icon

Bizarné správanie priateľa na rodinnom obede

26. aug 2024

Ako by ste reagovali na priatela ktory najprv vyhlasi ze pride na rodinny obed k mojej rodine a po zodpovedani nejakych otazok zmeni nazor a obrati to ci pridem za nim ja.
1. Konkretne slo o to ze sa spytal ci mame doma voyo lebo v case navstevy by siel futbal co som povedala ze nie ze ci ide tu pozerat futbal al za mnou
2. Potom sa spytal co varime a ked som povedala ze pecene kuracie stehno nato reagoval ze ved ale jemu spravime maso na prirodno podotykam tato spekulacia zacala uz okolo obeda ,lebo ze nema rad maso s lostou…
3. Ze chcel prist so psom - podotykam ze ten pes je agresivny a chcel aby bol u nas v dome , problem nebol ze ho musi nechat sameho lebo den predtym bol sam 10hodin
Nakoniec sa z toho vykrutil a spytal ci pridem vecer ja ..na co som ostala cumiet…

Strana
z2
konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
petronellla87
26. aug 2024

@lllaila a tak on ma vek ešte na takéto vystrednosti este si to moze dovoliť 🙂 😆

canany
26. aug 2024

No po takomto niecom, by to nebol moj priatel. Ak niekoho pozvem na obed, ide tam kvoli mne, bude jest co pripravim a nebude si nosit zviera do cudzieho prostredia.
Bud rada, ze je to len priatel a ukazal sa na zaciatku ako si dolezita a aka budes potom dolezita.

luccija
26. aug 2024

A inak je to rozmaznany zasran povedať, že on také neje a máte mu spraviť iné a ešte, keď je pozvany..Snad by zvládol mäsko si obrat od kosti, alebo si mu to mala spraviť ty🙂)
Moja svokra, keď som začala chodiť s mužom mi prezradila tajomstvo, že muž nemá rád cibuľu a ona do každého mäsa a gulášu cibuľu strúhala, aby to nevedel.Mal 26 r👍jednoducho je to chlap kde ho zaujíma iba jeho pohodlie, ani za nič sa prispôsobiť.Ja len verím, že si večer k nemu nešla a ešte aj nebol sex a nepriniesla si mu od maminy koláčik.

mantilka
26. aug 2024

Prvá otázka: Koľko máte rokov? Druhá otázka: Ako dlho spolu chodíte a aký vážny je vas vzťah?

kandelabra
26. aug 2024

1. Nanominoval sa k vam na obed lebo jeho rodina nie je doma, a musel by si jedlo robit sam. Takto to ma bez roboty.
2. Chapem ze chlap si chce pozriet dolezity zapas, ale to aky futbal chodi v nedelu na obed? A ked chce pozerat, nech sa netrepe na navstevu
3. Rozkazovat si, co a ako ma byt uvarene? Nepoviem keby ma alergiu, ale toto. Cakaj, ze ak spolu zacnete byvat, takyto servis bude ocakavat aj od teba
4. Tahat na navstevu nevychovaneho psa je no go
Zaver: je to rozmaznany sebec, treba prehodnotit ci s nim chces stracat cas...

lindusss2016
26. aug 2024

Ja tiez nejem kuracie stehna, ani keby mi ich tvoja mamka vykostila, cize tiez by som asi na taky obed neprisla, ale teda napad s poobednou kavou by sa mi uz pozdaval.

danica2711
26. aug 2024

dúfam, že z toho, čo ti povedal, ti je jasné, že to je nezdvorilý hlupák a rozmaznaný mamičkin synáčik a že si ho poslala definitívne kadeľahšie. Načo ti je taký blbeček?

lija22
26. aug 2024

sama pred sebou by som sa citila trapne, ze spavam s takym traposom a chcela by som to okamzite ukoncit a zabudnut

kitycat
26. aug 2024

Rozisla by som sa s takym 🙈

mimka688
26. aug 2024

Nahnevala by som sa. Neznášam keď niekto niečo len tak zruší lebo sa mu nechce, pričom sme sa dohodli. Samozrejme pokial na to nemá dobrý dôvod.

svetlonos
26. aug 2024

Vadny kus! To treba vrátiť mamičke lebo ona bude vždy na 1 mieste. A vykostovat statemu kktovi pečene stehna???
Kde fakt na takýchto retardov chodíte? Načo ti je toto tela neschopné pre Boha?
Ci si masochystaka a rada sa tyraš? Raz by som buchla poštou do stola a tak ho poslala do prdele, ze by ani nepipol! A ty večer ku nemu? No nechci kupi Anička a to bude naj zena aj nevesta. Bude vždy druat hubu 😉 a plniť jeho priania, mamička na piedestál, co viac chcieť.

tiezjedna
26. aug 2024

a toto si neposlala obratom do riti??? 😂

mandarinka555
26. aug 2024

Autorka už neodpovedá...takže zrejme mu plní jeho "posteľové" želania😝

medda_beda
27. aug 2024

A to s týmto chceš ostať? Nevychovanec.

evansova
28. aug 2024

@lindusss2016 A preco byvsi neprisla? K obedu patri polievka, k tym stehnam priloha, asi aj salat. Zjes polievku,, prilohu, salat, od hladu nezomries. Ved hadam nejdes na obed len sby si sa najedla, hadam si chces uzit prijemne chvile so spolustolovnikmi, nie?

hrasocek12
28. aug 2024

Ja by som mu povedala že prídem ale aj s našimi 😅 chalan by sa odsťahoval na iný koniec sveta 😅

lindusss2016
28. aug 2024

@evansova no napr.preto, aby som neurazila kucharku, ze ona navari a ja si to nedam 🤷

lindusss2016
28. aug 2024

@evansova a neviem si celkom predstavit jest prilohu k stehnam. Akoze suchu ryzu alebo suche zemiaky? To nie je pre mna lakava predstava, asi by som pockala na obed, ktory by ma potesil, nech je aj hostitelka rada, ze som vsetko zjedla

viestta
28. aug 2024

@lindusss2016 však nemusíš suchu ryžu, keď neješ stehna to nie je chyba hostitela ale tvoj výber. Iné je nejesť niečo zo zdravotných dôvodov. Ale nejesť lebo hostitela nevykostila pri pečenému hosťovi kurací pedál? Však nech ostane hladný. On si vybral. Sú jedla, ktoré nejem ani ja. Keď mi ich ponúknu na návšteve bud sa zdvorilo prekonám, ak sa prekonať nemôžem, tak sa ospravedlním, ostanem hladná a nežiadam aby kvôli mne varili niečo ine.

lindusss2016
28. aug 2024

@viestta ale ved ja neziadam nikoho o nic. Normalnr som napisala, ze tiez si viem predstavit odmietnut pozvanie na obed, pokial sa nevari jedlo, ake mam rada. A ani netvrdim, ze to je nirkoho chyba, proste mna s masom hostitelka neohuri, su pripady, kedy sa prekonam, pri kuracich stehnach nie a nezjem ich ani vykostene, jednoducho to maso nejem. Podla mna je normalne zdvorilo odmietnut prist na obed. A ja by som celkom mala aj pochopenie pre to, ze si chce pozriet ten futbal. Mozno je to pre neho relax, ktory považuje za dolezity, nepozname blizsie okolnosti. Ci to mal byt nrjaky zoznamovaci obed, alebo len bezna rutina. Aspon teda ja som komentare necitala, tak vychadzam z povodneho prispevku. Ze chcel prist so psom, sa mi uz zda akesi divne 🤷

Strana
z2