Aký typ ženy by ste si vybrali? Prirodzenosť verzus umelina
Prirodzenosť ? Umelinu ? Vraj štandard ?
Predstavte si ze ste 50 rocny chlap pomerne atraktivny, a mate si vybrat. Aky typ zeny by ste si vybrali a preco? Su to zeny vo veku cca 45 rokov, Fotografie su podobne realitne ale nie reale, AI ich dala dohromady a samozrejme upravila a zmenila.

@anonym_autor prepáč ale na tej fotke ani jedna nie je ani trochu prirodzená,prosím ťa vys.....sa na AI a stav na život😉
@anonym_autor Za mňa je naj tá druhá…Podľa fotky má postavu “ ženy” a je pekne upravená…Len tie vlasy…No…
Aspom vidiet, ze kazdemu sa paci nieco ine. Za mna su ok vsetky 3.
@anonym_autor nepytaj sa okolia, pytaj sa seba, co pri nich pri stretnuti citis. Krasa sa neda odcitat z fotky, je lto celkove vyzarovanie, energia.
Inak by ma zaujímal ten detail, prečo tú obéznu ženu vpravo obliekla AI do podprsenky a nie do tielka ako ostatné dve. Trocha nefér, lebo vieme, že v tielku by tie prsia boli umiestntné na inom mieste ako sú v podprsenke a lepšie by to ladilo k tomu zvyšku, čiže žiadny krk, 2 brady, veľké brucho. Takto to vyzerá, že práve túto ženu chcela AI viac predať.
Inak by ma zaujímal ten detail, prečo tú obéznu ženu vpravo obliekla AI do podprsenky a nie do tielka ako ostatné dve. Trocha nefér, lebo vieme, že v tielku by tie prsia boli umiestntné na inom mieste ako sú v podprsenke a lepšie by to ladilo k tomu zvyšku, čiže žiadny krk, 2 brady, veľké brucho. Takto to vyzerá, že práve túto ženu chcela AI viac predať.
@anonym_e5349d Al mala dať buď všetky š len v podprsenkách alebo všetky 3 v tielkách, takto je to k ničomu, každý si vyberie, čo sa mu páči, ale čo poznám ženy 45+, tak tie vyzerajú inak, často štíhle blondínky a ak sú aj s nadváhou, tak to sú pre takých mužov, ktorým sa páčia ženy pri sebe, okrem vzhľadu aj tak záleží ešte na veľa ďalších faktoroch.
Ta vlavo je naj, trosku sa namaluje, crty ma pekne, postavu ma peknú dievčenskú,vpravo je hodne pri sebe a v menopauze keď naberie bude viac ako dost a ta tretia už je obézna
@anonym_ac0a6c preco by mala v menopauze urcite nabrat?
@anonym_e5349d no je na to uplne jednoducha odpoved, Zena najpevnejsia, ktora sama o sebe napisala ze vyzera ako standardna ci bezna zena poslala fotografiu v plavkach . dalsie dve poslali v jedna v sportovom tricku a jedna v tielku. Ta najpevnejsia mala totiz an najvacsie sebavedomie, napodiv vacsie ako dama v strede. AI je iba obycajny GPT chat zadarmo a ten nedovoli vygenerovat presnu tvar ako bola zadana tak jemne vzhlad upravil.
@anonym_e5349d no je na to uplne jednoducha odpoved, Zena najpevnejsia, ktora sama o sebe napisala ze vyzera ako standardna ci bezna zena poslala fotografiu v plavkach . dalsie dve poslali v jedna v sportovom tricku a jedna v tielku. Ta najpevnejsia mala totiz an najvacsie sebavedomie, napodiv vacsie ako dama v strede. AI je iba obycajny GPT chat zadarmo a ten nedovoli vygenerovat presnu tvar ako bola zadana tak jemne vzhlad upravil.
@anonym_autor Ved ale to tu vidis, ze ta napravo sa 2 muzom pacila. Mozno neslo o sebavedomie,
ale vedela, ze aby sa zena takychto tvarov muzovi pacila, tak to musi byt typ muza, ktoremu sa oble tvary pacia. Su taki muzi a je ich dost. Takze poslala fotku, nech sa zbytocne nenamotava, chcela vediet ci si s jej postavou ok. A ma pravdu, vyzera ako bezna zena. Preco si myslis, ze nie? Celkovo my zeny si nie sme iste nasou krasou, preto tu aj zeny tak vselijako damy hodnotili.. no kazdemu sa paci nieco ine.

@anonym_autor tú vlavo, je prirodzena