icon

Bod zlomu vo vzťahu

18. nov 2025

Stalo sa vam vo vztahu nieco, co by sa dalo nazvat bod zlomu? V jeden den ste Laska moja, chrobacik moj, a od dalsieho dna si neviete prist na meno, stretnutie meprichadza do uvahy nechcte ho pocut vidiet, naveky? . Co by ste proste vy nazvali bodom zlomu, vo vasom vztahu kedy z hodiny na hodinu sa dlhodoby vztah skoncil, a zmenil na vojnu ktora sa uz nedala zvratit? Existuje taky dovod? taka vec? taky clovek ktory toto v priebehu par minut vsetko zrutil? kto alebo co? to bolo.

Strana
z2
anonym_79b036
19. nov 2025
@anonym_572d53

@anonym_79b036 ak nema kam ist, vtedy je to tazke. Ale kvitujem, ze sa nelutuje, ale kona. Ine zeny by sklonili hlavu a zvolili pohodlnejsie riesenie-trpiet dalsich 40 rokov, nechat sa ponizovat, urobit si dalsie deti. Ale hrdo by vyhlasovali, ze "zachranili" rodinu.

@anonym_572d53 Ano, je hrdinka, nesklonila hlavu, nelutovala sa lebo...MALA KAM ODIST ! Tie ostatne by odisli tiez, ale nemaju skratka kam a za co. Nie kazdy je ok s mesacnym dietatom ist do azylaku. Ci kam vlastne ma odist taka zena ? Po kamaratkach behat s detmi ? Na prenajom naskrabes a jes budete co ? Ach...Ale ano, ona je hrdinka.

katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_572d53
19. nov 2025
@anonym_79b036

@anonym_572d53 Ano, je hrdinka, nesklonila hlavu, nelutovala sa lebo...MALA KAM ODIST ! Tie ostatne by odisli tiez, ale nemaju skratka kam a za co. Nie kazdy je ok s mesacnym dietatom ist do azylaku. Ci kam vlastne ma odist taka zena ? Po kamaratkach behat s detmi ? Na prenajom naskrabes a jes budete co ? Ach...Ale ano, ona je hrdinka.

@anonym_79b036 suhlasim, je to velmi tazke. Dolezite je planovat odchod v horizonte rokov a nezostavat dozivotne v takom partnerstve.

anonym_79b036
19. nov 2025
@anonym_572d53

@anonym_79b036 suhlasim, je to velmi tazke. Dolezite je planovat odchod v horizonte rokov a nezostavat dozivotne v takom partnerstve.

@anonym_572d53 Tak jedine tak nejak, lebo mat kam ist hned na druhy den...no, asi malokto ma. Este ked tak k rodicom, len to tiez je take, nie vsetci rodicia su nadseni ze sa k nim nastahuje zrazu dospelý syn/dcera s detmi :/

orangeblue
19. nov 2025

Ja som bola milenka ženatého muža. Bol to klasický scenár, so ženou si nerozumieme, nespávame spolu a nič už spolu nemáme, čoskoro sa rozvediem a vezmem si ťa. Veľmi som ho milovala. Raz večer došiel ku mne v strašne zablatených topánkach, boli niekde sa kamarátmi na chate či kde. Fakt mega špinavé, preto som si to všimla. Ráno odišiel v tých zablatených domov a keď sme sa okolo obeda stretli tak mal boty krásne vyleštené. Pýtam sa že ako si ich umýval a koľko mu to trvalo, že všetka česť po včerajšej špine...Povedal, že ani si nevšimol a neriešil to. Pochopila som, že manželka mu ich doma vyumývala a vyleštila bez pýtania, očividne spolu normálne fungovali aj v iných veciach. V ten den som sa s ním rozišla. Bolo pár pokusov o návrat z jeho starny, ale ja som už vždy mala pred sebou obraz ženy, ktorá mu po celonočnom záťahu umýva zablatené topánky..

soldi
19. nov 2025
@orangeblue

Ja som bola milenka ženatého muža. Bol to klasický scenár, so ženou si nerozumieme, nespávame spolu a nič už spolu nemáme, čoskoro sa rozvediem a vezmem si ťa. Veľmi som ho milovala. Raz večer došiel ku mne v strašne zablatených topánkach, boli niekde sa kamarátmi na chate či kde. Fakt mega špinavé, preto som si to všimla. Ráno odišiel v tých zablatených domov a keď sme sa okolo obeda stretli tak mal boty krásne vyleštené. Pýtam sa že ako si ich umýval a koľko mu to trvalo, že všetka česť po včerajšej špine...Povedal, že ani si nevšimol a neriešil to. Pochopila som, že manželka mu ich doma vyumývala a vyleštila bez pýtania, očividne spolu normálne fungovali aj v iných veciach. V ten den som sa s ním rozišla. Bolo pár pokusov o návrat z jeho starny, ale ja som už vždy mala pred sebou obraz ženy, ktorá mu po celonočnom záťahu umýva zablatené topánky..

@orangeblue wau. tak to hlboke precitnutie. super, ze si pred tym nezatvorila oci, mnohe by tak urobili 🙂

soldi
19. nov 2025

u mna bol bod zlomu, ked som si uvedomila, ze ten muz, ktoreho som milovala a s ktorym som prezila 17 rokov a mala styri deti, tak ze ten uz nie je. a ani sa nikdy nevrati.
v prenesenom zmysle slova - jeho osobnost navzdy poznacila droga.
toto uvedomenie si ma psychicky dalo dole, ale sucasne mi dalo slobodu odist.

alantroj
19. nov 2025
@orangeblue

@orangeblue ja to mam zase moment, kedy som si uvedomila, ze toto je ten pravy...boli sme na Pohode v tom zablatenom rocniku a moje topanky boli take zabahnene, ze som ich nechala vylozene pred autom, s tym ze ich tam necham. A moj frajer zrazu zmizol. A nasla som ho u jednej starej pani na dvore. Ju poprosil, ci moze tie moje topanky umyt- mala vonku studnu. On si ma nevsimol a ja ked som od chrbta kukala ako umyva tie moje topanky, tak som sa zacala usmievat.

orangeblue
19. nov 2025
@alantroj

@orangeblue ja to mam zase moment, kedy som si uvedomila, ze toto je ten pravy...boli sme na Pohode v tom zablatenom rocniku a moje topanky boli take zabahnene, ze som ich nechala vylozene pred autom, s tym ze ich tam necham. A moj frajer zrazu zmizol. A nasla som ho u jednej starej pani na dvore. Ju poprosil, ci moze tie moje topanky umyt- mala vonku studnu. On si ma nevsimol a ja ked som od chrbta kukala ako umyva tie moje topanky, tak som sa zacala usmievat.

@alantroj 👍 veru, zablatene topánky sú veľký životný ukazovateľ 🙂

anonym_4ae64d
19. nov 2025
@sophinella

@anonym_4ae64d a preco si s nim vobec bola potom? Teda ked bol taky trtko

@sophinella lebo ma matka vyhodila z bytu, a toto bolo nieco ako záchranná sieť 😂 ja som stale študovala strednu školu, ked sa to vsetko stalo. Ved to uz je teraz úplne jedno

brontofuz
19. nov 2025

ked na to nemas dovod a je to len tak z ničoho tak dôvod bude nikde v tvojej hlave

sophinella
19. nov 2025
@anonym_4ae64d

@sophinella lebo ma matka vyhodila z bytu, a toto bolo nieco ako záchranná sieť 😂 ja som stale študovala strednu školu, ked sa to vsetko stalo. Ved to uz je teraz úplne jedno

@anonym_4ae64d no to musi byt dost zla situacia, ked si takto okolnostami donutena zit s niekym, lebo nemas inu moznost.
Ale to musel mat odvahu, ked doniesol domov slecnu. A to nevedel kedy prides s detmi?

anonym_d61c58
19. nov 2025
@anonym_0b67cc

@anonym_2d90ba muž, ktorý chce všetok možný čas tráviť so ženou jej preukazuje lásku a náklonnosť. Na takom je všetko v najlepšom poriadku. Ľudia, ktorí sa skutočne milujú by mali všetok čas tráviť spolu a robiť všetko spolu - z lásky, tešia sa jeden z druhého, sú vďační za seba. Takže problém je z môjho pohľadu v tebe.

@anonym_0b67cc tomu sa vravi partnerska zavislost a nie žitie v laske a z lásky.

Strana
z2