Bolo jeho správanie na prvom rande normálne?
Bola som pár krát na káve s jedným mužom a včera ma pozval k nemu domov. Stala sa však dosť zvláštna vec, s akou som sa nikdy predtým nestretla. Umyla som si ruky v kuchyni, ale podarilo sa mi pritom našpliechať trocha vody. Tak som vzala hubičku, ktorú mal položenú na dreze, že to trochu pretriem. On ma na to upozornil, že nemá rád, keď sa niekto dotýka jeho osobných vecí ako napr. špongie na riad, uteráku atď Keď sa tak stane, tak tie veci vraj následne vyhodí.
Má z toho zvláštny pocit, a neviem, či by som chcela niekoho takého spoznať bližšie. Sú to len moje predsudky alebo je to fakt divné?
@anonym_autor je to divne, ale je aj divne umyvat si ruky v dreze, ale on je divnejsi.
na ďalšie rande by som už ozaj nešla. a vlastne by som sa musela premáhať ostať aj na tomto.
@anonym_autor Býva sám v prenajatej garzonke v BA, má 41 rokov.
@anonym_autor "Býva sám v prenajatej garzonke v BA, má 41 rokov." Tak to vela vysvetluje 😄
Najdivnejšie na tom je, že si išla k nemu domov. Veď je to cudzí človek, preboha.
Celkom by ma zaujímalo ako prebieha sex s takýmto človekom, ktorému vadí, že mu niekto siahne na špongiu.
Jasné, že je to divné. Minimálne OCD ten človek má. No mňa by už nevidel.
Ale on tú špongiu fakt vyhodil!!
Ale on tú špongiu fakt vyhodil!!
@anonym_autor Autorka, hlavne bude najdivnejšie, keď sa s ním budeš ďalej stretávať.
@anonym_autor volá sa Anton a priezvisko na O?
Celkom by ma zaujímalo ako prebieha sex s takýmto človekom, ktorému vadí, že mu niekto siahne na špongiu.
@tatiana288 Ja to už nezistím.
@tatiana288 Ja to už nezistím.
@anonym_autor Súhlasím, pôsobí to na mňa zvláštne. Za akým účelom ťa zavolal k sebe domov, keď mu prekáža dotyk cudzích ľudí na svojich veciach?
Nech sa neposerie zo seba. Na ďalšie rande by som už nešla.
Hubka na riad,je len na riad,tiež som v tomto Monk 🤭😁. Handričkou utieram iba drez na drez. V tomto som tiež šibnutá 🤭
Hubka na riad,je len na riad,tiež som v tomto Monk 🤭😁. Handričkou utieram iba drez na drez. V tomto som tiež šibnutá 🤭
@zuzanita1609 ale on to vyhodil,že ona sa toho dotkla.
Čo by robil,keby začali žiť spolu,by ma fakt zaujímalo
@tatiana288 🤣
@zuzanita1609 ale on to vyhodil,že ona sa toho dotkla.
Čo by robil,keby začali žiť spolu,by ma fakt zaujímalo
@rozculena to som už nedočítala...ale je trochu, teeda viac iný. Bola by som zvedavá,koľko bude v sprche po sexe 🤭
Poviem ti pravdu, že mať cudzieho človeka doma a chytí sa mojej hubky na riad, tiež ju vyhodím. Ale nepovedala by som mu to. Prišlo by mi milé, že chceš po sebe utrieť 🙂
@wolf_ No toto nie je nejaká malá divná vec. 41, sám, v garzonke a da jej prednášku, ako nemá rád a neželá si, keď sa cudzí človek dotýka jeho veci a hneď ich vyhadzuje. To akože vyhodí a aj svoj jazyk po bozku a penis po sexe?
@enmery ale ona tam bola prvý krát,nebola už ako "domáca" 😉. Žltačka je pomerne veľmi rozšírená po Sk. Teraz ironick... vďakaaa anti očkooo 🤨
@curlie jak potom sexuju? Vyhodí postel posteľnú bielizeň a aj seba? Však všetkého sa dotýkala
@pribinak predpokladám, že to mu až tak nevadí 🤭 ja to mám tiež iba na niečo - hubky, uteráky. Nenávidím keď niekto sadne oblečený na posteľ (ešte keď som bývala 1 izb., kde obývačka bola aj spálňa).
@enmery ale ona tam bola prvý krát,nebola už ako "domáca" 😉. Žltačka je pomerne veľmi rozšírená po Sk. Teraz ironick... vďakaaa anti očkooo 🤨
@zuzanita1609 Sorry, toto je ten najstupídnejší argument. Ma ostať sám. Keďže uz si privedie domov niekoho podľa Teba s možnou zltačkou, ale zároveň s nou randi. Oxymoron jak sviňa😂
@zuzanita1609 Sorry, toto je ten najstupídnejší argument. Ma ostať sám. Keďže uz si privedie domov niekoho podľa Teba s možnou zltačkou, ale zároveň s nou randi. Oxymoron jak sviňa😂
@enmery veľa chorôb nevidíš na prvý dojem,tak ako človeka 😉😁
@enmery veľa chorôb nevidíš na prvý dojem,tak ako človeka 😉😁
@zuzanita1609 Aši sana vieš, ze sa tu snažíš obhájiť totálne red flag...41, sám, takéto teátra. Tam toho bude pod povrchom este dosť.
@zuzanita1609 Aši sana vieš, ze sa tu snažíš obhájiť totálne red flag...41, sám, takéto teátra. Tam toho bude pod povrchom este dosť.
@enmery veď áno, skús sa trošku aj uvoľniť 😊👋

@anonym_autor Býva sám v prenajatej garzonke v BA, má 41 rokov.