Bývalý dal na Facebook fotky s novou frajerkou a ja som strašne mimo
Sme iba 4 mesiace od seba a už má novú frajerku...dal fotky na FB ako si užívajú na chate a ja som strašne mimo...kedy to prejde😭
@77daniela77 😅😅 ja som ti napísala prvý krát, predtým si reagovala na inú komentujúcu
@klip0 Ok,uz ma tato debata nebavi,napisala som svoj nazor ako sa to zvykne diat.Treba sa uz na neho vykaslat a neprenasledovat ho stale.
@annamarin ale ja som tiež exmanžela neodstrihla, sme v kontakte stále, keď už len preto, že máme spolu syna, rozišli sme sa ako priatelia. Ale nikdy som nemala potrebu riešiť, či a kedy si niekoho našiel. Z nejakého dôvodu sme sa predsa rozišli, ten dôvod nezmizol tri dni po našom rozchode, tak na čo spomienkový optimizmus? Čomu pomôže? Ak sa aj s autorkou témy rozišiel priateľ a ona ho milovala, aký zmysel má to, že ho sleduje? Keď ju on raz nechce, ten vzťah zmysel nemá, vtedy je asi lepšie sa odstrihnúť, keď ju trápi to, že si niekoho našiel po štyroch mesiacoch, čo sa mne nezdá nejako skoro. Či čakala, že bude za ňou päť rokov smútiť? Tak to predsa nefunguje
Ja úplne chápem ze ti je z toho nanič... mne by tiež bolo.. pred rokom a pol som ukončila ja vzťah a napriek tomu ze teda iniciátorkou rozchodu som bola ja este je to citlivé aj po takom dlhom čase a nie po 4 mesiacoch... aj mna by to dorazilo ... vymaž si ho radšej...
4 mesiace sú dosť no neviem,asi som mimo ....a to mamvrat tak miloval..skôr z.mojej strany bol rozchod...potom sme sa chceli dať dokopy šla.som na dovolenku a keď som sa vrátila už má novu
Vymaž si fb a je po probleme😀
Ok aj ja som citliva ale vies co najviac pomoze? Maj ho v hlave kaj do konca zivota aj mna v hlave niekedy napadne nejaky ex a je to v pohode ale cim skor prestanes smutit a zabijat sa takto ze sledujes jeho foto tym lepsie pre teba, je vela muzov co budu stat zato neboj pride v pravy cas , aspon mas teraz trosku cas na seba ber to tak, ako sa hovori hlavu hore gatky dole😂😂😂 pekny vecer
Nemusis ho mazat ako priatela, unfollowni ho a nebudu sa ti len prispevky s nim zobrazovat. Jednoduche 🤷♀️
@dadis ale keď bude online tak tam svieti na zeleno
Vymaz si konverzaciu s nim, alebo blokni si, aby videl v messengeri tvoj status a potom neuvidis ani ty jeho...musis sa odpojit a zabudnes, neboj, pride niekto lepsi
Tak tak, buďte najlepšie kamošmi s vašimi ex, sledujte ich na sociálnych sieťach, stalkujte, píšte si s nimi, intrigujte... To je úplne dobré na vaše psychické zdravie. A ešte vyplakávať o tom ako si to dovolil, niekto niekoho nájsť keď už 4 mesiace je single... Tak sa mu pošťastilo. Ty si ho už dávno mala mať zablokovaného všade a nezaujímať sa oňho. Keď to nespravíš, NIKDY sa neposunieš.
A co mas z toho ked ho vidis ze je zeleny/online/ kedy naposledy tam bol?
To zapnes FB a pozeras ci je online a dalej co? Nechapem. Cakas zazrak,ze Ti napise a date sa znovu dokopy?
Toto co robis,ze chces vediet kedy je online nie je pre teba krok k uzdraveniu samej seba po rozvhode.
Proste ho vymaz,blokni. Ked to spravis nic neuvidis, bude bloknuty akoby na FB nebol. On teba neuvidi a ani ty jeno. Zivot ide dslej
A este. Mozno ma do toho nic nie je. Ale pisala si ze je mlady 27. Ked to takto napises pre mna znamena ze si bola asi o dost starsia. A teda vam to asi skrz vek, skusenosti, nazory neklapalo. Stane sa. Nechaj ho. Skusil vztah s Tebou,nevislo. Skusa vztah s inou. Prirodzene
Počula si už také, že klin sa klinom vybíja? Z jednej fotky nemáš ako vedieť, čo chlapec vo svojom vnútri prežíva. Dnes je veľa vzťahov aj len tak naoko. Chvíľu sa dvojica pocukruje, o nejaký čas rozíde... Od lásky to má na míle ďaleko. Myšlienkové pochody bývalého ťa už ale trápiť asi nemusia. Rozhodol sa tak, ako sa rozhodol. Tiež by si mala zabudnúť a pohnúť sa ďalej. Rozchodom si k tejto situácií v podstate sama prispela. Nechaj ho nech je šťastný. Ak máte byť spolu, tak sa niekde v živote ešte stretnete aj bez toho, čo momentálne ohľadom neho robíš.
@timing o 2 roky mladší
@timing Ježiš nie..to by ma nenapadlo..ale keď som tam tak tam svieti väčšinou
Nemusíš ho hneď mazať, nevidím na to dôvod, ale nastavenia daj tak, aby si už jeho príspevky a označenia nevidela, nebude ťa to mátať ho vidieť.. a tiež choď na chatu 😉
Ja to poznam, ako naschval sa ti ako prvy ukazuje v messengeri, zobrazuju sa ti prispevky, ktore lajkuje, kde ho tagli...ja som bola iniciatorom rozchodu, nemyslim si, ze mal za ten cas uz niekoho ineho i tak mi to dobre nerobilo, stale na neho mysliet. Toto nie je cesta k zabudnutiu, fakt, treba spravit vsetko preto, aby sa ti nezobrazoval. Nie nadarmo sa hovori, zide z oci, zide z mysle. Ak by nieco potreboval, napr.darovat oblicku 😆😆, ma na mna cislo.
Co nas najcastejsie rozhodi, ked zistime, ze ex po nejakom case po rozchode si niekoho nasiel?
To, ze hoci sme od seba (aj dlhsiu dobu), no kym on nikoho nema, stale je tam taky pocit, ze on je “moj”.
Tym duplom, ak sme my iniciator rozchodu, a ak on navrch este sam od seba dalej udrziava kontakt. Bud chce dalsiu sancu. Alebo len jednoducho sa obcas cez spravy pyta, ako sa mame, co robime. Ci nam nieco zaujimave, humorne posle. Taky mily, priatelsky zaujem (a za tym nase myslienky: preco to robi? Nemusel by. Robi to sam od seba. Zeby mu na mne stale zalezalo? … Hmmm…).
Takze je v nas taky podvedomy prchavy pocit, ze mame nad tym kontrolu, je to akoby v nasej rezii, mozeme sa stale kedykolvek rozhodnut a keby sme chceli (co samozrejme nechceme), vztah by sa najskor dal zase skusit obnovit.
Take podvedome pomyslene zadne vratka.
(Dokonca, ak mame druhy vztah a v nom obcas nieco neklape, mozeme si predstavovat, ze je tu niekto, kto o nas stale stoji, takze to nie je take neprijemne.)
A potom bum - ma inu.
Potom rozchod, ked vztah bol zly, a zrazu zistime, ze uz ma inu a mame pocit, ze tej inej dava to, co sme vzdy tuzili, aby dal nam. Milsie chovanie, viac ucty, viac ochoty, ohladuplnosti, viac zaujmu.
V zaciatkoch noveho vztahu toto vsetko totiz je, lebo je to prirodzene (a uz kludne o polroka to tam byt nemusi), ale nam to v tej chvili oci kole.
Lebo je to ako vysmech: ty si mi za to nestala, nebola si mi dost dobra, pre teba sa mi neoplatilo namahat.
Potom to, ked nie sme iniciator rozchodu, ale on nas neopusta preto, zeby mal inu. A dokonca nadalej po rozchode je naozaj sam.
Tam si robime nadej, ze sa “este spamata”, “potrebuje cas”, “uvedomi si, co stratil” a vrati sa k nam. (Navyse, ak navrch dalej udrzuje priatelsky kontakt.)
A zrazu bum - ma inu.
A je po nadeji. Az vtedy pre nas prichadza ten pravy rozchod. Akurat, ze ho mame taky neprijemne dvojfazovy. Na dvakrat.
@dadis a po akom čase si našiel novú...lebo ja si stále myslím ,že keď niekto fakt miloval tak 4 mesiace sú krátko ...nehovorím že čakať roky ale ten polrok a rok je ok ..
Ja ani neviem, ci vobec niekoho ma 😂😂. Ani to nechcem vediet. Ja som si nasla po par mesiacoch..
Ale prečo to riešiš, či po 4m polroku alebo kedy je to fajn.
Kvôli čomu? Keby sa zajtra oženil, tak sa zblsznis?
Proste vymaž ho z hlavy, nemysli, nájdi si niečo nové, kde sa hlavou zamestnás.
Pre teba 4m krátko pre neho možno večnosť a je rád že užíva žije, rob to aj ty.
Takto sa nikam neposunies hľadať odpovede na otázky ktoré tvoj život nezmenia.
Nechaj ho.
Nech si víkendu je na chate.
Ináč keby ta tak veľmi miloval, možno by bojoval, doliezal, prosil, kvilil.
A možno svoj smútok utaoa v náručí inej, nikdy nevieš.
Nepytas sa síce mňa ale odpoviem aj ja.. môj ex, ktorý bol moja veľká láska a vraj aj ja jeho (boli sme spolu skoro dva roky a myslím že sme sa naozaj milovali, len sme boli veľmi rozdielni a zbytočne žiarlivi a to bol aj dôvod rozchodu) si našiel priateľku prakticky hneď.. pár krát sme sa ešte večer stretli, keď sme si vymenili veci a plakali sme ako sa ľúbime, ale nemôžeme byť spolu.. hotova romantika ako z knizky 🤣 ale on už mal inú, ktorá žiarlila tiež.. proste mladí sme sa len učili vzťahom.. ja som mala vtedy 19 a on 24.. dlhšie sme sa nevedeli od seba odpútať a pár krát sme sa ešte stretali a vyznávali si lásku, aj ked mal viac vzťahov pomedzi to a vtedy som sa s ním odmietala stretávať.. len sme si predlzovali smutok.. skončila som to vlastne ja, ked som si našla priateľa..
Je to.uz aj skoro 20rokov, premna spomienka ako na romanticky film čo som prežila.. on je šťastne ženatý a ja šťastne vydatá za niekoho úplne iného a myslím že pre mňa je az toto reálna láska, ktorú prežívam, vtedy to bolo také akurát na ten vek..
Ber to ako skúsenosť, bolesť prejde a opäť príde niekto kto za to bude stáť..
Treba len cas. Este ma zaujima, to ho mas v priateloch, alebo si ho len neustale na FB vyhladavas? Lebo takto skodis len sama sebe. Zablokovat a najst si nejakeho konicka 🙂
Ja som začala chodiť s mojim muzom mesiac po rozchode s bývalým, on si našiel babu až po roku a čo? Načo ho sleduješ na fb keď to nedavas ? Blokni a ži svoj život. My sa teraz mame v priateľoch, napíšeme si k sviatku a neriešime sa, ale pokial tá to takto berie treba ho odstrihnúť zo života
Jooj čítajte ja ho nvyhlaavam,nesledujem len vybehol prispevok
Ale ved práve to, že ste stále cez fb priatelia, značí, že budú teraz ti vybiehat aj také príspevky.ma novú známosť, a zrejme s nou nebude chodiť po kanáloch, a to, že iní ľudia dajú spolocne fotky z nejakej chaty, výletu, opekacky a podobne, nemôžeš zmeniť. S tým musíš rátať. Nabudúce trebárs môže dať aj on sám fotku, kde sa s ňou bozkáva, tiež bez nejakého úmyslu a ty ju uvidíš, aj keď ho úmyselne nesledujes. Keď si nevieš s tým momentálne poradiť a trápi ta to, tak ho pre istotu zablokuj. To sa dá potom zrušiť, ak veľmi ho chceš mať aj naďalej v priateľoch.
Prosim ta, zablokuj si ho na fb, na mobile, vsade. Z lasky k sebe, nie k nemu.
nas sused mal choru ženu boli aj v Modrom z neba, deti , mlady par, prekrasne sa o nej vyjadroval, aj ked ona bola kvoli chorobe uplne mimo, ked zomrela, tak hned v krčme s babou okolo krku, muži su takí, neviem to vysvetliť, ale no,,,

@klip0 Mna to uz nebavi vysvetlovat ti stale dookola ze niektori to tak robia.....vzdavam to,ja to nerobim a ani moj ex.....takze je to tak a basta🤔