icon

Bola som pre neho len zámienka?

26. feb 2024

Frajer sa kvoli mne rozviedol, spali sme spolu ešte pocas jeho manzelstva. Nefungovali im to. Myslela som ze vo mne nasiel tu pravu, ale uvazujem či som nebola len sposob ako to ukončiť s ex. Naše stretnuia sa obmedzovali postupne po mesiacoch, problemom bolo aj to, ze zije v Rakúsku a ja tu. Tak neviem - neni to tak, ze ed sa niekto rozvedie, tak chce s tou druhou byt? bola som dovod rozvodu a teraz ani neviem na com som?

vanilkovazmrzka
26. feb 2024

Keby sa rozviedol kvoli tebe a chcel byt s tebou, nekladla by si teraz tieto otazky.

ckocka
26. feb 2024

A on sa k tomu nejako vyjadruje, rozprávali ste sa o tom ako ďalej?

stanielka17
26. feb 2024

Nie, ty si bola unik, bokovka s ktorou podvadzal manzelku, s ktorou mal uz nefunkcny vztah. Kompenzacia. To muzi niekedy tak robia. On ti povedal, ze sa rozvadza kvoli tebe a ze budete spolu?

lintu
27. feb 2024

Možno aj chcel s tebou byť. No zmenili sa okolnosti a už mu do toho jeho príbehu až tak nepasuješ.

monikkatt
27. feb 2024

Mozno s tebou chcel byt, mozno si bola len zamienka, mozno sa okolnosti zmenili... to mas jedno, situacia sa vyvrbila takto. Aj keby si sa ho spytala tak ti pravdu nepovie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
januska12323
27. feb 2024

A ako vieš, že sa vôbec rozviedol?

domkakvet
27. feb 2024

Jasne, ze to s tebou nemysli vazne.

mimikarol
27. feb 2024

Tak nabudúce si hľadaj slobodného. Tento si asi našiel ďalšiu s ktorou teraz podvádza teba

cookie29
27. feb 2024

poznam jeden pribeh kde to skoncilo dobre a su spolu a on skutocne odisiel z nefunkcneho manzelstva, kde zostaval kvoli detom lebo sa zalubil a chcel vybudovat novy vztah. Uz su spolu cez 20 rokov. Ale je to jeden jediny pripad. Vsetky ostatne nekoncia dobre.... nerozumiem co cakas od chlapa, ktory podvadza manzelku... to vazne chces takeho partnera? A ked sa mu o par rokov omrzis, tak urobi zase to iste? Chlap ide z postele do postele, aby nebol sam so sebou... keby sa bol chcle rozviest, tak sa rozvedie aj bez Teba.... prepac, toto si asi pocut nechcela ale je to tak