Bozkanie kolegyne
Pekný deň. Prosím o názory, ako by ste vy brali takúto situáciu. Po roku vzťahu som.sa dozvedela, že sa priateľ sa pri stretnutí s kolegyňou (nie sú v dennom kontakte), zvyknú pobozkať, na líce. Teraz som bola svedkom toho, že jej poslal akože letmú pusu. Stala som pri ňom. Pre mňa to bola ako facka. Neviem či je to bežné, že sa kolegovci (chlap so ženou) bozkaju. Vraj majú dobrý vzťah, žena je staršia atď. No ja to nedokážem pochopiť, takéto veci sú pre mňa neprípustné, ak je niekto vo vzťahu a má fyzický kontakt s niekým iným. Strašné ma to trápi. Som len hysterka alebo???
@petris369 povedala by som, že tvoja. Nečudujem sa tej reakcii😂😅😉
ak sa ti to nepaci tak mu to povedz ale nie ako hysterka, skus radsej nejaky naznak pripadne sa opytaj ci by mu nevadilo ak by si sa s kolegom takto vitala ty...
@silvia2013 ty si normálna inak?😅😅to že nemám teraz priateľa znamená že som ho nemala nikdy a nemôžem sa vyjadrovať k vzťahovým otázkam či čo trepeš?
@petris369 nečudujem sa, že nemáš 🙂
@silvia2013 krásne dokazuješ svoju ,,inteligenciu,, keď ma ani nepoznáš ,nevieš aká som a súdiš len podľa toho že nie som hysterka a nerobím tragédiu z bozku na líce🙃s tebou ďalej neni o čom ,prajem tvojmu mužovi veľa šťastia a pevné nervy keď ta musí mať doma😙
@silvia2013
@petris369 ženy, prosím nehadajte sa. Tu nejde len o bozk na líce. Podľa mňa je ale nevhodné v prítomnosti priateľky posielať cudzej žene vzdušnú pusu (či ako to nazvať)
Je to úplne normálne....veď ju nebozkava na ústa...musíš si dať dokopy sebavedomie
@evnii je normálne, keď žena stojí pred chlapom, a on pošle letmý bozk cudzej žene (vzdušný bozk), ktorá stojí pár metrov od nás?
Ja som čítala že na líce....tak podľa toho o koho ide...
Ja si skratka myslím že keby s ňou niečo mal ,alebo chcel mať tak by to nerobil v tvojej prítomnosti,to by bol naozaj vrchol neúcty a sama si povedala že je staršia ,takže si myslím že to bolo fakt úplne nevinné.Každopádne komunikácia je základ a dúfam že ste si to vyrozprávali.
nehovorím, že niečo z toho, čo spravil, ti nemusí byť príjemné, ale ty si podľa reakcií riadna raketa, ktorá žiarli aj na neho "ponožky". všetko je o komunikácií a spôsobe, akým mu to povieš. ak ti to vadí tak mu to povedz že toto by asi nemusel robit lebo ti to nie je príjemné a už ako to on zoberie a ako to doriešite je v božích rukách.
btw áno podľa mňa si hysterka, ale to ti iba odpovedám na otázku. ja som žiarliva tak mierne ale toto nikdy nebolo dôvod, keďže ja sa na líca bozkávam s každým, je to zvyk celej našej rodiny a možno to tak má aj on 🙂
@evnii všetko je napísané hore v príspevku. Ide o kolegyňu.
@petris369 ja si nemyslím že by niečo s ňou mal. Ide však o to, že mne to vadi a príde mi to úplne nevhodné.
@banderaska29 asi to on tak nemá ako zvyk, keďže bozka len jednu kolegyňu. Neviem z čoho usudzujes, že som raketa. Ale zas je to tvoj názor.
panebože už to nerieš, tvoj frajer to už dávno nerieši 🤦♀️
ani tá žena, nikto okrem teba 🙈
@mondolina veď už neriešim, len vysvetľujem.
Keby spolu niečo mali alebo mal on o ňu záujem ,dáva si sakra pozor a určite by jej neposielal bozk pred Tebou 😀A bozkávanie na líce je úplne normálne u kopec ľudí ,Tvoj frajer nieje výnimka .
Ak posiela pusy len jej, nenapadlo Ti, ze je to preto, ze ONA sa "bozkava" s kazdym, pre nu je to uplne normalne a tym sa to stalo normalne aj v ich "vztahu"? A je mu preto normalne zvitat sa s nou tak, ako si zvykli a ako ho ona "naucila" a preto sa tak so ziadnou inou nevita? A to vsetko samozrejme v kamaratskej/kolegovskej rovine 🙂 My sa objimame aj s kolegynami s kt sa vidame denne, proste mame take super vztahy 🙂 aj v byvalej praci som sa tak objimala s kolegom, vo vsetkej pocestnosti.
Riesis somarinu, naozaj to ries so psychologom, lebo takto ho od seba len odozenies...
@sasa1983 keď už píšeš odborné výrazy, mala by si ovládať, čo znamenajú. A nie písať od buka do buka. Mne je jedno, čo si o mne myslíš, ale stíhačka veru nie som. Aj ten význam by si si mohla ozrejmiť.
Ja toto pozdravovanie sa bozkávaním na líce neznášam. Nerobím to. Ani môj muž.
Nechápem tomu zvyku. Príde mi to divné.
Rovnako to posielanie vzdušných pus ci ako si to nazvala.
Keby niečo také môj muž robil, vážne by som sa o tom s ním porozprávala.
Ako ja by som to najradšej tiež zatrhla😃 no ale keď už vidím že sa ku mne dotyčný blíži tak neuhnem jasné😅 moj to nerobí ani s mojimi kamoškami, ani s kolegyňou, ktorú sme stretli.. on je taký nekontaktný.. keď ten tvoj je zasa taký kontaktný tak sa s tým buď zmieriť, alebo si to vydiskutovať😊 inak si myslím, že veľa ľudí to robí len zo zvyku, bez nejakého úmyslu..

@silvia2013 jasné 😂😂😂😂táto vaša reakcia vysvetľuje o dosť viac