icon

Bavili by ste sa s niekým, kto vás uráža?

5. aug 2024
autor
5. aug 2024

Bavili by ste sa s človekom ktorý vám stále pripomína ze ste choré na hlavu napriek tomu ze to riešite s psychológom?

deti95060810
5. aug 2024

však napíš čo konkrétne...

di1234
5. aug 2024

Nie.

zuza265
5. aug 2024

Nie. Bola by som s ludmi, ktori ma bud podporia alebo to neriesia. Je otrasne ak niekto ublizuje niekomu kto potrebuje pomoc. Taky clovek nema co v mojom zivote robit.

akje
5. aug 2024

Ahoj @autorka. Jednoznacne NIE!

unicornlady
5. aug 2024

Pri liečbe svojej psychiky ti takýto človek len zbytočne uberá energiu a sťahuje ťa dole.

jomarch
5. aug 2024

urcite nie, nebavila. Ja som sa prestala bavit aj toxickymi ludmi vo svojom zivote, a to boli kedysi aj moji blizki priatelia. Jednoducho mi iba brali zo zivota energiu a zivot je prilis kratky na taketo jednostranne kamaratsva. je skvele, ze svoj problem riesis s psychologom. Mnohi na to nenajdu odvahu ani presvedcenie. O aku osobu ide??

cookie29
5. aug 2024

Preco sa s nim chces bavit? Ak je to Tvoja rodina, tak zrejme uplne odstrihnut jednoduche nie je, ale aspon obmedzit kontakt. Ak je to clovek, ktoreho odstrihnut mozes, tak by som mu povedala, co to v Tebe vyvolava a dala mu sancu. Ak ziadna zmena, tak by som ho odstrihla

gaborka28
5. aug 2024

Nie. Drzim sa toho, že takí ľudia obvykle potrebuju sami odbornú pomoc, pretože ak by mali v sebe všetko ok a vyriesene, nepotrebovali by zhadzovať človeka, ktorý svoje tazkosti realne riesi. Takze nevidím dôvod, prečo by som sa mala oberať o energiu a to, čo som si postupne vdaka terapiam vybudovala.

januska12323
5. aug 2024

Nie načo

zelenina1
5. aug 2024

A pripustila si moznost, ze si naozaj chora na hlavu? 🙂 Mame prilis malo informacii, aby sme ti poradili fundovane.

zelenina1
5. aug 2024

@jomarch A co ak ma ta "toxicka" pravdu? Co ak autorka naozaj potrebuje psychologicku pomoc a dana osoba jej to pripomina trochu nestastnym sposobom?

jomarch
5. aug 2024

@zelenina1 ved pise ze to riesi s psychologom.... cize asi si autorka uvedomila, ze pomoc potrebuje a riesi to...naco su take komentare potom, ze je na hlavu?

zelenina1
5. aug 2024

@jomarch pardon, nevsimol som si dalsi popisok 🙂

cookie29
5. aug 2024

@zelenina1 vies ona autorka problem riesi, ako to pise v prvom komentari. To je jedna vec, druha vec je, to ze sa problem riesi s psychologom, neznamena ze dotycna je "chora na hlavu". Tretia vec je, ze aj ked ma realny problem, tak vyraz "chora na hlavu" je pejorativny a degradujuci a dalsia vec je, aj ked je chora, tak ustavicne pripominanie problemu nic neriesi prave naopak...