Bezdomovec - manipulátor
Dobry den, moja dcera 18r talentovaná študentka umeleckej školy sa zamilovala do chlapca, ktorý je bezdomovec. Ma 20r a rodina ho vypísala z trvalého pobytu adresy, pretože si z nim nevedela rady. Od 15r je na ulici, drogy alkohol...bez strednej školy, pracovat nepojde. Mama ho mala za slobodná z českým občanom, potom sa vydala, mala ďalšie deti a o neho záujem nebol, resp. boli rady, keď nebol doma. My sme normálne situovaná rodina a naša dcera mu celkom prepadla. Od začiatku prázdnin je s nim na ulici. Prv nocovali po hoteloch, pokiaľ od nich nepýtali zaplatit, a to najviac do sumy 180e/ za 3 noci ich pustili. Hotel, zavolal políciu my sme za dceru zaplatili, on má priestupok no stale nie trestný čin. V lupali sa nám do domu, odniesli veci do záložne, ale dcera vzala všetko na seba. Policajti mysleli, ze už ho maju...no zmanipulovane dievča vypovedalo, ako ju to naučil. Obaja na chlp rovnako. Takže sme udali vlastnú dcéru. Najnovšie je tehotná a je s nim na ulici. To tehotenstvo je účelové! On pracovat nepojde, zohnali sme mu prácu, nepojde ani k otcovi do Česka, ktorý mu núka prácu. On ma za ciel dostat sa do nášho domu. Dcera nám necháva odkazy, ze na všetko ma právo. Niet v nasej spoločnosti zákon na manipulátora, ktorý vymyl mozog nevinnému naivnému dievčaťu, ktoré je ešte dieta? Ona sa od neho nevzdiali, pretože on vykrikuje, že sa hodí pod vlak. Výzorom je ako 15 ročný chlapec s váhou 50kg aj s topánkami, potetovaný, popirsingovaný, no čudo!!! Poraďte, čo robit...ona je úplne v jeho moci, on s ňou všade chodí....nedá sa s tým nič? aj policajti sa jej snažili dohovoriť, no ona ho miluje, ona ho neopusti...
@teodozia ked je ti ho luto, modli sa aj zanho. on teraz praveze ma sancu zmenit svoj zivot. ked bude pri zmysloch, moze uvazovat, ci chce takto pokracovat po prepusteni. casu bude mat tiez dost. keby ostal na ulici, sance by boli nizsie.
ale necakaj, ze sa zmeni. ty sa musis zariadit podla aktualnej situacie, nie podla toho, v co dufas. a situacia je taka, ze chlapec je zavisly a nerobi mu problem dobit bezbranneho cloveka pre par minci. to znamena aj vas!
vy teraz mate jedinecnu sancu tych dvoch odstrihnut a to je podla mna najlepsie, co sa im obom aj vam vsetkym moze stat. mate vsetko na to pripravene. len si musite stat za svojim. stanovit pravidla a trvat na nich.
dceru lubite, preto vas to trapi, co preziva. ale je to nestastna laska, z ktorej sa potrebuje zobudit. pomozte jej v tom. nestazujte jej to tym, ze sa v tom bude dalej utvrdzovat - napr. telefonatmi s nim. dost jej pomozete tym, ze sa o nu postarate, pomozete s babatkom a skolou. zachranovat vztah (a takyto) naozaj nie je vasa uloha. vasa uloha je prave teraz urobit vsetko preto, aby ona co najskor otvorila oci, lebo ona zatial racionalne vidiet nevie. verim, ze ak to urobite, raz sa vam podakuje. mozno nie teraz, ale to nevadi. aj o tom je laska.
ked tvoja dcera bude musiet ist na operaciu, tiez ti jej bude luto, ale nezrusis ju preto, ze ti dcera place, ze tam nechce ist. hoci by jej mali nohu odrezat, ak jej to zachrani zivot, posles ju tam napriek placu a budes pri nej stat, pomozes jej cez to sa preniest.
toto je nieco podobne. budes pri nej stat a pomozes jej sa cez to preniest alebo ju nechas robit, co chce ona (ktora sa na to nevie pozriet racionalne) a nicit si zivot? ak ju lubis, zachranis jej zivot.
a este jedna vec - dcere sa zda v poriadku, co sa stalo? neotriaslo nou to, ze bola zadrzana? to, co on urobil? to, ze je v base? nic sa nedeje, pokracujeme dalej? lebo ved sa mame radi? takto si naozaj predstavuje svoj zivot? ak jej to je jedno, to dokazuje, ze je nezrela robit vazne rozhodnutia. potrebuje vas. dospelost ma na papieri, ale stale potrebuje vasu pomoc (ja nehovorim, ze som bola v 18 dospela, tak to proste v tejto dobe je).
@gabikaa96
“ Pri odchode zo súdu na rozlúčku ukázal vezúc sa v policajnom aute s putami na rukách vztýčený prostredník. "Ak sa mu vina preukáže, za zločin lúpeže mu hrozí podľa zákona trest odňatia slobody až na osem rokov,"
Hej…. Takého treba ľutovať 🤦🏻♀️ tu už zbytočne drať klávesnicu.
@katkami123 tiež si myslím,že mu to nedochádza..No ty ako matka mi povedz- keby dcéra 18r ťa okradla a vyhrážala sa,že všetko jej patrí celý majetok,rýchlo by ste ju s manželom upratali,nie? Toto bude mať fatálne následky takýchto frackov tolerovat
@karolinakr
Ja som tu za to dostala veľký hejt, keď som napísala, že tu je chyba vo výchove dcéry a prehnaná rozmaznanosť dcéry, každý tu písal o génoch… Matka teraz sama trúchli za delikventom lebo jej “anjel” sa trápi. To že dcéru stiahol dole so sebou a boli obaja bezdomovci a dcéru ma tehotnú vo veku, kedy iné dievcata ešte maturujú a chodia na diskotéky, že ich okradli, že okradli starenku, všetko je zabudnuté , pre pár dceriných a jeho sĺz. Bude mi tu niekto tvrdiť niečo o génoch, keď tu je očividná chorobná opičia láska.
Ja by som toto urobila, by ma doma zosekali a mohla by som len ticho šúchať nohami. Aj pre to som si nikdy takéto niečo nedovolila. Dcera vie, že môže všetko, však to aj sama povedala - na všetko má právo. Tu zbytocne drať klávesnicu. Píšem to tu už na piatich stranách.
@katkami123 tatko by mi dal jednu správa,zľava a vyliečil by ma z mojej veľkej lásky 🙂
@katkami123
Ani by som sa po týchto správach necudovala keby mu posielala balíky do basy🤦♀️
@karolinakr
Ja presne viem, čo by sa dialo u nás doma. Vystavili by mi všetky faktúry za všetky škody, čo po mne uhradili, musela by som ísť na brigádu a všetko do posledného € im splatiť. Tu pri autorke, sa nejdem vyjadrovať. Ale ako si dcéru naučili, tak majú.
@katkami123 veď práve preto sa pýtam. Nechcem nakladať autorke ale podľa jej prístupu sa vôbec nečudujem tomu ako sa správa jej dcéra.
@lenkasarka podľa mňa aj budú posielať,lebo chudáčik je v base. Možno ma tu teraz ukameňuju ale neviem ľutovať ani toho chalana,ale už ani túto rodinu. Keď si neuvedomuje že svojím prístupom autorka len škodí,tak už neviem.
@teodozia chlapca ti je luto? Aj mne,ale moze si za to sam. No viac mi je luto tej starej zeny,ktora ai toto musela zazit pre nejakeho zasrana co nevie co so sebou. A predstav si ze na mieste tej starej zeny je tvoja mama. Aj tak by si plakala a chlapca lutovala? Jasne ze place,komu sa vo vazbe paci? A zrazu musi dodrziavat nejake pravidla... fakt ma to tam tazke chudak,nemoze si dat davku a musi sa prisposobit. No polutujme ho.
@katkami123 Vy ste má všetky zlé pochopili...!!! Ja som ho naozaj v kútiku duše ľutovala, ako mladého človeka, ktorý má skazený život...a bolo mi ho ľúto ako som ho počula plakať, lebo som si pomyslela, si tam ešte len mesiac a reveš a ako budeš revať ked sa dozvieš rozsudok napr. 5 rokov...
Ja mu nebudem ani baliky posielať, ani nič pre neho nebudem robiť, len mi ho bolo ľúto...
@annelise17 bola som nedá sa nič spraviť, nedá sa zablokovať utajené číslo z väznice...
@janage písala to vyššie, že volá 3 minúty z utajeného čísla
Nevzdaj sa, rob s tym nieco. Nie je dobre, ze spolu volaju. Pre nikoho.
Tak samozrejme je to na prd ísť v 20ke do basy - ale v 30 môže byť vonku,má potom ešte 50 rokov života pred sebou,mal by sa napraviť,aby nechodil z basy do basy..keď mu doteraz rodina nebola dobrá,ťažko prijme poučenie teraz..môže zmeniť svoj život ak bude chcieť..ale! Musí chcieť..samozrejme,že si zbabral život,ale ak to bola jednorazová chýba,koniec môže byť iný..osud má vo svojich rukach..nech plače, ale nech si vstúpi do svedomia hlavne pre svoje dobro
@teodozia autorka, ako sa vyriešila vaša situácia s odstupom času ?
@annelise17 z dcéry je aniel, on je v base a o mesiac sa narodí babätko...
@teodozia ešte s ním udržuje kontakt ? Som rada, že dcéra sa polepšila a on je tam, kde zjavne patrí.
@teodozia a gratulujem ku bábätku, prajem veľa šťastia 🍀
@teodozia Držím Vám palce, aby ste mali už len šťastné dni s dcérou aj s bábatkom🍀
@annelise17
@alexnina777
pripajam sa
držim palce 🤞💥

Máš zvláštne reakcie,moji rodičia - otec povedal,že keby som došla v 18 tehotna, má vyhodí. .potom keby nejaký basman ich okradol,by mal doživotný zákaz vstupu,keby som sa im vyhrážala ja,že ich oberiem o majetok, to by som dostala inú reč a kázanie,keby ma vzali na milosť,musela by som sekať dobrotu a henten čo ich okradol,by mal zákaz vstupu do bytu..
ty miluješ dcéru opičou láskou,namiesto toho,aby ste s mužom ukázali tvrdú ruku autoritu,mala by vás odprosit a byť vôbec rada,že ju budete živiť aj s dieťaťom,teba trápi osud zaťa,ktorý kradne kade chodí a preukázal vám vrchol neúcty a nerespektu..Ale ste mäkkí na svoju vlastnú škodu - možno raz budú kradnúť aj u vás v byte a zabijú vás...ja veľa čítam Krimi revue a pozerám krimi príbehy,možno mám bujnú fantáziu,ale vy s manželom NEPODCENUJTE nič! Lebo škaredo na to doplatite...