icon

Boli by ste vo vzťahu s takýmto mužom?

7. okt 2025

Ahojte, začala som pred rokom a pol vzťah s mužom. Má 40 rokov, a býva doma s mamičkou, oteckom. Hovorila som si dobre, prenes sa cez to, nerieš. Mne osobne sa tento ich vzťah predovšetkým s matkou nepozdáva, ale nechcela som súdiť. Každopádne na jeho mamu nesmiem povedať nič zlé, lebo je oheň ma streche a skladá mi telefóny. A tom som len poznamenala, že sa naozaj už stará do všetkého. On pracuje z domu, má SRO a teda je sám sebe pánom. Nesmiem mu volať do 08.00, to ešte spí. nesmiem mu volať po 21,30 to už sa nedovolám. Dnes som mu volala o 12,00, niečo dôležité som s nám chcela prebrať a zdrbal ma teraz o jednej, že prečo som mu volala, keď mi povedal, že ide spať a chce mať kľud. Nezobudila som ho, lebo mal vypnuté zvonenie, ale išiel ma dodrbať, že prečo som mu volala práve vtedy.. úprimne, nevedela som, že už teraz ide spať. Jednoducho mne sa toto nezdá byť v poriadku. A áno asi som ja divná, áno, asi si ja predstavujem iný typ vzťahu, ale mne sa toto nepozdáva. A uzatváram to, už som na neho tak vybuchla, že nech sa páči, nech si kľudne spí a žije so svojimi rodičmi a ja ho už naozaj nebudem otravovať, nech sa nebojí. Zložila som a skončila som. Toto nie je ani na 15% partnerstvo, toto nie je nič podľa mňa.

la_dolce_vita
7. okt 2025

Myslim si, ze jemu vyhovuje zena ako si ty, s detmi a vlastnym byvanim, ktora nebude tlacit do spolocnej buducnosti. Tym padom nemusi menit svoj zauzivany zivot u rodicov. Ide o to, co od neho ocakavas ty, ak len kvazi vztah a kazdy si zije po svojom, tak by to mohlo fungovat. Treba sa len dohodnut na fungovani, tie telefonaty apod. Ine je planovanie spolocnej buducnosti, tu by ste sa ale mali zhodnut. Kazda to mame inak, co nam vyhovuje..

alenka58
7. okt 2025

že vôbec nad ním uvažuješ........

1sally12
7. okt 2025

Nebola

zmrzlinka2021
7. okt 2025

@anonym_autor

Za mna nebola a preco?
- Lebo ty ho nelubis
- si este pozranovana z rozvodu
- ty potrebujes sama seba dat dokopy
- on je stary mladenec a realne ani on ta velmi nelubi
- nevyzera z jeho spravania, ze je pripraveny na zavazky - manzelstvo s tebou, starostilivost o teba aj tvoje deti, proste byt si s tebou najblizsi
- ste uplne nekompatibilni

anonym_944836
7. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Za mna nebola a preco?
- Lebo ty ho nelubis
- si este pozranovana z rozvodu
- ty potrebujes sama seba dat dokopy
- on je stary mladenec a realne ani on ta velmi nelubi
- nevyzera z jeho spravania, ze je pripraveny na zavazky - manzelstvo s tebou, starostilivost o teba aj tvoje deti, proste byt si s tebou najblizsi
- ste uplne nekompatibilni

@zmrzlinka2021 Presne tak. Ona sa hlavne potrebuje na niekoho zavesiť, nech sa o ňu a jej deti stará. Jemu sa do toho vôbec nechce - ani sa mu nečudujem, takáto vízia je pre muža, navyše pohodlného starého mládenca totálne hrôzostrašná. Ostatné sú len omáčky.

zmrzlinka2021
7. okt 2025
@anonym_944836

@zmrzlinka2021 Presne tak. Ona sa hlavne potrebuje na niekoho zavesiť, nech sa o ňu a jej deti stará. Jemu sa do toho vôbec nechce - ani sa mu nečudujem, takáto vízia je pre muža, navyše pohodlného starého mládenca totálne hrôzostrašná. Ostatné sú len omáčky.

@anonym_944836

Problem vacsiny zien je v tom, ze si nevedia predstavit byt spokojne a stastie bez vztahu, ako keby sa citili nekompletne. A potom vela z nich ide cely zivot zo vztahu do vztahu, ja to nazyva pseudovztahmi. Nema to hlbku, nema to lasku, nema to take splynutie duší....ale kvazy "mam partnera"....

really8
7. okt 2025
@earlgrey

@really8 To by si sa čudovala. Ja som poznala jedneho 42 ročného, býval s rodičmi v dome celý čas. Keď mamička zavelila, že doma musí byť o 20tej, tak musel. Na otázku, prečo muž v jeho veku (financií mal dostatok, keďže mamke dával len 200 eur mesačne a zvyšok zárobku, cez 3000 eur mal pre seba) nie je samostatný, nebýva sám atď. mi odpovedal, že jeho mamka by to psychicky nezvládla kebyže sa odsťahuje 🤣 no a čuduj sa, že je sám dlhe roky, bez ženy, bez detí....a ešte domov nemohol priviesť žiadnu ženu ani na kávu, pred mamkou sa ženy ani dotknúť nemohol...a mohla by som písať ďalej 😁 a to bol len jeden z exotov, čo som spoznala...

@earlgrey vsak ale ziadna truba s nim nebola a uz vobec nie rok a pol

earlgrey
7. okt 2025
@really8

@earlgrey vsak ale ziadna truba s nim nebola a uz vobec nie rok a pol

@really8 Hmm...bol ženatý...teda v čase keď som ho spoznala už rozvedený 🤷‍♀️ ale bez detí no...takže nejaká trúba sa našla...

3petka
7. okt 2025

@anonym_autor vidíš na konci si si odpovedala. Prečítaj si posledné dve vety ešte 30x a pochopíš čo máš robiť.

muchotrafka298
7. okt 2025

Tuto ja nevidim ziadnu moznost na spoluzitie a ani zaujem z jeho strany. Kludne sa mozete stretavat, ked budete mat chut, cas, ale urcite ziadny vztah so spolocnym byvanim z tohoto nebude. Kazdy byva inde a tak to aj ostane. On nema myslim ani zaujem o nejaky taky ten klasicky vztah a spolocne fungovanie.

really8
7. okt 2025
@earlgrey

@really8 Hmm...bol ženatý...teda v čase keď som ho spoznala už rozvedený 🤷‍♀️ ale bez detí no...takže nejaká trúba sa našla...

@earlgrey paneboze🫣

autor
7. okt 2025
@anonym_944836

@anonym_944836 pracujem a zarábam nadštandardne. Deti sú už relatívne ok a teda venujem sa práci a chvalabohu ma aj uživí a to nemám ani hypo. Teda naozaj ja sa na nikoho zavesiť nemusím. Áno, balia ma mladší muži a tohto človeka poznám 10r, vzťah som napokon skúsila, keďže ma obháňal niekoľko rokov. Ale nevydalo...

muchotrafka298
7. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_944836 pracujem a zarábam nadštandardne. Deti sú už relatívne ok a teda venujem sa práci a chvalabohu ma aj uživí a to nemám ani hypo. Teda naozaj ja sa na nikoho zavesiť nemusím. Áno, balia ma mladší muži a tohto človeka poznám 10r, vzťah som napokon skúsila, keďže ma obháňal niekoľko rokov. Ale nevydalo...

@anonym_autor tak si davaj hlavne pozor, ze co ti mladsi muzi od teba chcu. Pises,ze dobre zarabas, nemas ani hypoteku. Cize mas prachy. A bola by si velmi prekvapena, na kolko zien sa zavesi mladsi muz,lebo vyciti, ze je zabezpecena a tym padom jeho to nebude nic stat.

luccys
7. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_944836

Problem vacsiny zien je v tom, ze si nevedia predstavit byt spokojne a stastie bez vztahu, ako keby sa citili nekompletne. A potom vela z nich ide cely zivot zo vztahu do vztahu, ja to nazyva pseudovztahmi. Nema to hlbku, nema to lasku, nema to take splynutie duší....ale kvazy "mam partnera"....

@zmrzlinka2021 Ano. "Nemas chlapa, nemas pravdy". Poznam vela takychto zien.

autor
7. okt 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor tak si davaj hlavne pozor, ze co ti mladsi muzi od teba chcu. Pises,ze dobre zarabas, nemas ani hypoteku. Cize mas prachy. A bola by si velmi prekvapena, na kolko zien sa zavesi mladsi muz,lebo vyciti, ze je zabezpecena a tym padom jeho to nebude nic stat.

@muchotrafka298 ved samozrejme.. preto sa nehrniem do spolocneho zivota. Skusila som, videla som, odchadzam. Ja toto nemam za potreby.

dadis
7. okt 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 ved samozrejme.. preto sa nehrniem do spolocneho zivota. Skusila som, videla som, odchadzam. Ja toto nemam za potreby.

@anonym_autor Nemyslim, ze to je len jeho chyba, ty si tiez nechcela plnohodnotny vztah a potom ta zrani, ked ani on..

enmery
7. okt 2025

Zase ďalšia trúba, kde hocijaký odpadový kus muža lepší ako žiadny. 🙄

autor
7. okt 2025
@enmery

Zase ďalšia trúba, kde hocijaký odpadový kus muža lepší ako žiadny. 🙄

@enmery ty ma poznáš? že si dovolíš na základe jedného statusu a komentárom povedať, že som trúba? Urážam ťa ja? Myslím, že nie. Tak sa vyjadruj v rámci slušnosti a odpusť si tieto komentáre. Ak sa tak zvyknete titulovať doma, to je vaša vec.

danica2711
7. okt 2025

takého magora ani za kus zlata jak konská hlava...

mati31
7. okt 2025

@anonym_autor a toto vsetko si zistila az po roku a pol?!

enmery
7. okt 2025
@anonym_autor

@enmery ty ma poznáš? že si dovolíš na základe jedného statusu a komentárom povedať, že som trúba? Urážam ťa ja? Myslím, že nie. Tak sa vyjadruj v rámci slušnosti a odpusť si tieto komentáre. Ak sa tak zvyknete titulovať doma, to je vaša vec.

@anonym_autor Ťažko sa počúva pravda? Prečo si nebola taká hustá na tú mužskú nulu? Lebo jeden kolík lepší ako žiadny, tak sa urážaj na seba, sama si to robíš, ja ti nerobím nič.

enmery
7. okt 2025
@mati31

@anonym_autor a toto vsetko si zistila az po roku a pol?!

@mati31 Aj ty dostaneš naložené za jej hlúposť...

betulinka1
7. okt 2025

@anonym_autor Akoze naco ti je takyto chlap?

lenka.25
7. okt 2025

Mas pravdu , si divná

pedro1234
7. okt 2025

Toto ani inak dopadnúť nemohlo, máte úplne odlišné predstavy o živote.

anonym_1552c6
7. okt 2025

Kazdy jeden stary mladenec 40+ je cudak.Nie su zvyknutí na zivot vo vztahu a uz si ani nezvyknú.Pre niečo ostali sami, keby boli v poriadku uz ho ma davno nejaka doma.Najhorsi typ chlapa do vztahu je stary mladenec.Ty to vidis v priamom prenose a mas potrebu o nom aj diskusiu zakladat.Sama vidis, ze si zijete kazdy svoj zivot, nejdete spoločnou cestou a nikdy sa to ani nezmení.Rozid sa s nim, hadam nie si tak zufala aby si nejakeho muza mala len aby nejaky bol.Aj ked na koniku ma to neprekvapuje , akych muzov sa niektoré zufalky drzia

romiada
7. okt 2025

@anonym_autor takého blba by som sa akurát opýtala, či som ho vyrušila pri pití kakavka od mamičky. Vlastne ani to nie. S chlapom 40+ ktorý býva s rodičmi by som ani na rande nešla.
Zábal to s nim . Iba ho otravujes tým ze mu voláš vždy inokedy akú má on predstavu.

sova7
7. okt 2025

Nie chlap ktorý takto funguje nie je do vzťahu a keby mi na začiatku povie že zije s rodičmi končím hneď. Nenechaj so sebou zametať divný je on. Už by som s ním viac nič neriešila tam má mamičku. Toto vzťah nie je ani partner len prerastené decko

binarypete
7. okt 2025

Kam chodite zeny prosim vas na takychto idiotov? To je niekde sklad? :D

betulinka1
7. okt 2025
@binarypete

Kam chodite zeny prosim vas na takychto idiotov? To je niekde sklad? :D

@binarypete podla sa po rozvode boji, ze ineho nenajde. Tak berie vsetko.