icon

Bude chalan s autizmom vyhýbať sa vzťahu?

name_354
17. nov 2024

Pradte ci by sa chalan s autizmom vyhybal vztahu

anjelicek26
17. nov 2024

To je taka odpoved, ako ci 20 rocne dievca ma chut na deti a svadbu... 1/20 urcite ano... rovnako nie je kazdy autista rovnaky, ze... poznam kvoli synovi velmi vela deti a sme v skupinkach pre mamicky auti deti a co dieta to unikat... su tam paralely, ale aj kazde ine...

name_354
autor
17. nov 2024

Takze moze mat vztah

stellariaaquatica
17. nov 2024

@name_354 to píše 13 ročná Katarína ktorej sa páči Jožko s autizmom z 8.B?

stellariaaquatica
17. nov 2024

Jasné že môže.... Boze

name_354
autor
Autor odpoveď zmazal
name_354
autor
17. nov 2024

@stellariaaquatica neviem kto to je.
Mam 17 rokov niesom katarina a meno Jozef radšej nechem ani pocut

name_354
autor
17. nov 2024
stellariaaquatica
17. nov 2024

@name_354 ale bola som blízko 😂 je úplne jedno či je alebo nieje autista a táto otázka na fore pre mamičky je nanajvýš trápna.... Či by sa chalan s autizmom vyhýbal vzťahu- autisti majú vyššiu šancu byť v stabilnom vzťahy ako ty. 17 ročná baba čo píše na fóra namiesto toho aby sa ho opýtala rovno..... Choď si čítať

unicornlady
17. nov 2024

Veď nebuďte na ňu zlé.

Autorka, veď sa spoznávajte tak kamarátsky a uvidíš, ako sa prejavuje, či ti vyhovuje jeho správanie atd.. ako sa on vyjadruje o vzťahoch atd.. netreba to hneď brať, že musíte spolu chodiť, najprv sa spoznávajte

name_354
autor
17. nov 2024

Nechcem to zbytočne pokazit a zbytočne predbiehať.

name_354
autor
17. nov 2024

Nechvam to plynule prebiehať

name_354
autor
17. nov 2024

@unicornlady spolu chodime na treningy, ked sme isli domov zvolil si dlhsiu trasu aby mohol ist aspon kusok so mnou.
Ked sa cosi stalo na tréningu tak prišiel za mnou a viac krat sa ma spytal ci som v poriadku.
Usmieva sa on na mna ja na neho.
On ako prvý nadviazal so mnou konverzáciu.
Keď sa chodilo behat prvy krat bol niekoľko metrov predomnou ale uz druhy krat ma pockal a isli sme spolu ked sme nevladali

name_354
autor
17. nov 2024

Myslite ze v tom nieco bude ? Na tréningoch nas volaju zaľúbenci a frajeri.
Trener nam povedal ked sme sa rozprávali ze niesme na rande.
Obaja sme sa pozreli inde ale nic sme im nehovorili.
Nebranil sa

unicornlady
17. nov 2024

Netlač na pílu a kľudne sa spoznávajte viac, možno viac o tom, čo koho baví (okrem behania, či čo to trénujete), ako zvykne tráviť voľný čas. Alebo o niečo neskôr sa môžete baviť o filmoch a čo dávajú v kine, a možno sa dočkáš aj pozvania (ak teda si myslí, že má u teba šancu, lebo netuším, či je hanblivý alebo nie)

name_354
autor
17. nov 2024

Neni hamblivy na seba sme si uz zvilki

kiki68
18. nov 2024

Moze, nemusi, tam je horsie porozumenie a komunikacia uz v tom vztahu. To musia obaja zvladat. Tie rozne specifika medzi nt a auti. Napr zavislost? Obsesia, pripadne uplna ignoracia sem tam. Toto je vsetko dolezite.

stellariaaquatica
18. nov 2024

@name_354 mi príde podľa toho čo píšeš že máš 13... Nič v zlom ale keby si mala 17 tak vieš o čo hovoríš zatiaľ čo ty len splietas hluposti že vás volajú frajeri ako deti v školke...

name_354
autor
18. nov 2024

@stellariaaquatica tak nas volaju na tréningoch... a nie nemam 13. Co si to vobec dovolujes

veronikaszabova
18. nov 2024

@name_354 podla tvojich diskusii, odpovedi v inych diskusiach a v nekonecnom mnozstve chyb v odpovediach - tiez mam pocit, ze chodis este na zakladnu skolu a par rokov si si tu pridala.

veronikaszabova
18. nov 2024

@name_354 neviem si predstavit, ze 17 rocne decka niekoho volaju na treningu "frajeri". Mozno tak decka na prvom stupni zakladnej skoly.

name_354
autor
18. nov 2024

@veronikaszabova nie nechodím na ZŠ. A chyby robi kazdy. Ja skro vobec nepouzivam interpunkčné znamnienka....

veronikaszabova
18. nov 2024

@name_354 ja ale nevravim o interpunkcnych znamienkach - vynechane pismena, I/Y...

name_354
autor
18. nov 2024

No boze nezblaznime sa. Kazdy robi chyby ja ked pisem na mobile takto na rychlo tak po sebe nečítam.

unicornlady
18. nov 2024

Pozri, môžeš občas skúsiť letmý dotyk a uvidíš, ako bude reagovať.

stellariaaquatica
19. nov 2024

@veronikaszabova tiež mám ten pocit

name_354
autor
20. nov 2024
name_354
autor
20. nov 2024

Takto to poviem ešte raz.
Mam 17 rokov a to ze sa nieco spytam tak to hned neznamena ze som mladsia ako hovorim