Beriete ako mínus, keď žena nešoféruje?
Muži, beriete ako mínus u ženy keď nesoferuje?
Ako sa na to dívate? Je to pre vás prekážka? Klesne tým žena u vás?
Nevadí to, možno to má aj určité plusy, ako trebárs plánovanie spoločného času, dovolenky, hlavne ak je bydlisko mimo mesta
@nini1978 robím v nemocnici. V prípade úrazu viem ošetriť seba, dieťa aj jeho. Teraz má hnisavu angínu, bolesti, tak mu intravenozne podávam lieky...viem rylovat, striham stromy, varím, pečiem, vykydam hnoj. Nebojím sa fyzicky náročnejšej práce.
Na dovolenku autom by sme takto ďaleko ani nešli, už len preto, že moje dieťa toľko v aute neobsedí. Preto rada už odmala cestovala vlakmi/autobusmi aj s prestupmi, aby si mohla pobehat a pokukat okolie.
Je pravda, že väčšie nákupy robíme s autom, ale tie sú len raz za týždeň. Ja nemám problém sa ráno a poobede dopraviť sama či s dieťaťom z a do mesta, ísť na nákup atď. Ani jeden z mojich bývalých mi nikdy nevyčítal to, že som nesoferovala. Chápali, že v tomto som ozaj nemotorna a že moja hodnota je niekde inde, ako pri sedení za volantom. Ja som to veľmi chcela vedieť a veľmi sa snažila, aj som sa kvôli tomu dlho trápila, ale dvakrát neurobeny vodičák je podľa mňa jasným znakom, že na to skrátka nemám vlohy a nebudem si to pokutne vybavovať len preto, aby som na druhý deň zavinila dopravnú nehodu.
Ty máš prioritu u ženy samostatnosť. Ja zas u muža to, že mi bude oporou. každý máme to svoje
Je jedno ci žena ci muž. Neberiem to ako mínus ani u jedného, každý má na to svoje dôvody

Každá zručnosť je plus a nezručnosť mínus. Ale žena čo nevie šoférovať u mňa vôbec neklesne. Proste to nie je pre vzťah absolútne dôležité. Dôležité sú spoločné hodnoty, určitý druh inteligencie, schopnosť pochopiť druhého. Keby vedela šoférovať a bola v tom šikovná, bolo by to plus. Ale keď nevie, alebo nechce šoférovať, lebo sa bojí, nie je to žiadne mínus. Ani maličké mínus. Jednoducho takto človeka nehodnotím.