icon

Budem navždy sama bez partnera a detí?

31. máj 2025

Budem navždy sama? Bez chlapa a bez deti? Nemám s kym tráviť čas… áno venujem sa v prvom rade sebe, svojim koníčkom, práci… 😏😏😏😏😏😏😏 predsa len parťák do života by bodol

Strana
z2
enmery
3. jún 2025
@earlgrey

@filipsvk123 Máš pravdu...ale klobása je klobása 🤣 najlepšia od muža...na nič iné vás nepotrebujeme...

@earlgrey Ešte ho utvrď v jeho komplexoch.😃Inak takých podobných sa tu za posledné obdobie vyrojilo dosť. Namiesto zamyslieť sa, že možno je chyba aj vo mne vo vzťahu k ženám, sa prihlásia sem a bude sa vysmievať ženám. /Netvrdím tým, že ženy sú bez chýb, kopec vodných kusov je aj medzi nimi/.

earlgrey
3. jún 2025
@filipsvk123

@earlgrey na nič iné... Len bez nás by ste žili v jaskyniach doteraz... Všetky dôležité povolania vykonávajú takmer výlučne muži 😉

@filipsvk123 Ale no 😀 sú ženy, ktoré si aj dom vedia postaviť, zase nás tak nepodceňuj 😉 nedávno som sama dávala omietku v byte 🤣🤣🤣

earlgrey
3. jún 2025
@enmery

@earlgrey Ešte ho utvrď v jeho komplexoch.😃Inak takých podobných sa tu za posledné obdobie vyrojilo dosť. Namiesto zamyslieť sa, že možno je chyba aj vo mne vo vzťahu k ženám, sa prihlásia sem a bude sa vysmievať ženám. /Netvrdím tým, že ženy sú bez chýb, kopec vodných kusov je aj medzi nimi/.

@enmery Veď ja som to nemyslela vážne 🤣 ale mne chlapa treba len na jednu vec...a to je sex 🤣🤣🤣 ostatok zvládnem sama 🤣

enmery
3. jún 2025
@earlgrey

@enmery Veď ja som to nemyslela vážne 🤣 ale mne chlapa treba len na jednu vec...a to je sex 🤣🤣🤣 ostatok zvládnem sama 🤣

@earlgrey Bad girl👹

earlgrey
3. jún 2025

@enmery 😈

klotildabazarik
3. jún 2025

Ja mam 40 a som sama aj sama skapem cize 30 nie az take hrozne

eva8
3. jún 2025
@filipsvk123

@enmery komplex? Veď vy vyvreskujete všade ako nepotrebujete chlapov a twleraz keď vám tikajú biologické hodiny tak tu plačete... Ale už je neskoro 🥳 všade samá feministka ale keď treba 10 kg dvihnúť tak voláte chlapa

@filipsvk123 ... a ty vyvreskujes na zenskom fore... 🙃
Mas pravdu, takych ako ty nam netreba 🙂

filipsvk123
3. jún 2025
@eva8

@filipsvk123 ... a ty vyvreskujes na zenskom fore... 🙃
Mas pravdu, takych ako ty nam netreba 🙂

@eva8 nie lebo kancelárske krysy ako ai ty nám treba

eva8
3. jún 2025
@filipsvk123

@filipsvk123 trochu slusnosti by ti nezaskodilo, ked uz pointu postradas....

eva8
3. jún 2025
@filipsvk123

@autorka, radsej sama, ako s takym zadrapcivym individuom ako je @filipsvk123 , stiahol by ta dole.
A verim, ze stretnes niekoho. Mozno sa najde aj 1 pravy z tych 1000 na zoznamke.

autor
4. jún 2025
@eva8

@autorka, radsej sama, ako s takym zadrapcivym individuom ako je @filipsvk123 , stiahol by ta dole.
A verim, ze stretnes niekoho. Mozno sa najde aj 1 pravy z tych 1000 na zoznamke.

@eva8 🩷🩷🩷 takého idiota nikdy😁 potom sa čudujú prečo sme same

filipsvk123
4. jún 2025

Šak ty reveš do vankúša že si sama tak tu nehraj formu zrazu... Tak 5 rokov a si neplodná na tutti.. práveže muži majú rozum a šetria semeno

enmery
4. jún 2025
@filipsvk123

Šak ty reveš do vankúša že si sama tak tu nehraj formu zrazu... Tak 5 rokov a si neplodná na tutti.. práveže muži majú rozum a šetria semeno

@filipsvk123 Ja dúfam, že neplodný si ty. Aby si nepredal svoje gény ďalej a nebol vzorom nejakému mužovi, z ktorého vychovaš tiež zatrpknutú mužskú atrapa podľa svojho vzoru.😉☺️

autor
4. jún 2025
@filipsvk123

@filipsvk123 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 ženy v dnešnej dobe rodia bežne v 40. Alebo si mudr? A vieš nám o tom viac napísať?

filipsvk123
4. jún 2025

Hej a chodia na stužkovú svojim deťom ako sivé babky o barličke, choré proti prírode... Btw aj tak hocijaké tehotenstvo po 30tke je už vysoko rizikové... A predsa môžeš ísť do spermobanky, chlapa predsa nepotrebuješ 😝🤡

danusskaaa
4. jún 2025

Sestra ma 38 a mesiac pred svojou 39tkou sa vydáva (bezdetná). O nič neprišla, akurát tak o rozvod, ktorým si prešli všetky jej dobré kamošky i ja ako sestra 😂 takže nemáš sa kde ponáhľať, život si užila, pochodila kadekde, a môže sa usadiť

hefo
4. jún 2025

Autorka, čo robíš pre to, aby sa nejaký potenciálny partner našiel?

Ak robíš len introvertné koníčky, tak sa niet čomu čudovať... ale keď ti nevyhovuje byť sama, tak budeš musieť niečo v živote zmeniť.

Nejakých nápadníkov či vzťahy si v minulosti mala? Neprehliadaš nejakých možných kandidátov, podvedome čakajúc na princa na bielom koni? Takí chodia len za 18-ročnými princeznami... 😂

eva8
4. jún 2025
@filipsvk123

Hej a chodia na stužkovú svojim deťom ako sivé babky o barličke, choré proti prírode... Btw aj tak hocijaké tehotenstvo po 30tke je už vysoko rizikové... A predsa môžeš ísť do spermobanky, chlapa predsa nepotrebuješ 😝🤡

@filipsvk123 si strasne sprosty.

ghost2323
23. júl 2025

@anonym_autor mám to podobné ako ty, čiže viem ako sa citiš ale trápiť sa nie je dobré

Strana
z2