Bola som pre neho len zámienka?
Frajer sa kvoli mne rozviedol, spali sme spolu ešte pocas jeho manzelstva. Nefungovali im to. Myslela som ze vo mne nasiel tu pravu, ale uvazujem či som nebola len sposob ako to ukončiť s ex. Naše stretnuia sa obmedzovali postupne po mesiacoch, problemom bolo aj to, ze zije v Rakúsku a ja tu. Tak neviem - neni to tak, ze ed sa niekto rozvedie, tak chce s tou druhou byt? bola som dovod rozvodu a teraz ani neviem na com som?
A on sa k tomu nejako vyjadruje, rozprávali ste sa o tom ako ďalej?
Nie, ty si bola unik, bokovka s ktorou podvadzal manzelku, s ktorou mal uz nefunkcny vztah. Kompenzacia. To muzi niekedy tak robia. On ti povedal, ze sa rozvadza kvoli tebe a ze budete spolu?
Možno aj chcel s tebou byť. No zmenili sa okolnosti a už mu do toho jeho príbehu až tak nepasuješ.
Mozno s tebou chcel byt, mozno si bola len zamienka, mozno sa okolnosti zmenili... to mas jedno, situacia sa vyvrbila takto. Aj keby si sa ho spytala tak ti pravdu nepovie
A ako vieš, že sa vôbec rozviedol?
Jasne, ze to s tebou nemysli vazne.
Tak nabudúce si hľadaj slobodného. Tento si asi našiel ďalšiu s ktorou teraz podvádza teba
poznam jeden pribeh kde to skoncilo dobre a su spolu a on skutocne odisiel z nefunkcneho manzelstva, kde zostaval kvoli detom lebo sa zalubil a chcel vybudovat novy vztah. Uz su spolu cez 20 rokov. Ale je to jeden jediny pripad. Vsetky ostatne nekoncia dobre.... nerozumiem co cakas od chlapa, ktory podvadza manzelku... to vazne chces takeho partnera? A ked sa mu o par rokov omrzis, tak urobi zase to iste? Chlap ide z postele do postele, aby nebol sam so sebou... keby sa bol chcle rozviest, tak sa rozvedie aj bez Teba.... prepac, toto si asi pocut nechcela ale je to tak

Keby sa rozviedol kvoli tebe a chcel byt s tebou, nekladla by si teraz tieto otazky.