Bojím sa, že zostanem stále sama
Ahojte, ani neviem či to sem patrí ale už neviem komu sa mám zdôveriť. Všetci okolo mňa majú vzťahy sú šťastný a ja som stále tá je sama. Aj keď chodím na rande nikdy s toho nie je vzťah, nakoniec mi aj tak zostanú len oči pre plač. Chcem ísť pomaly len malo ktorý chlap je podobne nastavený, máloktorý to chápe a je ochotný do toho so mnou ísť. Začínam byt zúfalá aj keď ma všetci okolo upokojujú, že ten pravý príde prestávam dúfať. Viem ako to znie a sama si hovorím že som hlúpa že sa takto trápim ale poriadny vzťah som ešte nezažila a veľmi mi to chýba…
@dharmasanata tak teraz si to napisala ako chlap a prepac k zene sa mi toto absolutne nehodi. Mas jasne ze pozerame na to aj srdcom ale ja konkretne aj pudmi kedze nie vsetky sme take ze si na ten sex nepotrpime :D Ja si praveze potrpim ale pre mna je prvorada povaha vyzor charakter a ten sex az po tom 🙂
@subartic z niektorých žien mám pocit, že čakajú na ideál - stále usmiaty, dobre naladený, nespotený, nikdy na nič nenadáva, nehundre, nemá zlú náladu, vždy vie čo treba spraviť, povedať, sám od seba, aj dobe zarobí aj má vlastné bývanie aj žene niečo kúpi. Má tie správne názory, varí, perie, upratuje.....Proste bez nedostatkov
@dharmasanata ja netvrdím že ty si taká, písala som vo všeobecnosti. A áno zrelá žena nebude robiť kopromisy, pôjde si za tým čo chce, lenže potom musí automaticky rátať s tým, že jej bude vyhovovať čoraz menej mužov. Preto sa vo vyššom veku hľadá partner horšie, pretože žena alebo aj muž, nie je ochotný robiť také kompromisy ako možno niekto po 20tke. A teraz je celkovo tá doba taká, že ľudia aj chcú partnera ale nechcú sa prispôsobovať a robiť kompromisy. Netvrdím že som mala šťastie na muža. Bola som zaľúbená, tak som kopu vecí neriešila. Teraz, vo vyššom veku, by som už také kompromisy nerobila. Radšej by som zostala sama.
@ibatanecnica ja si myslím zas naopak , že dnes veľa žien , hlavne mladšie toleruje aj to čo by nemali tolerovať, seba dáva príliš skoro , ich nároky nie sú práve vyššie ale podpriemerné, bijú im biologické hodiny a mnohé berú doslovne mužskú spodinu , len aby to dieťa mali .
Nereálne očakávania je z môjho pohľadu napr. chcieť z každého muža mať Billa Gatesa
@subartic veď to som napísala, že mladšie nemajú toľko požiadaviek ako staršie. Staršia žena už vie čo chce, váži si samu seba .
@chodec15 veď to, až žena si musí uvedomiť, že tiež nebude úplne ideálna pre tú druhú stranu. Tak ako majú ženy svoje požiadavky, majú ich aj muži.
@stvura kolegyňa už má cez 40 rokov , tam sú tie nároky žien naozaj vyššie a pokiaľ nechce už deti , ani sa jej nečudujem . Radšej byť sama ako si k sebe nasťahovať ( nedajbože ) hocikoho , len aby bol . A vôbec tá žena alebo muž nemusia byť zatrpnutí aleob zlí , dnes je už toľko možností ako uspokojiť svoj sociálny život , aj túžbu po deťoch -pestúnstvo , adopcia.
@stvura poznám 40 + ktorí sú sami , nemajú deti a sú v poriadku . Jednoducho nestretli osobu s ktorou by bol ochotní sa zviazať a uprednostili sa radšej neviazať ako sa viazať s nekomapatibilnou osobou , LEN aby bolo.
To len aby bolo tu potom máš na dennom poriadku, a keďže je to ženské fórum tak sa tu prevažne objavuje ako sa ženy viažu s hroznými nímandmi .
@stvura viem, chcem sa autorky zastat, lebo su vseliake okolnosti. pozam vela zien, ktore su akoze samy, ale na obed chodia k mame, ziju v tom istom meste ako brat, sestra. Ja som skusila zit v zahranici sama, bola som aj na Vianoce sama tam a nie je to nic moc. az postupne si najdes miesto, trva to mozno rok, kym mas priatelov co ti donesu lieky ked si chora. ked nevies nic o autorke, nesud ze sa boji samoty, nevies aky ma zivot.
@stvura popravde tvojmu príspevku nerozumiem. Nikde nepíšem o vydaji . Jedoducho píšem že netreba a viazať na nekompatibilného človeka. Ani v 45 rokoch . A aby sa mi partner oddal v 45 rokoch ? Panebože len to nie , a ani skôr. Neviem s akými ženami sa stretávaš , ale ženy v mojom okolí toto nevyžadujú , len chcú aby bol ľudský , spoľahlivý , láskavý , ak s ním plánuješ deti aj aby vás dokázal zabezpečiť, za mňa ešte aj vzdelanie hrá jednu z dôležitých úloh .
boze zeny ja mam 37 rokov, som single a co!? mam akoze teraz mat z toho depky? mam tolko zalub a kamosov kamosiek ze nestiham :D chlapov natahujem a ked sa ten pravy konecne rozkyve tak aj vztah bude a dovtedy si uzivam, vzdelavam a hlavne zabavam sa...

uplne to sedi co tu citam