Blíži sa koniec vzťahu?
Ahojte, prejdem rovno k veci a bude to nadlho, vopred sa ospravedlňujem.
S manželom sme spolu 7 rokov, z toho 2 roky ako manželia. Máme jedno dieťa. Nás vzťah bol zo začiatku krásny, teenagerský, romantický, teda ako každý začínajúci vzťah...no potom to šlo dole vodou. Poviem to narovinu, ale za ten čas sa toho stihlo stať všetko, všetko zlé, no aj dobre, aj keď toho zlého je viac. Žiarlivostné scény, on ma raz podviedol (bozkávanie sa s inou,), Bitky, urážky, nadávky, ponižovanie, osočovanie, neustále si vyčítanie si,...počas chodenia sme sa aj párkrát rozišli, no vždy sme sa dali naspäť dokopy. Otehotnela som...počas tehotenstva ma dvakrát napadol, aj po pôrode...vždy som odpustila...vždy sme obaja verili, že bude dobre. Vraj Som si bitku zaslúžila tým, ako sa správam, že som ho vyprovokovala...No posledný rok a pól je to s nami strašne zle. Ja som z neho vkuse nervózna, podráždená, na sex nemám absolútne chuť, nadávame si, hádame sa pred dieťaťom, vyčítame si, teda to, čo bolo aj počas chodenia. Nechcela som sa vydať, pretože som vedela, že sa tým nič nezmení, no vydala som sa. Nemáme sa radi ani s jeho rodinou, mna považujú za decko, kritizujú všetko, čo robím, s mojou rodinou to bolo super (samozrejme, nevedeli o všetkom, avšak o hádkach a nadávkach áno, keďže sme s nimi bývali). Rodičia ho brali ako syna, neskutočne veľa nám dali, no on si aj tak našiel dôvod, prečo nebyť vďačný. Nebránil a nezastal sa ma pred svojimi rodičmi (iba raz). Je toho toľko, že ani neviem, čo skôr písať. Pred pár dňami sa to vyhrotilo na maximum, pohádali sme sa, aj doma, s mojou rodinou, prišla sa sem vadiť aj jeho rodina, všetko sa kričalo...nervy...emócie...nadávky...odišiel, moja rodina ho viac neberie, sú sklamaní a nechcú ho už viac u nich doma vidieť, dokonca už povedali, že viac nám nebudú pomáhať, keďže vidia, že si to on nikdy nevážil. Jeho rodina voči mne tiež pociťuje sklamanie a nechuť. A tiež ma dourazal, moju rodinu, o všetkom povedal kamarátom. Mali sme ísť spoločne bývať, samostatne, no nemám chuť, nechcem a aj sa bojím.
Vždy, keď sa hádame, strašne si nadávame, ja viem, že chybu mame obaja. Obaja sme ťažké povahy a tvrdohlavci, každý chce po svojom všetko. On chce, aby sme to skúsili ešte sami, raz, ja už neviem, naozaj neviem. Som z toho všetkého zúfalá. Už počas chodenia som mala stavy, že mi z nášho vzťahu vypadávali vlasy, teraz zas nejem, chudnem. Žijem len pre dieťa. Jemu musím všetko povedať, čo ma urobiť, lebo sám nevie. Žiarli na moku sestru, nechce, aby som sa s ňou stretávala často, ja zas nechcem chodiť k jeho rodičom, keďže mi tiež ublížili rečami, ale aj tým, že ho huckali proti mne. Keď je medzi nami dobre (tak dva dni a tak zas hadky), vieme spolu vychádzať, no viem, že už ho nelubim tak, ako niekedy a častokrát mi je doma lepšie, keď je v práci. Keď príde domov, trochu sa pohra s dieťaťom a tak sa hra na notebooku, lebo je unavený, pričom od práce sa nejde pretrhnúť. Posiela ma do práce, pričom z domu popri materskej každý mesiac privyrobím a snažím sa. Popri materskej som doštudovala VŠ. Varím, periem, upratujem, zaujímam sa, no stále je to preňho malo, vraj sa nesprávam ako žena, nevytvaram teplo domova...bol vychovávaný úplne inak ako ja, mame aj rozdielny názor na výchovu, či stretávanie sa s rodinou...viem, mnohé z vás nebudú chápať, prečo sme spolu, aj keď mi každý radil (iste aj jemu), aby še sa rozišli...nestalo sa tak...a preto som musela napisat tu, aby mi povedali svoj názor ľudia, ktorí sú nezainteresovaní. Rozviesť sa, alebo to skúsiť ešte raz? Kým je teraz dlhšie preč, to začiatku mi chýbal, no teraz je to fajn. Prosím, nesúďte ma, len mi poraďte. Ďakujem :(
pomocobetiam.sk
@bluebriggs Ale vsak aj ona je mimo....Samozrejme, ze on viac, ale nemame sudit, len poradit, ale ono to bez toho nejde
Strašne to čítať a nie to ešte zažiť. Buď rada, že máš kde bývať a od neho si daj ruky preč. Našmu diaťaťu vadí už len, keď na seba trochu zvýšime hlas. Tak si ani nechcem predstaviť, ako sa cíti to vaše. Váš vzťah je príliš komplikovaný nato, aby vydržal. A bývať s ním sama do bytu by som sa bála ísť. Muži sa v niektorých veciach nemenia. Muža môžeš naučiť vyniesť smeti aj upratať si ponožky, ale ak raz položí ruku na ženu tak to ho neodnaučíš...
@dilino moju kamošku zbil muž do bezvedomía, ked mu pozrela mobil a zistila ze ma milenku. A to je " pán doktor". On este zavolal zachranku a suseda policiu. Takze psychopati su nevyspytateľní. Pre autorku: to ze osamostatnite , lepsie nebude. Moze byt horsie. A chudak dieťa, ak ta zase muz bude mlatit. Toto by som ukoncila cim skôr. Načo ti taky psycho chlap
@kakawah och preboha doktor zbil ženu do bezvedomia ja by som mu taku hanbu na celú nemocnicu urobila že ten by bol posraty dúfam že s nim ostala myslim to ironický.Dúfam že sa pozbierala zbalila rozviedla a išla preč.A čo uviedla na policii a zachránke to je riadny psychopat.Aký dôvod ved sa v nemocnici pýtali či čo povedala.
rychlo preč
Nedočítala som, len prvú polovicu.. Len potiaľ, že tvoja rodina ho už nechce, atď..
Vdaka Pánu Bohu!!! Nič lepšie sa ti nemohlo stať. Spáľ za tým úbožiakom všetky mosty a začni odznova... Všetko lepšie (byť sama s dieťaťom, klebety, ohováračky...aj málo peňazí)..ako s ním. Tak snáď ti vaši pomôžu sa pozviechať. 🍀🌞
@dilino bo toto bol len zaciatok. Podala na rozvod a zacalo im doma peklo. On nechcel odísť z luxusu, ona koli romu ze deti malu blizko skolu a kamaratov tiez neodisla. "Otec" roka robil doma naschvaly, aj detom bohužiaľ, prepichol im duse na bycikli, zpbral kábel od teljt, internetu, nabíjačky od mobilov...vsetkeho, aby nemali. Deti ked videli ze sa doma svieti , ze je otec doma rak tam nechceli ísť. Mladsi sa zajakaval, chodila s nimi po psychologoch. Muz " zbieral" dôkazy aka je zla mama, ze dava na veceru detom ken rohliky s maslom a medom ( mimochodom to obaka vwlmi mali radi). No proste im robil peklo. Rozviedli ich a on sa odsťahoval do ineho okresu. O deti sa nezaujimal. Uz su obaja dospelí. Inak ako dr.tiez za veľa nestal. Arogantny a nemali ho pacienti v láske. Nemám s kamoskou uz kontakt, tak neviem ako teraz ziju. Samozrejme mali ako rodina hanbu. Obe rodiny jej aj jeho vplyvni bohati a vážení ludia. Jeho rodina, kazdy dr. Aj tak kryli syna a z nevesty urobili chuderu.😞
@kakawah ja som velmi podobne a ani nie davno zazila.. tiez chlap so zenou dvere rozmlatil. Nastastie on mal aspon aky taky rozum a zdrhol do zahranicia, lebo ona sa nedala, okamzite ho riesila policia, rozviedli ich na jeden raz... dom si nechala atd. Ale tiez vysla pre niektorych z toho ako kraav, co asi len provokovala chlapa, aby ho osklbala... aj teraz sa takyto exoti najdu, ked som bola mala, pamatam si ze bitky boli pravidelne v panelaku a nie v jednej rodine.. nik to neriesil.
@simca06022011 jaaj bitky v rodine nad nami. My deti sme plakali..
Nikto nemal pevnu linku vo vchode len my. Suseda z hora vykrikovala mamine meno aby volala policiu, lebo ju muz zo 6.poschodia chcel vyhodiť. Mame sa zas ten sused vyhrážal ze uvidí co sa stane keď zavola policiu. Policia tam bola každý druhy den. Aj ho nakoniec zavreli. Sa divim ze nemam psychické problemy koli susedom, lebo fakt sme ako deti nemohli spat a plakali sme. Naši pri nás v deckej sedeli a ukludnovali nás.
@simca06022011 a preto keď citam tu na koňovi, aké su niektorí chlapi svine, co zenam robia, žiadna úcta, láska, len nadavky, bitky, zakazy...tak viem ze taky chlap sa nezmeni. S takym treba skončiť. Lebo zo žien su potom trosky.
@kakawah preboha ani sa veriť nechce že jeden hajzel je totot schopný urobiť deťom.Katastrofa.Ved ja mám kamarátku v CR v nejakej obci žije v takej malej a vravela mi že rodičia sa hadali o syna 5 ročného že kto ho dostane do opateri po rozvode dostala ho mama a otec len na určited dni.Ked ho dostal k sebe na víkend najprv odstrelil maleho syna a ON sa obesil.Ze v lete že sa to stálo 2019.

Bože ženy kde na takýchto totalnych tronťošov chodíte fakt