno že nešportuje - vidno to na držaní tela. teda, ja mám fakt rada svaly na mužoch, ale napríklad sa mi celkom páči aj medvedev fyzicky a to nie je žiaden buchač, že 😂 to o čom hovorím je že fyzicky aktívny človek nemá vyvalené brucho - lebo má zapojené svaly trupu, správne dýcha, proste aj keď má tuk, ale pod ním aktívne svaly - vyvalené brucho je niečo čo ma fyzicky až odpudzuje ...

ivangeline
16. jan 2025

Kniha Odovzdávanie ohňa od Podlesneho a hneď budeš mať predstavu, čo je mužnosť. ;D

kiwinetta
16. jan 2025

@biba_18 plne súhlasím. Mám rada štíhlejších mužov so svalmi. No nakoniec mám manžela typu Medvedev 😀 a to by som povedala že nikdy 😀 a je aj tenista

janickacrazy
16. jan 2025

Mne sa páčia štíhli vysokí muži, keď teda si môžem vybrať. Pivné brucho za mňa nie. Ale poznám ženy, ktorým to nevadí, takže je to veľmi individuálne.

januska12323
16. jan 2025

Rada sa pozriem na vyšportovaného ale doma ho nechcem, ja chcem vankúšik radšej 😁

titla
16. jan 2025

Ako pises, vkus je individualny. Napriklad mne sa z estetickeho hladiska pacia vysoky stihli muzi. Najidealnejsie pruzna vysportovana postava ako napr. u tanecnikov. A modrooky blondyn, aby bola predstava dokonala. Namakane svaly kulturistov sa mi nepacia vobec. Celkovo radsej chudy chlap ako s nadvahou.

V praxi som sa vydala za chlapa s postavou hajzloveho pavuka😁. Ked si necha bradu, vyzera ako cert - tmavooky tmavovlasy. Za roky spolocneho zivota pribral, zmuznel, co mu pristane, ale uz aj brusko muz zacina vykukat... od zaciatku az doteraz ho povazujem za sexi kusok. Hold u nas chemia zafungovala.

Zena moze mat specificky vkus, ale nakoniec ju ocari uplne iny typ.

biba_18
16. jan 2025

@titla nakoniec nemusí, mne sa páčia svaly a mám svalnatého chlapa 🙂 môj má aj po 50 svaly ako kameň a keď schudne niekedy keď má také obdobie a ma tehličky na bruchu, to je bonus ...

moly09
16. jan 2025

Za mňa chlap má byť chlapom vôbec sa mi nepáčia chudý muži

procrastique
16. jan 2025

Uprednostňujem telo všeobecne. Nezakladám na tom či je štíhly či tučný. Keby sa ma niekto spýtal, tak mu tvrdím, že nechodila by som s tučným ani štíhlym ale realita bola, že som aj tučného aj chrta obchodila v spoločnej domácnosti :D

lucia13022023
16. jan 2025

Mne sa pacia vysporotovani muži, na ktorých vidno ze niečo pre svoje telo robia.
Nejde ani až tak o výzor ako o štýl života.
Som rada, že takého mam doma. Asi by som nevedela byt s niekym kto sedí po robote na gauči a tlačí do seba hamburger s pivom.

denkabemommy
16. jan 2025

Mám úchylku na vypracované ramená a chrbty u mužov, kvôli podvedomému pocitu bezpečia. Samozrejme, zo svalstva nie z tuku, keďže žijem ja aktívne, tak som si hladala aj takého partnera do života. 😊 od puberty sa mi nezmenil vkus (s manželom som od 17) a ja sa neviem vynadívať keď cvičí 😅

sissy27
16. jan 2025

Ano, na prvy dojem je pritazlivejsi muz, ktory ma aspon trochu vypracovanu postavu. Tebe sa tiez urcite viac paci udrziavana zena ako nejaka rozkysnuta knedla, co si budeme klamat 🤷‍♀️
Na druhej strane, ak sa ukaze, ze ten fesak je idiot, tak mu je ten sixpack k nicomu. A naopak, aj nie uplne “vystavny kus” si moze zenu ziskat svojim spravanim, charizmou, zmyslom pre humor, empatiou…
A teda za mna - moze byt krasny a inteligentny, vtipny, neviem aky uzasny - ale ak ma v ustach cintorin a neriesi to, tak sa s nim nemam zaujem bavit.

kvoli
16. jan 2025

Bez srandy stavbári 🤣😂 tí majú tak krásne vymakane svaly na rukách 😍 keď niečo zdvihne a tie ruky sa napnu, no super pohľad 😁

zafir01
16. jan 2025

@denkabemommy presne to isté .. mám rada ,keď ma chlap široký hrud ,ramená ,chrbát .
Zároveň nohy nesmú byť ako Spartaka. Proste pevnejší , ruského mám ..môjmu k tomu šlo aj bruško ,no nemá ho zas nejaké príliš , sám uznal,že 5-10 kíl má od mladosti hore a treba to dať dolu .
Inak všeobecne sa mi páči ,keď ma muž silu ..
Chodím na crosfit ,sú tam chlapi 30-70 rokov ... Ti 40-50 s pevnou postavou ,keď vidím akú gymnastiku robia a aké váhy udvihnu ... 🫣😂

liv1
16. jan 2025

Mne sa nepacia chudi muzi. A este viac so zlym drzanim tela, pripadaju mi ako handricky🙈. Mam rada ked maju siroke ramena, sumernu postavu, nejake kila navyse nevadia ale urcite nie obezni. A urcite nie velke pivne brucho 😁. A taki ti uplne vyrysovani, ti sa mi tiez nepacia. Vacsinou su dost zahladeni do seba 😅

liv1
16. jan 2025

@procrastique chrta 🙈🙈😂

ivik4
16. jan 2025

Mna odpudzuje brusisko,hoc aj take ,,mensie", nie velky bachor. Moj muz je vymakany dost ale aj keby tehlicky nema, nevadi mi to. Stihli muzi za mna fajn, kym niesu vychrtli

nyusika
16. jan 2025

Vadi mi, ked sa muz vyjadruje ako zena...a hlada odpoved na takuto nezmyslnu otazku na verejnom fore.

ale ked to mam brat v style "hrajme sa, ze je to realna tema" - pacia sa mi sebavedomi muzi s vlastnym prijmom, zmyslom pre humor a kladnym vztahom k zdravej strave a sportu - cize ziaden extrem, co sa vahy tyka - ani obezni, anu chudi muzi sa mne nepacia

dota6
16. jan 2025

No, môj terajší chlap má postavu vymakanú. Pevnú, vyšportovanú a keď sa ešte v lete opáli, fakt je na čo pozerať :D Moj bývalý? Mal bruško. Bol to taký macko. Moja platonická láska? Bol doslova malé pivo. Nižší ako ja a mal tak hnusné krátke prsty na rukách a bol pri sebe. Jedno čo ich spájalo bolo veľa peňazí 😁😁 Ale nie, nie. Teraz vážne, bol to zmysel pre humor a schopnosť rozosmiať ma. A tiež čítali knihy. Tak je možné, že sú aj ďalšie ženy, ktoré skôr ako na fyzickú schránku, nalákaš na život plný humoru.

biba_18
16. jan 2025

@procrastique @liv1 - a pritom chrt pes je úplne vymakaný športovec, samý sval 😉 žiadne fifipierko ...

procrastique
16. jan 2025

@biba_18 ono neviem či vieš ale tým štíhlym práveže vidieť všetky svaly :D aj keď žiadne reálne nemajú

jana_eyre_2
16. jan 2025

Rozmýšľam ako vyzerali všetci moji partneri v živote.. vyzerali zhruba takto:
- svalnatý a nízky
- vysoký a chudý
- vysoký a široký (môj prvý vážny vzťah, kde som bola extra zamilovaná)
- nízky a štíhly
- extrémne vysoký a extrémne chudý premna dosť pekny
- vysoký a dosť chudý (dnes je stále vysoký ale už nie chudý - je to môj muž 😅)

Nebrala som nikdy hocikoho kto sa mi ponúkal, partnerov som si vždy vyberala.. nikdy nemali rovnaké postavy, mali však rovnaké povahové črty.. všetci boli dobrí, vtipní, láskavi, kamarátski a mali sme rovnaké životné hodnoty..

Z toho mi vyplýva, že som si nikdy nezakladala na tom ako muž vyzerá, ale akú má povahu a vlastnosti..

Ani pri jednom som neriešila aku má postavu, jediné čo bolo premna dôležité po fyzickej stránke, či sa mi páči do tváre.. jednoducho tvár je premna vždy dôležitá, nie to na akom tele je 😅 no a psychologicku stránku som už povedala - človek so správnymi hodnotami, vtipný, kamarátsky dobrák - to je premna najdôležitejšie..

biba_18
16. jan 2025

@procrastique chrty reálne majú 🙂 ako vravím, sú to športovci ...
chrt šprintuje najrýchlejšie zo psov, vie vyskočiť z miesta takmer najvyššie a s rozbehom najďalej ... 🙂

janickacrazy
16. jan 2025

@biba_18 možno, ale vyzerá na prvý pohľad ako keby žiadne svaly nemal 💪

biba_18
16. jan 2025

@janickacrazy pozri na tie stehná a hrudník ... 😉

procrastique
16. jan 2025

@biba_18 no presne ako bývalý, kosť a koža potiahnutá tenkým svalom po celom tele 😀

biba_18
16. jan 2025

@procrastique tak iná fotka 🙂 toto fakt nie sú tenké svaly, ten mal stehno ako holandský rýchlokorčuliar 😂 a tie pletence na ramenách...

retatka
16. jan 2025

Vyšportovaná, atletická postava ale u mňa len vysoká, 190 cm .Nepáčia sa mi nízki, chudí, za mňa chlap má byť chlap a nie ako hajzlový pavúk.

because
16. jan 2025

svalnatí, široký hrudník, úzky driek... ideál aj holohlaví 😂 brucho u mna nee

liv1
16. jan 2025

@biba_18 to si postla toho “najtlstejsieho” chrta akeho som kedy videla 😂. Chrt ja myslim takychto skor 😁

Strana
z2