icon

Boli by ste vo vzťahu s takýmto mužom?

7. okt 2025

Ahojte, začala som pred rokom a pol vzťah s mužom. Má 40 rokov, a býva doma s mamičkou, oteckom. Hovorila som si dobre, prenes sa cez to, nerieš. Mne osobne sa tento ich vzťah predovšetkým s matkou nepozdáva, ale nechcela som súdiť. Každopádne na jeho mamu nesmiem povedať nič zlé, lebo je oheň ma streche a skladá mi telefóny. A tom som len poznamenala, že sa naozaj už stará do všetkého. On pracuje z domu, má SRO a teda je sám sebe pánom. Nesmiem mu volať do 08.00, to ešte spí. nesmiem mu volať po 21,30 to už sa nedovolám. Dnes som mu volala o 12,00, niečo dôležité som s nám chcela prebrať a zdrbal ma teraz o jednej, že prečo som mu volala, keď mi povedal, že ide spať a chce mať kľud. Nezobudila som ho, lebo mal vypnuté zvonenie, ale išiel ma dodrbať, že prečo som mu volala práve vtedy.. úprimne, nevedela som, že už teraz ide spať. Jednoducho mne sa toto nezdá byť v poriadku. A áno asi som ja divná, áno, asi si ja predstavujem iný typ vzťahu, ale mne sa toto nepozdáva. A uzatváram to, už som na neho tak vybuchla, že nech sa páči, nech si kľudne spí a žije so svojimi rodičmi a ja ho už naozaj nebudem otravovať, nech sa nebojí. Zložila som a skončila som. Toto nie je ani na 15% partnerstvo, toto nie je nič podľa mňa.

Strana
z3
haley7897
7. okt 2025

@anonym_autor nerozumiem preco pokracujes vo vztahu kde nieste kompatibilny. Nazyvas jeho rodicov "mamickou a oteckom", citit z toho vysmech. Ocividne tam chyba respekt. Vzajomne. Ved ak niekoho spoznam a zistim, ze niesme kompatibilny, nestracam obom viac casu a neinvestujem do neperspektivneho vztahu...

bashka80
7. okt 2025

@anonym_autor Toto je reálna situácia? Mne už niekedy pripadá, že sa sem dávajú vymyslené príbehy, len aby ľudia hľadeli na viacej reklám. Lebo úprimne povedané, nedokážem si predstaviť, že by normálna, duševne zdravá žena zostávala v takomto vzťahu ROK A POL.

unicornlady
7. okt 2025

Ja tiež rozmýšľam, či rok a pol rieši to, kedy mu môže zavolať...

earlgrey
7. okt 2025

Nie.

deti95060810
7. okt 2025

strácaš čas. nechaj ho možno niekomu bude vyhovovať, mne by tiež takýto typ nesedel.

dadis
7. okt 2025

To rok a pol spolu randite a nebyvate spolu? Ja by som to uz len kvoli tomuto nechala tak.

januska12323
7. okt 2025

Nechaj ho spinkať a ty hľadaj normálneho chlapa.

martinka13
7. okt 2025

Nie

markusrasford
7. okt 2025

@anonym_autor keď si ta váži tak by nemal muž takto reagovať. V čase ktorý píšeš sa bežne telefonuje. V dnešnej pohnutej dobe je to náročné. Keby mu zavolal obchodný partner alebo niekto "cudzi" tiež by ho zdrbkal? Keď nechce byť ruseny tak si vypnem mobil. A nebudem sa hrať na dôležitého. Sucitim stebou a je mi ľúto ze chujko sa takto správa. Keby ti volal tak mu nezodvyhni a posli sms ku ze akurát spíš.

marlenka25
7. okt 2025

ale fake diskusia dalsia

7miriam77
7. okt 2025

Ten tvoj priateľ je teda dobrý pako 🤔👎. To čo je za vzťah,keď máš zakázané mu aj telefonovať? Toto keby mi chlap povedal a zdrbal ma, že mu volám o 12 na obed, tak to by bol odomna ten posledný telefonát....Nájdi si normálneho chlapa

sevrin
7. okt 2025

Nie, nepotrebuje ťa, nechaj ho pracovať a žiť si jeho život a ty dúfaj, že si ťa všimne iný, nech sa môžeš pohnúť ďalej.

diewcatqoo
7. okt 2025

Ja neviem, ale za mna je elementarna slusnost nevolat nikomu pred osmou rano a po deviatej vecer. Jedine, ze je nieco fakt surne. Ani s muzom si takto nevolavame, ked sme niekde od seba. A ked nejde o nieco surne, len chcem pokecat, kazdemu vopred napisem, ci mu mozem zavolat, ci ma teraz cas sa vykecavat.
Ale hej, zdrbat ta kvoli tomu ako psa, tak to nemusel. Predpokladam, ze tam je toho viac a toto bola len posledna kvapka.
A pre moju fanynku, ktora ma potrebu mi na kazdy moj prispevok pisat, ze tu som stale, tak ano, som tu zas.

stellarstar
7. okt 2025

Mňa by už dávno nepoznal 🙈 žena prosím nájdi si lepšieho 🙏

autor
7. okt 2025
@dadis

To rok a pol spolu randite a nebyvate spolu? Ja by som to uz len kvoli tomuto nechala tak.

@dadis a kde si ho mám nasťahovať po roku a pol? Do môjho bytu s deťmi? malého bytu? Už teraz je nám tu tesno. Nie ja sa nezvyknem po roku a pol sťahovať s mužom do nového bývania, to ani náhodou. A už vôbec nie po rozvode.

dadis
7. okt 2025
@anonym_autor

@dadis a kde si ho mám nasťahovať po roku a pol? Do môjho bytu s deťmi? malého bytu? Už teraz je nám tu tesno. Nie ja sa nezvyknem po roku a pol sťahovať s mužom do nového bývania, to ani náhodou. A už vôbec nie po rozvode.

@anonym_autor A on s tebou nechce byvat? Riesite spolocnu nehnutelnost?

anonym_40b18f
7. okt 2025

Ku mne sa takto správal manžel. Všetkým som ho otravovala a ani doma som s ním nemohla hovoriť, lebo vždy mal niečo doležitejšie, však podnikanie... Už je exmanžel. Keby bol len priateľ, tak už dávno ním nie je.

autumn1
7. okt 2025

Stačilo mi prečítať, že má 40 rokov a nebola by som. Bol by dosť starý ku mne - nemám rada veľké vekové rozdiely. A keby som mala potrebu písať na MK, či byť alebo nebyť tak druhý dôvod prečo nie. Ak mám vzťah som presvedčená, že ho chcem a problémy riešim s partnerom, neradím sa ohľadom vzťahu ani s kamarátkami a rodinou, nie to pýtať sa cudzích.

autor
7. okt 2025
@dadis

@anonym_autor A on s tebou nechce byvat? Riesite spolocnu nehnutelnost?

@dadis po roku a pol nechcem ja. Mam za sebou 15r manzelstvo a vztah a nerutim sa do dalsieho byvania. Mam tam tolko red flagov, ze nie, nerutim sa.

anonym_b67f77
7. okt 2025

To si zacala randit s prvym, co prisiel do cesty? Vela by to vysvetlovalo.

autor
7. okt 2025
@diewcatqoo

Ja neviem, ale za mna je elementarna slusnost nevolat nikomu pred osmou rano a po deviatej vecer. Jedine, ze je nieco fakt surne. Ani s muzom si takto nevolavame, ked sme niekde od seba. A ked nejde o nieco surne, len chcem pokecat, kazdemu vopred napisem, ci mu mozem zavolat, ci ma teraz cas sa vykecavat.
Ale hej, zdrbat ta kvoli tomu ako psa, tak to nemusel. Predpokladam, ze tam je toho viac a toto bola len posledna kvapka.
A pre moju fanynku, ktora ma potrebu mi na kazdy moj prispevok pisat, ze tu som stale, tak ano, som tu zas.

@diewcatqoo za mna je elementarna vec, ze ked si vo vztahu, tak si vzajomne pomozes. Cize ano, ked sa v noci nieco stane a potrebujem odniest do nemocnice alebo prist ku mojim detom, kedze byva 5 min odo mna, tak mu zavolam o 22.30, ale panko nezvihne, ani neodpovie, lebo ma tichy rezim. A ano, rano o 7,30 som mu musela povedat, ze idem do nemocnice a nie, nedovolala som sa, pan mi zavolal o 10.30, ze co som chcela.

dadis
7. okt 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo za mna je elementarna vec, ze ked si vo vztahu, tak si vzajomne pomozes. Cize ano, ked sa v noci nieco stane a potrebujem odniest do nemocnice alebo prist ku mojim detom, kedze byva 5 min odo mna, tak mu zavolam o 22.30, ale panko nezvihne, ani neodpovie, lebo ma tichy rezim. A ano, rano o 7,30 som mu musela povedat, ze idem do nemocnice a nie, nedovolala som sa, pan mi zavolal o 10.30, ze co som chcela.

@anonym_autor Ja neviem, preco s nim vobec si. Nechces byt s nim, on s tebou.. no laska ako hrom. Co cakas od tejto diskusie? Posvatenie na rozchod?

anonym_61dc79
7. okt 2025

autorka prečo nenapíšeš hneď všetko na začiatku? že si rozvedená s deťmi, a si po 15 r manželstve. to znamená že už asi tiež nebudeš najmladšia.
na začiatku to vyznelo že si mladá slobodná bez záväzkov a našla si si chlapa 40 r čo sa správa troška podivne.
nakoniec sa veci majú troška inak. a keď budeš písať ešte troška dlhšie tak sa dozvieme zas niečo iné.
ja byť tebou tak sa na celý vzťah vykašlem, pretože takéto správanie je o ničom. vyzerá to že je s tebou len kvôli tomu že máš krvný obeh. tú čo má pod posteľou tá krvný obeh nemá. a možno ani jeho rodičia nie sú nadšení z jeho známosti.

muchotrafka298
7. okt 2025

Vy ste spolu rok a pol a neriesite vo vasom veku byvanie ako dalsi posun vo vztahu? lebo predpokladam, ze nemas 20 rokov, kedze si pisala vyssie, ze si bola 15 rokov vo vztahu a mas deti. Tak mozno to je problem, ze ho zacinas otravovat.
Ja mam napriklad cely den vypnute zvonenie a medzi 22,00 a 7,00 sa mi dovolaju iba 2 blizke osoby. Nikto iny. Ked najdem zmeskany hovor, volam spat.
Presne takto sa chova jeden moj kamarat, no hviezda najvacsia. Ze ked ti vola a ty nezdvihnes, tak smola. Lebo jemu sa naspat nedovolas, nezdvihne Ti telefon. Ked som sa ho pytala, preco to robi, tak povedal, ze on urcuje pravidla.

really8
7. okt 2025

@anonym_autor takychto idiotov si tam v redakcii vymyslate? Aj na strane zeny aj muza. Asi som v nejakej bubline ale nepoznam tak hlupe zeny co sem vypisuju ani tak neschopnych muzov ako ich opisuju.

earlgrey
7. okt 2025
@really8

@anonym_autor takychto idiotov si tam v redakcii vymyslate? Aj na strane zeny aj muza. Asi som v nejakej bubline ale nepoznam tak hlupe zeny co sem vypisuju ani tak neschopnych muzov ako ich opisuju.

@really8 To by si sa čudovala. Ja som poznala jedneho 42 ročného, býval s rodičmi v dome celý čas. Keď mamička zavelila, že doma musí byť o 20tej, tak musel. Na otázku, prečo muž v jeho veku (financií mal dostatok, keďže mamke dával len 200 eur mesačne a zvyšok zárobku, cez 3000 eur mal pre seba) nie je samostatný, nebýva sám atď. mi odpovedal, že jeho mamka by to psychicky nezvládla kebyže sa odsťahuje 🤣 no a čuduj sa, že je sám dlhe roky, bez ženy, bez detí....a ešte domov nemohol priviesť žiadnu ženu ani na kávu, pred mamkou sa ženy ani dotknúť nemohol...a mohla by som písať ďalej 😁 a to bol len jeden z exotov, čo som spoznala...

nyusika
7. okt 2025
@unicornlady

Ja tiež rozmýšľam, či rok a pol rieši to, kedy mu môže zavolať...

@unicornlady nebudte na nu take zle, konecne sa po roku a pol odhodlala opytat sa na tuto dolezitu otazku na Modrom koniku.

domkakvet
7. okt 2025

@anonym_autor budete mat asi aj ine problemy.

klementinka58
7. okt 2025

tak aspon uz vies, preco je sam...vztah pre neho je len napln volneho casu aby sa nenudil nie priorita

lubina
7. okt 2025

@anonym_autor sama si pochopila, ze to nie je vztah dvoch dospelych ludi...dobre si urobila, ze si to skoncila. Uz sa len nevracat naspat....

Strana
z3