Bezdomovec - manipulátor
Dobry den, moja dcera 18r talentovaná študentka umeleckej školy sa zamilovala do chlapca, ktorý je bezdomovec. Ma 20r a rodina ho vypísala z trvalého pobytu adresy, pretože si z nim nevedela rady. Od 15r je na ulici, drogy alkohol...bez strednej školy, pracovat nepojde. Mama ho mala za slobodná z českým občanom, potom sa vydala, mala ďalšie deti a o neho záujem nebol, resp. boli rady, keď nebol doma. My sme normálne situovaná rodina a naša dcera mu celkom prepadla. Od začiatku prázdnin je s nim na ulici. Prv nocovali po hoteloch, pokiaľ od nich nepýtali zaplatit, a to najviac do sumy 180e/ za 3 noci ich pustili. Hotel, zavolal políciu my sme za dceru zaplatili, on má priestupok no stale nie trestný čin. V lupali sa nám do domu, odniesli veci do záložne, ale dcera vzala všetko na seba. Policajti mysleli, ze už ho maju...no zmanipulovane dievča vypovedalo, ako ju to naučil. Obaja na chlp rovnako. Takže sme udali vlastnú dcéru. Najnovšie je tehotná a je s nim na ulici. To tehotenstvo je účelové! On pracovat nepojde, zohnali sme mu prácu, nepojde ani k otcovi do Česka, ktorý mu núka prácu. On ma za ciel dostat sa do nášho domu. Dcera nám necháva odkazy, ze na všetko ma právo. Niet v nasej spoločnosti zákon na manipulátora, ktorý vymyl mozog nevinnému naivnému dievčaťu, ktoré je ešte dieta? Ona sa od neho nevzdiali, pretože on vykrikuje, že sa hodí pod vlak. Výzorom je ako 15 ročný chlapec s váhou 50kg aj s topánkami, potetovaný, popirsingovaný, no čudo!!! Poraďte, čo robit...ona je úplne v jeho moci, on s ňou všade chodí....nedá sa s tým nič? aj policajti sa jej snažili dohovoriť, no ona ho miluje, ona ho neopusti...
@teodozia a jak je to možne? hustili ste do nej či on jej niečo nepekne povedal?
Lebo ja som štastna s tebou, že sa to tak obratilo, ale ked je tak lahko ovplyvnitelna, este nemaš vyhrate..Zas niekto iny jej možem rozum pomútit
Dostal 9 rokov nakoniec či menej?
@karolinakr keď sa dievča stane matkou, v drvivej väčšine nastanú hormonálne zmeny a nastúpia materinske pudy, chrániť dieťa, aj keď je to biootec
@cacianka
Celé zvláštne, kedže jej tehotenstvo s ním bolo účelové, aby ostali spolu. Ale aj tak super, že si to všetko dievca uvedomilo a vytriezvelo. Možno ju dieťa zmení a už nebude taká extremistka.
@karolinakr praveže nič ináč sme nerobili, ako dovtedy...jej to samej došlo a najviac ju naštvalo lebo bola na hypnozu a si odpovedala, že prečo ostala tehotná? preto že si ju chcel poistiť, aby ho nenechala tak to narokom urobil...a to ju najviac dostalo! ona nam rozprávala, ako plakal, vydieral ju, že si ublíži a ona zo začiatku ho len ľutovala a potom, že aj niejaky cit prišiel...ale nikdy viac povedala!!!
@karolinakr práveže nič nevieme koľko dostal, ani to nevieme zistiť, dcére niekto napísal, že o rok je doma a veľmi sa bojííí...
@teodozia
Takze sa dá povedať, že jej pomohli terapie. Na nich si to uvedomila.
@teodozia
Ak ho nezapíše ako otca dieťaťa, nemôže toho veľa, takze sa dcera nemusí obavat, skúste sa poradiť s právnikom.
A ako často potom chodila dcera na terapie?
@katkami123 nemyslím, ona sama na to prišla, myslím že to pochopila, že to nie je partner pre ňu...ona teraz o nom rozpráva ako o chudakovi, bezdomovcovi, ktorý fetoval, drogoval, pil bol lenivý nič sa mu nechcelo, len stále sľuboval vzdušné zámky a tak jej vymyval mozok!!!
@katkami123 nezapiše ho, ani počuť o tom...ale bojí sa ho!!!
@teodozia
A radili ste sa aj s právnikom? Ze ako postupovať, aby ju nevydieral skrz dieťa?
@teodozia tak konečne! ani som nedúfala..
haha, tak mu treba
@katkami123 tak pravnik hovorí, aby sme nepredbiehali, dnes sme zistili, že súd ešte stále nebol... že on možno sa nebude ani zaujímať, nemá trvalú adresu, trestaný, psych.labilný-kto mu zverý dieťa....
Keď ho nenapíšete do rodného listu tak dieťa otca nemá. Musel by sám žiadať súd o zapísanie do rodného listu.
@teodozia
A viete kto jej poslal tú sms, v jeho mene, že o rok bude vonku? Lebo mne to príde opäť len dalsia manipulácia z jeho strany, tento krát zastrašovať dcéru. Ak ho nezapíše do rodného listu, nemá žiadne prava a bez peňazí (a s jeho skúsenosťami so súdmi) sa pôjde len veľmi ťažko súdiť, aby ho tam dodatočne zapísali ako otca.
Ukludni dcéru, že môžete požiadať o zákaz priblíženia, a ked to poruší, pojde do basy znova. ona potrebuje psychickú pohodu a nie sa nervovať nad hentým odpadom.
Pravdepodobne by mala vypovedať, ako prebiehalo ich spolužitie, môže spomenúť všetky jeho problémy a prúsery. ako ju manipulovať, vydieral aj to ako na jeho podnet vykradli vás. chápem že má stres, lebo si uvedomila realitu, a ten rozdiel v prežívaní s ním a teraz. Veríme že sa dcéra skľudní, uvoľní a bude lepšie. prejde si tým procesom, chvíľu to trvá, ako všetky veľké zmeny života, ale s bábätkom v náručí bude z nej iný človek. držte sa.
@januska12323 nie nezapíše a on myslím že žiadať nebude, ved by trebalo výživné platiť...
@katkami123 ešte súd nebol, naš advokát nám to nakoniec zistil...
@cacianka tak ona teraz 12-13.3. písomky z Sj a Aj potom okolo Veľkej noci pôrod a v máji ústne...má toho neúrekom...
@teodozia mysliš, že to zvladne? ked teraz zabojuje, ma vyhrané
myslim, s tou školou
@karolinakr no uvidíme, učí sa...vo štvrtom teraz mala najlepšie vysvedčenie...
@teodozia cize jej to vychadza, ze by mohla odmatutovat a nastupi na matersku? Bude mat individualny plan ked sa male narodi? Ty predpokladam, ze pracujes, ale kym bude obcas par hodin v skole jej pomozes, do maja to nejak zvladnete.
@namornicka áno od apríla IUP
@teodozia ako sa mate?dcera uz porodila?
@malicka1986 áno porodila a už je doma, malinka je krásna a dobručké bábätko...dobre, že sa to takto skončilo! Dcéra dospela, má úplne iné názory, je z nej in ý človek... dieťatko vychovávame, žiadny problém ....
@teodozia tesim sa ,prajem vela zdravicka malickej,dceree aj Vam ;)
@teodozia ak to nie je tajomstvo, ake ste dali meno babätku? a ak je, aj tak gratulujem..
@teodozia to je d9bre, že to bolo asi len poblaznenie
Gratulujeme
@teodozia
Materstvo veľmi mení človeka 🙂 k lepšiemu, verím, ze dcera ma úplne premenený rebríček hodnôt oproti minulosti.

@annelise17 ked ho zavreli v polovici augusta ešte asi mesiac jej telefonoval a potom akoby ju osvietilo, vytriezvela, zmenila telefon napísala mu list, že nikdy viac v živote ho nechce vidieť, že nechápe, ako jej tak mohol vymyť mozok a odvtedy je z nej iný človek...v kútiku duše sa veľmi bojí, že ked ho pustia, začne ju prenasledovať a nedá jej pokoj!