icon

Beriete rodičov na výlety a dovolenky?

25. aug 2024

Ahojte, ak ste už dospelý a máte vlastný život a manžela, brávate rodičov na výlety a dovolenky? Myslím takých rodičov, ktorí sa boja a nechcú ísť nikam sami.

Strana
z3
mamelka
25. aug 2024

My sme chodili na dovolenku a nebrali sme, budúci rok chceme ísť konečne po 6r a brat nebudeme.
Ale keď sú v rodine pekne vzťahy,že naozaj spolu všetci pekne vychádzajú prečo neísť spolu? Ved aj pre rodičov to super padne byt s vnucatami a detmi...možno večer postrazia vnucata a mladí si vybehnú von.
Vždy je všetko o vzťahoch. A ako čítam to napominanie, buzerovanie. Presne toto sú veci ktoré vedia znepríjemniť dovolenku.
Dovolenka je čas na regeneráciu a nie na to aby si ľudia skúšali koľko znesú.
A výlet je úplne niečo iné ako dovolenka

Ja som napríklad videla,že aj súrodenci išli spolu a so svojimi rodinami😉

tesari
25. aug 2024

Ja beriem rodičov s nami rada. Je nám veselšie. Môj manžel to nerobí rád, svojich rodičov neberie nikam a myslím, že by ani nikam nešli. S mamkou chodíme spolu bežné aj do mesta - na kávu a koláčik.

adelkaa159
25. aug 2024

My sme boli i z nasimi v chorvatsku raz a toho roku som bola iba z detmi muz bol v robote na 3noce v tatrach zo starymi rodicmi moja mama a oco a zistila som ze max zoberem svokru 😂😂😂😂😂mama z mojim ocom nemaju moj styl dovoleniek a ja nemam chut len pocuvat zrob toto daj hento daj tamto 😂ocino aj hej ale mamka je panovačna nechce nikde ist bo minieme atd 😂😂😂😂😂ale my prevazne mame kamaratoch s ktorymi chodime na karavany na dovolenky na chaty atd a na druhy rok ideme taliansko z nimi a asi aj svokra ale hovorim ona mi nevadi

chovancova27
26. aug 2024

So svokrovcami sme boli par krat v Chorvatsku a na vyletoch, pomahaju nam s detmi tak akoze sa im odmenit. S mojimi rodicmi sme tiez par krat boli, ale ti sa o nase deti nezaujimaju, tak par rokov uz aj ja mam voci nim taky postoj.

tilly
26. aug 2024

Áno, keď sme mali deti malé, vždy sme na jednu dovolenku v lete a jednu v zime a na veľkú noc brali aj rodičov. Super pre všetky strany. Oni síce chodievali veľa aj sami, ale s vnucatami to bolo iné. Deti šťastné, že boli s babkou a dedkom, my sme mali čas aj pre seba a starí rodičia si užili vnúčatá. V zime si s nami dedko dobre zalyžoval, večer sauna a wellness... a zostalo to tak aj s veľkými deťmi.
A bravame ich aj na dlhé cesty, na ktoré si už od 70tky sami netrúfajú. Predtým chodili do exotiky, ale s vyšším vekom prišla aj opatrnosť. Takže, keď sme išli na loď alebo vegas, či NY, zobrali sme ich. A každý rok beriem mamu ešte do španielska, má to tam rada.
Mám veľa kamarátov, ktorí tiež berú svojich rodičov so sebou na dovolenky a výlety.

Strana
z3