icon

Bývalá partnerka si našla mladšieho priateľa a ja sa bojím o syna.

patres10
10. apr 2020

Ahojte, s priateľkou sme boli 5 rokov.
Pred 4 mesiacmi sme sa rozišli, ale stále sme v kontakte kvôli malému.
Ona si našla pred mesiacom o 2 roky mladšieho priateľa.
Do teraz mal však iba 13 ročné frajerky, a neviem ako to zvládne v tomto vzťahu keďže bývala priateľka má aj dieťa, býva ešte u rodičov stále..jej nový priateľ ešte dieťa nevidel pretože bývala sa ho bojí doniesť k sebe lebo jej rodičia majú blbe poznámky,a boji sa žeho urazia. Nepriamo jej dáva rozumy aby nebola so mnou v kontakea bojím sa že potom by som nemohol vidieť. Malého.
V kuse ju volá von už aj pili čo ma dosť naštvalo keďže ma doma malého, a on by jej mal dohovoriť. Do teraz nemal žiadny vážny vzťah keď sa to tak vezme, nechcem ani ho neodsudzujem.
Je ešte študent, nemá stabilný príjem, a bojím sa ako to bude ďalej ako ich uživí a tak.
Viem že škola je dôležitá a treba ju dokončiť, ale keď sa na to nebude cítiť tak potom čo?
Akože bývalu mám stále rád, ale už by som s ňou nedokázal byť.
A bojím sa že keď sa rozídu niekedy že sa bude chcieť ku mne vrátiť, lebo ju poznám, a viem aká je.
No nechcem jej ublížiť ale ani s ňou nechcem byť.
A bojím sa že na jej hlúposť ktorú robi doplatí malý, neviem ako prime jeho rodina malého keďže ako hovoril jehootec nebol nadšený keď mu to povedal.
Nebudem odsudzovať nikoho , pretože keď sa majú radi tak fajn.
Ale ide o to že treba už aj na malé myslieť, pretože to neni už o nich dvoch. Je tu viac zodpovednosti a starostlivosti, ktorej sa nevie ešte postaviť .
Na prvom stretnutí sa dali dokopy.
Strašne sa na nu naviazal sľubuje jej dovolenky a neviem čo, ale stále v tom je iba ona a nie malý.
No ešte pred tým ako som bol s bývalou 4 roky dozadu samu páčila, ona ho odmietla a neviem či to nechce využiť proti mne že ho odmietla kvôli mne a teraz je s ním.
Blbé komentáre si nechajte prosím vás, došiel som sa sem poradiť ďakujem.

Proste bojím sa aby bývalej neublíži .

amelia000
10. apr 2020

@patres10 takze to uz nie kamarat to uz tvoja ex? 😁 zrazu?

patres10
autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
marca12
10. apr 2020

A ty im svietis,ked vies taketo detaily? Clovece najskor si daj doporiadku svoju psychiku a potom ries nieco. To akoze matka s dietatom nema pravo hladat lasku? Aha mala teba poziadat,aby si jej vybral spravneho chlapa. Jasne,ze ide o syna a kazda matka hadam rozmysla a ide aj jej v prvom rade o dieta. Ktovie aku si ty najdes,aka ze.uz len tvoja buduca bude macocha? Este sa nic nedeje a ty uz mas viziu ako ti je branene byt so synom.

veronikaszabova
10. apr 2020

@perdulka7 si zabila 🤣🤣

patres10
autor
Odpoveď bola odstránená
patres10
autor
Odpoveď bola odstránená
puklica13
10. apr 2020

@marca12 no moja, bolo ti to treba na Velky piatok🤣🤣🤣...nechaj tak, kde nic nie je ani smrt nezoberie

patres10
autor
10. apr 2020

@h2 ďakujem .
No lebo plánujú spoločnu domácnosť, život a také.
No ja nechcem , pretože už sa stalo že sme sa dávnejšie rozišli a ona ma normálne vydierala citivovo ake to už asi 4 roky dozadu.

amelia000
10. apr 2020

@patres10 takze ked ti niekto napise pravdu, alebo s tebou nesuhlasi je podla teba krava? :D ako ja sa necudujem tvojej ex ze si nasla ineho. A ty sa jej do toho nestaraj..ak chces dieta vidiet..ruky mas nohy tiez..chod za pravnikom a spis tam navrh. Naco tu riesis jej cucfleky a jak casto a kde ona chodi...ty tu vlastne namiesto toho aby si riesil syna riesis len a len ju. Spocitaj si kolko krat si tu spomenul ex a jej chlapa a kolko krat vrajze svojho syna...alebo kamaratovho jak si pisal v predoslej diskusii.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
marca12
10. apr 2020
marca12
10. apr 2020

@puklica13 nad takymto pacientom sa treba len pousmiat 😀

sense
10. apr 2020

@patres10 ak ti ide o syna tak preco sa tak branis sudu? Ked ho matka tak zanedbava, preco o neho nebojujes aby sa mal lepsie aked podla tvojich slov nema milujucu matku nech ma teda aspon milujuceho otca

Pises ako moj ex .... urazeny a ohrdnuty... a vsetcia su zli len on ten dokonaly.... a ako nasedieta bude trpiet a pod.... a paradoxne nic z toho nie je pravda....

veronikaszabova
10. apr 2020

Babyyyy a kolko ma ten syn rokov?? Ved to tusim ani nikde nepise 🙈

h2
10. apr 2020

@veronikaszabova V tej predošlej téme písal, že malý má 4 mesiace. V tejto píše, že sa s ex pred 4 mesiacmi rozišli. Hmmmm...

veronikaszabova
10. apr 2020

@h2 cele je to nejake pochybne

h2
10. apr 2020

@veronikaszabova Mne z toho vychádza, že ju nechal, kým ona rodila ich syna. 😡

katkabg
10. apr 2020

A to 20 rocny chodi s 13 rocnymi?!? Sak to je trestne

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
katkabg
10. apr 2020

@perdulka7 haha sak tomu sa neda verit.Teda jej terajsi ma 20 rokov a doteraz chodil len s 13-tkami 😂😂

amelia000
10. apr 2020

@katkabg
@perdulka7
@h2 joj zeny, ale sme tomu dali...ved nam tu uz chlapca nebude prispievat rozpravkami :(

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
10. apr 2020

Veď sa opýtaj toho svojho kamaráta, máte uplne rovnakú situáciu 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/aky-mate-nazor-na-vztah-mojho-kamarata/
Btw. ty si tiež o chvíľu nájdeš inú, možno už sa aj stalo, takže si s mladou nemáte čo vyčítať.

dopolbokaodrata
10. apr 2020

@katkabg nevie prežiť, že si našla mladšieho 😂

dovozadokoca
10. apr 2020

Deti majú deti. Možno nie až tak vekovo, ale mentálne určite.

dilino
10. apr 2020

@katkabg presne tak ako pišeš ešte taku debilinu nik nevymyslel 20 ročný s 13 ročnou iste och šibnuty na čisto

dilino
Odpoveď bola odstránená
hipuska
10. apr 2020

A čo ty? Prečo nemáš malého u seba?