icon

Aký typ ženy by ste si vybrali? Prirodzenosť verzus umelina

25. nov 2025

Prirodzenosť ? Umelinu ? Vraj štandard ?
Predstavte si ze ste 50 rocny chlap pomerne atraktivny, a mate si vybrat. Aky typ zeny by ste si vybrali a preco? Su to zeny vo veku cca 45 rokov, Fotografie su podobne realitne ale nie reale, AI ich dala dohromady a samozrejme upravila a zmenila.

Aký typ ženy by ste si vybrali? Prirodzenosť verzus umelina
Strana
z3
wilkova
25. nov 2025

Obavam sa, ze ziadna zena nevie, ako sa citi a rozmysla 50rocny chlap...

anonym_e5349d
25. nov 2025

@anonym_autor podľa mňa určite nie tú vpravo s krátkymi vlasmi, opuchnutou tvárou a veľkým bruchom. Ak by sa pozeralo iba na vonkajšok.

anonym_6a2812
25. nov 2025

Podľa toho, či na chatu alebo do života 🙂 Povedal chlap
Ale to, že je žena trochu upravená, neznamená, že musí byť vymletá a nepoužiteľná pre život.. Že by si mal automaticky vybrať tučnú a škaredú..

a0
25. nov 2025

Tak v prvom rade, ani tie, čo majú úpravy (od skorej mladosti) bohužiaľ nebudú vyzerať tak pekne ako napr 2. Lebo za tie roky sa tam kys.HA nahromadí, botox urobí tiež trošku šarapaty a budú vyzerať v lepšom prípade ako donatella. Kdežto ak si dá spraviť korekciu žena po 50-60tke, tak môže vyzerať ako Zdena Studenková 👌. A je kopec ďalších premenných… v každom prípade pre všetky 3 z obrázku by si našla bez problémov chlapa 🙂

anonym_18706c
25. nov 2025
@anonym_e5349d

@anonym_autor podľa mňa určite nie tú vpravo s krátkymi vlasmi, opuchnutou tvárou a veľkým bruchom. Ak by sa pozeralo iba na vonkajšok.

@anonym_e5349d ja by som si vybral práve tu 🙂

anonym_d46539
25. nov 2025

Takmer každý si na niečo vo vzhľade, celkovom zjave, potrpí. Alebo inak povedané - niektoré veci neprekúsne. Za mňa jednoznačne prirodzenosť všetkého a nenadváha. Radšej extrémna štíhlosť, ktorú už niektorí, aj na sebe, kritizujú, ako nadváha. Radšej prirodzená, často pre niekoho pekná vráska, ako divne ponapínané líčka a iné časti tela. O nechtoch a geometricky neprirodzenom obočí ani nehovoriac.

martinmmartin
25. nov 2025

Od urciteho veku je u zien hlavny parameter aky velky naklad este dokaze pohldne uniest

zuzana76
25. nov 2025

z tychto troch tu nalavo, je najprirodzenejsia

mandzula
25. nov 2025

Medzi tymi zenami, co si pridala, je este tolko moznosti...

moonlight1210
25. nov 2025

Kazda jedna z obrazku, keby sa usmiala, tak ma ihned zaujemcu, az desat.

Lebo AI ako vzdy pri tvorbe priemeru zvolila sumerne crty a proporcie tvare. Zatial to extra inak nevie.

moonlight1210
25. nov 2025
@martinmmartin

Od urciteho veku je u zien hlavny parameter aky velky naklad este dokaze pohldne uniest

@martinmmartin tym myslis konkretne co?

anonym_46eec5
25. nov 2025

@anonym_autor tá na ľavo, ak by sa zbavila dlhých vlasov bola by pekna.Neviem prečo je u nás stále trend mať dlhé vlasy za každú cenu.V pravo to je taká domina🤣vyzerá prísne môj pocit...ako chlap by som si vybrala strednú, ale ako žene sa mi nepáči ani jedna.Prostredna vyzerá ako Mikela😝

anonym_bbbcc7
25. nov 2025

@anonym_autor ako je nastaveny ten muz? Co zene ponuka? Ide si cez tu zenu liecit vlastne komplexy a pocit nedostatocnosti? Alebo je vyrovnany, ma svoj zivot pod kontrolou, vie sa k zene spravat uctivo a je vysporiadany sam so sebou? Ak je odpoved ano, potom tu prirodzenu.

zuzana76
25. nov 2025

Mne sa pacia Monica Belluci a Pavlina Porizkova, kazda je ina, Pavlina uz dost stihla na moj vkus, ale radsej, ako obezna, Monica je taka akurat.

biba_18
25. nov 2025

tá vpravo krátkovlasá je prirodzená alebo štandard? musíš veľmi zvláštne formulovať svoje myšlienky keď ti AI vypľuje takúto fotku na 45 ročné ženy…

zuzana76
25. nov 2025
@biba_18

tá vpravo krátkovlasá je prirodzená alebo štandard? musíš veľmi zvláštne formulovať svoje myšlienky keď ti AI vypľuje takúto fotku na 45 ročné ženy…

@biba_18 vsak? podla mna vyzeraju starsie ako 45, 50 a viac, ta v strede mozno vyzera na 45

autor
25. nov 2025
@biba_18

@biba_18 Treba sa naucit citat, AI boli nahrate 3 realne fotografie realnych zien ktore chlapovi pisu a AI ich upravilo len minimalne.

zuzana76
25. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 Treba sa naucit citat, AI boli nahrate 3 realne fotografie realnych zien ktore chlapovi pisu a AI ich upravilo len minimalne.

@anonym_autor toto sa v uvodnom texte vobec nepise

biba_18
25. nov 2025

@anonym_autor tá vpravo a tá v strede je jedna a tá istá. takže nie je pravda čo píšeš…

zuzana76
25. nov 2025
@biba_18

@anonym_autor tá vpravo a tá v strede je jedna a tá istá. takže nie je pravda čo píšeš…

@biba_18 presne tak, len ta napravo je pribratejsia, s hormonalnymi problemami, pravdepodobne zvyseny kortizol a menopauza

lentakyterapeut
25. nov 2025

Beriem stihlu mensie prsia

anonym_e5349d
25. nov 2025
@anonym_46eec5

@anonym_autor tá na ľavo, ak by sa zbavila dlhých vlasov bola by pekna.Neviem prečo je u nás stále trend mať dlhé vlasy za každú cenu.V pravo to je taká domina🤣vyzerá prísne môj pocit...ako chlap by som si vybrala strednú, ale ako žene sa mi nepáči ani jedna.Prostredna vyzerá ako Mikela😝

@anonym_46eec5 radsej dlhe vlasy ako vykosena hlava ala chlap.

biba_18
25. nov 2025

a ak by som bola chlap, nevybrala by som si ani jednu. toto nie sú ženy ktoré by vystihovali ani priemernú slovenku (možno tá vľavo, ale v mojom okolí ženy čo sa vôbec ani trošku neupravujú nemám)

autor
25. nov 2025
@biba_18

@biba_18 ty si tak uzasne inteligentna, este ze ta tu mame.

biba_18
25. nov 2025

no, odvážny anonym. už sa nečudujem prečo si anonym 😏

katarinaba
25. nov 2025

Ach, toto su otazky. Co by si vybral chlap? Co sa nam paci? Kazdemu nieco ine. Jeden 50 rocny si vyberie prvu, druhy tretiu, treti ziadnu, stvrty druhu. Niekomu sa pacia upravene zeny (myslim vyplne, implantaty, natiahnuta tvar, horenos), iny chce sedu mysku, nenapadnu. Niekomu sa pacia kosti, inemu zas velky kus baby. Niekto je na prsia, iny na zadok. A potom, nastastie, tu mame nieco, co sa vola "chemia", ktora nami tak zamava, ze nakoniec skoncime niekde uplne inde, ako sme ocakavali. Pretoze ani ten najkrasi ksichtik nedokaze to, co nase pachove vnemy.

anonym_46154b
25. nov 2025
@biba_18

a ak by som bola chlap, nevybrala by som si ani jednu. toto nie sú ženy ktoré by vystihovali ani priemernú slovenku (možno tá vľavo, ale v mojom okolí ženy čo sa vôbec ani trošku neupravujú nemám)

@biba_18 tak ta vlavo vyzera ako upravena 57 rocna. Ja teda poznam vo svojom okoli 45+ zeny a vyzeraju mladsie / lepsie ako ponuka... bez uprav (neratam makeup a tak)...

januska12323
25. nov 2025

Vyberáš si len podľa výzoru?

anonym_2e90bc
25. nov 2025

@anonym_autor poznám veľa 50 ročných, väčšina ma doma manželky, ktoré sú chudé, starajú sa o seba a sú prirodzene, veľa cvičia. Inak, ja ozaj nechápem čo to za poslednú dobu všade vyskakuje, že je v poriadku byť tucna. Nie nie je. Nie je to ani pekne ani zdravé. Čo ma zaráža, tak najviac namyslene sú práve baby ktoré majú 80+kg a povedia, že je to v poriadku. Nie nie je. Nie nadarmo sú modelky chudé. Čiže toľko k môjmu výlevu 🤷‍♀️🤣 čiže záver, v mojom okoli sú muzi s prirodzenými ženami, partnerkami.

anonym_e5349d
25. nov 2025
@zuzana76

Mne sa pacia Monica Belluci a Pavlina Porizkova, kazda je ina, Pavlina uz dost stihla na moj vkus, ale radsej, ako obezna, Monica je taka akurat.

@zuzana76 ale ty si vybrala sestdesiatnicky.
Tu tento fiktivny muz je patdesiatnik a akoze si vybera zeny vo veku 45 rokov.

biba_18
25. nov 2025

@anonym_2e90bc je v poriadku byť tučná v zmysle že tie konkrétne ženy sú s tým ok a nepotrebujú mať z toho permanentnú debku čo sa týka výzoru…

Strana
z3