Bod zlomu vo vzťahu
Stalo sa vam vo vztahu nieco, co by sa dalo nazvat bod zlomu? V jeden den ste Laska moja, chrobacik moj, a od dalsieho dna si neviete prist na meno, stretnutie meprichadza do uvahy nechcte ho pocut vidiet, naveky? . Co by ste proste vy nazvali bodom zlomu, vo vasom vztahu kedy z hodiny na hodinu sa dlhodoby vztah skoncil, a zmenil na vojnu ktora sa uz nedala zvratit? Existuje taky dovod? taka vec? taky clovek ktory toto v priebehu par minut vsetko zrutil? kto alebo co? to bolo.
@anonym_572d53 Ano, je hrdinka, nesklonila hlavu, nelutovala sa lebo...MALA KAM ODIST ! Tie ostatne by odisli tiez, ale nemaju skratka kam a za co. Nie kazdy je ok s mesacnym dietatom ist do azylaku. Ci kam vlastne ma odist taka zena ? Po kamaratkach behat s detmi ? Na prenajom naskrabes a jes budete co ? Ach...Ale ano, ona je hrdinka.
@anonym_79b036 suhlasim, je to velmi tazke. Dolezite je planovat odchod v horizonte rokov a nezostavat dozivotne v takom partnerstve.
@anonym_79b036 suhlasim, je to velmi tazke. Dolezite je planovat odchod v horizonte rokov a nezostavat dozivotne v takom partnerstve.
@anonym_572d53 Tak jedine tak nejak, lebo mat kam ist hned na druhy den...no, asi malokto ma. Este ked tak k rodicom, len to tiez je take, nie vsetci rodicia su nadseni ze sa k nim nastahuje zrazu dospelý syn/dcera s detmi :/
Ja som bola milenka ženatého muža. Bol to klasický scenár, so ženou si nerozumieme, nespávame spolu a nič už spolu nemáme, čoskoro sa rozvediem a vezmem si ťa. Veľmi som ho milovala. Raz večer došiel ku mne v strašne zablatených topánkach, boli niekde sa kamarátmi na chate či kde. Fakt mega špinavé, preto som si to všimla. Ráno odišiel v tých zablatených domov a keď sme sa okolo obeda stretli tak mal boty krásne vyleštené. Pýtam sa že ako si ich umýval a koľko mu to trvalo, že všetka česť po včerajšej špine...Povedal, že ani si nevšimol a neriešil to. Pochopila som, že manželka mu ich doma vyumývala a vyleštila bez pýtania, očividne spolu normálne fungovali aj v iných veciach. V ten den som sa s ním rozišla. Bolo pár pokusov o návrat z jeho starny, ale ja som už vždy mala pred sebou obraz ženy, ktorá mu po celonočnom záťahu umýva zablatené topánky..
Ja som bola milenka ženatého muža. Bol to klasický scenár, so ženou si nerozumieme, nespávame spolu a nič už spolu nemáme, čoskoro sa rozvediem a vezmem si ťa. Veľmi som ho milovala. Raz večer došiel ku mne v strašne zablatených topánkach, boli niekde sa kamarátmi na chate či kde. Fakt mega špinavé, preto som si to všimla. Ráno odišiel v tých zablatených domov a keď sme sa okolo obeda stretli tak mal boty krásne vyleštené. Pýtam sa že ako si ich umýval a koľko mu to trvalo, že všetka česť po včerajšej špine...Povedal, že ani si nevšimol a neriešil to. Pochopila som, že manželka mu ich doma vyumývala a vyleštila bez pýtania, očividne spolu normálne fungovali aj v iných veciach. V ten den som sa s ním rozišla. Bolo pár pokusov o návrat z jeho starny, ale ja som už vždy mala pred sebou obraz ženy, ktorá mu po celonočnom záťahu umýva zablatené topánky..
@orangeblue wau. tak to hlboke precitnutie. super, ze si pred tym nezatvorila oci, mnohe by tak urobili 🙂
u mna bol bod zlomu, ked som si uvedomila, ze ten muz, ktoreho som milovala a s ktorym som prezila 17 rokov a mala styri deti, tak ze ten uz nie je. a ani sa nikdy nevrati.
v prenesenom zmysle slova - jeho osobnost navzdy poznacila droga.
toto uvedomenie si ma psychicky dalo dole, ale sucasne mi dalo slobodu odist.
@orangeblue ja to mam zase moment, kedy som si uvedomila, ze toto je ten pravy...boli sme na Pohode v tom zablatenom rocniku a moje topanky boli take zabahnene, ze som ich nechala vylozene pred autom, s tym ze ich tam necham. A moj frajer zrazu zmizol. A nasla som ho u jednej starej pani na dvore. Ju poprosil, ci moze tie moje topanky umyt- mala vonku studnu. On si ma nevsimol a ja ked som od chrbta kukala ako umyva tie moje topanky, tak som sa zacala usmievat.
@orangeblue ja to mam zase moment, kedy som si uvedomila, ze toto je ten pravy...boli sme na Pohode v tom zablatenom rocniku a moje topanky boli take zabahnene, ze som ich nechala vylozene pred autom, s tym ze ich tam necham. A moj frajer zrazu zmizol. A nasla som ho u jednej starej pani na dvore. Ju poprosil, ci moze tie moje topanky umyt- mala vonku studnu. On si ma nevsimol a ja ked som od chrbta kukala ako umyva tie moje topanky, tak som sa zacala usmievat.
@alantroj 👍 veru, zablatene topánky sú veľký životný ukazovateľ 🙂
@anonym_4ae64d a preco si s nim vobec bola potom? Teda ked bol taky trtko
@sophinella lebo ma matka vyhodila z bytu, a toto bolo nieco ako záchranná sieť 😂 ja som stale študovala strednu školu, ked sa to vsetko stalo. Ved to uz je teraz úplne jedno
ked na to nemas dovod a je to len tak z ničoho tak dôvod bude nikde v tvojej hlave
@sophinella lebo ma matka vyhodila z bytu, a toto bolo nieco ako záchranná sieť 😂 ja som stale študovala strednu školu, ked sa to vsetko stalo. Ved to uz je teraz úplne jedno
@anonym_4ae64d no to musi byt dost zla situacia, ked si takto okolnostami donutena zit s niekym, lebo nemas inu moznost.
Ale to musel mat odvahu, ked doniesol domov slecnu. A to nevedel kedy prides s detmi?
@anonym_2d90ba muž, ktorý chce všetok možný čas tráviť so ženou jej preukazuje lásku a náklonnosť. Na takom je všetko v najlepšom poriadku. Ľudia, ktorí sa skutočne milujú by mali všetok čas tráviť spolu a robiť všetko spolu - z lásky, tešia sa jeden z druhého, sú vďační za seba. Takže problém je z môjho pohľadu v tebe.
@anonym_0b67cc tomu sa vravi partnerska zavislost a nie žitie v laske a z lásky.

@anonym_79b036 ak nema kam ist, vtedy je to tazke. Ale kvitujem, ze sa nelutuje, ale kona. Ine zeny by sklonili hlavu a zvolili pohodlnejsie riesenie-trpiet dalsich 40 rokov, nechat sa ponizovat, urobit si dalsie deti. Ale hrdo by vyhlasovali, ze "zachranili" rodinu.
@anonym_572d53 Ano, je hrdinka, nesklonila hlavu, nelutovala sa lebo...MALA KAM ODIST ! Tie ostatne by odisli tiez, ale nemaju skratka kam a za co. Nie kazdy je ok s mesacnym dietatom ist do azylaku. Ci kam vlastne ma odist taka zena ? Po kamaratkach behat s detmi ? Na prenajom naskrabes a jes budete co ? Ach...Ale ano, ona je hrdinka.