Boli by ste vo vzťahu s takýmto mužom?
Ahojte, začala som pred rokom a pol vzťah s mužom. Má 40 rokov, a býva doma s mamičkou, oteckom. Hovorila som si dobre, prenes sa cez to, nerieš. Mne osobne sa tento ich vzťah predovšetkým s matkou nepozdáva, ale nechcela som súdiť. Každopádne na jeho mamu nesmiem povedať nič zlé, lebo je oheň ma streche a skladá mi telefóny. A tom som len poznamenala, že sa naozaj už stará do všetkého. On pracuje z domu, má SRO a teda je sám sebe pánom. Nesmiem mu volať do 08.00, to ešte spí. nesmiem mu volať po 21,30 to už sa nedovolám. Dnes som mu volala o 12,00, niečo dôležité som s nám chcela prebrať a zdrbal ma teraz o jednej, že prečo som mu volala, keď mi povedal, že ide spať a chce mať kľud. Nezobudila som ho, lebo mal vypnuté zvonenie, ale išiel ma dodrbať, že prečo som mu volala práve vtedy.. úprimne, nevedela som, že už teraz ide spať. Jednoducho mne sa toto nezdá byť v poriadku. A áno asi som ja divná, áno, asi si ja predstavujem iný typ vzťahu, ale mne sa toto nepozdáva. A uzatváram to, už som na neho tak vybuchla, že nech sa páči, nech si kľudne spí a žije so svojimi rodičmi a ja ho už naozaj nebudem otravovať, nech sa nebojí. Zložila som a skončila som. Toto nie je ani na 15% partnerstvo, toto nie je nič podľa mňa.
@anonym_autor verím, že toto je vymyslené, lebo každá žena pri zmysloch by pochopila maximálne po pár týždňoch takéhoto “vzťahu”.
@anonym_autor verím, že toto je vymyslené, lebo každá žena pri zmysloch by pochopila maximálne po pár týždňoch takéhoto “vzťahu”.
@nicegirl369 No to by si sa divila, s kym vsetkym maju zeny vztah. Len nebyt sama.

Naozaj,chlap 40+ byvajuci s mamickou by mal byt vystraznym majakom.
To ze si to vyskusala je tvoja vec,ale tahat to rok a pol je rteda fakt sila. Tak utekaj a uz sa neobzeraj.
Ja na druhej strane chapem ze hladas vztah ale v niektorych pripadoch odporucam netestovat tak dlho,v tomto pripade to muselo byt jasne uz hned.
A tebe odporucam ostat chvilu sama,uzivaj si svoj zivot,zaluby,kamaratov. A na praveho natrafis aj ked to nebudes silit