icon

Bývalá partnerka si našla mladšieho priateľa a ja sa bojím o syna.

patres10
10. apr 2020

Ahojte, s priateľkou sme boli 5 rokov.
Pred 4 mesiacmi sme sa rozišli, ale stále sme v kontakte kvôli malému.
Ona si našla pred mesiacom o 2 roky mladšieho priateľa.
Do teraz mal však iba 13 ročné frajerky, a neviem ako to zvládne v tomto vzťahu keďže bývala priateľka má aj dieťa, býva ešte u rodičov stále..jej nový priateľ ešte dieťa nevidel pretože bývala sa ho bojí doniesť k sebe lebo jej rodičia majú blbe poznámky,a boji sa žeho urazia. Nepriamo jej dáva rozumy aby nebola so mnou v kontakea bojím sa že potom by som nemohol vidieť. Malého.
V kuse ju volá von už aj pili čo ma dosť naštvalo keďže ma doma malého, a on by jej mal dohovoriť. Do teraz nemal žiadny vážny vzťah keď sa to tak vezme, nechcem ani ho neodsudzujem.
Je ešte študent, nemá stabilný príjem, a bojím sa ako to bude ďalej ako ich uživí a tak.
Viem že škola je dôležitá a treba ju dokončiť, ale keď sa na to nebude cítiť tak potom čo?
Akože bývalu mám stále rád, ale už by som s ňou nedokázal byť.
A bojím sa že keď sa rozídu niekedy že sa bude chcieť ku mne vrátiť, lebo ju poznám, a viem aká je.
No nechcem jej ublížiť ale ani s ňou nechcem byť.
A bojím sa že na jej hlúposť ktorú robi doplatí malý, neviem ako prime jeho rodina malého keďže ako hovoril jehootec nebol nadšený keď mu to povedal.
Nebudem odsudzovať nikoho , pretože keď sa majú radi tak fajn.
Ale ide o to že treba už aj na malé myslieť, pretože to neni už o nich dvoch. Je tu viac zodpovednosti a starostlivosti, ktorej sa nevie ešte postaviť .
Na prvom stretnutí sa dali dokopy.
Strašne sa na nu naviazal sľubuje jej dovolenky a neviem čo, ale stále v tom je iba ona a nie malý.
No ešte pred tým ako som bol s bývalou 4 roky dozadu samu páčila, ona ho odmietla a neviem či to nechce využiť proti mne že ho odmietla kvôli mne a teraz je s ním.
Blbé komentáre si nechajte prosím vás, došiel som sa sem poradiť ďakujem.

Proste bojím sa aby bývalej neublíži .

Strana
z3
hindakus
10. apr 2020

@patres10 ak je to skutocny pribeh a nie len tak vymysleny pre srandu z nudy, tak asi budú vsetci traja mama, otec, nový partner mamy - trochu jednoduchší ludia, velmi mladí, nie moc vychavaní. Nemyslím to zle. Len že by ste si mali nechat poradit od starších a chytrejsích. Po rozchode viac nemá jeden partner právo hovorit do vyberu noveho partnera tomu druhemu, ak teda nejde o alkoholika, nasilnika a tak. Vek, vzhlad, povolanie...to fakt nie je dovod mysliet si, ze nebude dietatu dobrým kamarátom. Myslim, ze ak chces urobit nieco dobre pre maleho, skus zacat viac čítať, aby sa ti rozsirila slovna uasoba a prestat pouzivat vulgarizmy.

simca06022011
10. apr 2020

@patres10 nemás právo bývalej rozkazovať na koho má brat ohľad a konat ohladuuplne. Pravdepodobne tak koná, keďže ako píšeš, o syna sa stará, nie je zla mama. Je to mladá baba. Nasla si priateľa. A teba ide rozdrapit, lebo nekruti sa len okolo tvojho syna ale dovolí si ísť von a muckat sa s iným. Je to jej vec. Keď si urobíš dieťa s 20tkou nemôžeš čakať ze bude 100percent času s dieťaťom. Je úplne bežné a normálne, že sa o dieťa starajú starí rodičia keď majú možnosť a nechajú dcéru sa zabaviť. Dva dni ti neposlala fotku malého, no asi ne prežijem 😂

patres10
autor
10. apr 2020

@perdulka7 suchar ale že cuduješ ? Ty si nemala nikoho nikdy. A nebudem sa tu tebou zaoberať ;) pozeraj sa na svoj nudný život

patres10
autor
10. apr 2020

@h2 ano malý ma 4 mesiace o 2 týždne už 5 takže správne chápete

patres10
autor
Odpoveď bola odstránená
sense
10. apr 2020

@patres10 takze si opustil priatelku ani nie mesiac po porode..... A ty ides poukazovat na nu? Ze si chce olanovat buducnost s inym?
Ty mas kolko rokov, akym podielom sa podielas ty na vychove a financovani sbojho dietata?
Dieta zjavne planovane nebolo....a v konecnom dosledku doplati na nezrelost a neschopnost rodicov...

patres10
autor
10. apr 2020

@h2 asi počítaš zle.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
evkao
10. apr 2020

@patres10 no ja neviem, kto tu nevie pocitat, aspon ked uz si vymyslis nejaku fantazmagoriu, premysli si ju do detailov....maly ma 4 mesiace, a podla tvojich slov mal nedavno narodeniny a sucasny priatel tvojej ex si nespomenul.... neviem, prve narodeniny mal asi ked sa narodil, to podla vypoctov este neboli spolu, ci oslavujes narodeniny kazdy mesiac?

h2
10. apr 2020

@patres10 No tak mi to teda objasni, prosím Ťa, keď sa mýlim. Chceš povedať, že to ona nechala Teba?

puklica13
10. apr 2020

Cize maly este nemal 5mesiacov, ona si pred mesiacom nasla noveho chlapa( asi sanitar z porodnice) ale maly uz oslavoval narodeniny..ja neviem chlapce, ked chces klamat, rob to tak aby so nebol na smiech..bo si

sunny8
10. apr 2020

Ak je malý v ohrození a tvoja ex pije a dieťa necháva na hlave svojim rodičom kým ona si užíva rieš to súdne nech je dieťa zverené tebe. Takto ju mladý môže na čokoľvek zlákať a nevieš či nebudú malému oblizovať keď budú spolu žiť (žiaľ stáva sa to a treba myslieť aj na toto) .. nakoniec keď sa do toho zapojí súd bude to musieť riešiť aj jej priateľ a keď je ešte taký nezrelý myslím si že ju bude nahovárať aby sa dieťaťa vzdala a dala ho na starosť tebe

sunny8
10. apr 2020

Ubližovať* nie olizovat 🤦 prepáč

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sunny8
10. apr 2020

@perdulka7 coooo ? Nevidela som žiadne také témy .. možno mi len ušlo ..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
miadi
10. apr 2020

Joj baby neviem čo je lepsie 😂toto kde novy frajer zabudol a odignoroval narodeniny 4-5m babatka .. alebo to kde mà baba snubenca na Cypre a koli korone ho nevidela uz ani sama nevie ci 4-5m hoci mala letenku vo February ked sa este nerobili opatrenia voči korone no ona uz vedela ze treba ostat doma a učit sa “ Cypersky jazyk” 😂🤣😂

jankapepe
10. apr 2020

@patres10 ty tu stále riešiš ako bude vychovávať a živiť TVOJE DIEŤA onen pán. Halooooo tvoje dieťa!
Ty si čo za otca že hovoríš: neviem ako ich on uživí......aký on??? Ty si otec! Ty si máš živiť svoje dieťa!!
Ak sa ti nepáči postup tvojej partnerky a ako otec sa bojíš o svoje dieťa tak ziadaj o zverenie do svojej starostlivosti!! Prečo to nespravis?

puklica13
10. apr 2020

@miadi evidentne uz tato karantena lezie poniektorym na mozog viac nez je zdrave

hettinka
10. apr 2020

@jankapepe lebo má plnú hubu reči a “skutek utek”. A vôbec pritom nevadí, že nechal mladé dievča mesiac po pôrode samu s deckom...

mpg
10. apr 2020

@patres10 Neviem koľko rokov máte vy, ale nechať mladé dievča 22 ročné krátko po pôrode a starať sa akého si ona našla nového priateľa (ktorý neuživí cudzie dieťa? ) a že jej s dieťaťom pomáhajú rodičia. To si treba právne upraviť koľko platiť výživné, striedavú starostlivosť, mať to na papieri a o jej osobný život sa po rozchode nestarať.

macekovam
10. apr 2020

@patres10 co mal? 13 rocne frajerky? to si sa pomylil nie?? ved udaj ho napolicii pedofila..pojde sediet a hotovo

kitycat
10. apr 2020

OMG a ty mas kolko rokov? :D :D :D Tiez si ocividne hlavne trtkal a teraz riesis realitu...

patres10
autor
11. apr 2020

@mpg nie to ona sa rozhodla že ostane u rodičov, pretože jej to vyhovuje , chcela mať viac slobody a všetko.
Ja som chcel ísť bývať s nimi všetko mám zariadené, lenže mladá pani sa rozhodla že ostane doma zrazu ..ked uz sm3 boli dohodnutý že sa odstahujme,ona už nechcela ..lebo vedela že keď bude doma s rodičmi bude môcť ísť hocikedy von lebo ich starý rodičia postrážia
@hettinka

patres10
autor
11. apr 2020

@sunny8 ďakujem, o to mu aj pôjde si tiež myslím.
A čakám už na súd kým sa to vyrieši, pretože chcel som normálne s ňou komunikovať nešlo to.

Strana
z3