icon

Aký typ ženy by ste si vybrali? Prirodzenosť verzus umelina

25. nov 2025

Prirodzenosť ? Umelinu ? Vraj štandard ?
Predstavte si ze ste 50 rocny chlap pomerne atraktivny, a mate si vybrat. Aky typ zeny by ste si vybrali a preco? Su to zeny vo veku cca 45 rokov, Fotografie su podobne realitne ale nie reale, AI ich dala dohromady a samozrejme upravila a zmenila.

Aký typ ženy by ste si vybrali? Prirodzenosť verzus umelina
zuzana76
25. nov 2025
@anonym_e5349d

@zuzana76 ale ty si vybrala sestdesiatnicky.
Tu tento fiktivny muz je patdesiatnik a akoze si vybera zeny vo veku 45 rokov.

@anonym_e5349d no, ale vyzeraju velmi dobre, radsej takuto 60-tnicku, ako tu strednu, ci zenu napravo

anonym_e5349d
25. nov 2025
@anonym_18706c

@anonym_e5349d ja by som si vybral práve tu 🙂

@anonym_18706c ty si muz? A co ta na tej pani s hrubymi crtami zaujalo?

anonym_e5349d
25. nov 2025
@zuzana76

@anonym_e5349d no, ale vyzeraju velmi dobre, radsej takuto 60-tnicku, ako tu strednu, ci zenu napravo

@zuzana76 to ano, suhlasim.

biba_18
25. nov 2025

@anonym_e5349d že má obrovské kozy 😏

zuzubb007
25. nov 2025

Úprimne 50 ročný chlap, to je vek, keď chytá muža druhá puberta čize reálne by si nevybral ani jednu, ale vzal by peknú 30 tničku, čo sa týka žien na fotke ťa vľavo s tým, že by si mala nafarbit vlasy a namaľovať sa, aby vyzerala dobre

anonym_ac858e
25. nov 2025

Vľavo jednoznačne

biba_18
25. nov 2025

a z fotky vidno že ani jedna necvičí. v 45 je najvyšší čas začať…

anonym_9549d4
25. nov 2025

Tu, ktora dobre vari. Z tychto troch to nie je jasne definovatelne 🤷‍♀️

autor
25. nov 2025

Ak mozem poprosit, neukazali by ste tu fotografiu svojim partnerom? manzelom? kolegom. proste chlapom v takom cca veku ze co povedia.. . dakujem.

jana_eyre_2
25. nov 2025

mňa by zaujímalo, či si ty muž a vyberas si, alebo si žena jedna z tých troch záujemkyn, ktoré sú "pretavene" do AI obrázku?

ja by som to teda mužovi neukázala, prepáč - keby teraz, keď rieši vážne veci vedel ze riešim takúto diskusiu asi by sa chytil za hlavu..

sevrin
25. nov 2025

Tá napravo je riadna godzilla.
Tá naľavo mi pripadá trochu staršia, ale vyzerá lepšie ako tá napravo.
Z tej v strede mierne srší temperament, asi tá je najlepšia.

anonym_1f40d5
25. nov 2025

@anonym_autor Môj chlap sa pozrel a nechcel by ani jednu. Radšej by si to urobil sám.Tá vľavo je zostarnutá a pôsobí strhane a zanedbane, v strede je vulgárna a tá vpravo je podľa neho vyslovene odpudivá.

martinmmartin
25. nov 2025
@moonlight1210

@martinmmartin tym myslis konkretne co?

@moonlight1210 no aky tazky vozik este uvlecie . Chlaoi vo vyssim veku su nanic

anonym_233d4f
25. nov 2025

Su sice starsie ako 45r. Ja osobne c.1. ostrihat, zafarbit vlasy a namalovat a je fesanda. , mozno este c.2. Obeznu by bral malokto.

zuzubb007
25. nov 2025
@anonym_autor

Ak mozem poprosit, neukazali by ste tu fotografiu svojim partnerom? manzelom? kolegom. proste chlapom v takom cca veku ze co povedia.. . dakujem.

@anonym_autor ja nemusím ani ukazovať a odpoveď viem, že môj ani jednu, tu poslednú kratkovlasú obeznu by nechcel žiadny chlap, ta stredná keby schudla 20 kíl chcel by ju každý, ťa naľavo je neupravená

petronelag
25. nov 2025

Záleží maj na tom aký je ten päťdesiatnik, musí najprv zhodnotiť svoj vzhľad, lebo môže sa stať, že by ho nechcela ani jedna z tých troch.

biba_18
25. nov 2025

@petronelag píše že je "pomerne atraktivny" 🙂 len čo to znamená, možno aj tie 3 si myslia že sú pomerne atraktívne ...

anonym_46154b
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor odpovedal som ti vyssie... mam 47 a ani jedna... max ta vlavo, ak by sa upravila...

sara07
25. nov 2025

kedy už mužská časť koníka pochopí že toto vyhrandne babské forum 😂 ešte chápem keby bola otazka aký typ chlapa preferujem
a ešte taká maličkost , ohladne veku AI má dost medzere pretože absolutne bez plastik alebo čohokolvek nevyzera baba 45 ako je na obrazku , toto tak 50+

anonym_ff68c1
25. nov 2025

strasne divne priklady, tak staro 45 rocna zena nevyzera, ja mam 43 a som uplne fresh, druha ma vysoku nadvahu a tretia obezitu, tolko peknych zien moze byt medzitym

katka533
25. nov 2025

@anonym_autor no neviem, ta nalavo nevyzera na 45. Skor velmi dobre vyzerajuca 55 rocna

anonym_ac0a6c
25. nov 2025

Ta vlavo je naj, trosku sa namaluje, crty ma pekne, postavu ma peknú dievčenskú,vpravo je hodne pri sebe a v menopauze keď naberie bude viac ako dost a ta tretia už je obézna

anonym_971e9a
25. nov 2025

@anonym_autor tá na pravo je riadne tučná. Prso má ako hlava tej na ľavo

anonym_f4b478
25. nov 2025

1-najkrajšia postava, keď sa upraví bude kočka
2-tučná, vysoká nadváha, možno i obezita
3-obezita
Medzi týmito vyberám 1
2 a 3 ma odpudzuje
Som chlap

mischy00
25. nov 2025

Ani 50 ročný muži nie sú všetci rovnakí.....takze si vyberie k sebe prijateľnú alebo tú, ktorá by ho chcela. Lebo je rozdiel presedively elegán a pupkaty, obezny ujo v crocsoch.

pr85
25. nov 2025

@anonym_autor Odpoviem pod svojim nickom a dufam, že túto diskusiu moja žena nikdy nenájde. Vela možnosti si tam nedala. Ak sa bavíme len o výzore, tak ako 40 ročny chlap by som si vybral asi tú prostrednú (hoci ide nejakú mulatku a ja by som chcel radšej bielu ženu) a ak by tá bacuľka na pravo mala dlhšie vlasy, tak by som zvážil aj ju. Tá naľavo je už pre mňa 40 ročného príliš stará. Ale tento výber je čisto individuálny a každý chlap bude mať svoje vlastné preferencie.

anonym_9a503a
25. nov 2025

Podla mna jednoznacne 2.

anonym_9a503a
25. nov 2025

A pre vsetkych, co sa zamyslaju nad tym, co sa muzom paci. Realita muzskeho vnimania zenskej krasy: muzi hovoria, ze nemaju radi umeliny. A vacsinou je to tak, okrem tych, co na to maju vyslovene kink (male percento). Ale to, co si pod pojmom umeliny predstavuju, su prehnane napichane pery, rozne nitove osetrenia ako foxy eyes, obrovske umele prsia atd., vyrazny makeup, mihalnice ako vejare… To sa jednoducho malokomu paci. Na druhej strane, vsetky upravy sa daju robit decentne. Sama mam na sebe vylepsene nejake veci na tvari a nikto si to nevsimol. Bolo mi len povedane, ze vyzeram nejak lepsie, ci som schudla atd. Ak mas jemne vyplne, jemny makeup a celkovo uhladeny, vybalansovany a prijemny vzhlad, vyzeras proste lepsie a bez posobenia umelo. A sice “starnut s graciou” je krasna myslienka, v praxi nepouzitelna. Lebo za zanedbanou zenou, ktorej najvacsia deviza je, ze “ale ja som aspon prirodzena” sa malokto otoci. Ano, prirodzena, ale menej atraktivna v porovnani so zenou, ktora sa nenapadne “vylepsi” 🙂

anonym_83a983
25. nov 2025

Ja vyzerám ako tá naľavo štíhla dlhé hnedé vlasy, len ja mám o cca 20 rokov menej ako pani na foto.

wig
25. nov 2025

Za mňa tá v strede. Páčia sa mi na žene krivky a väčší zadok.. a konkrétne z tejto srší taká divokosť....temperament. 😍